NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
274
35
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
igaz kevés az front7 de azok aranyat érnek. 😀Amikor én voltam a Jets meccsein (utolsó 5-ből 4 alkalom) mindig inaktív volt.
Taiwan volt már meccsen?
viszont jó év lesz ez front7 és RB huzigálásra
sutianap
több mint 8 éve
Készülvén a következő szezonra, lássuk ki rendelkezik aktív szerződéssel jelenleg.Én azt mondom Wilkerson re-sign mindenképp, első körben pedig az elérhető legjobb DE. Biztos ami biztos.
QB: Geno, Petty
RB: Bohanon, Stacy
TE: Cumberland, Amaro
WR: Marshall, Decker, Kerley, D. Smith, Enunwa
OL: Ferguson, Mangold, Carpenter, Giacomini, Winters, Dozier, W. Johnson, Qvale
DL: L. Williams, Sheldon, Catapano
LB: Harris, Mauldin, Reilly, T. Jones
CB: Revis, Cromartie, Skrine, Milliner, McDougle, M. Williams
S: Gilchrist, Pryor, Bailey, Martin, Rontez
LS: Purdum
K: Folk
P:
Jelentősebb FA-k:
Fitzpatrick
Wilkerson
Harrison
Powell
Ivory
Demario Davis
DL depth, RB és LB sor kifejezetten tetszik. 😀
Beki
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
NFLPA 2016-ra szóló cap riportja szerint 135M foglalt durván jövőre nálunk. Jó volna tudni, hogy mennyi a cap rolloverünk 2015-ről; overthecap szerint 6.3M.
több mint 8 éve
igaz kevés az front7 de azok aranyat érnek. 😀Taiwan volt már meccsen?
viszont jó év lesz ez front7 és RB huzigálásra
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Készülvén a következő szezonra, lássuk ki rendelkezik aktív szerződéssel jelenleg.QB: Geno, Petty
RB: Bohanon, Stacy
TE: Cumberland, Amaro
WR: Marshall, Decker, Kerley, D. Smith, Enunwa
OL: Ferguson, Mangold, Carpenter, Giacomini, Winters, Dozier, W. Johnson, Qvale
DL: L. Williams, Sheldon, Catapano
LB: Harris, Mauldin, Reilly, T. Jones
CB: Revis, Cromartie, Skrine, Milliner, McDougle, M. Williams
S: Gilchrist, Pryor, Bailey, Martin, Rontez
LS: Purdum
K: Folk
P:
Jelentősebb FA-k:
Fitzpatrick
Wilkerson
Harrison
Powell
Ivory
Demario Davis
DL depth, RB és LB sor kifejezetten tetszik. 😀
több mint 8 éve
Most néztem meg a meccset. Szabad káromkodni? Más nagyon nem jut eszembe!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Beatwritereink szerint egy top25 környéki picket kaphatunk Wilkersonért, ha tradelnénk. Őszintén szólva én nem vagyok ennyire optimista h ilyen magas picket kapnánk érte + hosszú távú szerződésnél eláll majd a lélegzet aki elviszi.Rookie pool kb. 4.2M-et visz el.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Képzeld oda a kötőjelet, élő közvetítés alatt örültem, ha gépelni bírtam, ami lényeges. 😀- Azonban Fitzről: high prio h visszahozzuk, ha resign lesz ő marad a kezdő.Tudom, hogy ettől még nem mentek PO-ba de a resign VISSZAVONULÁST jelent!!! Úgyhogy nehezen lesz kezdő ha visszavonul : D (nazzi off)
Beki
ano92
több mint 8 éve
- Azonban Fitzről: high prio h visszahozzuk, ha resign lesz ő marad a kezdő.Tudom, hogy ettől még nem mentek PO-ba de a resign VISSZAVONULÁST jelent!!! Úgyhogy nehezen lesz kezdő ha visszavonul : D (nazzi off)
Beki
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Bowles most tartotta meg szezonzáró sajtótájékoztatóját:Geno?
- Wilkerson műtétje jövő héten lehet (jobb tibia vagy mi törött el)
- A csapat magja adott, amely köré tudunk építkezni.
- Wilkerson resignre annyit mondott h egyike lesz azon dolgoknak, amiről Macc-el beszélnek (várható volt h nem monjd semmit)
- Azonban Fitzről: high prio h visszahozzuk, ha resign lesz ő marad a kezdő.
- Szeretné ha a csapat gyorsabb lenne.
- Összes edző marad (Bobby April is sajnos).
- FA-ról: A pénz beszél, nem mindenkit tudunk visszahozni.
- Csalódott volt az ST játéka miatt.
- Fitz-ről ismét: “It’s important to bring him back because he’s the starting quarterback.”
- Milliner kezdő poziért fog harcolni.
- Cro-t szeretné, ha maradna, de a business mást diktálhat.
No, Maccagnan később a hét folyamán áll majd a média elé, de Bowles ahányszor említette a business szót ma, sztem Cro-tól és Wilk-től elbúcsúzhatunk.
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles most tartotta meg szezonzáró sajtótájékoztatóját:- Wilkerson műtétje jövő héten lehet (jobb tibia vagy mi törött el)
- A csapat magja adott, amely köré tudunk építkezni.
- Wilkerson resignre annyit mondott h egyike lesz azon dolgoknak, amiről Macc-el beszélnek (várható volt h nem monjd semmit)
- Azonban Fitzről: high prio h visszahozzuk, ha resign lesz ő marad a kezdő.
- Szeretné ha a csapat gyorsabb lenne.
- Összes edző marad (Bobby April is sajnos).
- FA-ról: A pénz beszél, nem mindenkit tudunk visszahozni.
- Csalódott volt az ST játéka miatt.
- Fitz-ről ismét: “It’s important to bring him back because he’s the starting quarterback.”
- Milliner kezdő poziért fog harcolni.
- Cro-t szeretné, ha maradna, de a business mást diktálhat.
No, Maccagnan később a hét folyamán áll majd a média elé, de Bowles ahányszor említette a business szót ma, sztem Cro-tól és Wilk-től elbúcsúzhatunk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Igazából ez feltételezi h lesz vmi extra muníció, mert 20. helyről varázsolni és ott QB-t húzni nem engedhetjük meg magunknak.Sosem lehet elég korán kezdeni. 😀Nem lenne akkora hülyeség, fitz-et visszaigazoljuk 2 évre, első körben pedig kihúzunk egy QB-t, aki padozik
Tony Pauline @TonyPauline
Insiders tell me New York Jets will target a QB in the 1st two rounds. Team has been extensively scouting the top QB prospects all season.
Való igaz h Macc személyesen nézte végig az összes idei QB prospectet, de...
Beki
Wester
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cap space 18M, tag ~15M.Miért, mennyi a tag és mennyi a keret?Belefér.Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Go Vikings!
Amadeus91
Beki
Amadeus91
több mint 8 éve
mzperx
245
Quigley punt, Bullock kihagyott FG és RZ Fitz INT, ill. Revis nem tudta fogni Watkinst, ennyin ment el a PO.igazából az a hülye szabály is kellett hozzá, hogy minden div 1 tovább megy.....jók voltunk idén, Rex biztos boldog, de nem panaszkodhatunk, sokat léptünk előre, biztató a jövő.
Beki
több mint 8 éve
Sosem lehet elég korán kezdeni. 😀Nem lenne akkora hülyeség, fitz-et visszaigazoljuk 2 évre, első körben pedig kihúzunk egy QB-t, aki padozik
Tony Pauline @TonyPauline
Insiders tell me New York Jets will target a QB in the 1st two rounds. Team has been extensively scouting the top QB prospects all season.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Miért, mennyi a tag és mennyi a keret?Belefér.Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Go Vikings!
Amadeus91
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sosem lehet elég korán kezdeni. 😀Tony Pauline @TonyPauline
több mint 8 éve
Lábtörés után viszonylag gyorsan szokott menni a regenerálódás a szalagszakadásokhoz képest. Tavasszal úgy se edzenek őrült módon a többiek se, szerintem nem gyengült jelentősen az alkupozíciója.|
Nyilván nem voltam ott a kórteremben, komplikáció bármikor lehet. |
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Belefér.Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Go Vikings!
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Go Vikings!
több mint 8 éve
Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Kis adalék jövő évi schedule-hez:Közepes erősségűnek tűnik, nem a legkönnyebb, de azért nem tartom lehetetlen feladatnak.
Home Buffalo, Miami, New England, Baltimore, Cincinnati, St. Louis, Seattle, AFC South* (Colts)
Away Buffalo, Miami, New England, Cleveland, Pittsburgh, Arizona, San Francisco, AFC West* (Chiefs jó eséllyel)
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin @KMart_LI .@Godforshort says loss is especially difficult because of uncertainty surrounding #Jets D-Line next year. Notes, you can't keep everybody
Sheldon nyilatkozta.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kis adalék jövő évi schedule-hez:Home Buffalo, Miami, New England, Baltimore, Cincinnati, St. Louis, Seattle, AFC South* (Colts)
Away Buffalo, Miami, New England, Cleveland, Pittsburgh, Arizona, San Francisco, AFC West* (Chiefs jó eséllyel)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Műteni kell Bowles szerint, kiderül mennyi a felépülési ideje.Wilkerson lába eltört.Na így lehet lesz pénzetek megtartani.
Beki
Amadeus91