New York Jets

29 feliratkozó

több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 781 — Jó ötletnek tűnt!
Since Rex Ryan took over in '09, the #Jets have rushed for 11,000+ yds, 3rd-highest total -- without a true burner. That changes with CJ.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
david52 New York Jets 115
"Chris Johnson 2 évre a Jets játékosa lett."Amadeus91
Kivancsi vagyok vegul milyen szerzodest adtunk neki. Ivoryval zuzni fognak.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200
"Chris Johnson 2 évre a Jets játékosa lett."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
#Jets are hosting former Washington State safety Deone Bucannon on a pre-draft visit next week. #nyj

Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 17 ó
Next week will be a busy one for Jets. Offseason workouts begin... & LSU WR Odell Beckham, Jr, a possible target @ 18, will be visiting #nyj

Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 18 ó
John Idzik attended Texas Tech TE Jace Amaro's Pro Day last month. He's on Jets short list... & will be visiting Florham Park next week #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Chris Johnson megy tovább, valószínűleg nem tetszett neki az ajánlatunk, bár azt mondta hogy jól ment a visit.Wester
Valszeg a számok az ő esetében nem voltak rendben, de jó is ez így nem kell nekünk minden áron még egy RB.
több mint 11 éve
Chris Johnson megy tovább, valószínűleg nem tetszett neki az ajánlatunk, bár azt mondta hogy jól ment a visit.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 200
Ian Rapoport ‏@RapSheet 13 p
Free agent RB Chris Johnson is taking a visit to the #Jets today, source who has seen him said. (@AdamSchefter 1st reported)

Sztem nem távozik szerződés nélkül.Beki
most, hogy Revis, Cromartie, Holmes már a múlté, nagyon kell egy ilyen karakterű ember az öltözőbe.
több mint 11 éve
Free agent RB Chris Johnson is taking a visit to the #Jets today, source who has seen him said. (@AdamSchefter 1st reported)

Végre vmi hír 😀Wester
Átgondoltam és örülnék neki normális fizetéssel. Ivory-Johnson tandem, álom lenne. 😀
több mint 11 éve

Végre vmi hír 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Sztem nem távozik szerződés nélkül.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Gil Brandt ‏@Gil_Brandt 3 p
#Louisville S Calvin Pryor has three #NFL team visits this week: #Saints (today), #Bengals, #Jets.
több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/qtmgyxt7azzcqslbunuo
N.Y. Jets' Rex Ryan 'isn't on any hot seat,' per report
Rex Ryan, despite his recent contract extension with the Jets, might be under pressure to deliver a playoff berth in 2014 to remain coach of the New York Jets. Not so, according to one report.

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Iowa TE C.J. Fiedorowicz is scheduled to visit the Jets this week. - Roto
több mint 11 éve
Jets re-sign LB Garrett McIntyre

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Biztos amphetamine függő lett.....Idzik mellett nem csodálkoznék ha kedélyjavítókon élne.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Vazze Rex rohadt sokat fogyott.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
newyorkjets.com-on érdemes elolvasni a WR-ekről szóló preview-t, ami a draftot illeti és megjegyezni a neveket, mert eddig ami a honlapon megjelent az általában vmilyen formában be is jött. 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryan és Idzik ma az LSU pro day-én lesznek és Odell Beckham Jr. lesz a fő célpont.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.nydailynews.com/blogs/jets/jets-pre-draft-visit-tracker-blog-entry-1.1749668

Veretes névsor azért, kérdés mennyi smokescreen van benne.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDN
Jets bringing in fair share of CBs for pre-draft visits. Darqueze Dennard (MSU), Bradley Roby (Ohio St)& Jason Verrett (TCU) among them #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Állítólag Chris Johnsonra mi vagyunk a legesélyesebbek. Kell ő nekünk? Szerintem Ivoryval nem lennének rosszak együtt, de nem hiszem, hogy ez lenne most a hiányposzt..david52
amilyen kevés most az rb-k fizetése, sztem simán befér 😀Wester
3-4 misiig belefér, de efelett elhúz a bánatosba Idzik. Képtelen volt CB-t hozni, safety poszton semmi előrelépés, Revis esetről meg ne is beszéljek.
több mint 11 éve
Állítólag Chris Johnsonra mi vagyunk a legesélyesebbek. Kell ő nekünk? Szerintem Ivoryval nem lennének rosszak együtt, de nem hiszem, hogy ez lenne most a hiányposzt..david52
amilyen kevés most az rb-k fizetése, sztem simán befér 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Állítólag Chris Johnsonra mi vagyunk a legesélyesebbek. Kell ő nekünk? Szerintem Ivoryval nem lennének rosszak együtt, de nem hiszem, hogy ez lenne most a hiányposzt..