New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 214
Mehta szerint Woody és Mac erősen tanakodnak azon, hogy ha Revis UFA lesz, minden követ megmozgatnak majd, hogy visszahozzák.Beki
Azért az más kévéház lenne, ha újra összeállna a Cro-Revis duó...

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mehta szerint Woody és Mac erősen tanakodnak azon, hogy ha Revis UFA lesz, minden követ megmozgatnak majd, hogy visszahozzák.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Jets (akárcsak a Jags) egyenesen a director of college scoutingot küldte el a Chattanooga mai Pro Dayére, ahol David Tull, a Mocs OLB/DEje volt a fő attrakció.

Megjegyzem Idzik ma munkába állt nálunk, és úgy tűnik tényleg a szerződéskötésekre fog figyelni majd Jacksonvilleben.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
 espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/49535/its-official-jets-have-about-55-million-in-cap-space?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tony Pauline ‏@TonyPauline
Keep this in mind; NY Jets linebacker search in free agency could end with Brooks Reed, a player GM Mike Maccagnan is very familiar with
több mint 9 éve
143.28M az idei cap, Maccagnan adhat a lovaknak kb. 50M cap space-el.Beki
Ha most nem, akkor soha 😀

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
143.28M az idei cap, Maccagnan adhat a lovaknak kb. 50M cap space-el.
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Azt csiripelik a madárkák h mi is ajánlatot tettünk McCown-nak mielőtt aláírt volna a Browns-hoz. Ha ez igaz előrevetítheti h vmi FA QB-t vádászunk és ennyit a QB draftról.Beki
Nem feltétlen, mert arra nem építhetünk, hogy lehet bent lesz valamelyik QB 6.helyen.Wester
arra van esély hogy feljebb cseréljünk cetlit?mzperx
esély az van, de iszonyat drága lenne és személy szerint nagyon nem örülnék egy feltradenek jelen pillanatban

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
mzperx New York Jets 245
Azt csiripelik a madárkák h mi is ajánlatot tettünk McCown-nak mielőtt aláírt volna a Browns-hoz. Ha ez igaz előrevetítheti h vmi FA QB-t vádászunk és ennyit a QB draftról.Beki
Nem feltétlen, mert arra nem építhetünk, hogy lehet bent lesz valamelyik QB 6.helyen.Wester
arra van esély hogy feljebb cseréljünk cetlit?
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer, a Metro újságírója szerint Colon-t nem hozzuk vissza (semmi meglepetés), hanem fiatalabb játékost szeretnénk RG posztra FA-ról.
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
+1, főleg, hogy McCown nem az a franchise arc, inkább egy új Vick 😊
több mint 9 éve
Nem feltétlen, mert arra nem építhetünk, hogy lehet bent lesz valamelyik QB 6.helyen.

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azt csiripelik a madárkák h mi is ajánlatot tettünk McCown-nak mielőtt aláírt volna a Browns-hoz. Ha ez igaz előrevetítheti h vmi FA QB-t vádászunk és ennyit a QB draftról.
több mint 9 éve
Lol 😀
Ez aztán hatalmas biznisz lenne nekünk 😀
Eladni az egyik legértékesebb védőnket azért, hogy elhozzunk egy x. elkapót, akinek valami elcseszettül nagy fizetése van. Harvin jöhet, miután kivágtátok, normális pénzért, Revis meg maradjon szintén nem sokért 😀
Bár Sheldon jöhetne tőletek azért, nagy duzzogva elférne (az egész DL 😀)Wyatt
Sheldont oda is fogjuk adni ... örömmel 😀 😀

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Várhatóan 143M lesz az idei cap, ennek megfelelően 51.2M cap space-ünk van jelenleg.
Ha Harvint kitesszük, úgy mienk lenne a 2. legtöbb cap space a ligán belül.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
na de ha jól tudom, az opciót még nem hívták le, szóval jelen állapotban FA leszWester
Lesz/lehet. De most nem az.
(Arról megy a disputa, hogy Revis már most FA.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lol 😀
Ez aztán hatalmas biznisz lenne nekünk 😀
Eladni az egyik legértékesebb védőnket azért, hogy elhozzunk egy x. elkapót, akinek valami elcseszettül nagy fizetése van. Harvin jöhet, miután kivágtátok, normális pénzért, Revis meg maradjon szintén nem sokért 😀
Bár Sheldon jöhetne tőletek azért, nagy duzzogva elférne (az egész DL 😀)

több mint 9 éve
Revis szerződése lejárt kezdjük ott...empty taxi
Nem járt le, két éves szerződést kötött.
Az más kérdés, hogy nehezen elképzelhető, hogy azokkal a feltételekkel a Pats-nél megtartja, vagy valaki is átvenné azt a szerződést, de Revis pillanatnyilag cserélhető.tomi-tomi
Hm akk az ourlads depth chart hibás, az FA-nak írja.empty taxi
én is ezt találtam...  www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/Lucifer
Én meg találtam olyat, hogy a Jets SB-t fog nyerni 2015-ben! 😀 Felejtsétek el a későbbiekben ezeket az oldalakat!😊
Két év, 32 millió dollár. Első évre 12 millió, melyből csak 7 terheli a 2014-es cap-et. Második év opciós 20 millió. Az opció lehívásának határideje a 2014-es ligaév utolsó napja. (2015. március 9.)
Technikailag úgy oldották meg, hogy 2 éves szerződés 10 milliós aláírási garantálttal (ez terheli 5-5 millióval a két évet) első évben 2 milliós keresettel, a 2. évben pedig 7,5 fizu plusz 12,5 millió roster bónusz.tomi-tomi
Azt az oldalt én is megnézném 😛

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Az más kérdés, hogy nehezen elképzelhető, hogy azokkal a feltételekkel a Pats-nél megtartja, vagy valaki is átvenné azt a szerződést, de Revis pillanatnyilag cserélhető.tomi-tomi
Én meg találtam olyat, hogy a Jets SB-t fog nyerni 2015-ben! 😀 Felejtsétek el a későbbiekben ezeket az oldalakat!😊
Két év, 32 millió dollár. Első évre 12 millió, melyből csak 7 terheli a 2014-es cap-et. Második év opciós 20 millió. Az opció lehívásának határideje a 2014-es ligaév utolsó napja. (2015. március 9.)
Technikailag úgy oldották meg, hogy 2 éves szerződés 10 milliós aláírási garantálttal (ez terheli 5-5 millióval a két évet) első évben 2 milliós keresettel, a 2. évben pedig 7,5 fizu plusz 12,5 millió roster bónusz.tomi-tomi
na de ha jól tudom, az opciót még nem hívták le, szóval jelen állapotban FA lesz

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Technikailag úgy oldották meg, hogy 2 éves szerződés 10 milliós aláírási garantálttal (ez terheli 5-5 millióval a két évet) első évben 2 milliós keresettel, a 2. évben pedig 7,5 fizu plusz 12,5 millió roster bónusz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
én is ezt találtam...  www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/

GO JETS!!!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Hm akk az ourlads depth chart hibás, az FA-nak írja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az más kérdés, hogy nehezen elképzelhető, hogy azokkal a feltételekkel a Pats-nél megtartja, vagy valaki is átvenné azt a szerződést, de Revis pillanatnyilag cserélhető.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Revis szerződése lejárt kezdjük ott...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Vastagon kiemelt rész őszintén szólva nem értem honnan jött nekik, mert most is 40M cap space van.
Azt én sem értem, de így szólt a "cikk". egyébként a Fűzővel kifelé oldal volt a szerző.

GO JETS!!!