New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jelenlegi depth chart:

QB: Bryce Petty, Christian Hackenberg
RB: Matt Forte, Bilal Powell
TE: Austin Seferian-Jenkins, Brandon Bostick
WR: Eric Decker, Quincy Enunwa, Robby Anderson, Devin Smith, Charone Peak, Jalin Marshall
LT: Kelvin Beachum
LG: James Carpenter, Dakota Dozier
C: Wesley Johnson
RG: Brian Winters, Brent Qvale
RT: Ben Ijalana, Brandon Shell

DE: Muhammad Wilkerson, Leonard Williams, Sheldon Richardson, Mike Pennel
NT/DT: Steve McLendon, Deon Simon
OLB: Jordan Jenkins, Lorenzo Mauldin, Freddie Bishop, Corey Lemonier
ILB: David Harris, Darron Lee, Bruce Carter, Joshua Martin
CB: Morris Claiborne, Buster Skrine, Juston Burris, Marcus Williams (tender miatt), Darryl Roberts
S: Marchus Gilchrist, Calvin Pryor, Doug Middleton, Rontez Miles
P: Lachlan Edwards
LS: Tanner Purdum
K: Chandler Catanzaro, Ross Martin
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
McCown vizitnek most lett vége szerződés aláírása nélkül.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Claiborne leigazolása tegnap hivatalossá vált, mellette WR Quincy Patton vizitált még tegnap.
McCown vizitje tegnap egész estig tartott és vacsorával zárult (Macc, Bowles és Morton volt ott).
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Peter Schrager‏ @PSchrags
Free Agent TE Mychal Rivera, most recently of the Raiders, will be taking a visit with the Jets on Monday. @gmfb @NFLonFOX
Beki
Azt mondanám, hogy kell ide egy jó elkapó TE, de ki a franc fog neki passzolni?
Bazzani
McCown? 😀
Beki
Jó tervnek tűnik.
De olyan ismerős.
Láttam ezt már valahol?
Bazzani
Esélyes, csak ezúttal a keresünk egy bridge QB-t, hogy a fiatalokat legyen időnk egy évet nevelni epizódot láthatják.
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Free Agent TE Mychal Rivera, most recently of the Raiders, will be taking a visit with the Jets on Monday. @gmfb @NFLonFOX
Beki
Bazzani
McCown? 😀
Beki
Jó tervnek tűnik.
De olyan ismerős.
Láttam ezt már valahol?

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport‏ @RapSheet
The #Jets are signing former #Cowboys CB Mo Claiborne to a 1-year deal worth $5M, source said. More than Dallas offered. Prove-it deal.

Ez nagyon rendben van sztem.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Beki
Bazzani
McCown? 😀
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Beki

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport‏ @RapSheet
Speaking of QBs… FA QB Josh McCown is on his way to #Jets, source said. He’s visiting with them today & tomorrow. Also has #Cowboys interest.

No, showtime...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nah Geno barátunktól elbúcsúzhatunk, aláfirkant a Giantshez. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini‏ @RichCimini
Following up @ProFootballTalk: #Jets offered Hightower 5 yrs/$55M, per source. Max value was $62.5M. Yes, team had concerns after physical
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
No, Big Macc beindult közben:

Adam Schefter‏ @AdamSchefter
Former Cowboys' CB Morris Claiborne is expected to sign with the Jets, per league source. CB market now moving.

Manish Mehta‏ @MMehtaNYDN
Jets are signing defensive tackle Mike Pennel to a one-year deal, per source.
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
ASJ 2 meccsre elmeszelve.
Beki
Semmi jelentősége. TE-nek nem passzoltok. Vagy ha mégis passzolnátok, akkor meg passzoló nincs.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 www.metro.us/new-york/jets-todd-bowles-has-green-light-to-to-rebuild-the-team-from-the-ruins-source-says/zsJqco---sT5m1GdbHIlY/
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ASJ 2 meccsre elmeszelve.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy értem én, hogy rebuild meg túlfizetett veteránok kipucolása, de ha nem nagyon hozunk mást FA-ról a draftnak marha jól kell sikerülnie, mert ez a roster talent és minden alapján liga top5 alja. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hála az égnek Hightower történet véget ért és marad NE-ben.
Hírek szerint már akkor vége volt részünkről a történetnek, mikor a vizitjének vége volt és az ajánlatunk messze volt 12 misitől.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tom Pelissero‏ @TomPelissero
Fullback alert! Zach Line is headed to visit the #Jets, source said. Spent past four seasons with #Vikings.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Howard Jones DE pénteken vizitál nálunk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
overthecap szerint 72 játékosnak van szerződése és ~24.2M cap space, NFLPA riportja szerint 73 játékosnak van szerződése és ~27.2M cap space van.
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 579 — Whoops, looks like something went wrong.
Ian Rapoport‏ @RapSheet
#Patriots LB Dont’a Hightower visited #Jets this weekend and he’s spent time with #Titans, as well. Both left convinced he re-signs in NE.

Ennyi, kurvára nem is értem miért cseszünk el 2 napot ilyen vizitre.
Beki
Mert? Miért ne történhetne úton-útfélen bármi, ami Hightowert kimozdíthatná a Pats kötelékeiből? Honnan tudod, BB-nek mikor gurul el a gyógyszere, ha a háttérben teszem azt nem úgy megy a tárgyalás a felek között, ahogyan ő azt akarja, vagy honnan tudod, hogy Hightowernek mikor gurul el a gyógyszere, hogy száz napja megy az FA és még nincs szerződése?

Mikor hülyítik be, mint Collinsot (aki lehet, hogy egy gyűrűvel kevesebbel rendelkezik, de elég esélyes, hogy sokkal de sokkal több pénzt keres majd meg, mint Hightower, akinek az ügye csak húzódik)?

Mikor kap bármelyik csapattól egy kósza telefont, ahol a GM gondol egyet, nem szarozik, brutál zsozsót nyom oda? Lehet, hogy Hightower papíron tuti Pats, de igazából napról napra távolodhatnak is egymástól el a felek, és jól tudjuk, épp elég, ha az egyik érdeklődése csappan.

Persze, még mindig az a sanszos, hogy hosszabbít kukifalván, de fölöslegesnek semmiképp sem fölösleges vizitre hívni, hacsak nem közölte előre a telefonba Hightower, hogy vele ne számoljanak komolyan, leszarja a kérőket, úgy is marad Pecciában, de ha mindenképp ragaszkodnak hozzá, elmegy látogatóba.

De szerintem egyébként pont BB az időzített bomba, aki egyik percben nyugodt, a másikban elveszíti a hitét Hightower szarozása láttán, aztán elküldi a pélóba és bármilyen ajánlatot is tett előtte a játékosnak, azon nyomban visszavonja, szóval ki tudja.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport‏ @RapSheet
The #Jets have been in touch with QB Jay Cutler, source said, & are keeping tabs on him. Expect a visit as they explore their options at QB.

Gyájj nekem, mondjuk tavaly RGIII és Hoyer is volt viziten.
Beki
egyáltalán nem cél a PO, így gondolom nem fogunk senkit agyon fizetni, úgy értem azokat nem, akikre nem nagyon lehet építeni....pl Cutler
mzperx
Abszolút nem cél a PO és ezzel a rosterrel kb annyit jelentene h a főcsoport összes csapatának kezdő IRen vannak.
Nincs franchise QB-nk és a secondary is egy kalap kaki és pont a CB sor, ami Bowles védelmi sémájának a lelke lenne a leggyengébb, liga röhej tárgya.
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
Ian Rapoport‏ @RapSheet
The #Jets have been in touch with QB Jay Cutler, source said, & are keeping tabs on him. Expect a visit as they explore their options at QB.

Beki
egyáltalán nem cél a PO, így gondolom nem fogunk senkit agyon fizetni, úgy értem azokat nem, akikre nem nagyon lehet építeni....pl Cutler

Szerkesztette: mzperx
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport‏ @RapSheet