New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbrigh @AllbrightNFLThe #Seahawks are trying to work a trade with the #Jets for Sheldon Richardson
több mint 8 éve
na jó, de egy bomlasztó erő jobb ha máshol dolgozik, nem? 😀Még 2 év és úgyis lejár a szerződése. 😀sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕nem muszáj, el is lehetne küldeni nyugodtan
Klaci79
Höri
Beki
már csak az állandó Pats-Jets waiver cserebere lehetősége miatt megérné
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Még 2 év és úgyis lejár a szerződése. 😀sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕nem muszáj, el is lehetne küldeni nyugodtan
Klaci79
Höri
több mint 8 éve
sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕nem muszáj, el is lehetne küldeni nyugodtan
Klaci79
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Úgy gondolom, hogy lesz rá lehetősége, mert sztem McCown még egy hasonlót kap alapszakasz során és annyi neki. A kezdő OL alig tud megtartani bárkit perpill.a fickó olyan szinten szét volt esve, hogy észre se vettétek volna, ha én irányítok...Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊Eagles 5000. védelme ellen... 😀
Klaci79
Csak hát hány drive-ja volt és hány punt mellé. 😀
Beki
már az csoda, hogy 22-ből 10-et elkapnak...sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕
Klaci79
több mint 8 éve
a fickó olyan szinten szét volt esve, hogy észre se vettétek volna, ha én irányítok...Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊Eagles 5000. védelme ellen... 😀
Klaci79
Beki
már az csoda, hogy 22-ből 10-et elkapnak...sajnos őt fel kell építeni, mintha gimis lenne 😕
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊Eagles 5000. védelme ellen... 😀
Klaci79
több mint 8 éve
Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊
több mint 8 éve
Benjamin Allbright @AllbrightNFLHajrá! Btw, Richardsont nyilván el kéne passzolnotok, most Wilkersonnak is játszania kéne ennyiért, Williamsnek is illene, és az azért talán nem lenne baj, ha nem egy 294 fontos játékostól várnátok a megváltást OLB-ként 😀
#Jets making a heavy push to trade several players including Sheldon Richardson and Matt Forte.
Beki

több mint 8 éve
Haden-t kitette a Browns, egy próbát megérne Claiborne mellé még egy sérülékeny CB. 😀Most végül is az a cél, hogy 1/1 legyen a csapat nem?
Mondjuk úgyis egymást fogják a csapatok felüllicitálni szép zsíros számokat ajánlva és még ha van is cap space-ünk, nem Macc-re vallana a dolog. No de nem baj, majd nézzük ahogy Skrine-t égetik orrvérzésig a WR-ek. 😀
Beki
Akkor felesleges erősíteni. Majd jövő tavasszal.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbright @AllbrightNFL #Jets making a heavy push to trade several players including Sheldon Richardson and Matt Forte.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Haden-t kitette a Browns, egy próbát megérne Claiborne mellé még egy sérülékeny CB. 😀Mondjuk úgyis egymást fogják a csapatok felüllicitálni szép zsíros számokat ajánlva és még ha van is cap space-ünk, nem Macc-re vallana a dolog. No de nem baj, majd nézzük ahogy Skrine-t égetik orrvérzésig a WR-ek. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles elmondása szerint Petty edzett ma, míg Mauldin IR-re kerülhet hamarosan, ha a háta nem javul (lám egy kidobott 2. kör után, egy 3. kör is veszni látszik).
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbright @AllbrightNFLIf Bryce Petty is healthy he will be the #Jets backup quarterback, not Christian Hackenberg, per source.
HÁHH
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ezután jön, hogy Petty lesz a QB2 és a háborgás, hogy kidobtunk egy 2. kört Hackenbergre.
több mint 8 éve
"meglepetés"Josh McCown has been named the Jets' starting quarterback, per Todd Bowles.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjets Coach Bowles: Josh McCown will open the season as the starting QB.
Milyen meglepő.
több mint 8 éve
#championship 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Colts traded long snapper Thomas Hennessy to Jets in exchange for safety Ronald Martin.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Remek igazolas. Kerdes nelkuli tehetseg es az egyetlen igazi hianyposztunkra jott...Lesz 1 hete bizonyítani, max repül jövő héten keretszűkítéskor. Szerződésében nincs garantált tartalom már.
Persze lehet hogy igy megtudjuk az idei patriots semakat, mintha azon mulna a playoff...
Pityu Gyor
több mint 8 éve
Remek igazolas. Kerdes nelkuli tehetseg es az egyetlen igazi hianyposztunkra jott... Persze lehet hogy igy megtudjuk az idei patriots semakat, mintha azon mulna a playoff...
Green is green
több mint 8 éve
NY Jets claimed former Patriots' DE Kony Ealy on waivers, per source.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Petty elkerülte a súlyosabb térdsérülést, MCL sprain.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Eagles trading S Terrence Brooks to Jets for CB Dexter McDougle, per source. Jets needed 3rd safety.Nana, meg annyira jol allunk CB-kel. 😀
több mint 8 éve
Heki egy dologra tökéletes: 1/1-es pickért való harcra