Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 050
2 pontos kísérletnél nem értettem miért nem futást hívtak, amikor egész meccsen ült a futás. Igazából, ha az első félidei 4 FG-ből egyszer meg tudtátok volna csinálni a TD-t, akkor win. Külső szemlélőként jó meccs volt, végre nem egy lefutott TNF.
több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
Azért az sem volt szép amikor geno átdobta amarot a két pontos kísérletnél, pedig Sudfeld ott mozgott keresztbe relative üresen....egyébként Geno kifejezetten jó volt.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 967 — The only discipline that lasts, is self discipline
Keményen küzdöttetek, azt játszottátok, amit kellett, és jól is ment. Mintha még egy kicsit jobban is akartátok volna a sikert. Jó meccs volt, szerencsénkre a kulcshelyzetekben jobbak (néha szerencsésebbek? ) voltunk. Nem 1-6-os ez a csapat, bár draft szempontból lehet, hogy szerencsésebb lenne a szopórolleren maradni.Wyatt
Hát elképzelem ezt a Jets-et egy Mariota-val a fedélzeten ..... lehet, hogy igazad van.... 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 49 096 — Whoops, looks like something went wrong.
Pedig a Jetsnél általános, hogy a Pats ellen mindig összeszedik magukat és dupla motiváltsággal mennek ki a pályára.Stez
Sztem ezt most is igaz volt, csak a tegnapi meccsen kevés volt a győzelemhez. Mire a 2. meccs jön ott meg lehet már a motivációval lesz gond.Beki
Igen, azért mondom, hogy most odáig vannak Rexért, holott évek óta ismétlődik a sorozat, hullámvölgy ide vagy oda, de a Pats ellen mindig felszívják magukat. Csak aztán sok esetben megint ki is pukkadnak, miután a kellő motiváció más ellen már nem marad meg.
Én drukkolok a Jetsnek, de lassan lehet jobban járnátok, ha top picketek lenne, akivel egy elit prospectet el lehet hozni. Akár QB-t, akár CB-t.
Esetleg egy DT-t! XD

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Pedig a Jetsnél általános, hogy a Pats ellen mindig összeszedik magukat és dupla motiváltsággal mennek ki a pályára.Stez
Sztem ezt most is igaz volt, csak a tegnapi meccsen kevés volt a győzelemhez. Mire a 2. meccs jön ott meg lehet már a motivációval lesz gond.
több mint 11 éve
Pedig a Jetsnél általános, hogy a Pats ellen mindig összeszedik magukat és dupla motiváltsággal mennek ki a pályára.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Azért beszarás, hogy külföldi fórumokon 2-3 hete Rex fejét követelték most meg mindenki azt írja, hogy mennyire bírja és maradjon. 😀
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Keményen küzdöttetek, azt játszottátok, amit kellett, és jól is ment. Mintha még egy kicsit jobban is akartátok volna a sikert. Jó meccs volt, szerencsénkre a kulcshelyzetekben jobbak (néha szerencsésebbek? ) voltunk. Nem 1-6-os ez a csapat, bár draft szempontból lehet, hogy szerencsésebb lenne a szopórolleren maradni.
Na mindegy, pacsi

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ehh, nem láttam a meccset, de úgy látom voltak momentumaink bőven és még 2x annyit volt a labda nálunk (idő tekintetében), mint a Patsnél, erre blokkolt FG-vel szívunk ki. 😀Beki
szegény embert az ág is.....ez az 1-6 elég gázmzperx
Izgalmas lesz a Bills elleni meccs, ahol egy elég jó védelem ellen nyomjuk majd liga legrosszabb offensevel (Jets offense).Beki
Sztem a Bills Off messze rosszabb, pláne ha így nyomjátok mint ma. Bár tény, hogy a Pats D rosszabb, mint a Bills D, de inkább van esélyetek ha hasonlóan koncentráltan játszotok, mint ma. FG-k helyett kell több TD, ha így lett volna, kérdés nélkül nyertek.dande
Hát ez majd annak lesz a kérdése, hogy mennyire lesz koncentrált az O#-nk aznap, mert ha kb. azt hozza, mint a Pats ellen akkor nem lesz gond. 😉
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 207 — Jó ötletnek tűnt!
na szóval :
- jó kis meccs volt 20-19-ig minden támadásunkból pontot szereztünk, az már más kérdés hogy RZ-ben megállt a tudomány és az FG-ket rúgtuk halomra
- A vereség egyik fő oka quigley hangyafasznyi puntja ami után kb az 50-esről jöttek bradyék.
- a blokkról annyit, hogy sztem mindenki arra számított, hogy icingolnak és mintha azt láttam volna, hogy igazából volt aki nem készült fel arra, hogy bazdki itt most védeni kéne a rúgót, lásd oldalról is majdnem blokkolták, ami nagyon nagy mentális hiba

ja és idzik takarodj 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 322 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ehh, nem láttam a meccset, de úgy látom voltak momentumaink bőven és még 2x annyit volt a labda nálunk (idő tekintetében), mint a Patsnél, erre blokkolt FG-vel szívunk ki. 😀Beki
Izgalmas lesz a Bills elleni meccs, ahol egy elég jó védelem ellen nyomjuk majd liga legrosszabb offensevel (Jets offense).Beki
Sztem a Bills Off messze rosszabb, pláne ha így nyomjátok mint ma. Bár tény, hogy a Pats D rosszabb, mint a Bills D, de inkább van esélyetek ha hasonlóan koncentráltan játszotok, mint ma. FG-k helyett kell több TD, ha így lett volna, kérdés nélkül nyertek.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Izgalmas lesz a Bills elleni meccs, ahol egy elég jó védelem ellen nyomjuk majd liga legrosszabb offensevel (Jets offense).
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Érdemes megnézni a meccset?Stylee
Én nem fogom az tuti, reggel az összefoglaló megnézésénél szted milyen élmény volt nézni a blokkolt FG-t, bár már tudtam mi következik. 😕
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Érdemes megnézni a meccset?
több mint 11 éve
ha Pryor rúgja a FG-t, akkor simán GOOD 😊

több mint 11 éve
mzperx New York Jets 245
szegény embert az ág is.....ez az 1-6 elég gáz
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ehh, nem láttam a meccset, de úgy látom voltak momentumaink bőven és még 2x annyit volt a labda nálunk (idő tekintetében), mint a Patsnél, erre blokkolt FG-vel szívunk ki. 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
mindenki nyugodjon le a picsába, höri lesz szóval nyerünkWester
2/2 a mérlegem?

Falcons + Dolphins asszem

több mint 11 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
GRAT

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 207 — Jó ötletnek tűnt!
mindenki nyugodjon le a picsába, höri lesz szóval nyerünk

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Milyen a TE védekezésetek?
Döntenem kell hogy Tim Wrightot vagy Amarot játszatom a héten 😊
Ha az eddigi NE meccseket nézem, mi nem vitézkedünk a TE védekezésben... Amaro egyre több snapet és labdát kap.Nomac
az 5. legrosszabb a ligában a Jets a TE-k ellen, a Patriots 23. szóval elfogult vagy 😊

több mint 11 éve
Nomac New England Patriots 4 555 — balazs.t85@gmail.com
Milyen a TE védekezésetek?
Döntenem kell hogy Tim Wrightot vagy Amarot játszatom a héten 😊
Ha az eddigi NE meccseket nézem, mi nem vitézkedünk a TE védekezésben... Amaro egyre több snapet és labdát kap.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
New York Jets @nyjets
We have released Josh Bush and activated Antwan Barnes from Reserve/PUP.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
És mi van ha behúzzátok Haribó az S-től HC-nek Rexi meg mehet a helyére vagy a fosztogatókhozmalkav
Én személy szerint örülnék neki 😊
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
És mi van ha behúzzátok Haribó az S-től HC-nek Rexi meg mehet a helyére vagy a fosztogatókhoz