Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Decker bemelegítésnél vitt helmet-et magával, így már limitált szinten, de biztosan edzeni fog.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Srácok közeledve a meccshez felteszem a szokásos latolgatós kérdéseim az ellen csapatának 😀...
Mit vártok a meccstől? Mit tartotok a legnagyobb fegyvernek, legjobb taktikának ellenünk. Kiktől és mitől tartotok a legjobban???Tomcsik
nincs túl sok esélyünk, szóval nyerni fogunkWester
Packers ellen sem volt sok, aztán majdnem elhittük, hogy mi van, pedig még sem... 😀Beki
tavalyi saints elleniből indulok ki, ott sztem senki se várt győzelmetWester
Jó lenne mindig inkább az előző heti nyert meccsből kiindulni, de sajna ez nem az az időszak. 😕
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 207 — Jó ötletnek tűnt!
Srácok közeledve a meccshez felteszem a szokásos latolgatós kérdéseim az ellen csapatának 😀...
Mit vártok a meccstől? Mit tartotok a legnagyobb fegyvernek, legjobb taktikának ellenünk. Kiktől és mitől tartotok a legjobban???Tomcsik
Packers ellen sem volt sok, aztán majdnem elhittük, hogy mi van, pedig még sem... 😀Beki
tavalyi saints elleniből indulok ki, ott sztem senki se várt győzelmet

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Packers ellen sem volt sok, aztán majdnem elhittük, hogy mi van, pedig még sem... 😀
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 207 — Jó ötletnek tűnt!
nincs túl sok esélyünk, szóval nyerni fogunk

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bears győzelmet summázhatnám így is. 😀
Ha Decker nem lesz akkor elő kell vennünk a futójátékot, amely a Packers ellen nem mutatott túl jól sajnos, mert Kerley-Nelson kezdő WR páros mellett lenne Salas, Saunders és Hakim trió van csupán, vagy Mornhinweg előveszi Amaro-t és többször használja elkapóként. Cutler pedig majd kapni fogja a nyakába a baráti blitz packeket. 😛
Kiktől tartanék...Marshall, Jeffery, Bennett, Cutler névsor elég hozzá? 😀
Mitől tartanék? :[] Secondary-nk gyorsan offolja magát.
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 282
Mit vártok a meccstől? Mit tartotok a legnagyobb fegyvernek, legjobb taktikának ellenünk. Kiktől és mitől tartotok a legjobban???

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.newyorkjets.com/videos/videos/Amanda-Pflugrad-Joins-Jets-Online-Team/9f10b73a-a990-4fc9-8528-b40ef2ac1a3c

Hogy erről eddig hogy maradhattam le. 😍
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rex: Dee Milliner + Eric Decker DNP ..."We're confident they'll be ready....Well, I guess I should say I'm hopeful that they'll play."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Decker és Milliner nem edzett ma.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.ganggreennation.com/2014/9/16/6265141/is-calvin-pryor-being-exposed-in-centre-fieldBeki
Lol, a secondary legjobbját sikerült elővenni.
Biztos ő a legnagyobb baj ott.Stez
Az egész secondary szar volt, beleértve Millinert, Allent és Pryor-t.Beki
Ja, de az első meccsen viszont nem.
És ez egy nagyon elmés írás, kivétel nélkül bármelyik Jets secről írok egy ilyet vasárnapról, olyan 20 perces munka lenne.
Teszem hozzá, Pryor legalább a futásnál jól segített be.Stez
Első meccsen nem volt nehéz mikor alig volt levegőben a labda. Tudom, hogy miért véded ennyire Pryor-t, de a kritikákat mindenkiről el kell fogadni, még ha rookie is.Beki
Nem csak azért védem, amiért hiszed.
PFF szerint sem volt gány egyébként.Stez
Igazából felesleges szaporítani a szót a témában, a cikk a passz elleni szituknál vette elő Pryor hibáit és nem alaptalanul, de tudtuk, hogy ezen a téren kell javítania, mert futás ellen jó, viszont 2 meccs után butaság lenne bármit is levonni, majd szezon végén.

A fő gond, hogy én úgy tervezem, hogy köv. szezonra megoldjuk a CB gondokat és Milliner túloldalára hozunk egy kezdőt (draft vagy FA most nem számít) és Allen megy vissza Pryor mellé kezdő safety-nak, míg McDougle lesz slotban Wilson helyett. Azonban, remélem Milliner teljesítménye csak a sérülés miatt volt olyan amilyen vasárnap, mert ha nem...
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 49 097 — Whoops, looks like something went wrong.
 www.ganggreennation.com/2014/9/16/6265141/is-calvin-pryor-being-exposed-in-centre-fieldBeki
És ez egy nagyon elmés írás, kivétel nélkül bármelyik Jets secről írok egy ilyet vasárnapról, olyan 20 perces munka lenne.
Első meccsen nem volt nehéz mikor alig volt levegőben a labda. Tudom, hogy miért véded ennyire Pryor-t, de a kritikákat mindenkiről el kell fogadni, még ha rookie is.Beki
Nem csak azért védem, amiért hiszed.
PFF szerint sem volt gány egyébként.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Első meccsen nem volt nehéz mikor alig volt levegőben a labda. Tudom, hogy miért véded ennyire Pryor-t, de a kritikákat mindenkiről el kell fogadni, még ha rookie is.
több mint 11 éve
Teszem hozzá, Pryor legalább a futásnál jól segített be.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az egész secondary szar volt, beleértve Millinert, Allent és Pryor-t.
több mint 11 éve
Biztos ő a legnagyobb baj ott.

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ezt a Pat Devlin hírt órák óta nem tudom feldolgozni. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.ganggreennation.com/2014/9/16/6265141/is-calvin-pryor-being-exposed-in-centre-field
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello ‏@BrianCoz 6 ó

Jets worked out LBs Pat Angerer, Desmond Bishop and WRs Tiquan Underwood and David Gettis and QB Pat Devlin, per source. #nyj
több mint 11 éve
david52 New York Jets 115
Idén pozitívan állok hozzá az összes meccshez, szerintem behúzzuk és most figyeljetek, Milliner (amennyiben játszik) szerez egy interceptiont! 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát a csere ujjonc Fuller lehúzott 2 gyönyörű interceptiont szóval nem tudom jó lesz ez -e nektek...Szoros meccset várok. Amint láttátok ti is eddig hullámzóak vagyunk ki tudja most épp molyen napunk lesz...Tomcsik
Mintha mi nem azok lennénk, mikor 18 pontos előnyt képesek vagyunk leadni. 😛
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 282
Hát a csere ujjonc Fuller lehúzott 2 gyönyörű interceptiont szóval nem tudom jó lesz ez -e nektek...Szoros meccset várok. Amint láttátok ti is eddig hullámzóak vagyunk ki tudja most épp molyen napunk lesz...

több mint 11 éve
Lucifer New York Jets 1 215
 tdmagazin.hu/hirek/lehet-hogy-utoljara-lattuk-charles-tillmant

Egy ilyen mindig rosszkor jön, és mielőbbi gyógyulást, de a csapat szempontjából pici pozitívum.

GO JETS!!!
több mint 11 éve
Lucifer New York Jets 1 215
A mielőbbi felejtés érdekében nem akarom többet emlegetni, de az tudja vki hogy MM miért kért időt akkor, amikor? Mert a támadóidő nem akart lejárni, ha jól emlékszem, a play is jól meg volt beszélve, nem is voltak többen a pályán...Lucifer
Powell először a bal oldalra állt fel, ezt vette észre Marty és időt szeretett volna kérni. De mivel Geno észrevette Powell hibáját és áthívta a jobb oldalra, Marty se akart már időt kérni ezért kalimpált, hogy mégsem szeretne. Sheldon Richardson viszont csak azt látta és hallotta, hogy MM időt szeretne kérni ezért a bíró mögött állva (azt már nem láthatta, hogy Marty mégse szeretne időt) behívta az időkérést.

Rex ha jól tudom egy szót sem szólt.david52
pfff... értem. akkor jól összehozták 😊 Köszi a választ, mert akkor ott nem láttam a szituációt. Majd megnézem újra.

GO JETS!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A mielőbbi felejtés érdekében nem akarom többet emlegetni, de az tudja vki hogy MM miért kért időt akkor, amikor? Mert a támadóidő nem akart lejárni, ha jól emlékszem, a play is jól meg volt beszélve, nem is voltak többen a pályán...Lucifer
Powell először a bal oldalra állt fel, ezt vette észre Marty és időt szeretett volna kérni. De mivel Geno észrevette Powell hibáját és áthívta a jobb oldalra, Marty se akart már időt kérni ezért kalimpált, hogy mégsem szeretne. Sheldon Richardson viszont csak azt látta és hallotta, hogy MM időt szeretne kérni ezért a bíró mögött állva (azt már nem láthatta, hogy Marty mégse szeretne időt) behívta az időkérést.

Rex ha jól tudom egy szót sem szólt.david52
Morny tegnap elismerte, hogy így történt és Geno javította Powell hibáját, de Sheldon ott üvöltözött valóban a spori fülébe, holott asszem a HC kérhet csak időt.