NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
 www.newyorkjets.com/news/article-randylangefb/Maccagnan-Named-PFWA-Executive-of-the-Year/7b93bf5e-7384-45cd-8c1b-b254dae65099
Beki
jogos elismerés....vajon idén mit alakít? 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 www.newyorkjets.com/news/article-randylangefb/Maccagnan-Named-PFWA-Executive-of-the-Year/7b93bf5e-7384-45cd-8c1b-b254dae65099
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 espn.go.com/blog/new-york-jets/post/_/id/58052/gm-mike-maccagnan-likes-jets-o-line-pro-football-focus-doesnt

Hát őőőőő, nem tudom PFF-knél mit néztek...
Beki
Elárulom, hogy a PFF rating már rég nem jó értékmérő 😉
Wester
Főleg a pass blocking része vicces. 😀
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
 espn.go.com/blog/new-york-jets/post/_/id/58052/gm-mike-maccagnan-likes-jets-o-line-pro-football-focus-doesnt

Beki
Elárulom, hogy a PFF rating már rég nem jó értékmérő 😉

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
 www.newyorkjets.com/news/article-7/Creation-of-the-Free-Agency-Board/214cedc8-1449-4baa-8fcf-837518774b71

“In terms of team needs, pass rusher would be one,” he said. “Maybe a speed edge, finesse-type pass rusher that can really challenge the corner… And then on the offensive side, we obviously want to make the tight end position more competitive. We always could use more speed on the outside. We have a good offensive line. At the end of the day, we just want to continue to add some young players in the draft to kind of stockpile that position for the future.”
Beki
most olvastam én is....lesz munkája bőven 😀
mzperx
Gondolkoztam rajta, hogy összedobok egy offseason mockot, de nagyon nem tudok dűlőre jutni MO sorsa kapcsán. Hosszú távút nagyon nem látom h összejönne, ha taget kap, abból durcizás lesz és még egy év kérdőjel, vagy hagyjuk elmenni és 3. körös komp picket remélünk érte.
Ha taget kap és tradelni akarjuk, akkor meg a capből foglal helyet a draftig, nem hagyva h azt az összeget elköltsük.
Beki
Az a helyzet, hogy ha elengedjük nem tudjuk majd pótolni, főleg, ha a drafton az adott pickért elérhető legjobbat húzzuk.
De lehet hogy jobban járunk, ha őt elengedjük és az így megmaradt pénzből megpróbáljuk a többieket megtartani.
mzperx
Most nem emlékszem h Sheldon esetében várható-e még bármi újabb tárgyalás, ha nem, akkor talán beleférhet.
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245
 www.newyorkjets.com/news/article-7/Creation-of-the-Free-Agency-Board/214cedc8-1449-4baa-8fcf-837518774b71

“In terms of team needs, pass rusher would be one,” he said. “Maybe a speed edge, finesse-type pass rusher that can really challenge the corner… And then on the offensive side, we obviously want to make the tight end position more competitive. We always could use more speed on the outside. We have a good offensive line. At the end of the day, we just want to continue to add some young players in the draft to kind of stockpile that position for the future.”
Beki
mzperx
Gondolkoztam rajta, hogy összedobok egy offseason mockot, de nagyon nem tudok dűlőre jutni MO sorsa kapcsán. Hosszú távút nagyon nem látom h összejönne, ha taget kap, abból durcizás lesz és még egy év kérdőjel, vagy hagyjuk elmenni és 3. körös komp picket remélünk érte.
Ha taget kap és tradelni akarjuk, akkor meg a capből foglal helyet a draftig, nem hagyva h azt az összeget elköltsük.
Beki
Az a helyzet, hogy ha elengedjük nem tudjuk majd pótolni, főleg, ha a drafton az adott pickért elérhető legjobbat húzzuk.
De lehet hogy jobban járunk, ha őt elengedjük és az így megmaradt pénzből megpróbáljuk a többieket megtartani.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

Beki
mzperx
több mint 8 éve
mzperx New York Jets 245

Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tony Pauline ‏@TonyPauline
Mike Maccagnan/NY Jets prowling the sidelines at Shrine practice. A lot of Jets scouts in attendance.

Dane Brugler ‏@dpbrugler
Several GMs scouting today's practice, including #Packers Ted Thompson and #Jets Mike Maccagnan
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Itt van a Macc féle podcast.

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Felkerült Maccagnan interjú a hivatalos honlapra videó formájában is.
Végighallgatva nem lennék meglepődve, ha Petty lenne a QB2, mert Geno-ról mindenhogy beszélt, de biztatóan nem és Wilk sem hiszem h hosszú távon marad, mert első kérdésre hárított minden konkrétum nélkül.
Beki
Oltári nagy baromság lenne Geno-t elküldeni, olcsó és akinek kezdő tapasztalata is van, nem tom kell-e még több egy backup pozícióra. Wilk hosszútávúja eléggé valószínűtlen, de még sok függ attól is hogy Sheldon-t mennyire tiltják el.
Wester
Nem hiszem én sem, hogy elküldenénk Genot, max keretszűkítésnél, ha Petty nagyon elverné őt QB2 harcban.
Wilk sztem max taget kap és draft előtt nagy érdeklődésre számítok nála.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan season ticket holderektol fogadott hivasokat es az o kerdeseikre valaszolt.

Team needek teren szeretnenk edge rushert hozni, OL altalanossagban jo, de fiatalokat fogunk hozni es WRben speed teren akarunk fejlodni. Hozzatette h szamos pelda mutatja h OLbe es pass rushert is lehet kozepso korokben huzni.
Tehat kicsit adott es elvett is a valaszaval.

Csapat Twitter oldalon van, erdemes meghallgatni.
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Végighallgatva nem lennék meglepődve, ha Petty lenne a QB2, mert Geno-ról mindenhogy beszélt, de biztatóan nem és Wilk sem hiszem h hosszú távon marad, mert első kérdésre hárított minden konkrétum nélkül.
Beki
Oltári nagy baromság lenne Geno-t elküldeni, olcsó és akinek kezdő tapasztalata is van, nem tom kell-e még több egy backup pozícióra. Wilk hosszútávúja eléggé valószínűtlen, de még sok függ attól is hogy Sheldon-t mennyire tiltják el.

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan alábbiakat említette:

- Fitz, Wilkerson és Harrisont is szeretnénk visszahozni, de $$$ függvénye az egész.
- Drafton BPA az elv ismét.
- Wilkerson franchise tag esélyes.
- Nem lehetetlen az egész DL-t egyben tartani.
- Perpill nehéz megmondani, hogy Wilkersont hosszú távra szeretnénk, ha aláfirkantana.
- Nem posztokat célzunk majd meg FA-n, hanem játékosokat.
- Nem beszélt túl határozottan Demario Davis kapcsán.
Beki
A cutokról mit mondott?
Lucifer
Semmit.
több mint 8 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Wilkerson felépülése 6 hónapot vehet igénybe.
Beki
Az rengeteg
Lucifer
Mihez képest?
6 hónap múlva se lesz még edzőtábor.
Höri
Első hallásra 😛
Meg belegondolva, h most eltörném a lábam és csak nyár közepére gyógyulna meg.
Lucifer
na jah, de neked arra kell a lábad,h bemenj melóba/suliba, elvidd a gyereket oskolába, esetleg lemenj a srácokkal egy pofa sörrel focizni a grundra. Neki meg arra,h a 120-130kilójával kilőjön mint a szar, meccsenként 50-60x. Meg törés specifikus is, van aki több törött csonttal is tud játszani, de volt rá példa h egy pici fos lábközépcsont törés miatt ment vki IR-re.
Amúgy jó ötlet ez a BPA draft, Wilkerson-Richardson-Williams mellé még egy Bosa beférne 😀
Borbinho
Ezzel én is tisztában vagyok. Pont ezért rosszabb az Ő helyzete. Na de hagyjuk is, nem akartam ennyi kommentet generálni ezzel a megállapítással.

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Beki
Az rengeteg
Lucifer
Mihez képest?
Höri
Első hallásra 😛
Lucifer
na jah, de neked arra kell a lábad,h bemenj melóba/suliba, elvidd a gyereket oskolába, esetleg lemenj a srácokkal egy pofa sörrel focizni a grundra. Neki meg arra,h a 120-130kilójával kilőjön mint a szar, meccsenként 50-60x. Meg törés specifikus is, van aki több törött csonttal is tud játszani, de volt rá példa h egy pici fos lábközépcsont törés miatt ment vki IR-re.
Amúgy jó ötlet ez a BPA draft, Wilkerson-Richardson-Williams mellé még egy Bosa beférne 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Beki
Az rengeteg
Lucifer
Mihez képest?
Höri
Első hallásra 😛

Szerkesztette: Lucifer

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Beki
Az rengeteg
Lucifer
Mihez képest?

több mint 8 éve
Maccagnan alábbiakat említette:

- Fitz, Wilkerson és Harrisont is szeretnénk visszahozni, de $$$ függvénye az egész.
- Drafton BPA az elv ismét.
- Wilkerson franchise tag esélyes.
- Nem lehetetlen az egész DL-t egyben tartani.
- Perpill nehéz megmondani, hogy Wilkersont hosszú távra szeretnénk, ha aláfirkantana.
- Nem posztokat célzunk majd meg FA-n, hanem játékosokat.
- Nem beszélt túl határozottan Demario Davis kapcsán.
Beki
A cutokról mit mondott?

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Beki
Az rengeteg

GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ezt mondta pontosan Macc Wilkerson helyzetéről:

"Needless to say, Muhammad played very well this year, in a perfect world, we'd keep everybody on the roster."
"The simple answer is we would very much like to have Muhammad back in the organization. How we manage to do that, time will tell.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó