New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ertem - azt hiszem - a rebuild lenyeget de en remelem par W becsuszik iden es nem bannam ha nem a vegen vegeznenk. Es az egyik legjobb sansz most lesz nyerniJó lenne, ha már hazavágták az amúgy sem tökéletes keretet évekig, hogy ne intézzük el magunkat annyira pár W-vel, hogy a top QB-król lemaradjunk, mert hosszú éveket megint ezzel a veterán meg draftolok projekt QB-t 2-3.4 körben dumát már nagyon unja itt sztem mindenki.
Pityu Gyor
Más tészta, hogy a Jetsről van szó, így lehet mellé fognánk még top3-as szinten húzott QB-val is. (plusz a jelenlegi rezsim nem látom hogyan tudna felépíteni egy fiatal QB-t)
több mint 8 éve
Ertem - azt hiszem - a rebuild lenyeget de en remelem par W becsuszik iden es nem bannam ha nem a vegen vegeznenk. Es az egyik legjobb sansz most lesz nyerni
Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Beki!Ugye az edzői stáb tavalyról már láthatta, hogy Robbie Anderson, Peake és JMarshall mire képesek, idén érkezett még 3. és 4. körben 2 rookie WR. Mellettük Enunwa sérülése után lett volna bőven lehetőség bizonyítani, de számomra egyikőjük sem volt akkora wow faktor, hogy az állam leesett és úgy fest h a coachok sem. Bár, ha őszinték akarunk lenni ilyen QB állomány mellett próbálj meg villogni.
Ellenünk nem parádéztak az elkapóitok, de a többi meccseteket nem láttam. Az ő gyengeségük miatt lett claimelve Stringfellow? Mennyi esélye van pályát látni (belülről)?
Bazzani
Szvsz ennek is szólhat a 2 WR claimelése, de pl úgy hiszem, hogy az Anderson-Kearse-Stewart-Hansen-Peake ötös lesz csak aktív a Bills ellen, max még egy WR Raymond vagy Stringfellow közül, mert idén TE-kre is építünk passzjáték terén.
több mint 8 éve
Beki!Ellenünk nem parádéztak az elkapóitok, de a többi meccseteket nem láttam. Az ő gyengeségük miatt lett claimelve Stringfellow? Mennyi esélye van pályát látni (belülről)?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Sztornó: Taylor mégis edzett tegnap, így némileg talán javulnak az esélyeink. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Félek tőle, hogy lesz annyi W, hogy a class esetleges top QB-jaitól távol pofozzuk magunkat. 😀Az azért lenne jó, mert legalább a 0-16 miatt nem kellene aggódni 😀Szakadjak meg, de így is úgy érzem, hogy mi nyerünk vasárnap. 😀Úgy fest, hogy a Bills próbál túltenni rajtunk tank fronton és esélyes, hogy Peterman kezd ellenünk, miután Taylor agyrázkódás miatt nem edzett tegnap. 😀No offense, de még így is azon az oldalon fog a jobb QB játszani. 😀
Beki
alatriste
Beki
Wester
Mondjuk lesz bőven poszt ahova lehet húzni, de a vasárnapi kiesési rangadó után megmondom majd, hogy mennyire súlyos a helyzet. 😀
több mint 8 éve
Az azért lenne jó, mert legalább a 0-16 miatt nem kellene aggódni 😀Szakadjak meg, de így is úgy érzem, hogy mi nyerünk vasárnap. 😀Úgy fest, hogy a Bills próbál túltenni rajtunk tank fronton és esélyes, hogy Peterman kezd ellenünk, miután Taylor agyrázkódás miatt nem edzett tegnap. 😀No offense, de még így is azon az oldalon fog a jobb QB játszani. 😀
Beki
alatriste
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szakadjak meg, de így is úgy érzem, hogy mi nyerünk vasárnap. 😀Úgy fest, hogy a Bills próbál túltenni rajtunk tank fronton és esélyes, hogy Peterman kezd ellenünk, miután Taylor agyrázkódás miatt nem edzett tegnap. 😀No offense, de még így is azon az oldalon fog a jobb QB játszani. 😀
Beki
alatriste
több mint 8 éve
Úgy fest, hogy a Bills próbál túltenni rajtunk tank fronton és esélyes, hogy Peterman kezd ellenünk, miután Taylor agyrázkódás miatt nem edzett tegnap. 😀No offense, de még így is azon az oldalon fog a jobb QB játszani. 😀
Beki

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Úgy fest, hogy a Bills próbál túltenni rajtunk tank fronton és esélyes, hogy Peterman kezd ellenünk, miután Taylor agyrázkódás miatt nem edzett tegnap. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Gavin Escobar TE volt tegnap tryouton.Nem edzett: Rontez, Leggett, Beachum, Carpenter
Limitált: Claiborne, Ijalana, Petty, Leo W
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mauldin -> IR (8. héten visszatérhet ha úgy alakul), Bruce Carter jött vissza
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
No, tehát immáron hivatalosan is alábbi 4 játékost claimeltük:WR - Damore'ea Stringfellow
LB - Edmond Robinson
WR - Kalif Raymond
TE - Will Tye
Lenti 4 játékos távozott emiatt:
RB-KR Marcus Murphy
TE Jason Vander Laan
OLB Freddie Bishop
LB Bruce Carter
PS-re 4 játékos igazolva:
LB Frank Beltre
OL Ben Braden
CB Xavier Coleman
DL Deon Simon
Mondjuk az LB depthlehet vékonyka Bishop és Carter kivágásával:
Darron Lee, Demario Davis, Jordan Jenkins, Julian Stanford, Dylan Donahue, Josh Martin, Lorenzo Mauldin
Mauldin ugye még mindig a hátával küzd és hónapok óta nem javul semmit az állapota. Lee és Davis marha sokat fognak pályán lenni Bowles rendszerében + Jenkinsnek jut majd nagyobb játékidő.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
#Jets Waiver ClaimsWR - Damore'ea Stringfellow
LB - Edmond Robinson
WR - Kalif Raymond
TE - Will Tye
4 embert sikerült claimelni, mondjuk a 2 WR meglep kissé. Cut terén 1 TE és 1 RB kivágására számítok, másik kettő passz.
több mint 8 éve
Jets claimed WR Damore'ea Stringfellow from the Dolphins.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nálatok folytatja Will TyeJó döntés.
Asbee
több mint 8 éve
Nálatok folytatja Will Tye
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Biztos én nem vettem észre vmit, de ASJ-t nem látom a felsorolásban.LuciferKorábban jeleztem már, hogy ő és JMarshall eltiltás miatt 2 és 4 meccsig nem lesznek aktív kereten, hanem Suspended listán vannak.
több mint 8 éve
Perpill így néz ki az 53-as keret:Biztos én nem vettem észre vmit, de ASJ-t nem látom a felsorolásban.
Quarterbacks (3): Josh McCown, Christian Hackenberg, Bryce Petty
Running Backs (5): Matt Forte, Bilal Powell, Elijah McGuire, Julian Howsare, Marcus Murphy
Tight Ends (3): Eric Tomlinson, Jordan Leggett, Jason Vander Laan
Offensive Line (9): Kelvin Beachum, Brian Winters, Wesley Johnson, James Carpenter, Brandon Shell, Ben Ijalana, Dakota Dozier, Jonotthan Harrison, Brent Qvale
Wide receivers (5): ArDarius Stewart, Robby Anderson, Jermaine Kearse, Chad Hansen, Charone Peake
Defensive Line (6): Muhammad Wilkerson, Leonard Williams, Kony Ealy, Mike Pennel, Steve McLendon, Claude Pelon
Linebackers (9): Darron Lee, Demario Davis, Jordan Jenkins, Bruce Carter, Julian Stanford, Freddie Bishop, Dylan Donahue, Josh Martin, Lorenzo Mauldin
Cornerbacks (6): Juston Burris, Darryl Roberts, Morris Claiborne, Buster Skrine, Derrick Jones, Marcus Williams
Safeties (4): Jamal Adams, Marcus Maye, Rontez Miles, Terrence Brooks
Special teams (3): Chandler Catanzaro, Thomas Hennessy, Lachlan Edwards
Sok meglepetés nincs igazából. Ma kb 18 óra körül hirdetik majd ki, hogy claim után kiket szereztek meg a csapatok: 4 RB szvsz sok, így ott lehet némi mozgás + DL és LB depth végén.
Mondjuk ami még engem zavar, hogy egész offseason során mi olyat nyújtott Skrine, ami megér nekünk idén (és jövőre is) évi 8.5M-et, míg közben Decker, Mangold, Marshall stb kitettük. Ha meg egyszerűen nem sikerült találni ilyen egyént, akkor gond lehet az FO szemeivel.
Beki
GO JETS!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Perpill így néz ki az 53-as keret:Quarterbacks (3): Josh McCown, Christian Hackenberg, Bryce Petty
Running Backs (5): Matt Forte, Bilal Powell, Elijah McGuire, Julian Howsare, Marcus Murphy
Tight Ends (3): Eric Tomlinson, Jordan Leggett, Jason Vander Laan
Offensive Line (9): Kelvin Beachum, Brian Winters, Wesley Johnson, James Carpenter, Brandon Shell, Ben Ijalana, Dakota Dozier, Jonotthan Harrison, Brent Qvale
Wide receivers (5): ArDarius Stewart, Robby Anderson, Jermaine Kearse, Chad Hansen, Charone Peake
Defensive Line (6): Muhammad Wilkerson, Leonard Williams, Kony Ealy, Mike Pennel, Steve McLendon, Claude Pelon
Linebackers (9): Darron Lee, Demario Davis, Jordan Jenkins, Bruce Carter, Julian Stanford, Freddie Bishop, Dylan Donahue, Josh Martin, Lorenzo Mauldin
Cornerbacks (6): Juston Burris, Darryl Roberts, Morris Claiborne, Buster Skrine, Derrick Jones, Marcus Williams
Safeties (4): Jamal Adams, Marcus Maye, Rontez Miles, Terrence Brooks
Special teams (3): Chandler Catanzaro, Thomas Hennessy, Lachlan Edwards
Sok meglepetés nincs igazából. Ma kb 18 óra körül hirdetik majd ki, hogy claim után kiket szereztek meg a csapatok: 4 RB szvsz sok, így ott lehet némi mozgás + DL és LB depth végén.
Mondjuk ami még engem zavar, hogy egész offseason során mi olyat nyújtott Skrine, ami megér nekünk idén (és jövőre is) évi 8.5M-et, míg közben Decker, Mangold, Marshall stb kitettük. Ha meg egyszerűen nem sikerült találni ilyen egyént, akkor gond lehet az FO szemeivel.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

Eddig.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Deon Simon-t kitettük. Kicsit meglep, de így Mike Pennel sztem rostert fog.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Cimini szerint nekik kell aggódniuk ma:LB Lorenzo Mauldin (IR candidate), CB Marcus Williams, LS Tanner Purdum, WR Jalin Marshall (could go on suspended list), KR Lucky Whitehead (IR candidate), DL Mike Pennel and S Shamarko Thomas.
They're also looking to make a move for a tight end, I'm told, either a trade or waiver pick up.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Quincy Enunwa elküldése tényleg jó döntés volt?14 tranzakcióból 4 nem cut volt. 3 IR és egy Reserve list.
Béczkó
több mint 8 éve
Quincy Enunwa elküldése tényleg jó döntés volt?IR en van. Nem küldték el.
Béczkó