New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
4. OTA edzés zajlott le a mai napon, amelyen a média képviselői is ott lehetnek.
QB fronton McCown-Hackenberg-Petty volt a sorrend. McCown ismét jól tolta, Hackenberg egy majdnem INT-el nyitott, de utána szépen összeszedte magát. Viszont ami videókat a beatwriterek Twitterjén láttam nagyon nem nyugtatott meg Haki kapcsán. Petty pedig a borzalmas kategória eddig.
Juston Burris és Donahue is kapott kezdőkkel néhány snapet ma.
ASJ mindent elkapott, Leggett-et is dicsérték.
Maye és Adams volt a kezdő safety-k, Pryor barátunk pedig végre előtolta a képét a sértődés után és tolhatta a cserékkel, még az öltözőben sem nyilatkozott.
Kicker poszton Ross Martin kicsivel jobb eddig Catanzaro-nál.

Nyilván mivel OTA edzésről van szó, így fentieknek túl sok jelentőséget nem szabad tulajdonítani, de mivel örül az ember, ha végre vmi történik, így ez is valami. 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tyű, hát volt már veretesebb névsorotok
Wyatt
Valahogy nem látom hogyan lehetne ebből a rosterből 2 éven belül versenyképes valamit varázsolni.
Beki
Hát ez top2 picknek néz ki. Új GM, új edző, új QB. Ezzel kezdeném.
Bazzani
Úgy gondolom, hogy az első 5 meccs után okosabbak leszünk (BUF, OAK, MIA, JAX, CLE).
Ha a csapat a fejlődés legkisebb jelét sem mutatja, úgy Bowles-t mindenképpen el kell küldeni majd, Maccagnan sorsáról meg Woody dönt úgyis.
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Wyatt
Valahogy nem látom hogyan lehetne ebből a rosterből 2 éven belül versenyképes valamit varázsolni.
Beki
Hát ez top2 picknek néz ki. Új GM, új edző, új QB. Ezzel kezdeném.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wyatt
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Julian Stanford kétszer van.
Nem gondoltam volna, hogy meg a ligában van...
Bazzani
Ez esetben, akkor Connor Harris mehet a helyére akár, bár legyen szó bárkiről, ha sokat pályára kerül az már régen rossz.
több mint 8 éve
Julian Stanford kétszer van.
Nem gondoltam volna, hogy meg a ligában van...

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Összedobtam egy várható 53-as rostert részemről:

QB: Josh McCown, Christian Hackenberg, Bryce Petty
RB: Matt Forte, Bilal Powell, Elijah McGuire
FB: Julian Howsare
TE: Jordan Leggett, Braedon Bowman
WR: Eric Decker, Quincy Enunwa, Robby Anderson, ArDarius Stewart, Chad Hansen, Charon Peake
OL: Kelvin Beachum, James Carpenter, Wesley Johnson, Brian Winters, Ben Ijalana, Brandon Shell, Dakota Dozier, Brent Qvale, Jonotthan Harrison, Craig Watts

DL: Leonard Williams, Muhammad Wilkerson, Steve McLendon, Deon Simon, Sheldon Richardson, Lawrence Thomas/Mike Pennel
LB: Jordan Jenkins, Lorenzo Mauldin, David Harris, Darron Lee, Dylan Donahue, Julian Stanford, Freddie Bishop, Bruce Carter, Julian Stanford
CB: Morris Claiborne, Juston Burris, Marcus Williams, Buster Skrine, Jeremy Clark, Darryl Roberts/Derrick Jones
S: Jamal Adams, Marcus Maye, Rontez Miles, Calvin Pryor

LS: Tanner Purdum
K: Chandler Catanzaro/Ross Martin
P: Lachlan Edwards

Visszatérők eltiltásból:
Austin Seferian-Jenkins TE (2 meccs)
Jalin Marshall WR (4 meccs)

Úgy gondolom, hogy a QB, RB, S poszt adott, még nagyon a backupokról sem lesz vita szvsz.
FB-ben Howsare addig lenne nálam rosteren míg ASJ visszatér.
TE: Leggett kap 2 meccset h kezdővé pofozza magát, de ASJ sztem mindenképpen rosteren marad, No 3 TE-t pedig leboxolják, de Bowman a nyerő nálam.
WR: Itt igazából max Peake helye lehet kérdéses, de én JMarshallt kivágnám, semmi extrát nem mutatott + 4 meccses eltiltás is ugye.
OL: max Watts helye hozhat némi izgalmat.
DL: itt is 6. emberke kiléte lehet kérdéses.
LB: itt sem számítok nagy izgalmakra, backupok is adottak max Connor Harris szólhat közbe.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ArDarius Stewart aláírta rookie contractját, WR Brisly Estime sérülés okán lapát, helyére Corey White érkezett.
Beki
Corey White tavaly egész jó volt a Billsnél. Akár még 53as keretbe is kerülhet. Elég kevés a kiszoríthatatlan ember a posztján.
Bazzani
CB poszton lehet keresnivalója, de Claiborne mögött sztem hagyják h mások boxolják le a kérdéseket, gondolok itt Juston Burris, Jeremy Clark, Derrick Jones Darryl Roberts és Marcus Williams névsorra (Skrine-t alap kezdő slot CB-nen veszem, másra nem alkalmas).
Nem kell mondanom, hogy ha egyik fiatal sem fejlődik jelentősebben a szezon alatt és Claiborne is korán kiesne, jövőre nagy kabaré lesz a poszton.
több mint 8 éve
ArDarius Stewart aláírta rookie contractját, WR Brisly Estime sérülés okán lapát, helyére Corey White érkezett.
Beki
Corey White tavaly egész jó volt a Billsnél. Akár még 53as keretbe is kerülhet. Elég kevés a kiszoríthatatlan ember a posztján.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Maye és Donahue is aláfirkantotta a rookie szerződését.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mai 1. OTA edzésről legfontosabbak:
- Kb Pryor volt az egyetlen, aki cseszett részt venni az edzésen, Bowles csak annyit tett hozzá h önkéntes a dolog (plusz korábban is üzent neki h aki nem akar harcolni, annak nincs helye itt)
- Adams és Rontez volt a 2 kezdő S
- QB terén Hackenberg végig a tartalékok tartalékaival edzett, de Morton szerint ő is kap egyenlő számú snapet a többi QBhoz hasonlóan
- McCown stat: 11/16, 1 INT (Claiborne), 1 sack
- Decker, Leggett és ASJ emelhető ki a mai edzésről
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Devin Smith waive aldozata lett.
Ha nem claimeli senki, akkor megy az IR listankra.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
A Tampa látott fantáziát Fritzbe és megdobta 3 misivel.....
mzperx
Gondolom Glennon korábbi szerepét veszi át Winston mögött.
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
A Tampa látott fantáziát Fritzbe és megdobta 3 misivel.....
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini‏ @RichCimini
One offensive-line note: Ijalana and Beachum sharing reps at LT, Shell and Qvale sharing at RT. #jets

Gondolom Ijalana-t azért kipróbáljuk még RT-ben is.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rex Hogan hivatalosan csatlakozott a Colts stábjához, így új főnököt keresünk a scouting rész élére, ha minden igaz.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Gerald Hodges LB vizitál ma. Elférne egy 1 éves deal formájában idén, mert Harris és Lee mögött csak Stanford van perpill.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
KD Cannon WR-t claimeltük.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rex Hogan, a college scoutok vezetője lelép tőlünk és Ballard stábjához csatlakozik a Coltsnál.
több mint 8 éve
A poén az hogy egyre jobban néz ki a dupla WR pick 😀
Wester
Remek célpontok lesznek a QB battle győztesének Dane Evansnek.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wester
Nem vitás, tesznek róla a srácok. 😀
Mondjuk azt nem értem, hogy Jalin Marshall miért van még rosteren? Értem én, hogy fiatal, de 4 mecces eltiltás és semmi specialt nem mutatott.
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 012 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello‏ @BrianCoz
Got a copy of the police report. It alleges Anderson pushed a police officer and fought with security after being asked to leave concert.

Ha csak meglökte rendőr bácsit vmivel enyhébb.
Kap pár meccses büntit aztán nézelődhet a WR depth chart végéről.