NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
86
18
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Buta lépés lenne megítélésem szerint. A cap helyzetünk és a várható 10-11 pick mellett lazán meg kell oldanunk a dolgot FA-ról vagy draftról. Utóbbin megengedhetjük magunknak a minőségi WR class miatt hogy 1. és 3. körben is WR-t húzzunk akár.Ahh trade Fitzgeraldert? A vilag legnagyobb blodsege lenne. Picket is vinne, fizetese is magas.Bekinagyon sokat nem kérhetnének érte a fizuja miatt, és olvastam olyat még szezon közben hogy a cards el akarja majd tradelni, ezért felvetettem ezt az opciót isWester
több mint 10 éve
Ahh trade Fitzgeraldert? A vilag legnagyobb blodsege lenne. Picket is vinne, fizetese is magas.Bekinagyon sokat nem kérhetnének érte a fizuja miatt, és olvastam olyat még szezon közben hogy a cards el akarja majd tradelni, ezért felvetettem ezt az opciót is
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ahh trade Fitzgeraldert? A vilag legnagyobb blodsege lenne. Picket is vinne, fizetese is magas.
több mint 10 éve
david52
115
Szerintetek egy trade fitzgeraldért mennyire érné meg, tudom nagyon sok pénzt keres, de azért ő tud is vmitWesterEz jó kérdés, eszembe se jutott eddig ez az opció. Szerintem reális esély nincs rá. Véleményem szerint FA-ből és a draftról tudjuk majd annyira fejleszteni a WR egységet, hogy megfelelő segítséget nyújtson Genonak.
Tény, hogy elit játékos de szerintem nekünk ez nem érné meg.
több mint 10 éve
Szerintetek egy trade fitzgeraldért mennyire érné meg, tudom nagyon sok pénzt keres, de azért ő tud is vmit
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
DT @mowilkerson named second-team All-Pro, via @AP_NFL. Only Jets player selected. #Jets
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egy fantasy kérdés, ti kit választanátok, ha miénk lenne az 1/1 idén ?david52Amennyiben nem akarunk letradelni (már pedig miért ne akarnánk, ha ragaszkodunk Genohoz), akkor Jake Matthews OT, Sammy Watkins WR, vagy Mike Evans WR.
több mint 10 éve
1. WRBridgewater, de inkább letradelnék és ott watkins vagy evans
2. OG
3. TE
4. S
5. OLB
Egy fantasy kérdés, ti kit választanátok, ha miénk lenne az 1/1 idén ?david52
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
david52
115
1. WR2. OG
3. TE
4. S
5. OLB
Egy fantasy kérdés, ti kit választanátok, ha miénk lenne az 1/1 idén ?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Douzable helyén lenne. 😀No, én azt javaslom, hogy mindenki írja le, hogy szerinte mely a csapat 5 legnagyobb needje posztok tekintetében.Az a baj a Coples menjen vissza DL-nekkel, hogy már nincs helye ott neki 😀Wester
Lássuk az én véleményem:
1. WR (2 épkézláb WR mellett (Nelson és Kerley) sajnos nehéz egy rookie QB élete)
2. TE (Winslow távozik, Cumberland nem az igazi, kell egy magas állat akinek biztos a keze és segíthet Genonak)
3. S (Landry érdekes kérdés, Allen helye sem tuti)
4. OLB (Coples menjen csak vissza DL-nek)
5. OG
Feltételeztem ehhez, hogy Howard resign, mint egyetlen komolyabb UFA-nk.Beki
több mint 10 éve
No, én azt javaslom, hogy mindenki írja le, hogy szerinte mely a csapat 5 legnagyobb needje posztok tekintetében.Az a baj a Coples menjen vissza DL-nekkel, hogy már nincs helye ott neki 😀
Lássuk az én véleményem:
1. WR (2 épkézláb WR mellett (Nelson és Kerley) sajnos nehéz egy rookie QB élete)
2. TE (Winslow távozik, Cumberland nem az igazi, kell egy magas állat akinek biztos a keze és segíthet Genonak)
5. OG
Feltételeztem ehhez, hogy Howard resign, mint egyetlen komolyabb UFA-nk.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
No, én azt javaslom, hogy mindenki írja le, hogy szerinte mely a csapat 5 legnagyobb needje posztok tekintetében.Lássuk az én véleményem:
5. OG
Feltételeztem ehhez, hogy Howard resign, mint egyetlen komolyabb UFA-nk.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
trufant ilyen téren nem szempont, bár a szezon végén már ő is jó volt, de robert alford összességében nagyon korrekt évet hozott le rookieként.peachLényeg a lényeg, hogy egész éves teljesítmény alapján nehéz megmondani melyik újonc CB az év legjobbja. 😊
több mint 10 éve
trufant ilyen téren nem szempont, bár a szezon végén már ő is jó volt, de robert alford összességében nagyon korrekt évet hozott le rookieként.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
david52
115
Nem tudom, hogy vagytok vele de én örültem Reednek, ha ez így történt tényleg akkor ebből a szempontból is. Voltak szép megmozdulásai, nagy valószínűség szerint nem tartjuk meg de feldobta egy kicsit a szezont számomra. 😊Lenyilatkozta ryan, milliner, és több játékos isWesterErre azért kíváncsi lennék, hogy valóban így volt-e. 😊BekiElvileg reed bácsi nagyon sokat segített nekiWesterGeno a szezon utolsó meccseire igen látványos fejlődést mutatott turnoverek tekintetében. Nem dobott homályokat, nem voltak felesleges fumble-ok. Úgy gondolom, hogy Mornhinweg végre sikeresen Genora szabta az offense playbookot. Tehát rövid passzok + megfűszerezve néhány látványos 20y+ hosszú játékkal, több futás és néhány read-option. Illetve, ami meglátásom szerint nagyon kellett az az, hogy végre kihasználjuk Geno mobilitását és lám-lám a Browns és a Miami is benézett egy ilyen TD-t.Dee Milliner was named the NFL's Defensive Rookie of the Month for December.Még a végén amennyire elszidtuk mindennek, annyira fog beválni jövőre. Sokat fejlődött az utolsó meccseken.
Milliner unofficially is the first NFL player with back-to-back games of five or more pass defenses since 1994, when Stats Inc. first began tracking PDs.Wester
Ha a következő szezonban Geno, Sheldon és Dee is beválik azt mondhatjuk, hogy egy teljesen jó draftunk volt. Bár Sheldont már most jó picknek sorolom.david52
Sheldon meg egyértelműen DROY jelölt, talán Kiko Alonso volt jobb nála.
Dee pedig a vihar tudja honnan fejlődött ennyit. Ott volt végig Gordon nyakán is és most eltekintve, hogy 96 yardot engedtünk Joshnak Milliner 4 levédekezett passz, néhány tackle és 1 INT. Utolsó meccsen pedig 2 INT, nem gyenge. Emlékezzünk csak a Miami elleni első meccsen, mikor Wallacet csak simogatta tackle helyett és abból TD-t kaptunk. Ég és föld volt Dee játéka a két Phins elleni meccset nézve.Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Khm... Ugye mindenki emlékszik Ryan október végi, akkor viccesen hangzó kijelentésére 😊 :Nem volt annyira durva a tavalyi CB class és mint a class legkorábban kiválasztott (így class legjobb CB-jének véve) CB így is kellett lennie. 😊
Rex Ryan says Dee Milliner will be NFL's best rookie cornerback by season's end
Robilluma
Mögötte DJ Hayden IR, Trufant+Banks+Slay lehet vetélytárs sztem.
több mint 10 éve
Lenyilatkozta ryan, milliner, és több játékos isErre azért kíváncsi lennék, hogy valóban így volt-e. 😊BekiElvileg reed bácsi nagyon sokat segített nekiWesterGeno a szezon utolsó meccseire igen látványos fejlődést mutatott turnoverek tekintetében. Nem dobott homályokat, nem voltak felesleges fumble-ok. Úgy gondolom, hogy Mornhinweg végre sikeresen Genora szabta az offense playbookot. Tehát rövid passzok + megfűszerezve néhány látványos 20y+ hosszú játékkal, több futás és néhány read-option. Illetve, ami meglátásom szerint nagyon kellett az az, hogy végre kihasználjuk Geno mobilitását és lám-lám a Browns és a Miami is benézett egy ilyen TD-t.Dee Milliner was named the NFL's Defensive Rookie of the Month for December.Még a végén amennyire elszidtuk mindennek, annyira fog beválni jövőre. Sokat fejlődött az utolsó meccseken.
Milliner unofficially is the first NFL player with back-to-back games of five or more pass defenses since 1994, when Stats Inc. first began tracking PDs.Wester
Ha a következő szezonban Geno, Sheldon és Dee is beválik azt mondhatjuk, hogy egy teljesen jó draftunk volt. Bár Sheldont már most jó picknek sorolom.david52
Dee pedig a vihar tudja honnan fejlődött ennyit. Ott volt végig Gordon nyakán is és most eltekintve, hogy 96 yardot engedtünk Joshnak Milliner 4 levédekezett passz, néhány tackle és 1 INT. Utolsó meccsen pedig 2 INT, nem gyenge. Emlékezzünk csak a Miami elleni első meccsen, mikor Wallacet csak simogatta tackle helyett és abból TD-t kaptunk. Ég és föld volt Dee játéka a két Phins elleni meccset nézve.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Erre azért kíváncsi lennék, hogy valóban így volt-e. 😊Elvileg reed bácsi nagyon sokat segített nekiWesterGeno a szezon utolsó meccseire igen látványos fejlődést mutatott turnoverek tekintetében. Nem dobott homályokat, nem voltak felesleges fumble-ok. Úgy gondolom, hogy Mornhinweg végre sikeresen Genora szabta az offense playbookot. Tehát rövid passzok + megfűszerezve néhány látványos 20y+ hosszú játékkal, több futás és néhány read-option. Illetve, ami meglátásom szerint nagyon kellett az az, hogy végre kihasználjuk Geno mobilitását és lám-lám a Browns és a Miami is benézett egy ilyen TD-t.Dee Milliner was named the NFL's Defensive Rookie of the Month for December.Még a végén amennyire elszidtuk mindennek, annyira fog beválni jövőre. Sokat fejlődött az utolsó meccseken.
több mint 10 éve
Khm... Ugye mindenki emlékszik Ryan október végi, akkor viccesen hangzó kijelentésére 😊 :Dee pedig a vihar tudja honnan fejlődött ennyit. Ott volt végig Gordon nyakán is és most eltekintve, hogy 96 yardot engedtünk Joshnak Milliner 4 levédekezett passz, néhány tackle és 1 INT. Utolsó meccsen pedig 2 INT, nem gyenge. Emlékezzünk csak a Miami elleni első meccsen, mikor Wallacet csak simogatta tackle helyett és abból TD-t kaptunk. Ég és föld volt Dee játéka a két Phins elleni meccset nézve.BekiDee Milliner was named the NFL's Defensive Rookie of the Month for December.Még a végén amennyire elszidtuk mindennek, annyira fog beválni jövőre. Sokat fejlődött az utolsó meccseken.
david52
Rex Ryan says Dee Milliner will be NFL's best rookie cornerback by season's end
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Elvileg reed bácsi nagyon sokat segített nekiGeno a szezon utolsó meccseire igen látványos fejlődést mutatott turnoverek tekintetében. Nem dobott homályokat, nem voltak felesleges fumble-ok. Úgy gondolom, hogy Mornhinweg végre sikeresen Genora szabta az offense playbookot. Tehát rövid passzok + megfűszerezve néhány látványos 20y+ hosszú játékkal, több futás és néhány read-option. Illetve, ami meglátásom szerint nagyon kellett az az, hogy végre kihasználjuk Geno mobilitását és lám-lám a Browns és a Miami is benézett egy ilyen TD-t.Dee Milliner was named the NFL's Defensive Rookie of the Month for December.Még a végén amennyire elszidtuk mindennek, annyira fog beválni jövőre. Sokat fejlődött az utolsó meccseken.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Geno a szezon utolsó meccseire igen látványos fejlődést mutatott turnoverek tekintetében. Nem dobott homályokat, nem voltak felesleges fumble-ok. Úgy gondolom, hogy Mornhinweg végre sikeresen Genora szabta az offense playbookot. Tehát rövid passzok + megfűszerezve néhány látványos 20y+ hosszú játékkal, több futás és néhány read-option. Illetve, ami meglátásom szerint nagyon kellett az az, hogy végre kihasználjuk Geno mobilitását és lám-lám a Browns és a Miami is benézett egy ilyen TD-t.Dee Milliner was named the NFL's Defensive Rookie of the Month for December.Még a végén amennyire elszidtuk mindennek, annyira fog beválni jövőre. Sokat fejlődött az utolsó meccseken.
Dee pedig a vihar tudja honnan fejlődött ennyit. Ott volt végig Gordon nyakán is és most eltekintve, hogy 96 yardot engedtünk Joshnak Milliner 4 levédekezett passz, néhány tackle és 1 INT. Utolsó meccsen pedig 2 INT, nem gyenge. Emlékezzünk csak a Miami elleni első meccsen, mikor Wallacet csak simogatta tackle helyett és abból TD-t kaptunk. Ég és föld volt Dee játéka a két Phins elleni meccset nézve.
több mint 10 éve
sheldon nagy esélyes a DROY-ra úgyhogy nagyon jó pick voltDee Milliner was named the NFL's Defensive Rookie of the Month for December.Még a végén amennyire elszidtuk mindennek, annyira fog beválni jövőre. Sokat fejlődött az utolsó meccseken.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
david52
115
Dee Milliner was named the NFL's Defensive Rookie of the Month for December.Még a végén amennyire elszidtuk mindennek, annyira fog beválni jövőre. Sokat fejlődött az utolsó meccseken.
Ha a következő szezonban Geno, Sheldon és Dee is beválik azt mondhatjuk, hogy egy teljesen jó draftunk volt. Bár Sheldont már most jó picknek sorolom.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tavaly február 19-én kezdtük meg a cutokat, szóval picivel többet is kell várni, mint a az SB utáni napok. 😕Amúgy annyira jó, hogy hogy pl. a Bears GM kiböki, hogy D# centrikus draftot akarnak majd, míg a Jagsnél is megosztottak offseason terveket, addig nálunk Idzik kinyögi, hogy van elég pickünk és cap space, hogy manőverezhessünk FA-n. Hát, kösz. 😀cutokat sajna várhatod SB utánigbriareos
Szegény egyszerű szurkoló már itt remeg, hogy Holmes és Sanchez cutját mikor jelentjük be, erre másoknál resigneket jelentenek meg, meg offseason terveket. 😊Beki
Mondjuk akkor is egyértelmű volt, hogy kiket kell cutolni (20M-mel voltunk cap felett), most pedig a napnál is világosabb, hogy egy szezont kihagyó QB-ért (aki előtte is a szívroham határába hozta az embert) és egy WR-ért aki utóbbi időben sérülékeny és droppolt nem fog 11M-eket a capben foglalni.