New York Jets

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Geno készen áll megvívni Sanchezzel a kezdő QB posztért és PO-ba vinni a csapatot. Barátom, ha ezt megcsinálod...
több mint 12 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
F- eddig a draft, nulla koncepció eddig az egész offseason. Gyere vissza Tannenbaum!toam
Ugyan már, ki a faszom hagyta volna bent a helyünkben?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szevaaaa Sanchez.
több mint 12 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
F- eddig a draft, nulla koncepció eddig az egész offseason. Gyere vissza Tannenbaum!
több mint 12 éve
Stylee New York Jets 480
Mennyire örülnek a Jets szurklók 😀 Mindenki csak rázza a fejét 😀
több mint 12 éve
Stylee New York Jets 480
Nesze ott Geno 😀
több mint 12 éve
Nesztek 😀
több mint 12 éve
szurkolok Warfordnak
több mint 12 éve
Csak úgy záporoznak a QB-k, ahogy megmondták a szakik!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rohadtul érik a QB pick, de remélem h Ryanék meglepnek minket.
több mint 12 éve
Most nem igazán látom, hogyan kerülhetnénk el a Geno picket 😉leeon83
Nem szólok semmit, legutóbb is drukkoltam nagyon Austin ellen, aztán húztunk 2 szarabbat 😀 Szóval ha nagyon muszáj, legyen Jenő.
több mint 12 éve
Most nem igazán látom, hogyan kerülhetnénk el a Geno picket 😉
több mint 12 éve
Stylee New York Jets 480
Tegnap annyira nem izgultam de a mai napra nagyon nagyon kiváncsi vagyok.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 26 perc
Jets have USC QB Matt Barkley rated higher than Syracuse QB Ryan Nassib. #nyj

Hmm, érdekes.
több mint 12 éve
Stylee New York Jets 480
Apropó ki lesz itt a draft alattt, hogy ne csak egyedül keljen fognom a fejem a pickjeinknél? 😀Beki
Nyugi lesz itt rajtad kívül is egy-két elvetemült 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Há' mondjuk ha tradelünk és ugrik ne adj Isten a 3. kör, akkor kell is pénz ahhoz, hogy néhány FA-vel betömjük a depthen tátongó lyukakat, mert nem valószínű, hogy 6., 7. körökben csiszolatlan gyémántokra lelnénk!leeon83
Ezért üljünk meg a hátsónkon és ne most jöjjünk rá h hopsz nekünk QB kell és ugrálunk a 2. körben, ez az amit most nem tehetünk meg.
több mint 12 éve
Há' mondjuk ha tradelünk és ugrik ne adj Isten a 3. kör, akkor kell is pénz ahhoz, hogy néhány FA-vel betömjük a depthen tátongó lyukakat, mert nem valószínű, hogy 6., 7. körökben csiszolatlan gyémántokra lelnénk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az hogy mit várnak, meg hogy mi lesz 2 külön dolog, majd meglátjuk. Akkor maradjon inkább Nassib ha már mindenképp QB kell itt, de még ez sem biztos! Én leszek 😊leeon83
Zsír, remélem nem big LOL-t kell majd írnunk a 2. körös pickünk után. 😀
Amúgy azt is felvetették h azért szabadítottunk fel 5M-et a capben, mert vmire készülünk.
több mint 12 éve
Az hogy mit várnak, meg hogy mi lesz 2 külön dolog, majd meglátjuk. Akkor maradjon inkább Nassib ha már mindenképp QB kell itt, de még ez sem biztos! Én leszek 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Apropó ki lesz itt a draft alattt, hogy ne csak egyedül keljen fognom a fejem a pickjeinknél? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Semmiképp nem adnám én sem a 3. kört, ez szerintem csak vetítés, hogy mennyi csapat szeretne felmenni. De nekem még mindig az a legnagyobb poén az egészben, hogy az a csapat akar kitradelni a QB draftból, aki a leginkább rászorulna 😊leeon83
Azt várják, hogy Barkley, Geno és Nassib elég korán kimegy a 2. körben.
több mint 12 éve
Semmiképp nem adnám én sem a 3. kört, ez szerintem csak vetítés, hogy mennyi csapat szeretne felmenni. De nekem még mindig az a legnagyobb poén az egészben, hogy az a csapat akar kitradelni a QB draftból, aki a leginkább rászorulna 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!leeon83
Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.Beki
Ha esetleg több jelentkező van, ki lehet dobni a value chartot.iktriad
Utálok ilyet írni, de ha kiadunk egy 3. köröst 2. körben 6 helyes feltrade-ért, aki QB lesz úgy kell nekünk és remélem h 1/1-en leszünk szezon végén.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meg mondjuk az is érdekelne, hogy egy ilyen mozgásért milyen árat kellene fizetni. A 2/7 mellé tuti adni kéne legalább a 4. kört, de a 3. azért már erős túlzás lenne a mi helyzetünkben!leeon83
Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.Beki
Ha esetleg több jelentkező van, ki lehet dobni a value chartot.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nos a value chart szerint a 2/1 pick értéke 0,580, míg a 2/7-é 0,510 szóval egy 4. kör lenne a reális a feltrade-ért.