NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
271
35
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Hivatalos lista a kirúgottakról hajnali 2 és fél 3 körül lesz
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
és sajnos Rontez Miles se érte meg az 53-at 😕szerk.: elvileg PS-be beférhet még ha túljut a waiveren
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Tevita Finau DL a következő áldozat
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 2 perc
Let the Geno Smith era begin. Sources: Rex Ryan & key Jets brass agree it's time to move on from Mark Sanchez: nydn.us/16Z8hHx
Kicsit nehéz elhinni h végre ezt is megéltük. 😀Beki
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
McE-nek az ESPN már fel is ajánlott egy munkát a College Gamedaynél 😊
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 2 percHALLLELUJJAH
Let the Geno Smith era begin. Sources: Rex Ryan & key Jets brass agree it's time to move on from Mark Sanchez: nydn.us/16Z8hHx
Kicsit nehéz elhinni h végre ezt is megéltük. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Geno, Sancho, Simms - valszeg ők maradnakRepült McE is, őt azért sajnálomWesterNa Őt én is. 😕 Hogy néz ki most a depth?Greengo
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Repült McE is, őt azért sajnálomWesterNa Őt én is. 😕 Hogy néz ki most a depth?
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN 2 percLet the Geno Smith era begin. Sources: Rex Ryan & key Jets brass agree it's time to move on from Mark Sanchez: nydn.us/16Z8hHx
Kicsit nehéz elhinni h végre ezt is megéltük. 😀
több mint 11 éve
Repült McE is, őt azért sajnálom
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nalunk hiabavalo ha Morny Genot prefaralja, mert Ryane a vegso szo. Szerencsere Sanchez nem epul fel addigra igy no problem.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Mornhinweg Geno-t preferálja a QB versenyben:és valószínűleg ő is kezdi a táncot:
www.nfl.com/news/story/0ap1000000236803/article/geno-smith-over-mark-sanchez-is-jets-ocs-preference
www.ganggreennation.com/2013/8/30/4677648/marty-mornhinweg-prefers-geno-smithRataxes
espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/9616790/new-york-jets-geno-smith-likely-start-week-1-mark-sanchez-rehabs-sources-say
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mornhinweg Geno-t preferálja a QB versenyben:www.ganggreennation.com/2013/8/30/4677648/marty-mornhinweg-prefers-geno-smith
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Fogunk szerintem meglepetést okozni, de 50%-nál többet várni most sci-fi kategóriának tűnik 😉leeon83Mondjuk kikaptok a Billstől. (Jó ez szemétség volt, de nem bírtam kihagyni. Bocs.)
több mint 11 éve
Fogunk szerintem meglepetést okozni, de 50%-nál többet várni most sci-fi kategóriának tűnik 😉
több mint 11 éve
Mondjuk a védelem az több mint pöpec, a North annyira nem erős, de onnan egy úgyis bejut WC-n, a Colts szerintem masszívan vissza fog esni (Titans mögé 😛), a Chargers és a Chiefs nem biztos, hogy elég, így, ha csak a WC-kérdést nézzük, van esélye a Jetsnek, ha lesz egy elfogadható támadójáték.Az kimaradt hogy Geno lesz az MVP 😀
Mondjuk nem bánom, ha nem 😊)Wyatt
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk a védelem az több mint pöpec, a North annyira nem erős, de onnan egy úgyis bejut WC-n, a Colts szerintem masszívan vissza fog esni (Titans mögé 😛), a Chargers és a Chiefs nem biztos, hogy elég, így, ha csak a WC-kérdést nézzük, van esélye a Jetsnek, ha lesz egy elfogadható támadójáték.Mondjuk nem bánom, ha nem 😊)
több mint 11 éve
Biztos? Azt mondtad viccet félre téve 😉 😛Kezdődik lassan a szezon. Házi tippverseny? Ki hanyadik helyet vár a csapattól?StyleeSB
Viccet félretéve, sztem a PO megleszWester
több mint 11 éve
Kezdődik lassan a szezon. Házi tippverseny? Ki hanyadik helyet vár a csapattól?StyleeSB
Viccet félretéve, sztem a PO meglesz
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Stylee
480
Kezdődik lassan a szezon. Házi tippverseny? Ki hanyadik helyet vár a csapattól?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
MARK SANCHEZ UNLIKELY TO PLAY IN WEEK 1Ennél jobb hír nem is kell, így reggelre. Remélem Geno így is játszik majd, bár Revis-el szemben...
Ian Rapoport reports there is a growing understanding rookie Geno Smith likely will be Jets' starting QBbraxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
MARK SANCHEZ UNLIKELY TO PLAY IN WEEK 1Ian Rapoport reports there is a growing understanding rookie Geno Smith likely will be Jets' starting QB
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Packersben ragadt rá ez az, snapet már biztonságban át tudja venni nem csak shotgunból is 😊Graham Harrell érkezett QB posztra. hajrá hajráJayBKéne hozzá egy olyan pass-heavy edző, mint Mike Leach és egy Crabtree 😊civilmanu