New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát túl sok mindent nem lehetett levonni tegnapi meccs után:- QB-k nem igazán találták a fonalat, Fitz összehozott egy idióta fumblet, futójáték perpill nuku, OL nem tudott utat nyitni Forte-éknak.
Petty INT-je mondjuk érthetetlen számomra, Hakinak volt egy szép TD-je és egy rookie INTje is.
- JMarshall, Peake és Anderson nehéz döntés elé állítja Bowlesékat h ki fogjon rostert az tuti.
- TE-k blokkoláson kívül sok egyébre idén sem lesznek használva
- DL-el nem volt gond.
- Harris sajnos sérülés miatt idő előtt elhagyta a pályát ma vizsgálják majd.
- Millinerről ma is kaptunk egy TD-t, aggasztó a CB depth MWilliams mögött
- Martin 2/2 rúgások terén
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Sok változás nincs a DC-n múlt héthez képest, RT-ben Ijalana, Qvale a sorrend, míg K-ban Folk vezet még mindig.Ha tippelnem kellene Hakit ma sem látjuk sokat pályán.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Giacomini úgy fest h PUP-on kezdi a szezont és nem tudni h mikor lesz bevethető.
több mint 10 éve
Wester kollégának nem tudja vki az email címét, vagy más elérhetőségét?😉
Fantasy ligába már csak neki nem tudtam meghívót küldeni.
Pari
bowl.one/impresszum
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Wester kollégának nem tudja vki az email címét, vagy más elérhetőségét?Fantasy ligába már csak neki nem tudtam meghívót küldeni.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Forte végre teljes edzésmunkát végez, Jalin Marshall pedig vmi durva egykezes elkapást mutatott be.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tegnap WR-ek oda-vissza szívatták a CB-ket, Revis és Skrine is égett párszor, Peake ismét kitűnt WR sorból.Harris pihit kapott Lee csapatta a helyén.
Bowles elmondta h Fitz a QB1, Geno QB2 és utána Petty és Haki.
több mint 10 éve
A Häcki 0 snaphez mit szóltok?nyilván nem vetjük be a legelején a titkos fegyverünk 😀
Höri
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
A Häcki 0 snaphez mit szóltok?Ami nem megy, azt nem kell erőltetni 😉
Höri

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jó, hát ha sok capetek van még ő is ki tud alkudni Malik Jackson féle nagy contractokat, de mikor döntést kellene hoznia, menedzselni vmit akkor menekülj. 😀Utóbbi (a TD-t futó Ivory mellett) szintén a mi alkalmazásunkban áll. Igaz nálunk főleg a piszkos anyagiakat intézi. 😊Az most már mindegy, másik HC és GM szar választása,BekiMiliner első körös pick volt....Öcsém, perpill csak nfl.com-os highlight-okat tudtam megnézni, de Millinert 2x szépen asszisztált már, de elég volt végigolvasnom Jets fórumokon game threadeket... 😀A-Rob mellett ez egyáltalán nem szégyen, hisz ő már-már ligaelit (Top 5-10 WR) szint. Ahogy Marshall vagy Decker is be tud égetni szinte minden CB-t.
Beki
iktriad
Pityu Gyor
iktriad
több mint 10 éve
Utóbbi (a TD-t futó Ivory mellett) szintén a mi alkalmazásunkban áll. Igaz nálunk főleg a piszkos anyagiakat intézi. 😊Az most már mindegy, másik HC és GM szar választása,BekiMiliner első körös pick volt....Öcsém, perpill csak nfl.com-os highlight-okat tudtam megnézni, de Millinert 2x szépen asszisztált már, de elég volt végigolvasnom Jets fórumokon game threadeket... 😀A-Rob mellett ez egyáltalán nem szégyen, hisz ő már-már ligaelit (Top 5-10 WR) szint. Ahogy Marshall vagy Decker is be tud égetni szinte minden CB-t.
Beki
iktriad
Pityu Gyor
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bowles on Milliner: "He gave up an explosive and missed a tackle that caused an explosive..." #NYJHa már témánál vagyunk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Az most már mindegy, másik HC és GM szar választása, gyakorlatilag máshol is örülhetne ha roster spot kapcsán felmerülne a neve. Elég aggasztó h Revis, Skrine és MWilliams mögött nem túl biztató a depth: Milliner (bust), McDougle, a rookie Burris és Darryl Morris.Miliner első körös pick volt....Öcsém, perpill csak nfl.com-os highlight-okat tudtam megnézni, de Millinert 2x szépen asszisztált már, de elég volt végigolvasnom Jets fórumokon game threadeket... 😀A-Rob mellett ez egyáltalán nem szégyen, hisz ő már-már ligaelit (Top 5-10 WR) szint. Ahogy Marshall vagy Decker is be tud égetni szinte minden CB-t.
Beki
iktriad
Pityu Gyor
több mint 10 éve
Miliner első körös pick volt....Öcsém, perpill csak nfl.com-os highlight-okat tudtam megnézni, de Millinert 2x szépen asszisztált már, de elég volt végigolvasnom Jets fórumokon game threadeket... 😀A-Rob mellett ez egyáltalán nem szégyen, hisz ő már-már ligaelit (Top 5-10 WR) szint. Ahogy Marshall vagy Decker is be tud égetni szinte minden CB-t.
Beki
iktriad
Green is green
több mint 10 éve
Öcsém, perpill csak nfl.com-os highlight-okat tudtam megnézni, de Millinert 2x szépen asszisztált már, de elég volt végigolvasnom Jets fórumokon game threadeket... 😀A-Rob mellett ez egyáltalán nem szégyen, hisz ő már-már ligaelit (Top 5-10 WR) szint. Ahogy Marshall vagy Decker is be tud égetni szinte minden CB-t.
Beki
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Öcsém, perpill csak nfl.com-os highlight-okat tudtam megnézni, de Millinert 2x szépen asszisztált már, de elég volt végigolvasnom Jets fórumokon game threadeket... 😀
több mint 10 éve
MC aljas Marcus Cannon! 😉Csak ne szidjátok Giacominit. Van rosszabb.Holnap Ijalana összefuthat Björn Wernerrel is akár a pályán. És hogy teljes legyen a nagy ex-Coltsos reunion parti, Linkenbach is ott lesz a Met Lifeban. 😊Alapból azon is kell sírni h Giacomini kezdő, de ha Ijalana lenne véletlenül végig az egész szezonban... 😀Ijalana a kezdő RTelmorzsoltam egy könnycseppet 😊
Beki
Borbinho
Beki
iktriad
undisputedly
több mint 10 éve
Csak ne szidjátok Giacominit. Van rosszabb.Holnap Ijalana összefuthat Björn Wernerrel is akár a pályán. És hogy teljes legyen a nagy ex-Coltsos reunion parti, Linkenbach is ott lesz a Met Lifeban. 😊Alapból azon is kell sírni h Giacomini kezdő, de ha Ijalana lenne véletlenül végig az egész szezonban... 😀Ijalana a kezdő RTelmorzsoltam egy könnycseppet 😊
Beki
Borbinho
Beki
iktriad
több mint 10 éve
Holnap Ijalana összefuthat Björn Wernerrel is akár a pályán. És hogy teljes legyen a nagy ex-Coltsos reunion parti, Linkenbach is ott lesz a Met Lifeban. 😊Alapból azon is kell sírni h Giacomini kezdő, de ha Ijalana lenne véletlenül végig az egész szezonban... 😀Ijalana a kezdő RTelmorzsoltam egy könnycseppet 😊
Beki
Borbinho
Beki
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
úgy érted az első hétig amikor IR-re kerül? 😀Alapból azon is kell sírni h Giacomini kezdő, de ha Ijalana lenne véletlenül végig az egész szezonban... 😀Ijalana a kezdő RTelmorzsoltam egy könnycseppet 😊
Beki
Borbinho
Beki
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Alapból azon is kell sírni h Giacomini kezdő, de ha Ijalana lenne véletlenül végig az egész szezonban... 😀Ijalana a kezdő RTelmorzsoltam egy könnycseppet 😊
Beki
Borbinho
több mint 10 éve
Ijalana a kezdő RTelmorzsoltam egy könnycseppet 😊
Beki
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson is aktiválva PUP-ról.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.newyorkjets.com/team/depth-chart.htmlElső unofficial depth chart
Ijalana a kezdő RT Giacomini sérüléséig, Shell LT-nek van írva, h Kyle Williams miért van előrébb Jalin Marshallnál az jó kérdés, Milliner 4. CB, Ronald Martin FS backup, ill. Folk Martin előtt K poziban.