NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
370
30
01:49 Georgia @ Alabama [NET4+]
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Közben ha minden igaz, a jövő heti Chiefs elleni meccsünket adja a Sport TV.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cordy Glenn nem, Watkins jó eséllyel játszik holnap, nálunk ismét 4 CB öltözik majd be.
több mint 10 éve
tavaly 10-6-al nem jutottunk be, idén húzósabb a sorsolás, azért azokat a meccseket jó lenne behúzni, ahol mi vagyunk az esélyesebbekegyetértek, 0:2-nél más a tészta, pánik is lehet + onnét durva 5 meccs jön. Bills elleni győzelem innét nagyon kellez a W hiányozni fog a szezon végén :/Előbb verjük meg a Bills-t, mert utána durvul a sorsolás, ha 0-2-vel nyitunk...
mzperx
Beki
Pityu Gyor
több mint 10 éve
általam nagyon tisztelt Revis-ből csináltak bóhocot.fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2016/09/CsGPbFbUAAAl5UT.jpg
Pityu Gyor
XD 😂
több mint 10 éve
szokás szerint lábon lőttük magunkatthe heritage of Plaxico Burress 😀
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jordan Jenkins a mai edzést is kihagyta, így nem játszik csütörtökön.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nyilván nem írom le, de a Bengals ellen szokás szerint lábon lőttük magunkat (kihagyott FG+extra pont, egy szem valós célpontot nem tudtuk tartani), plusz ugye a Bills és Rex kombó, no meg utána 4 durva meccs ha jól emlékszem. 😀Amúgy én vagyok egyedül azon véleményen, hogy hiába 2. meccs, de egy esetleges Bills elleni vereséggel lehúzhatjuk a szezont a WC-n már?Azért ahhoz hosszú a szezon, ne írd le... Amúgy meg nyerünk és kész 😊)
Beki
Pityu Gyor
több mint 10 éve
Amúgy én vagyok egyedül azon véleményen, hogy hiába 2. meccs, de egy esetleges Bills elleni vereséggel lehúzhatjuk a szezont a WC-n már?Azért ahhoz hosszú a szezon, ne írd le... Amúgy meg nyerünk és kész 😊)
Beki
Green is green
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Amúgy én vagyok egyedül azon véleményen, hogy hiába 2. meccs, de egy esetleges Bills elleni vereséggel lehúzhatjuk a szezont a WC-n már?
több mint 10 éve
egyetértek, 0:2-nél más a tészta, pánik is lehet + onnét durva 5 meccs jön. Bills elleni győzelem innét nagyon kellez a W hiányozni fog a szezon végén :/Előbb verjük meg a Bills-t, mert utána durvul a sorsolás, ha 0-2-vel nyitunk...
mzperx
Beki
Green is green
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
ez a W hiányozni fog a szezon végén :/Előbb verjük meg a Bills-t, mert utána durvul a sorsolás, ha 0-2-vel nyitunk...
mzperx
több mint 10 éve
ez a W hiányozni fog a szezon végén :/
több mint 10 éve
Csak tudnám mi a picsáért engedtük el Fortet... Nagyon jól járatok vele...
több mint 10 éve
kár érte, tipikus Jets-es meccs volt: alapból jó teljesítményeket nem sikerült győzelemmé alakítanunk (red zone-s leolvadások, kimaradt field goal/extra pont, utolsó perc). többen aggódtunk a secondary-ért, azonban bevallom én nem az első sortól féltem hanem a cseréktől, erre az általam nagyon tisztelt Revis-ből csináltak bóhocot. hihetetlen mennyi nagy játékot engedtünk a Bengalsnak. nagy lökés lett volna egy W-vel indulni, így marad az hogy támaszkodunk a jó dolgokra, főleg a Richardson nélkül is brutális D line-ra, meg Én nagyon örülök pl Forte bemutatkozásának.
Green is green
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
OL, DL, RB-knek jár a pacsi, Revis felé szálló összes labdát lehúzták ma ilyen fizuért ez rohadtul kevés.
több mint 10 éve
Simán nyerünk!Csakhogy semmi se hiányozzon
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!
civilmanu
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Harris játszani fog ma és 4 CB öltözik be.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jenkins ma sem edzett, Harris és Leo limited, Marshall full.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jordan Jenkins, Petty és Darryl Roberts CB nem edzettek tegnap.Azért 4 CB-vel ha esetleg nekimennénk a meccsnek...
több mint 10 éve
Világos, kösziPihen az 1. héten, addig nem lesz aktív rosteren.Unofficial depth chart:Lehet én nem tudok valamit, de Sheldon Richardson hol van?
d2s3dt9f4iyeup.cloudfront.net/images/resized_v1/b939ed0e-3f1c-45fa-b076-357a0eac22fb.jpg
Sok meglepetés nincs, de ég adja h Shell ne kerüljön pályára, ha Clady megsérülne.
Howsare az FB ahogy várható volt, Jenkins és Mauldin a kezdő OLB-k, míg 5 CB és 3 S a rosteren.
Beki
Lucifer
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Azt tudom, de azt hittem a depth charton minden rosteren lévő játékos rajta van.Lehet én nem tudok valamit, de Sheldon Richardson hol van?Hol lenne? Gyakorol valamelyik versenypályán, hogy legközelebb ne szaros 230 km/h sebességgel kapják le.
Lucifer
Eltiltott az 1. hétre.
tomi-tomi
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pihen az 1. héten, addig nem lesz aktív rosteren.Unofficial depth chart:Lehet én nem tudok valamit, de Sheldon Richardson hol van?
d2s3dt9f4iyeup.cloudfront.net/images/resized_v1/b939ed0e-3f1c-45fa-b076-357a0eac22fb.jpg
Sok meglepetés nincs, de ég adja h Shell ne kerüljön pályára, ha Clady megsérülne.
Howsare az FB ahogy várható volt, Jenkins és Mauldin a kezdő OLB-k, míg 5 CB és 3 S a rosteren.
Beki
Lucifer
több mint 10 éve
Lehet én nem tudok valamit, de Sheldon Richardson hol van?Hol lenne? Gyakorol valamelyik versenypályán, hogy legközelebb ne szaros 230 km/h sebességgel kapják le.
Lucifer
Eltiltott az 1. hétre.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Unofficial depth chart:Lehet én nem tudok valamit, de Sheldon Richardson hol van?
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nah ennek örülök, pont jól jött h vki megbukott az orvosin és volt egy üres roster spot.Unofficial depth chart:ha minden igaz akkor már 4 S....Antonio Allen újra a fedélzeten.
Beki
mzperx