New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Mehta szerint Woody és Mac erősen tanakodnak azon, hogy ha Revis UFA lesz, minden követ megmozgatnak majd, hogy visszahozzák.BekiAzért az más kévéház lenne, ha újra összeállna a Cro-Revis duó...
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mehta szerint Woody és Mac erősen tanakodnak azon, hogy ha Revis UFA lesz, minden követ megmozgatnak majd, hogy visszahozzák.
több mint 9 éve
A Jets (akárcsak a Jags) egyenesen a director of college scoutingot küldte el a Chattanooga mai Pro Dayére, ahol David Tull, a Mocs OLB/DEje volt a fő attrakció.Megjegyzem Idzik ma munkába állt nálunk, és úgy tűnik tényleg a szerződéskötésekre fog figyelni majd Jacksonvilleben.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tony Pauline @TonyPaulineKeep this in mind; NY Jets linebacker search in free agency could end with Brooks Reed, a player GM Mike Maccagnan is very familiar with
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
143.28M az idei cap, Maccagnan adhat a lovaknak kb. 50M cap space-el.BekiHa most nem, akkor soha 😀
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
143.28M az idei cap, Maccagnan adhat a lovaknak kb. 50M cap space-el.
több mint 9 éve
esély az van, de iszonyat drága lenne és személy szerint nagyon nem örülnék egy feltradenek jelen pillanatbanarra van esély hogy feljebb cseréljünk cetlit?mzperxAzt csiripelik a madárkák h mi is ajánlatot tettünk McCown-nak mielőtt aláírt volna a Browns-hoz. Ha ez igaz előrevetítheti h vmi FA QB-t vádászunk és ennyit a QB draftról.BekiNem feltétlen, mert arra nem építhetünk, hogy lehet bent lesz valamelyik QB 6.helyen.Wester
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
mzperx
245
arra van esély hogy feljebb cseréljünk cetlit?Azt csiripelik a madárkák h mi is ajánlatot tettünk McCown-nak mielőtt aláírt volna a Browns-hoz. Ha ez igaz előrevetítheti h vmi FA QB-t vádászunk és ennyit a QB draftról.BekiNem feltétlen, mert arra nem építhetünk, hogy lehet bent lesz valamelyik QB 6.helyen.Wester
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kristian Dyer, a Metro újságírója szerint Colon-t nem hozzuk vissza (semmi meglepetés), hanem fiatalabb játékost szeretnénk RG posztra FA-ról.
több mint 9 éve
+1, főleg, hogy McCown nem az a franchise arc, inkább egy új Vick 😊Azt csiripelik a madárkák h mi is ajánlatot tettünk McCown-nak mielőtt aláírt volna a Browns-hoz. Ha ez igaz előrevetítheti h vmi FA QB-t vádászunk és ennyit a QB draftról.BekiNem feltétlen, mert arra nem építhetünk, hogy lehet bent lesz valamelyik QB 6.helyen.Wester
több mint 9 éve
Azt csiripelik a madárkák h mi is ajánlatot tettünk McCown-nak mielőtt aláírt volna a Browns-hoz. Ha ez igaz előrevetítheti h vmi FA QB-t vádászunk és ennyit a QB draftról.BekiNem feltétlen, mert arra nem építhetünk, hogy lehet bent lesz valamelyik QB 6.helyen.
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Azt csiripelik a madárkák h mi is ajánlatot tettünk McCown-nak mielőtt aláírt volna a Browns-hoz. Ha ez igaz előrevetítheti h vmi FA QB-t vádászunk és ennyit a QB draftról.
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Lol 😀Sheldont oda is fogjuk adni ... örömmel 😀 😀
Ez aztán hatalmas biznisz lenne nekünk 😀
Eladni az egyik legértékesebb védőnket azért, hogy elhozzunk egy x. elkapót, akinek valami elcseszettül nagy fizetése van. Harvin jöhet, miután kivágtátok, normális pénzért, Revis meg maradjon szintén nem sokért 😀
Bár Sheldon jöhetne tőletek azért, nagy duzzogva elférne (az egész DL 😀)Wyatt
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Várhatóan 143M lesz az idei cap, ennek megfelelően 51.2M cap space-ünk van jelenleg.Ha Harvint kitesszük, úgy mienk lenne a 2. legtöbb cap space a ligán belül.
több mint 9 éve
na de ha jól tudom, az opciót még nem hívták le, szóval jelen állapotban FA leszWesterLesz/lehet. De most nem az.
(Arról megy a disputa, hogy Revis már most FA.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Lol 😀Ez aztán hatalmas biznisz lenne nekünk 😀
Eladni az egyik legértékesebb védőnket azért, hogy elhozzunk egy x. elkapót, akinek valami elcseszettül nagy fizetése van. Harvin jöhet, miután kivágtátok, normális pénzért, Revis meg maradjon szintén nem sokért 😀
Bár Sheldon jöhetne tőletek azért, nagy duzzogva elférne (az egész DL 😀)
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Azt az oldalt én is megnézném 😛Én meg találtam olyat, hogy a Jets SB-t fog nyerni 2015-ben! 😀 Felejtsétek el a későbbiekben ezeket az oldalakat!😊én is ezt találtam... www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/LuciferHm akk az ourlads depth chart hibás, az FA-nak írja.empty taxiRevis szerződése lejárt kezdjük ott...empty taxiNem járt le, két éves szerződést kötött.
Az más kérdés, hogy nehezen elképzelhető, hogy azokkal a feltételekkel a Pats-nél megtartja, vagy valaki is átvenné azt a szerződést, de Revis pillanatnyilag cserélhető.tomi-tomi
Két év, 32 millió dollár. Első évre 12 millió, melyből csak 7 terheli a 2014-es cap-et. Második év opciós 20 millió. Az opció lehívásának határideje a 2014-es ligaév utolsó napja. (2015. március 9.)
Technikailag úgy oldották meg, hogy 2 éves szerződés 10 milliós aláírási garantálttal (ez terheli 5-5 millióval a két évet) első évben 2 milliós keresettel, a 2. évben pedig 7,5 fizu plusz 12,5 millió roster bónusz.tomi-tomi
GO JETS!!!
több mint 9 éve
na de ha jól tudom, az opciót még nem hívták le, szóval jelen állapotban FA leszÉn meg találtam olyat, hogy a Jets SB-t fog nyerni 2015-ben! 😀 Felejtsétek el a későbbiekben ezeket az oldalakat!😊én is ezt találtam... www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/LuciferHm akk az ourlads depth chart hibás, az FA-nak írja.empty taxiRevis szerződése lejárt kezdjük ott...empty taxiNem járt le, két éves szerződést kötött.
Az más kérdés, hogy nehezen elképzelhető, hogy azokkal a feltételekkel a Pats-nél megtartja, vagy valaki is átvenné azt a szerződést, de Revis pillanatnyilag cserélhető.tomi-tomi
Két év, 32 millió dollár. Első évre 12 millió, melyből csak 7 terheli a 2014-es cap-et. Második év opciós 20 millió. Az opció lehívásának határideje a 2014-es ligaév utolsó napja. (2015. március 9.)
Technikailag úgy oldották meg, hogy 2 éves szerződés 10 milliós aláírási garantálttal (ez terheli 5-5 millióval a két évet) első évben 2 milliós keresettel, a 2. évben pedig 7,5 fizu plusz 12,5 millió roster bónusz.tomi-tomi
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Én meg találtam olyat, hogy a Jets SB-t fog nyerni 2015-ben! 😀 Felejtsétek el a későbbiekben ezeket az oldalakat!😊én is ezt találtam... www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/LuciferHm akk az ourlads depth chart hibás, az FA-nak írja.empty taxiRevis szerződése lejárt kezdjük ott...empty taxiNem járt le, két éves szerződést kötött.
Technikailag úgy oldották meg, hogy 2 éves szerződés 10 milliós aláírási garantálttal (ez terheli 5-5 millióval a két évet) első évben 2 milliós keresettel, a 2. évben pedig 7,5 fizu plusz 12,5 millió roster bónusz.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
én is ezt találtam... www.spotrac.com/nfl/free-agents/cornerback/Hm akk az ourlads depth chart hibás, az FA-nak írja.empty taxiRevis szerződése lejárt kezdjük ott...empty taxiNem járt le, két éves szerződést kötött.
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Hm akk az ourlads depth chart hibás, az FA-nak írja.Revis szerződése lejárt kezdjük ott...empty taxiNem járt le, két éves szerződést kötött.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Revis szerződése lejárt kezdjük ott...empty taxiNem járt le, két éves szerződést kötött.
Az más kérdés, hogy nehezen elképzelhető, hogy azokkal a feltételekkel a Pats-nél megtartja, vagy valaki is átvenné azt a szerződést, de Revis pillanatnyilag cserélhető.
több mint 9 éve
Revis szerződése lejárt kezdjük ott...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lucifer
1 214
Vastagon kiemelt rész őszintén szólva nem értem honnan jött nekik, mert most is 40M cap space van.Azt én sem értem, de így szólt a "cikk". egyébként a Fűzővel kifelé oldal volt a szerző.
GO JETS!!!