New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet #Patriots LB Dont’a Hightower visited #Jets this weekend and he’s spent time with #Titans, as well. Both left convinced he re-signs in NE.
Ennyi, kurvára nem is értem miért cseszünk el 2 napot ilyen vizitre.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Dont'a Hightower LB tegnap és ma vizitál nálunk.1. nem tudom, hogy mit akarunk vele, csak jó eséllyel NE-t akarja kicsit idegesíteni
2. miért jönne pont a Jetshez?
3. alaposan túl kellene fizetnünk h minket válasszon
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egy biztató értékelés a jelenlegi CB sorunkról. 😀CORNERBACKS
Starters: Buster Skrine, Juston Burris, Marcus Williams
Position Grade: F
Notable Backups: Darryl Roberts, Bryson Keeton
Analysis:
The Jets' secondary was terrible last year, and they haven't done anything to address it in free agency. Crazy thing? Maccagnan hasn't even made a run at any of the top cornerbacks on the market. This makes me think the Jets are targeting one in the NFL Draft. As things stand now, this unit is one of the worst in the NFL.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
De OL-eknél most annyira már nem sokkol egy ilyen sztori, azért kotonkánál (btw ezt nem húzza alá persze) kicsit padlóztam volna ennyinél, de igazából majdnem minden sok neki is 😀Annyira nem, meg ha mondjuk Ijalana idei cap száma 3-4M lenne még szódával elmenne és jövőre mehetne amerre lát, de azt olvastam h 5 misi full garantált ebből.
Wyatt
több mint 8 éve
De OL-eknél most annyira már nem sokkol egy ilyen sztori, azért kotonkánál (btw ezt nem húzza alá persze) kicsit padlóztam volna ennyinél, de igazából majdnem minden sok neki is 😀

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jogos, elgepeltem Kotonzaro betyarnak es Ijalanak is sok a 5.5M mondjuk. 😀
több mint 8 éve
Kotonzáró 5.5 millás átlag? Mivan?elírta, Ijalana kap 5,5-et
Wyatt
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Beachum cap szamai: 5M, 9.5M, 9.5MUtolso eveben kilephet a szerzodesbol, ha Pro Bowler lesz iden vagy jovore.
Overthecap szerint 24M cap space akad, de Catanzaro es Ijalana szerzodese nincs meg fent, elobbi atlaga 5.5M, utobbi remelem max 1.5Met kap.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Genyo kapitany a Giantsnel vizital ma.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
#Jets' deal for long snapper Tanner Purdum is for 1 year, $980,000 - with $400,000 fully guaranteed.Valahol olyan 12-13M cap space lehet meg, ha Beachum szerzodeset 8M-mel szamolom es Catanzaro is 1 misit kap.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
The #Jets signed OT Kelvin Beachum to a 3-year deal worth $24M with $12M guaranteed, source said.Amennyiben iden vagy jovore Pro Bowl-on reszt vesz az utolso evet voidolhatja Beachum.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jött Kelvin BeachumLatva tobbi OL FA milyen penzeket kapott kicsit aggodok elore h nem-e tulfizettuk. Mindenesetre az OL kezdo legidosebb tagja is 28 lesz iden, szepen fiatalitottunk es remelhetoleg a minoseg is rendben lesz.
Ő lesz így az LT és Ijalana Shell-el együtt harcol majd az RT pozícióért
Wester
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Annyit tudni, hogy Beachum 3 evre irt ala, szamokat meg nem tudni.
több mint 8 éve
Jött Kelvin Beachumtwitter.com/KMart_LI/status/840352610842509314
Ő lesz így az LT és Ijalana Shell-el együtt harcol majd az RT pozícióért
Wester
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCiminiLeftover housekeeping from yesterday: Sheldon Richardson's $8.069M base now fully gtd. His fifth-yr option. Still can be traded. #Jets
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
FA 1. napjának rövid összefoglalója:Re-sign:
Ben Ijalana OT, 2 év 11M (1. év 5M full garantált)
Josh Martin LB 2 év 4.3M
Corey Lemonier OLB
Tender:
Wesley Johnson C (2. körös, 2.7M)
Marcus Williams CB (2. körös, 2.7M)
Cut:
Khiry Robinson RB (1.1M saving)
Visit:
Benny Cunningham RB
Érdeklődés:
Jay Cutler QB
overthecap.com adataival számolva (Lemonier számait nem ismerve) kb 22-23M cap space maradt.
Ijalana számai marha magasak tudásához képest, de ez kezdő LT fizut jelent esetében az idei évre.
több mint 8 éve
Szakik azt mondják h 8-10 misi környékéig mentünk volna el max Glennonnál.Az is lett volna a normális 😕
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ijalana ujraigazolva 2 evre 11 misiert, ez kurva sok, fekete pont Maccnek.Kozben Cutlert felhivtuk mar es beszelunk a Broncossal Siemian kapcsan.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Szakik azt mondják h 8-10 misi környékéig mentünk volna el max Glennonnál.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport@RapSheet The #Jets gave C Wesley Johnson a 2nd round RFA tender, source said.
Center a fedélzeten.