New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 8 minLions WR Calvin Johnson, listed as questionable for today's game vs. the Jets with an ankle injury, will be active.
200 yard alatt sikerül tartani vajon? 😕
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az már biztos, hogy az első negyedet nem látom ma, ami valahogy rossz hír, mert ameddig nem láttam a meccseinket ott bizony csak az ellenfél offense termelt pontokat. 😀
több mint 11 éve
Igyekeztem kis statisztikát begyűjteni a jelenlegi kezdő CB párosunkról (Allen és Walls):Köszönjük. Szívesen fogadunk még ilyen statisztikákat 😊
Allen vs Packers: 9x dobtak felé, 5 elkapást engedett 75 yardért
Allen vs. Bears: 16x dobtak felé, 10 elkapást engedett 104 yardért
Walls vs. Bears: 5x dobtak felé, 2 elkapást engedett 15 yardért
Előtte 2 meccsen 2 TD-t engedett és 117.3-as passer ratingje volt a QB-knak.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igyekeztem kis statisztikát begyűjteni a jelenlegi kezdő CB párosunkról (Allen és Walls):Allen vs Packers: 9x dobtak felé, 5 elkapást engedett 75 yardért
Allen vs. Bears: 16x dobtak felé, 10 elkapást engedett 104 yardért
Walls vs. Bears: 5x dobtak felé, 2 elkapást engedett 15 yardért
Előtte 2 meccsen 2 TD-t engedett és 117.3-as passer ratingje volt a QB-knak.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kimberly Jones @KimJonesSports 3 pRex Ryan: Mo Wilkerson (knee) practiced & probable. Eric Decker (hamstring) limited & questionable, but "I feel good about him."
több mint 11 éve
Geno Smith: 3 TDs, 4INTs, 713 passing yds, 63.1 comp % #jets Matthew Stafford: 3TDs, 3INTs, 883 passing yds, 62.3 comp % #lions
Még egy adat, hogy miért lehet/lesz ez szoros meccs.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.nydailynews.com/sports/football/jets/jets-offensive-coordinator-marty-mornhinweg-accepts-blame-geno-smith-miscues-article-1.1953465
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryan már 2. napja mondja az edzés utáni sajtótájékoztatóján, hogy a srácok nagyon harapósak voltak edzésen, minden frankó volt etc. 😀Persze közben Decker, Milliner és Nelson sem edzett (utóbbi betegség miatt), azért nice lenne WR1, WR2 és CB1 nélkül kiállni.
több mint 11 éve
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Ismerve a saját csapatotok formáját, ti mit vártok a hétvégi meccstől?topmodellAdunk nektek 2-3 TD előnyt, utána pedig simán nyerünk 😀😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Decker saját bevallása szerint játszani fog vasárnap.
több mint 11 éve
Ismerve a saját csapatotok formáját, ti mit vártok a hétvégi meccstől?topmodell3 pontos győzelem
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Decker és Milliner ismételten nem edzett. Ryan szerint Milliner esélytelen, hogy pályára lépjen, míg Eric kapcsán "hopeful".
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ismerve a saját csapatotok formáját, ti mit vártok a hétvégi meccstől?topmodellLions győzelmet 10 ponton belül.
több mint 11 éve
Ismerve a saját csapatotok formáját, ti mit vártok a hétvégi meccstől?
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szem ezt a csoportot kis túlzással bki megnyerheti,mi sem vagyunk vmi meggyőzők eddig,a Jetssel pont a legrosszabb matchupunk van (állat d-line-ergya o-fal ellen)+ vmennyire a mumusunk is és a Billsszel is kellene számolni,ha nem Manuel lenne a QB-juk és a 'Finsszel együtt így is elkaphatnak bkit a csoportból (lsd pont a mi meccsünket),szal semmi sem lefutott.Egy ilyen Wilkerson-Richardson Demolition Duo-t hozzánk is nagyon el tudnék fogadni.kolok1972Egyelőre semmi nem lefutott persze, nyilván a Chiefs elleni meccsetek sem lesz sétagalopp, de ha nyertek és a Bills is a Texans ellen, még mi kiszívunk az a 2 meccset már a csoporton belül soknak vélem a javatokra. Ráadásul a Bills és a Phins is képes minket bármikor elkapni.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát szép kis kupaktanács volt a meccs előtt, ahol Idzik, Rex, medical staff és Decker hozta azt a döntést, hogy egy félidőt játszik Decker, amúgy persze, igazad van, fontosabb ő annál, hogy 1 meccset végigtoljon, majd kiessen egész szezonra.A hamstring nagyon mocsok sérülés, könnyen kiújul és pihentetni kell, gondolom Ryanék ezért nem erőltették. Ha megint rásérül, rámehet az egész szezonja, ő meg fontosabb ember most annál, mint hogy kockáztassanak.StezRemélem Decker tényleg csak gyógyulási szándékból nem edzett és a meccsre tartogatják (Slay szenzációs volt Nelsonon, kíváncsi vagyok Decker mit tud ellene), Mangold miatt nem aggódok. Nagyon kell a Lions fal ellen. Ha már szóba jött, a meccs egyik különlegessége a liga egyik legtahóbb DL-je a liga egyik legtahóbb OL-je elleni párharc lesz 😀. Remélem erős idegzetű sporik lesznek. és a Colon-Giaco páros a pályán fejezi be a meccset 😊.Mangoldnak kutyabaja csak pihentetés volt a cél, míg Decker sztem a Bears elleni meccset is végigbírta volna, semmi jele nem volt a hamstring sérülésének.
Hú de jó meccs lesz.Robilluma
Colon és Giacomini inkább a zászlókat ne gyűjtsék, mert az a halálom. 😀Beki
több mint 11 éve
Szem ezt a csoportot kis túlzással bki megnyerheti,mi sem vagyunk vmi meggyőzők eddig,a Jetssel pont a legrosszabb matchupunk van (állat d-line-ergya o-fal ellen)+ vmennyire a mumusunk is és a Billsszel is kellene számolni,ha nem Manuel lenne a QB-juk és a 'Finsszel együtt így is elkaphatnak bkit a csoportból (lsd pont a mi meccsünket),szal semmi sem lefutott.Egy ilyen Wilkerson-Richardson Demolition Duo-t hozzánk is nagyon el tudnék fogadni.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
A hamstring nagyon mocsok sérülés, könnyen kiújul és pihentetni kell, gondolom Ryanék ezért nem erőltették. Ha megint rásérül, rámehet az egész szezonja, ő meg fontosabb ember most annál, mint hogy kockáztassanak.Remélem Decker tényleg csak gyógyulási szándékból nem edzett és a meccsre tartogatják (Slay szenzációs volt Nelsonon, kíváncsi vagyok Decker mit tud ellene), Mangold miatt nem aggódok. Nagyon kell a Lions fal ellen. Ha már szóba jött, a meccs egyik különlegessége a liga egyik legtahóbb DL-je a liga egyik legtahóbb OL-je elleni párharc lesz 😀. Remélem erős idegzetű sporik lesznek. és a Colon-Giaco páros a pályán fejezi be a meccset 😊.Mangoldnak kutyabaja csak pihentetés volt a cél, míg Decker sztem a Bears elleni meccset is végigbírta volna, semmi jele nem volt a hamstring sérülésének.
Colon és Giacomini inkább a zászlókat ne gyűjtsék, mert az a halálom. 😀Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amúgy most gondolkozom rajta, hogy azt se felejtsük el, hogy a Raiders ellen sem nyertünk egy TD-nél többel, ott is majdnem megszivattuk magunkat. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Remélem Decker tényleg csak gyógyulási szándékból nem edzett és a meccsre tartogatják (Slay szenzációs volt Nelsonon, kíváncsi vagyok Decker mit tud ellene), Mangold miatt nem aggódok. Nagyon kell a Lions fal ellen. Ha már szóba jött, a meccs egyik különlegessége a liga egyik legtahóbb DL-je a liga egyik legtahóbb OL-je elleni párharc lesz 😀. Remélem erős idegzetű sporik lesznek. és a Colon-Giaco páros a pályán fejezi be a meccset 😊.Mangoldnak kutyabaja csak pihentetés volt a cél, míg Decker sztem a Bears elleni meccset is végigbírta volna, semmi jele nem volt a hamstring sérülésének.
Colon és Giacomini inkább a zászlókat ne gyűjtsék, mert az a halálom. 😀
több mint 11 éve
3 külső CB kiesésénél Dee és McDougle mellett kire gondoltál még?BekiMr. "Ja, tegnap meccs volt, most inkább kihagytam"-ra, vagyis Dmitrij Patterson elvtársra 😊.
Azért a 7-2-es szakasz az picit erős nagyon, ha csak a hétvégén nem nyerünk. 😛BekiNem a mostani meccstől kezdve értem, hanem a szezon közben egy 9 meccses szériában bármikor. Csak addig ne legyen 1-sok a mérleg.
Calvin Johnson vagy Tate ellen félsérült, rozsdás CB-t sztem inkább nem kellene erőltetni. Milliner inkább gyógyuljon még egy hetet.
Remélem Decker tényleg csak gyógyulási szándékból nem edzett és a meccsre tartogatják (Slay szenzációs volt Nelsonon, kíváncsi vagyok Decker mit tud ellene), Mangold miatt nem aggódok. Nagyon kell a Lions fal ellen. Ha már szóba jött, a meccs egyik különlegessége a liga egyik legtahóbb DL-je a liga egyik legtahóbb OL-je elleni párharc lesz 😀. Remélem erős idegzetű sporik lesznek. és a Colon-Giaco páros a pályán fejezi be a meccset 😊.
Hú de jó meccs lesz.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Decker és Milliner foglalkoztat. Többi pihenő alap.. Ha Decker hétvégére 100% lenne és Kerley is hozza amit a Bears ellen az nem lenne rossz. Geno meg fejben pakolja picit össze magát. Raiders ellen az első félidőben nagyon magabiztosan és éretten játszott. Kiváncsi vagyok mi lesz. Jó lenne ha egy meccsen az elejétől a végéig jól játszanánk.Még 3 edzés van a vasárnapi meccsig, a hiányzók javarésze a biztonság kedvéért nem edzett csak.BekiDid not practice: Muhammad Wilkerson (knee), Eric Decker (hamstring), Dee Milliner (Quad), and Nick Mangold (shoulder) all missed the portion of practice open to the media today. Underperforming receiver David Nelson was absent with an illness.Ez így elég bíztatóan hangzik. 😕Stylee
Chris Johnson was limited with an ankle injury.
LeQuan Lewis felkerült az aktív rosterre, míg a PS-be helyére hoztuk Marcus Williams-et, akit a Texans a héten vágott ki.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Még 3 edzés van a vasárnapi meccsig, a hiányzók javarésze a biztonság kedvéért nem edzett csak.Did not practice: Muhammad Wilkerson (knee), Eric Decker (hamstring), Dee Milliner (Quad), and Nick Mangold (shoulder) all missed the portion of practice open to the media today. Underperforming receiver David Nelson was absent with an illness.Ez így elég bíztatóan hangzik. 😕Stylee
LeQuan Lewis felkerült az aktív rosterre, míg a PS-be helyére hoztuk Marcus Williams-et, akit a Texans a héten vágott ki.Beki
több mint 11 éve
Did not practice: Muhammad Wilkerson (knee), Eric Decker (hamstring), Dee Milliner (Quad), and Nick Mangold (shoulder) all missed the portion of practice open to the media today. Underperforming receiver David Nelson was absent with an illness.Ez így elég bíztatóan hangzik. 😕