New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
The Jets are signing WR Kenbrell Thompkins from their practice squad to their active roster, source said.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Valahogy így reméltem, köszi. Én könnyen megígérem, hogy a másik hármat is verjük a csoportból cserébe, de garantálni sajnos nem tudom 😉Okosan, december 6-án csak nem kellene elrontani azt a jó kis hangulatot 😀
dande
No, hát 4-1, jövő héten Pats elleni 1. felvonás.Ésszel már hé, ideje lenne elkezdeni zakózgatnotok 😀
Nyilván jó lenne nyerni, de nem mi vagyunk az esélyesek és meglátásom szerint sokkal fontosabb az utánalevő 4 meccs számunkra: OAK, JAX, BUF, HOU.
Beki
több mint 9 éve
Enunwa 4 meccs off az NFL által.egy perces néma Jets-sapka levétel...
Beki
több mint 9 éve
Enunwa 4 meccs off az NFL által.KERLEY TIME
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Enunwa 4 meccs off az NFL által.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
No, hát 4-1, jövő héten Pats elleni 1. felvonás.Nyilván jó lenne nyerni, de nem mi vagyunk az esélyesek és meglátásom szerint sokkal fontosabb az utánalevő 4 meccs számunkra: OAK, JAX, BUF, HOU.
több mint 9 éve
Valahogy így reméltem, köszi. Én könnyen megígérem, hogy a másik hármat is verjük a csoportból cserébe, de garantálni sajnos nem tudom 😉
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Simán nyerünk!Bejött 😀 Valóban a 3. negyed volt a fordulópont. Pedig azt hittem a bye week kizökkent a ritmusból.
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!
civilmanu
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
#Jets inactives: Bryce Petty
Chris Owusu
Marcus Williams
Jaiquawn Jarrett
Jarvis Harrison
Ben Ijalana
Stephen Bowen
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Matt Jones is kiesett a Skinsnél.
több mint 9 éve
Légyszi nyerjetek😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
DJax sem játszik ellenünk.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Redskins szzeon eleji OL-jéből hárman nem játszanak ellenünk és DJax is kérdéses, bár nyilván fog pályát látni.Úgy érzem, hogy papíron jobbak vagyunk, remélem ez kis is jön.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Mondjuk érthető 😀Saxton a waiverenHelyet csináltunk Sheldonnak.
Lucifer
Beki
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Saxton a waiverenHelyet csináltunk Sheldonnak.
Lucifer
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
nypost.com/2015/10/10/inside-the-crazed-7-day-spending-spree-that-transformed-the-jets/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Owusu nem edzett ma, Sheldon visszatért.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/news/article-7/NFL-Power-Rankings-Jets-Ascend-into-Bye-Week/a69f24d1-6657-46a1-abd9-d57b711cd204?campaign=fbHát igen, eléggé tetszik nekem, amit eddig láthattunk és nagyon kár az Eagles elleni átaludt 3 negyedért. Marshallért az 5. kör eddig egy ajándék kb., Ivory top5-ben van futott yardoknál és láthattuk milyen, ha nincs. Mi lenne, ha végre értelmes QB lenne ennél a csapatnál, mire végre értelmes elkapók is vannak...Devin Smith-et egy picit hanyagolni kellene Kerley javára lehet, mert Fitz-el nem nagyon érzik még egymást, igaz Owusu is lassan visszatér.
egész jó helyre sorolnak minketmzperx
D#-be Sheldon is visszatér.
több mint 9 éve
mzperx
245
legális kémkedés 😀Ne aggódj, csak a Pats playbook miatt kellett. (Ugyanis már nem a Raiders-től jött, hanem New England-ből.)Aláírt a PS-be Kenbrell Thompkins WR az OaklandtőlGood luck, ha aktív rosterre kerül akkor komoly gondok lesznek. 😀
Lucifer
Beki
tomi-tomi
www.newyorkjets.com/news/article-7/NFL-Power-Rankings-Jets-Ascend-into-Bye-Week/a69f24d1-6657-46a1-abd9-d57b711cd204?campaign=fb
egész jó helyre sorolnak minket
több mint 9 éve
Ne aggódj, csak a Pats playbook miatt kellett. (Ugyanis már nem a Raiders-től jött, hanem New England-ből.)Aláírt a PS-be Kenbrell Thompkins WR az OaklandtőlGood luck, ha aktív rosterre kerül akkor komoly gondok lesznek. 😀
Lucifer
Beki
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Aláírt a PS-be Kenbrell Thompkins WR az OaklandtőlGood luck, ha aktív rosterre kerül akkor komoly gondok lesznek. 😀
Lucifer
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Kössz a pontosítást 😊163-at, majdnem annyit amennyit Ivory futott 😀Darryl Slater @DarrylSlaterReméljük hamar felépülnek.
Todd Bowles thinks David Harris will be OK. Quad. Pryor has bone bruise in knee. Leonard Williams has ankle sprain.
Beki
Egyébként grat a csapatnak. Jó volt a játék. Ivorynak nagyon nagy napja volt.
Szerencsére a D is hozott néhány turnovert és sacket. Viszont arra nagyon kell figyelni, h ne essünk vissza abba a formába, mint tavaly, h halmozzuk a büntetéseket. Azt hiszem ma is kaptunk 161 yard mínuszt...
Lucifer
Löfli
GO JETS!!!