NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Még mindig naiv vagyok és várom azt, h ilyen fizetési problémáknál egy játékos azt mondja, h "oké, úgy is kőgazdag vagyok, inkább beérem egy picit kevesebbel, de nem hagyom el a csapatomat." Tudom volt már példa ilyenre, de mindig meglepődök, ha valaki ilyet lenyilatkozik (főleg arról a csapatról, aki draftolta), h ha nem adnak még többet, akkor inkább lelépek.Nem kizárt h Maccagnan lelkesen keresi a partnert egy tag & trade-re.Wilkerson már egyszer elsütötte h ha a Jets nem, majd más megfizeti őt, így nem hiszem h alább adnának az igényekből. Érdeklődőből nem lesz hiány kérdés mit választunk majd.
Bár én a helyébe Wilket tartanám és ink Richardsont engedném el jövőre, csak kérdés, hogy tényleg sikerül-e olyan megállapodást összerakni, amivel megoldható, hogy ne legyen komoly cap hell és Wilkerson igényeinek is megfelel.
empty taxi
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem kizárt h Maccagnan lelkesen keresi a partnert egy tag & trade-re.Wilkerson már egyszer elsütötte h ha a Jets nem, majd más megfizeti őt, így nem hiszem h alább adnának az igényekből. Érdeklődőből nem lesz hiány kérdés mit választunk majd.
Bár én a helyébe Wilket tartanám és ink Richardsont engedném el jövőre, csak kérdés, hogy tényleg sikerül-e olyan megállapodást összerakni, amivel megoldható, hogy ne legyen komoly cap hell és Wilkerson igényeinek is megfelel.
empty taxi
több mint 8 éve
Nem kizárt h Maccagnan lelkesen keresi a partnert egy tag & trade-re.5 éves kontraktus esetén is 90 fölött lesz sztem amiből 40 minimum a garantált.Mondjuk ezt a mi capünk csak Cromartie kivágásával és Ferguson restructurel bírja el-
empty taxi
Beki
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
5 éves kontraktus esetén is 90 fölött lesz sztem amiből 40 minimum a garantált.Mondjuk ezt a mi capünk csak Cromartie kivágásával és Ferguson restructurel bírja el-
empty taxi
több mint 8 éve
5 éves kontraktus esetén is 90 fölött lesz sztem amiből 40 minimum a garantált.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 011
Watt jelenleg a legbrutálisabb 3-4 falember a ligában, sőt megkockáztatom hogy a legjobb védő játékos. Wilkerson elit, de nem fog senki nagyobb tsét adni neki mint Wattnak. Olyan 80-85 misi környéke amit meg fog neki adni valaki... Tagelnetek kell, mert különben nem lesz ennyi cap, hogy megtartsátok, vagy akkor valakit be kell áldoznotok...
több mint 8 éve
Vannak olyan hírek, hogy Watt szerződésénél jóval nagyobb contractot akar.Akkor pofára fog esni, nem csak nálatok, hanem a piacon is.
Beki
Madden hates me.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Vannak olyan hírek, hogy Watt szerződésénél jóval nagyobb contractot akar.
több mint 8 éve
Sok viszonyítási alapot nem jelent, de a Philly-nél Vinny Curry 5 évre írt alá 47.25 misiért, remélem Wilk nem 20 misit kér majd. 😀Hát sokat ténylegnem jelent mivel ő bőven nem ér ennyit. Sztem szerencsések lehettek ha ti is valami hasonló szerződést tudtok kötni mint mi C. Jordannel/ 5 év 60 millió/. De sanszos hogy Wilk is valahol a watt houston deal körül akar majd kérni.
Beki
több mint 8 éve
Sok viszonyítási alapot nem jelent, de a Philly-nél Vinny Curry 5 évre írt alá 47.25 misiért, remélem Wilk nem 20 misit kér majd. 😀Hát sztem Wilk egyértelműen a Watt, Suh, McCoy, Dareus 4-es szerződéseit nézegeti az ügynökével...
Beki
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 8 éve
Lucifer
1 214
Manish Mehta @MMehtaNYDN 3 min3 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseJets name Brant Boyer new special teams coordinator
GO JETS!!!
több mint 8 éve
OMég egy 1.kört adtok akkor. 😀Wilkerson? 😀 hát ha már trédwww.csnbayarea.com/49ers/report-kap-wants-out-49ers-situation-prefers-jetsGeno-t megkaphatjátok érte 😀
na fiúk, tessék 😊
petey
Wester
petey
Beki
deal?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sok viszonyítási alapot nem jelent, de a Philly-nél Vinny Curry 5 évre írt alá 47.25 misiért, remélem Wilk nem 20 misit kér majd. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Még egy 1.kört adtok akkor. 😀Wilkerson? 😀 hát ha már trédwww.csnbayarea.com/49ers/report-kap-wants-out-49ers-situation-prefers-jetsGeno-t megkaphatjátok érte 😀
na fiúk, tessék 😊
petey
Wester
petey
több mint 8 éve
Wilkerson? 😀 hát ha már trédwww.csnbayarea.com/49ers/report-kap-wants-out-49ers-situation-prefers-jetsGeno-t megkaphatjátok érte 😀
na fiúk, tessék 😊
petey
Wester
több mint 8 éve
www.csnbayarea.com/49ers/report-kap-wants-out-49ers-situation-prefers-jetsGeno-t megkaphatjátok érte 😀
na fiúk, tessék 😊
petey
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
www.csnbayarea.com/49ers/report-kap-wants-out-49ers-situation-prefers-jetsna fiúk, tessék 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Adam Caplan @caplannfl#Jets are hiring former #Colts asst special teams coach Brant Boyer as their special teams coach, source said.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hendersonhoz annyit, hogy Macc és Bowles is nagyon elégedett volt a játékával és őt szánjuk David Harris mellé kezdőnek.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Erin Henderson visszaigazolásáról megkezdtük a tárgyalásokat, ennek megfelelően Demario Davis valszeg nem tér vissza.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sheldon megúszta a dolgokat 100 óra közmunkával és egyébbel, de az NFL még nem döntött semmiről sem.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
dom cosentino @domcosentino Jets GM Mike Maccagnan and he team's scouts in Mobile for #SeniorBowl. Todd Bowles also expected to be here.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
East-West Shrine Game edzések előtt/után velük beszélgettünk:Keenan Reynolds, RB, Navy (EW)
Jake Rudock, QB, Michigan (EW)
Joel Stave, QB, Wisconsin (EW)
Charles Vaillancourt, G, Laval (EW)
Anthony Zettel, DE/DT, Penn State (EW)
Mindegyiken személyesen részt vett Macc is.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Overthecap most már csak 10.7M cap spacet jósol nekünk 150M-es cap mellett, míg NFLPA riportja szerint 2.4M-et hozánk át idei szezonra.Szorul a hurok és még cutok után sem biztos h Fitz+Harrison re-signjére vagy MO tagjére lesz keret. :/
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/videos/videos/Highlight-All-30-Jets-Takeaways-/2901c1f2-9a7f-4bdb-97e4-b00fc42fce92?campaign=twVideón az idei 30 labdaszerzésünk.