New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Napi meglepő:
M3-as metró, Árpád híd megálló, Újpest felől, 11.42:
Jetses Mark Sanchez-mezben mászkált egy emberke 😀
Wyatt
Tuti Mark Sanchez volt, ki más venné fel az ő mezét? 😀

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
The New York Jets claimed wide receiver Lucky Whitehead off waivers from the Dallas Cowboys on Wednesday.
Beki
Ezzel hivatalosan is törölheti a Lucky részt a nevéből.

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Napi meglepő:
M3-as metró, Árpád híd megálló, Újpest felől, 11.42:
Jetses Mark Sanchez-mezben mászkált egy emberke 😀

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cap space adatok:

Overthecap: 20.73M
NFLPA: 21.87M
Spotrac: 21.48M

Jövőre top51 fizu kb 114M.

Csak unalomból néztem utána, hogy mik a kilátások eme téren jövő évre, de ment a spórolás rendesen.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
The New York Jets claimed wide receiver Lucky Whitehead off waivers from the Dallas Cowboys on Wednesday.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hogy fog kinézni a kezdő, mert a DL oké de pl. CB-ben, LB-ben nem láttom milyen játékosaitok vannak? Vagy pl. a Támadófallal mi lesz. Van már vmi előretekintés ?
malkav
Van 1-2 poszt ahol sok kérdés van (ami ilyen rosterhez mérten nem is csoda, DL-t kihagyom):
QB: McCown kezd sztem, de csak pár hét míg vagy lesérül vagy lecserélik
RB: Forte és Powell elosztja egymást között a snapeket
TE: ASJ és Leggett kaphat jelentősebb snap számot, bár az új OC playbookja ismeretlen még számunkra
WR: úgy hiszem h Enunwa és Robby Anderson lenne WR1-2-ben, mögöttük nagy a tülekedés: ArDarius Stewart (idei 3. körös), Chad Hansen (idei 4. körös), Charone Peake, Jalin Marshall, ezt majd lematchelik szépen egymás között a srácok.
OL: LT -> Beachum, LG -> Carpenter, C -> WJohnson, RG - > Winters, ez ami eddig sztem tuti, RT-ért Shell és Ijalana matchel majd
LB: Darron Lee és Demario Davis sok időt tölt majd a pályán szvsz, mellettük Jordan Jenkins akitől előrelépést várunk, Lorenzo Mauldin akinek all in év lesz mint korábbi 3. körös és még Dylan Donahue-t említeném még meg, többiek spec team és backup szerepért mennek
CB: Claiborne CB1, kb ez a biztos, személy szerint úgy gondolom h Juston Burris kapja meg az esélyt Claiborne másik oldalán, továbbá Skrine, Marcus Williams, Jeremy Clark, Derrick Jones és Darryl Roberts van még versenyben roster spotokért
S: Maye-Adams duó kezd ez tuti
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hogy fog kinézni a kezdő, mert a DL oké de pl. CB-ben, LB-ben nem láttom milyen játékosaitok vannak? Vagy pl. a Támadófallal mi lesz. Van már vmi előretekintés ?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
The #Jets' deal with first-round safety Jamal Adams is 4 years, fully guaranteed and worth $22.3M, source said. $14.3M in a signing bonus.
több mint 8 éve
Ezt csak úgy, mert uborkaszezon van.

Jets owner Woody Johnson has a net worth of $4.2 billion and had an $81 million income last year from the team and his stake in MetLife Stadium.
Beki
Szaros 21.8 milliárd? Az amatőr mindenit. Itthon volt, akinek 96 milliárd is összejött. Nem értenek ezek ott kint semmihez

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ezt csak úgy, mert uborkaszezon van.

Jets owner Woody Johnson has a net worth of $4.2 billion and had an $81 million income last year from the team and his stake in MetLife Stadium.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Director of Pro Personnel Matt Bazirgan will become the Jets’ new director of college scouting, according to sources. Bazirgan replaces Rex Hogan, who took a front office position with the Colts last month.

Bazirgan has been with the Jets since 2004 when he served as an area scout. He was promoted to assistant pro personnel director by John Idzik in 2013. Mike Maccagnan moved Bazirgan to the pro personnel director role two years ago.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lemaradt innen a hír, hogy a csapat is bejelentette, hogy Trump bácsi Woody-t nominálta nagykövetnek és mihelyst ez hivatalossá válik, úgy Christopher Johnson veszi át a csapat irányítását teljes mértékben.

www.newyorkjets.com/news/article-9/President-Trump-Intends-to-Nominate-Woody-Johnson-to-Ambassador-Position/0cbd0d2a-8620-41eb-b1eb-d13fc65e53a3

"If Woody Johnson is nominated and confirmed by the Senate, Christopher Johnson, his brother and an owner will become Chairman and CEO. In that role, Christopher will directly oversee all day-to-day team operations."
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Írtam két oldalt, aztán visszatöröltem. Szófosás volt az egész baszki. Arról, hogy mekkora szerencsejáték a GM-kedés. De ezért fölösleges 2 oldalnyi szót fosni. Az és kész. Nem hiszem el, hogy idiótákat választana bárki GM-nek. Egyszerűen van, hogy minden összejön, jönnek Wilsonok meg Carr-ok második, harmadik, negyedik körben is, máskor meg RGIII-ak is befuccsolnak. És van olyan, hogy ülsz az 1/1-en, és éppen szembe jön egy Luck vagy Winston. Másik évben meg ugyanúgy ülsz az 1/1-en én nem jön senki. És ha mázlid van, akkor a fél liga az 1/1-re hajt, és teletankolod magad pickekkel évekre, másik évben meg senkit nem érdekel az 1/1 és kénytelen vagy húzni valakit.

És mindig, MINDIG mindenki utólag nagyon okos.peterk2005
Igen, van itt annyi lehetőség és annyiféle végeredmény, hogy csak na.
Legnagyobb gond az, hogy Woody sokszor beleszól a GM-eink dolgába, így volt ez 2 éve Revis leigazolásánál is és most sem tudom h mennyire van teljesen a rebuild pártján, de Decker és Harris cutolása nagyon pénztárca kímélésről szólt és nem cap spacere gondolok.
Ez a rebuild dolog, meg a ki nem mondott tankolás egy QB-ért is marha rosszul sülhet el, elég 1-2 W és csókolom, letolt gatya QB nuku és egy szétcseszett roster. Bowles nem is tudom hogyan áll neki így a szezonnak, ha csak nem kapta írásba h nem rúgják ki szezon végén...
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
De ennek miért most kezdtek neki, miért nem akkor amikor átvették az irányítást Idziktől?
mzperx
Mert akkor a szokásos dolgokkal próbálkoztatok megint: hozni egy rakat drága embert (Revis, Cromartie, Skrine, Gilchrist, Carpenter, etc), hogy azzal majd foldozgatjátok a dolgokat, és minden megint csodás lett. Nem is sokon múlt az újabb PO.

Aztán tavaly összedőlt az egész, és most látták, hogy ezzel a koncepcióval már sokra nem megy a csapat, és a draftról kell új alapokat szerezni. Mondjuk szerintem az sem lett volna hátrány, ha poénból néha nem belső védőfalembert draftoltok az első körben, mert az tényleg jó, amikor van folyamatosan 3-4 elit ember, kár, hogy belőlük kettő játszik csak egyszerre, aztán jönnek azok az okos gondolatok, hogy legyen Coples OLB, meg Sheldon pass rusher...
Wyatt
Írtam két oldalt, aztán visszatöröltem. Szófosás volt az egész baszki. Arról, hogy mekkora szerencsejáték a GM-kedés. De ezért fölösleges 2 oldalnyi szót fosni. Az és kész. Nem hiszem el, hogy idiótákat választana bárki GM-nek. Egyszerűen van, hogy minden összejön, jönnek Wilsonok meg Carr-ok második, harmadik, negyedik körben is, máskor meg RGIII-ak is befuccsolnak. És van olyan, hogy ülsz az 1/1-en, és éppen szembe jön egy Luck vagy Winston. Másik évben meg ugyanúgy ülsz az 1/1-en én nem jön senki. És ha mázlid van, akkor a fél liga az 1/1-re hajt, és teletankolod magad pickekkel évekre, másik évben meg senkit nem érdekel az 1/1 és kénytelen vagy húzni valakit.

És mindig, MINDIG mindenki utólag nagyon okos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
David Harris hova igazol 2 évre, na hova? Hát persze h a Patriotshoz... 😀
Beki
Olvastam már olyan felvetést, hogy várjuk csak ki, míg a taktikánk beérik 😀
Lucifer
Szóval több csapat összefogott és elküldenek aprópénzért játkosokat Bostonba, hogy kifigyeljék a klub működését és jelentsenek. De ezeknek a szerencsétleneknek nem szóltak, hogy közben nem kell úgy játszaniuk mintha varázsszert kaptak volna és halálra nyerniük magukat gyűrűkkel!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Beki
Olvastam már olyan felvetést, hogy várjuk csak ki, míg a taktikánk beérik 😀

GO JETS!!!
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
Beki
helyes.....természetesen ellenünk fog a legjobban játszani
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 810 — no es importante
Mivel WR-ből sosem elég.

Adam Schefter‏ @AdamSchefter
Jets are signing former Bears WR Marquess Wilson, per @SportsManagers.
Beki
újabb Washington State WR, mi lesz itt, Air Raid? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mivel WR-ből sosem elég.

Adam Schefter‏ @AdamSchefter
Jets are signing former Bears WR Marquess Wilson, per @SportsManagers.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Túl sok izgalmas nem történt tegnap OTA fronton.
QB-knál Haki és Petty kapta a snapek többségét, kb egyforma statokat hoztak, de előbbi állítólag nem vett észre egy deep route-nál egy teljesen üres elkapót.
Irányítókon kívül Adams-et emelték ki ismét, oszt' annyi, folyt. köv. július 28-án.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi edzésen védelem vitte a prímet.

QB fronton ismét McCown-Haki-Petty volt a sorrend.
2-minute drillek során McCown és Hackenberg vezette kezdő O# tolt 2 3-and-out-ot, Petty pedig INT-el zárta.
RZ drillek során McCown 1. passzát Adams ütötte le, utána INT-et vadászott. Hackenberg először majdnem INT, utána szép TD passz McGuire-nek. Petty is TD-vel zárta a mutatványt.

Winters nem edz TC során tér vissza.
ArDarius Stewart lágyék és ujjműtét után lábadozik TC-re oké lesz Bowles szerint. Hansen és Claiborne elővigyázatosság címén nem edzett.
Emellett ami érdekesség még h Burris volt Claiborne hiányában a CB1, Josh Martin és Mauldin volt a másik 2 kezdő LB Lee és D. Davis mellett.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Most derült ki, hogy Demario Davis nagyobb paycutba is belement, mikor Pryor-ért cserébe érkezett.
Davis, due to make a non-guaranteed $3.7 million in the final year of his contract, will now make $1 million in 2017, a source told ESPN NFL Insider Field Yates. That includes a $100,000 signing bonus and a $900,000 base salary.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
De ennek miért most kezdtek neki, miért nem akkor amikor átvették az irányítást Idziktől?
mzperx
Mondjuk szerintem az sem lett volna hátrány, ha poénból néha nem belső védőfalembert draftoltok az első körben, mert az tényleg jó, amikor van folyamatosan 3-4 elit ember, kár, hogy belőlük kettő játszik csak egyszerre, aztán jönnek azok az okos gondolatok, hogy legyen Coples OLB, meg Sheldon pass rusher...
Wyatt
Akkor lesz még viccesebb, ha jövőre Wilkersontól és Sheldontól is elköszönünk.
több mint 8 éve
Mondjuk a BPA önmagában még nem hülyeség, sőt, de ilyen szinten túltolni azért már karcosabb szerintem