New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊Eagles 5000. védelme ellen... 😀
Klaci79
Csak hát hány drive-ja volt és hány punt mellé. 😀
több mint 8 éve
Tudom persze, hogy divat szidni (jogosan) Hackenberg-et, de az a TD végre nagyon szép munka volt. Persze tudom a vastyúk is ..., de nekem tetszett 😊
több mint 8 éve
Benjamin Allbright @AllbrightNFLHajrá! Btw, Richardsont nyilván el kéne passzolnotok, most Wilkersonnak is játszania kéne ennyiért, Williamsnek is illene, és az azért talán nem lenne baj, ha nem egy 294 fontos játékostól várnátok a megváltást OLB-ként 😀
#Jets making a heavy push to trade several players including Sheldon Richardson and Matt Forte.
Beki

több mint 8 éve
Haden-t kitette a Browns, egy próbát megérne Claiborne mellé még egy sérülékeny CB. 😀Most végül is az a cél, hogy 1/1 legyen a csapat nem?
Mondjuk úgyis egymást fogják a csapatok felüllicitálni szép zsíros számokat ajánlva és még ha van is cap space-ünk, nem Macc-re vallana a dolog. No de nem baj, majd nézzük ahogy Skrine-t égetik orrvérzésig a WR-ek. 😀
Beki
Akkor felesleges erősíteni. Majd jövő tavasszal.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbright @AllbrightNFL #Jets making a heavy push to trade several players including Sheldon Richardson and Matt Forte.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Haden-t kitette a Browns, egy próbát megérne Claiborne mellé még egy sérülékeny CB. 😀Mondjuk úgyis egymást fogják a csapatok felüllicitálni szép zsíros számokat ajánlva és még ha van is cap space-ünk, nem Macc-re vallana a dolog. No de nem baj, majd nézzük ahogy Skrine-t égetik orrvérzésig a WR-ek. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles elmondása szerint Petty edzett ma, míg Mauldin IR-re kerülhet hamarosan, ha a háta nem javul (lám egy kidobott 2. kör után, egy 3. kör is veszni látszik).
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Benjamin Allbright @AllbrightNFLIf Bryce Petty is healthy he will be the #Jets backup quarterback, not Christian Hackenberg, per source.
HÁHH
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ezután jön, hogy Petty lesz a QB2 és a háborgás, hogy kidobtunk egy 2. kört Hackenbergre.
több mint 8 éve
"meglepetés"Josh McCown has been named the Jets' starting quarterback, per Todd Bowles.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjets Coach Bowles: Josh McCown will open the season as the starting QB.
Milyen meglepő.
több mint 8 éve
#championship 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Colts traded long snapper Thomas Hennessy to Jets in exchange for safety Ronald Martin.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Remek igazolas. Kerdes nelkuli tehetseg es az egyetlen igazi hianyposztunkra jott...Lesz 1 hete bizonyítani, max repül jövő héten keretszűkítéskor. Szerződésében nincs garantált tartalom már.
Persze lehet hogy igy megtudjuk az idei patriots semakat, mintha azon mulna a playoff...
Pityu Gyor
több mint 8 éve
Remek igazolas. Kerdes nelkuli tehetseg es az egyetlen igazi hianyposztunkra jott... Persze lehet hogy igy megtudjuk az idei patriots semakat, mintha azon mulna a playoff...
Green is green
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/901901354800750592NY Jets claimed former Patriots' DE Kony Ealy on waivers, per source.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Petty elkerülte a súlyosabb térdsérülést, MCL sprain.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Eagles trading S Terrence Brooks to Jets for CB Dexter McDougle, per source. Jets needed 3rd safety.Nana, meg annyira jol allunk CB-kel. 😀
több mint 8 éve
Heki egy dologra tökéletes: 1/1-es pickért való harcra
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hackenber immaron sokadik lehetosegevel sem elt es bizonyitotta, hogy olyan messze van az NFL kaliberu QB-tol, mint a Jets az SB gyozelemtol.Petty a Giants sokadik szamu vedelme ellen tudott osszehozni tokeletes passer ratinget, de sulyosnak kinezo terdserulest szenvedett. Nem tudott sulyt sem helyezni ra es elmondasa szerint alig erzett vmit a terdebol a meccs utan.
Az OL egy kalap trutty bakker, blokkolatlan emberek hada, alig tudunk ertelmes futast felmutatni es a safetynel is mit csinaltak...
Gyonyoru szezon lesz, ujranezem majd a meccset kicsit a vedelemre fokuszalva.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mauldin, Leggett és Claiborne nem játszik a hétvégén. CB sorban érdemes lesz figyelni, hogy ki lép elő 3. CB-nek, de sztem McDougle lesz az. Ha igen az Marcus Williams-nek nagyon rossz hír.Kezdő QB neve alapszakaszt illetően jövő héten derülhet ki.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Team drillekben Petty és Haki eddig 23-24 snapet kapott, McCown kettőt.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
McCown a héten még 1 snapet kapott edzésen a kezdő offensel.
több mint 8 éve
Akkor azt mondod, hogy 16-0 szezon van a levegőben? 😀Az lehet, de ha minden védő a csapattársa lesz, a sackelés pillanatától kezdve, akkor a meccs végére sok ellenség nem marad 😀Az 50 százalékos pontosságot pedig még pozitívnak is fel lehet fogni 😀Jah, csak amilyen lassú a dobómozdulata, simán sackelik 😀
Wyatt
ervinator
Wyatt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Az lehet, de ha minden védő a csapattársa lesz, a sackelés pillanatától kezdve, akkor a meccs végére sok ellenség nem marad 😀Az 50 százalékos pontosságot pedig még pozitívnak is fel lehet fogni 😀Jah, csak amilyen lassú a dobómozdulata, simán sackelik 😀
Wyatt
ervinator