NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
192
31
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
No, PO esélyek:És ha a maradék 9 kimenetel is bejön, és bejut a Colts? 😀
1. Jets W esetén garantált a PO
2. Amennyiben a KC és a DEN is nyer, akkor a CIN az ellenfél.
3. KC vagy DEN L, vagy mindkét csapat L esetén a HOU az ellenfél.
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
No, PO esélyek:1. Jets W esetén garantált a PO
2. Amennyiben a KC és a DEN is nyer, akkor a CIN az ellenfél.
3. KC vagy DEN L, vagy mindkét csapat L esetén a HOU az ellenfél.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
C8-on vasárnap 20 órától csúsztatva adják majd a Bills-Jets meccset.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Connor Hughes @Connor_J_HughesOFFICIAL: The #Jets, #Bills Week 17 matchup will be broadcasted on CBS at 1pm.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Thompkinsnak nincs komoly sérülése.
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
ESPN playoff machine-jával szórakoztam és amennyiben a CIN nyer ma a DEN ellen és mi nyerünk a Bills ellen, úgy a PO-ban a HOU lesz az ellenfél, amennyiben a DEN nyer, úgy egy KC L szükséges az OAK ellen h 5th seed legyen a miénk.Az jó lenne, a Cin úgy is mindig egyből kikap a PO-ban 😀
Többségében pedig a CIN ellen tolnánk, ha DEN nyer ma.
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
nem lesz egyszerű az utolsó hét, az tuti:twitter.com/AdamSchefter/status/681248034148237312
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ESPN playoff machine-jával szórakoztam és amennyiben a CIN nyer ma a DEN ellen és mi nyerünk a Bills ellen, úgy a PO-ban a HOU lesz az ellenfél, amennyiben a DEN nyer, úgy egy KC L szükséges az OAK ellen h 5th seed legyen a miénk.Többségében pedig a CIN ellen tolnánk, ha DEN nyer ma.
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Am Fitznek még 287 yard kell a Buf ellen, h meglegyen neki a 4000y.
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jól játszott tegnap a Jets, grat. Egyébként mit gondoltok, Fitz hosszabb távú megoldás lesz, vagy keresgélni fogtok offseasonben/drafton? Én bírom a csávót, de csak 2 meccsen láttam.Jövőre még tuti megoldja a gondunkat, ha az összeg is stimmel majd.
winston
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ill. míg Deckerrel és Marshallal ilyen jól érzik egymást. 😉Amíg Gailey rendszerében játszik jó lesz és meg is érhet ennyit. Billsnél is jól ment nekik együtt.Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.Szerintem tizet biztos kér. 1+1 re meg lehetne neki adni, teljasítménybónuszokkal.
Beki
sutianap
zinedine5
több mint 8 éve
Jól játszott tegnap a Jets, grat. Egyébként mit gondoltok, Fitz hosszabb távú megoldás lesz, vagy keresgélni fogtok offseasonben/drafton? Én bírom a csávót, de csak 2 meccsen láttam.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nagy kérdés az lesz, hogy Rex mennyire tudja feltüzelni a BUF játékosait az utolsó meccsre és megértetni velük h hé fiúk az egyik riválisunkat és a volt csapatomat tudjuk eltüni a PO-tól. Nah, ez nem hiszem h sikerülni fog neki. Nálunk az utolsó 2 szezonban az uccsó meccseken érte játszott a csapat, ez nem vitás.Fél óráig ugráltam a tv előtt a meccs után. 😀 Óriási volt, végre a saját kezünkben van a sorsunk. Motivált a csapat, nem látom, hogyan veszíthetünk a Bills ellen.Sexy Rexynek oda kell csapni! Fel kell falni a Billst! Most nagyon megy a szekér, lendületben vagyunk. Sorozatban 5 W.
GO JETS!
david52
A végén nagyon adta magát a dolog, h Decker is el fog kapni egyet 😀
Lucifer
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Fél óráig ugráltam a tv előtt a meccs után. 😀 Óriási volt, végre a saját kezünkben van a sorsunk. Motivált a csapat, nem látom, hogyan veszíthetünk a Bills ellen.Sexy Rexynek oda kell csapni! Fel kell falni a Billst! Most nagyon megy a szekér, lendületben vagyunk. Sorozatban 5 W.
GO JETS!
david52
A végén nagyon adta magát a dolog, h Decker is el fog kapni egyet 😀
GO JETS!!!
több mint 8 éve
david52
115
Fél óráig ugráltam a tv előtt a meccs után. 😀 Óriási volt, végre a saját kezünkben van a sorsunk. Motivált a csapat, nem látom, hogyan veszíthetünk a Bills ellen.GO JETS!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha minden ugy alakul meg az 5th seed is meglehet, de elobb nyerjunk Buffaloban.
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Na igen, utóbbi esetre voltam kíváncsi, köszi.És ha kikap a Denver legalább egyszer, akkor mi lesz a helyzet?Akkor van 11W nekik, ha egyszer kikapnak. Akkor is nyerni kell jovoheten. es az mar PO, mert a Jets a nyero 11-11 eseten. Viszont a Steelers bukott, ha ti nyertek jovoheten, az is PO, mert aSteelers most9el all, vagyis max 10 lehet nekik.
Lucifer
Ha a Broncos kettot bukik, es a Jets is bukik jovoheten, a Steelers mindegy. Mert akkor a Broncos kiesik. Ugyanis ket vereseggel a csoportelsoseget elbukja (mindegy a Chiefs nyer vagy nem utolso meccsen), es wildcard sorban a Jets megintcsak elorebb van.
ulpianus
GO JETS!!!
több mint 8 éve
És ha kikap a Denver legalább egyszer, akkor mi lesz a helyzet?Akkor van 11W nekik, ha egyszer kikapnak. Akkor is nyerni kell jovoheten. es az mar PO, mert a Jets a nyero 11-11 eseten. Viszont a Steelers bukott, ha ti nyertek jovoheten, az is PO, mert aSteelers most9el all, vagyis max 10 lehet nekik.
Lucifer
Ha a Broncos kettot bukik, es a Jets is bukik jovoheten, a Steelers mindegy. Mert akkor a Broncos kiesik. Ugyanis ket vereseggel a csoportelsoseget elbukja (mindegy a Chiefs nyer vagy nem utolso meccsen), es wildcard sorban a Jets megintcsak elorebb van.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
És ha kikap a Denver legalább egyszer, akkor mi lesz a helyzet?Ha kikapunk akkor még egy PIT vereség vagy két DEN vereség kell, szóval nyerni kell
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Nem kell 😀Azt hittem, hogy a tiebreaker a Jets mellett van a Vasassal szemben. Meg is örültem, hogy nem kell az angyalföldieket nézni a PO-ban.Hh?Meg nyerhet egyet (legalabb) a Broncos. Es ha nyer a Steelers jovoheten (Jets nem), akkor W egyenloseg, ami Steelers POt jelent.
Amadeus91
ulpianus
Amadeus91
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
És ha kikap a Denver legalább egyszer, akkor mi lesz a helyzet?
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Azt hittem, hogy a tiebreaker a Jets mellett van a Vasassal szemben. Meg is örültem, hogy nem kell az angyalföldieket nézni a PO-ban.Hh?Meg nyerhet egyet (legalabb) a Broncos. Es ha nyer a Steelers jovoheten (Jets nem), akkor W egyenloseg, ami Steelers POt jelent.
Amadeus91
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Annyira még a Pats se jó Xdattól mert megvered a patset még nincs automatikus po : DHh?Grat a po-hoz!Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Amadeus91
Beki
Amadeus91
ano92
GO JETS!!!