NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
412
54
18:30-tól, ARENA4
New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Az nfl.com legfrissebb power rankingja alapján jövőre az 1/3-as pick lenne a miénk. 😀BekiJó, hát optimisták voltak, van ilyen. :A: 😛
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az nfl.com legfrissebb power rankingja alapján jövőre az 1/3-as pick lenne a miénk. 😀
több mint 11 éve
Közben Lansanahhal betelt a PS is, itt a lista:WR Michael Campbell, LB Troy Davis, DT Tevita Finau, C Dalton Freeman, S Rontez Miles, TE Chris Pantale, OT J.B. Shugarts, LB Danny Lansanah
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Épp most adta ki a csapat a legfrissebb depth chartot:QB ügyben nincs konkrét kezdő QB kiírva, de Sanchez a héten nem edzett és inactive lesz, tehát ha ezek után nem Geno kezd...ki is hagyom az első meccset.
Ducasse a kezdő LG, Winters a backupja. A héten waiverről összeszedett Ijalana Ferguson backupja.
Holmes kezdő WR lesz a Tampa ellen, másik oldalon Hill. Powell a kezdő RB, mögötte Ivory és Alex Green.
Defense részről Coples az egyik starter OLB, de kicsi az esély h játszik, de h Barnes megkapja-e a lehetőséget, vagy McIntyre az egyelőre kérdéses. Összesen 3 ILB van rosteren Demario, Harris és Bellore személyében. 😀
több mint 11 éve
#Jets cut Lansanah, K. Bell. Put Mauga on IR, per source.Jets claim former Colts OT Ben Ijalana, per source
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Dalton Freeman will be on Jets practice squad, per source
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Rookie S Rontez Miles (@TeddyPindatazz) added to #Jets practice squad
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Manish Mehta @MMehtaNYDN 2mTE Chris Pantale (per @DennisBoyev) & DL Tevita Finau (per Tevita Finau) will be on Jets practice squad. #nyj
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Adam Caplan @caplannfl 1mJets claimed DE Scott Solomon off waivers from the Titans, source confirmed.
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hat jo, nem ismertem ezt a jatekost, de akkor nem PSre jon.
több mint 11 éve
deyell
11 702
nem, mert volt a reg season rosterenLehet h PS tag lesz csak Green. 😉BekiLehet egyáltalán?Wester
choose life
több mint 11 éve
Mehta szerint Khalil Bell fog menni
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Lehet h PS tag lesz csak Green. 😉BekiLehet egyáltalán?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lehet h PS tag lesz csak Green. 😉
több mint 11 éve
leigazoltátok Alex Greent.deyellés ki ment?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Szegény Obomanu, azt hittem itt rosteren lesz, sőt kezdő környékére vártam :/
több mint 11 éve
Ellis és Harrison is jobb volt Garaynál a TC-ben,4 QB minek ezt meg a staff sem tudja, mert az egy dolog h Sanchez valszeg inactive lesz 1. heten de annak az eselye h Genot es Simmset is elintezzek egy meccs alatt nos keves.Ennyi, gondolom ahogy Sanchezre azt mondják az orvosok, hogy kész, Harrell repül. McE-t sajnálom én is, rajta kívül még Garay lepett meg nagyon, meg kicsit Peterman, ahogy korábban írtam.toam
DL 5 fo. 😀Beki
Am valaki még repülni fog a 4.héten is mikor Goodson visszajön
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
4 QB minek ezt meg a staff sem tudja, mert az egy dolog h Sanchez valszeg inactive lesz 1. heten de annak az eselye h Genot es Simmset is elintezzek egy meccs alatt nos keves.Ennyi, gondolom ahogy Sanchezre azt mondják az orvosok, hogy kész, Harrell repül. McE-t sajnálom én is, rajta kívül még Garay lepett meg nagyon, meg kicsit Peterman, ahogy korábban írtam.
DL 5 fo. 😀Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Azert meg egy WRt szivesen lattam volna Zach Rogers szemelyeben, mert Holmes visszaterese meg mindig kerdeses, Hill ki tudja milyen formaban lesz. Mindenesetre Spadola nagy lehetoseg elott all.4 QB minek ezt meg a staff sem tudja, mert az egy dolog h Sanchez valszeg inactive lesz 1. heten de annak az eselye h Genot es Simmset is elintezzek egy meccs alatt nos keves.
DL 5 fo. 😀
több mint 11 éve
A jelenlegi roster:QB (4) — Graham Harrell, Mark Sanchez, Matt Simms, Geno Smith
RB (4) — Kahlil Bell, Tommy Bohanon, Chris Ivory, Bilal Powell
WR (5) — Clyde Gates, Stephen Hill, Santonio Holmes, Jeremy Kerley, Ryan Spadola
TE (3) — Jeff Cumberland, Konrad Reuland, Kellen Winslow
OL (9) — Oday Aboushi, Will Campbell, Willie Colon, Vladimir Ducasse, D'Brickashaw Ferguson, Austin Howard, Nick Mangold, Caleb Schlauderaff, Brian Winters
DL (5) — Leger Douzable, Kenrick Ellis, Damon Harrison, Sheldon Richardson, Muhammad Wilkerson
LB (10) — Antwan Barnes, Nick Bellore, Quinton Coples, Demario Davis, David Harris, Danny Lansanah, Josh Mauga, Garrett McIntyre, Calvin Pace, Ricky Sapp
DB (10) — Antonio Allen, Josh Bush, Antonio Cromartie, Jaiquawn Jarrett, Dawan Landry, Ellis Lankster, Dee Milliner, Isaiah Trufant, Darrin Walls, Kyle Wilson
ST (3) — Nick Folk, Robert Malone, Tanner Purdum
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
A teljes lista :QB (1) — Greg McElroy
RB (1) — Mossis Madu
WR (4) — Michael Campbell, Mohamed Massaquoi, Ben Obomanu, Zach Rogers
TE (1) — Chris Pantale
OL (3) — Erik Cook, J.B. Shugarts, Jason Smith
DL (4) — Junior Aumavae, Lanier Coleman, Tevita Finau, Antonio Garay
LB (3) — Troy Davis, JoJo Dickson, Jacquies Smith
DB (3) — Royce Adams, Mike Edwards, Rontez Miles
K (1) — Dan Carpenter