NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
19
8
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Igen, ez így logikusnak hangzik.Ha jól tudom:8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.ha jól tudom nem egészen....hiába nyeritek meg az összes meccseteket, ha a Steelers és a Chiefs is, akkor a KC-PIT páros megy tovább
Sajnos a Kansas és a Pit is behúzta, de a sorsunk a mi kezünkben van még.
Lucifer
Klaci79Akkor valamit elszámoltam 😊 Boccs a téves infóért.Én is így tudom.8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.ha jól tudom nem egészen....hiába nyeritek meg az összes meccseteket, ha a Steelers és a Chiefs is, akkor a KC-PIT páros megy tovább
Lucifer
Klaci79
Beki
Lucifer
Mivel egymás ellen nem játszottunk a főcsoporton belüli mérleg számít, ami ha mindketten minden meccset megnyerünk, akkor döntetlen. Az összevetésben a Steelers lenne a jobb. De még a KC is hibázhat, ahogy ezt a tegnapi Oak-ot elnéztem. Persze nehéz meccse mindhárom csapatnak lesz még, igaz papíron a Jets hátralévő 3 meccse a legkeményebb.
Klaci79
De am most is azt mondom, mint év elején a 4-1 es állásnál, h ha így megy tovább a szekér, a Bills és a Dallas elleni meccset be tudjuk húzni (tény, h meg fogunk izzadni), de a Pats elleni meccsel szemben nem vagyok ilyen bizakodó :/
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Ha jól tudom:8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.ha jól tudom nem egészen....hiába nyeritek meg az összes meccseteket, ha a Steelers és a Chiefs is, akkor a KC-PIT páros megy tovább
Lucifer
Klaci79Akkor valamit elszámoltam 😊 Boccs a téves infóért.Én is így tudom.8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.ha jól tudom nem egészen....hiába nyeritek meg az összes meccseteket, ha a Steelers és a Chiefs is, akkor a KC-PIT páros megy tovább
Lucifer
Klaci79
Beki
Lucifer
Mivel egymás ellen nem játszottunk a főcsoporton belüli mérleg számít, ami ha mindketten minden meccset megnyerünk, akkor döntetlen. Az összevetésben a Steelers lenne a jobb. De még a KC is hibázhat, ahogy ezt a tegnapi Oak-ot elnéztem. Persze nehéz meccse mindhárom csapatnak lesz még, igaz papíron a Jets hátralévő 3 meccse a legkeményebb.
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.ha jól tudom nem egészen....hiába nyeritek meg az összes meccseteket, ha a Steelers és a Chiefs is, akkor a KC-PIT páros megy tovább
Lucifer
Klaci79
Akkor valamit elszámoltam 😊 Boccs a téves infóért.Én is így tudom.8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.ha jól tudom nem egészen....hiába nyeritek meg az összes meccseteket, ha a Steelers és a Chiefs is, akkor a KC-PIT páros megy tovább
Lucifer
Klaci79
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én is így tudom.8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.ha jól tudom nem egészen....hiába nyeritek meg az összes meccseteket, ha a Steelers és a Chiefs is, akkor a KC-PIT páros megy tovább
Lucifer
Klaci79
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.ha jól tudom nem egészen....hiába nyeritek meg az összes meccseteket, ha a Steelers és a Chiefs is, akkor a KC-PIT páros megy tovább
Lucifer
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Tegnapi meccsről végre felesleges sokat írni, minden egyben volt, egyedül a 3-4 benyelt hosszú játék miatt kár, de ez most sokadlagos.A baj, h Revis rengeteg elvisz, Ivory a maga idei 2 milliójával nem túl nagy tétel, az igaz, h ezután többet kérne, de Őt szerintem nem kéne elengedni. Hát igen A FO nagy gondban lesz, h hogy hozza össze a fizetéseket, Remélem jól fognak dönteni.
Wilkerson jól kicseszik Macc-el, mert ad neki fejtörést rendesen az offseasonra h mitévő legyen. 😀
15-16 misit lazán elkérhet, amit igazából ki is tudnánk gazdálkodni, ha Cro 8 misijétől megszabadulunk és megbütyköljük Ferguson 14.1 misis szerződését. Igen, ámde ha így ki is hozzuk nullára Wilk megtartását marad 15 misi durván és lejár Fitz, 3 RB-nk, Harrison és Demario Davis szerződése is.
RB-t tudunk draftról bányászni, de Ivory megítélése nem kis fejfájás lesz, Demario helyett tudunk jobb LB-t szerezni, Harrison és Fitz pedig marad sztem egyértelműen.
Amit sokan rebesgetnek még h Wilkerson értéke magasan lesz, így egy tag után sok érdeklődő lehet utána.
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi meccsről végre felesleges sokat írni, minden egyben volt, egyedül a 3-4 benyelt hosszú játék miatt kár, de ez most sokadlagos.Wilkerson jól kicseszik Macc-el, mert ad neki fejtörést rendesen az offseasonra h mitévő legyen. 😀
15-16 misit lazán elkérhet, amit igazából ki is tudnánk gazdálkodni, ha Cro 8 misijétől megszabadulunk és megbütyköljük Ferguson 14.1 misis szerződését. Igen, ámde ha így ki is hozzuk nullára Wilk megtartását marad 15 misi durván és lejár Fitz, 3 RB-nk, Harrison és Demario Davis szerződése is.
RB-t tudunk draftról bányászni, de Ivory megítélése nem kis fejfájás lesz, Demario helyett tudunk jobb LB-t szerezni, Harrison és Fitz pedig marad sztem egyértelműen.
Amit sokan rebesgetnek még h Wilkerson értéke magasan lesz, így egy tag után sok érdeklődő lehet utána.
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
8-5! Egy sima, papírforma győzelem volt. A statisztikáknak jót tett! Legalább rá lehetett picit pihenni a véghajrára.Sajnos a Kansas és a Pit is behúzta, de a sorsunk a mi kezünkben van még.
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ahogy várható volt egyedül MWilliams az egyetlen jelentősebb hiányzónk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Revis átment minden teszten, így játszik ma a TEN ellen.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kendall Wright nem jatszik ellenunk.MWilliams Q,Revis es Pace probable besorolast kapott.
több mint 8 éve
Cro ugye idén elég gyengén játszik, Williams hogy muzsikált eddig?
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mai edzés:Pace, Bailey limitáltan, MWilliams, Revis, Mangold, Cro nem edzett. Revisnek még 2 teszten át kell jutnia agyrázkódás után, de Bowles szerint hnap már edzhet is akár.
több mint 8 éve
mzperx
245
Mennyi ideje vártam már egy ilyen W-re.annál a visszahordós td-nél a védelmünk nagyon impotens volt, a giants magát verte meg, de azért csak ki keleltt húznunk a végéig 😀
Beki
még 2w kellene
több mint 8 éve
hasonlít ez a rontez gyerek valakire. hm.......több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hát Rontez sem egy szép gyerek. 😀több mint 8 éve
Lófasz lesz itt nem playoffÚgy látszik ez segített 😀
Wester
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Marshall és Decker is 100 yard felett zárt.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mennyi ideje vártam már egy ilyen W-re.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Grat Marshallnak az 1000 yardhoz, de ha kiheréljük magunkat minden meccsen hiába a PO álmok.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jó ennyi, Bobby Aprilt úgy ki kell vágni szezon végén h a lába ne érje a földet.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
én egyet kérek ma, ne Cro legyen Beckham-enHa tippelnem kell Skrine lesz a nyertes, de sokan Millinert tennek ra. 😀
Wester
Mondjuk mindegy Crot ki egeti meg, a szokasos egy TDjet tuti osszehozza ma is.
több mint 8 éve
én egyet kérek ma, ne Cro legyen Beckham-en
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
PO szempontjabol nagyon kritikus a mai meccs, gondolom ezt nem kell hangsulyozni. Liga utolso passz vedelem ellen jatszunk, amit furcsa leirni szamomra DRC es Amukamara miatt, de tomni kell Marshallt es Deckert labdaval, Kerley snapjeit emelni, mig D teren OBJt leloni es Eli-t INTekbe kenyszeriteni, bar Revis es Williams nelkul izgalmas lesz.Ha nyernenk jovo heten az 1/1 eselyes TEN jon, vissza van a Romo nelkuli Dallas, a verheto BUF es a lehet mar tet nelkul biro NE.
Ma lesz a HOU-BUF ahol a Bills-t nagyon tavolra uthetik a POtol akar, emellett PITT-IND es KC-OAK ha jol emlekszem.