NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
26
10
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Igen es tudva h akar 11-5-tel nem lehet POba kerulni akar, vagy 10Wvel eleg idegesito, de a draft az mas teszta most, mivel Maccagnan sajat stabja es scoutjai van a csapatnal immaron es latjuk h nem fel a tradektol, igy az annyira nem gaz. Mas teszta h perpill a keret zome rovid tavu sikerre van kialakitva.Azt nézegettem éppen még draft szempontjából, hogy amennyiben a Broncos, Chiefs és a Steelers mögött kimaradnánk a PO-ból, úgy az AFC-ből senki nem előzne be minket (Colts 6-8, Jax 5-9 és a Texans, jelenleg 7-7, ha nyeri mindkét meccsét akkor div győztes).Nyugodtan mondd ki: a legnagyobb szopó. Se normális draft, se PO. Mondjuk mindegy, mert 1/19-re is lehet klasszis DE-t találni majd 😊
NFC-ben már csak 2 kiadó PO hely van, ebből az egyik egy div győztes lesz a Skins (7-7), Eagles (6-8) és Giants (6-8)-as trióból és a Vikings (9-5) + Falcons (7-7) duóból). Első trióból utóbbi kettő már nem érhet utol minket, míg a Skins ha nyeri mindkettőt div győztes, ha egyet veszít nálunk már rosszabb mérlegük lesz. A Falconsnak pedig nyernie kell mindkét meccsét, hogy utolérjen minket (Panthers, Saints).
Szóval ebből PO nélkül 19. vagy 20. helyes draft lesz, PO-val meg majd meglátjuk. 😀
Beki
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Azt nézegettem éppen még draft szempontjából, hogy amennyiben a Broncos, Chiefs és a Steelers mögött kimaradnánk a PO-ból, úgy az AFC-ből senki nem előzne be minket (Colts 6-8, Jax 5-9 és a Texans, jelenleg 7-7, ha nyeri mindkét meccsét akkor div győztes).Nyugodtan mondd ki: a legnagyobb szopó. Se normális draft, se PO. Mondjuk mindegy, mert 1/19-re is lehet klasszis DE-t találni majd 😊
NFC-ben már csak 2 kiadó PO hely van, ebből az egyik egy div győztes lesz a Skins (7-7), Eagles (6-8) és Giants (6-8)-as trióból és a Vikings (9-5) + Falcons (7-7) duóból). Első trióból utóbbi kettő már nem érhet utol minket, míg a Skins ha nyeri mindkettőt div győztes, ha egyet veszít nálunk már rosszabb mérlegük lesz. A Falconsnak pedig nyernie kell mindkét meccsét, hogy utolérjen minket (Panthers, Saints).
Szóval ebből PO nélkül 19. vagy 20. helyes draft lesz, PO-val meg majd meglátjuk. 😀
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Azt nézegettem éppen még draft szempontjából, hogy amennyiben a Broncos, Chiefs és a Steelers mögött kimaradnánk a PO-ból, úgy az AFC-ből senki nem előzne be minket (Colts 6-8, Jax 5-9 és a Texans, jelenleg 7-7, ha nyeri mindkét meccsét akkor div győztes).NFC-ben már csak 2 kiadó PO hely van, ebből az egyik egy div győztes lesz a Skins (7-7), Eagles (6-8) és Giants (6-8)-as trióból és a Vikings (9-5) + Falcons (7-7) duóból). Első trióból utóbbi kettő már nem érhet utol minket, míg a Skins ha nyeri mindkettőt div győztes, ha egyet veszít nálunk már rosszabb mérlegük lesz. A Falconsnak pedig nyernie kell mindkét meccsét, hogy utolérjen minket (Panthers, Saints).
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Marshall, Revis és Wilkerson bekerült a Pro Bowl első csapatába, míg Mangold és Ivory beugró, ha vki visszamondaná etc.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hidd el a ti ellenetek esetlegesen begyujtott L nem idegesitene annyira, mintha Rex ocsmany vigyorat kellene bamulnom, mikor elut minket a POtol. 😊Ácsi. Ki mondta, hogy nyertek ellenünk? 😀 Azért mondtam 10–6-ot, hogy ha ők buknak kettőt, ti meg csak ellenünk, akkor mi a szitu, de közben megjött a megfejtés 😊Igen, feltételezzük h a Bengals elveri a Broncost, míg mi titeket és nyerünk a Bills ellen, sok a ha. 😊Az ember még 2 TD-s Broncos előnyben megy el aludni félidőben, erre kikapnak, így a sorsolásokat tekintve jelentősen csökkentek az esélyeink a PO-ra.Miért, hogy álltok a Broncos elleni összevetésben 10–6-nál? 😊
Beki
Wyatt
Beki
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Ácsi. Ki mondta, hogy nyertek ellenünk? 😀 Azért mondtam 10–6-ot, hogy ha ők buknak kettőt, ti meg csak ellenünk, akkor mi a szitu, de közben megjött a megfejtés 😊Igen, feltételezzük h a Bengals elveri a Broncost, míg mi titeket és nyerünk a Bills ellen, sok a ha. 😊Az ember még 2 TD-s Broncos előnyben megy el aludni félidőben, erre kikapnak, így a sorsolásokat tekintve jelentősen csökkentek az esélyeink a PO-ra.Miért, hogy álltok a Broncos elleni összevetésben 10–6-nál? 😊
Beki
Wyatt
Beki
több mint 8 éve
Akkor bejut a Jets! 😊Az ember még 2 TD-s Broncos előnyben megy el aludni félidőben, erre kikapnak, így a sorsolásokat tekintve jelentősen csökkentek az esélyeink a PO-ra.Miért, hogy álltok a Broncos elleni összevetésben 10–6-nál? 😊
Beki
Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Igen, feltételezzük h a Bengals elveri a Broncost, míg mi titeket és nyerünk a Bills ellen, sok a ha. 😊Az ember még 2 TD-s Broncos előnyben megy el aludni félidőben, erre kikapnak, így a sorsolásokat tekintve jelentősen csökkentek az esélyeink a PO-ra.Miért, hogy álltok a Broncos elleni összevetésben 10–6-nál? 😊
Beki
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Az ember még 2 TD-s Broncos előnyben megy el aludni félidőben, erre kikapnak, így a sorsolásokat tekintve jelentősen csökkentek az esélyeink a PO-ra.Miért, hogy álltok a Broncos elleni összevetésben 10–6-nál? 😊
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Az ember még 2 TD-s Broncos előnyben megy el aludni félidőben, erre kikapnak, így a sorsolásokat tekintve jelentősen csökkentek az esélyeink a PO-ra.
több mint 8 éve
Az a helyzet hogy a forduló előtt az nfl.com on minket írtak a Denver ellen, én sem csak úgy vettem. Amúgy fogalmam sincs melyik oldalnak van igaza és igazából nem is érdekel, a lényeg nyújtsunk minden meccsen maximumot ha elég akkor elég ha nem akkor így jártunk.Ha egyszer kikap a Steelers és a Chiefs akkor elég behuznunk a Bills ellenit! Bár nyerjük meg a maradék meccseinket es akkor kit érdekel mit játszanak a többiek! Ugyanis mi vagyunk előnyben a többiekkel szemben, nem tudom honnan vettétek azaz ellenkezőjét korábban. Lásd nfl.com.Ez így nem igaz, ha a végén Chiefs, Steelers és a Jets egyenlő mérleggel áll, mi maradunk hoppon.
Hajrá Jets!!!
Inter10101
Beki
Hajrá Jets!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha egyszer kikap a Steelers és a Chiefs akkor elég behuznunk a Bills ellenit! Bár nyerjük meg a maradék meccseinket es akkor kit érdekel mit játszanak a többiek! Ugyanis mi vagyunk előnyben a többiekkel szemben, nem tudom honnan vettétek azaz ellenkezőjét korábban. Lásd nfl.com.Ez így nem igaz, ha a végén Chiefs, Steelers és a Jets egyenlő mérleggel áll, mi maradunk hoppon.
Hajrá Jets!!!
Inter10101
több mint 8 éve
😀😀😀DDDDD
több mint 8 éve
Bár nyerjük meg a maradék meccseinket es akkor kit érdekel mit játszanak a többiek! Ugyanis mi vagyunk előnyben a többiekkel szemben, nem tudom honnan vettétek azaz ellenkezőjét korábban. Lásd nfl.com.ha mindenki megnyeri a hátralévő meccseit, a Steelers és a Chiefs jut be: espn.go.com/nfl/playoffs/machine/_/factor/home/results/400791696~2~400791575~2~400791603~2~400791620~2
Hajrá Jets!!!
Inter10101
több mint 8 éve
Kiszenvedtuk! Pedig az elején komolyan mondom elkezdtem sajnálni a Dallast. A lényeg hogy megvan a győzelem. Nekem tetszik az idei csapat, de legfőképpen Fitz, az első irányító akit kifejezetten kedvelek, pedig elég régóta vagyok Jets drukkolo! Tökös gyerek aki odateszi magát minden helyzetben, ma volt amikor blokkolt!! Egyszóval látom rajta hogy nyerni akar, nem egy alloviz, persze tudom hogy nem klasszis, de én bírom!
Ami nem tetszik Cro kick off return jei, borzalmasak, volt már hogy eljutott a 20-as ig?? Tudom ezek aprosagok mégis sok múlhat rajta a későbbiekben!
Meglesz a playoff??
Ha egyszer kikap a Steelers és a Chiefs akkor elég behuznunk a Bills ellenit! Bár nyerjük meg a maradék meccseinket es akkor kit érdekel mit játszanak a többiek! Ugyanis mi vagyunk előnyben a többiekkel szemben, nem tudom honnan vettétek azaz ellenkezőjét korábban. Lásd nfl.com.
Hajrá Jets!!!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
H fizessunk neki szep milliokat vagy rookieval probalkozzunk esetleg. Meg azert fele meccsen nem villogott annyit es mindet nem tudjuk az OLre es a serulesere kenni.
több mint 8 éve
mzperx
245
Tegnapi meccsről végre felesleges sokat írni, minden egyben volt, egyedül a 3-4 benyelt hosszú játék miatt kár, de ez most sokadlagos.Ivory miért kérdéses?
Wilkerson jól kicseszik Macc-el, mert ad neki fejtörést rendesen az offseasonra h mitévő legyen. 😀
15-16 misit lazán elkérhet, amit igazából ki is tudnánk gazdálkodni, ha Cro 8 misijétől megszabadulunk és megbütyköljük Ferguson 14.1 misis szerződését. Igen, ámde ha így ki is hozzuk nullára Wilk megtartását marad 15 misi durván és lejár Fitz, 3 RB-nk, Harrison és Demario Davis szerződése is.
RB-t tudunk draftról bányászni, de Ivory megítélése nem kis fejfájás lesz, Demario helyett tudunk jobb LB-t szerezni, Harrison és Fitz pedig marad sztem egyértelműen.
Amit sokan rebesgetnek még h Wilkerson értéke magasan lesz, így egy tag után sok érdeklődő lehet utána.
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mindenki probable besorolast kapott a hajnali meccsre.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Igen, ez így logikusnak hangzik.Ehhez még annyit, hogy a sorsunk már nem a saját kezünkben van. Ha nyerjük is mindhárom meccsünket, de az ellenfeleink is, akkor mi nem jutunk PO-ba.
De am most is azt mondom, mint év elején a 4-1 es állásnál, h ha így megy tovább a szekér, a Bills és a Dallas elleni meccset be tudjuk húzni (tény, h meg fogunk izzadni), de a Pats elleni meccsel szemben nem vagyok ilyen bizakodó :/
Lucifer
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ha már Wilkerson, Mike Daniels nemrég hosszabbított GB-nél 4 évre, 42M-ért (többet nem tudok a szerződésről, de összehasonlítási alapnak jó).
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Vasárnap hajnali és jövő hét vasárnapi meccsünket is adja a Sport TV úgy fest.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha szombaton Kerley sem tud játszani, úgy a Marshall-Decker-Enunwa-Thompkins WR négyes lesz bevethető csak. Jó lenne vkit előbányászni minél gyorsabban.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Devin Smith ACL-szakadás -> IR, Kerley játéka is kérdéses a héten.