NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
New York Jets
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Állítólag am kamu volt az ajánlat csak piacot akarunk csinálni RevisnekAzt mondják Revis ügynökeivel még nem is beszéltünk
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Ha holdoutol idén akkor automatikusan meghosszabodik a szerződés 3 évvel (ha jól tom van ilyen kitétel), azt meg ő sem akarja. De Woody mér ilyen hülye hogy tovább ront a csapat helyzetén? Miért nem lehet kifizetni Revist jövőre mikor lesz hely?De amúgy még mindig nem értem hogy miért jó az hogy az amúgy is szar cap helyzetünkön tovább rontunk?Ha Woody nem akar fizetni neki nézzük ahogy jövőre elsétál ingyen idén meg holdoutol?Beki
Még ha kapunk is draft pickeket miből fizetjük ki azokat játékosokat akiket draftolunk, ha még DeVitot is újraakarjuk igazolni?
Még mindig Cro-t kéne tradelni 😒Wester
A csapatnak se éri meg és ezért nem értem az egészet
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De amúgy még mindig nem értem hogy miért jó az hogy az amúgy is szar cap helyzetünkön tovább rontunk?Ha Woody nem akar fizetni neki nézzük ahogy jövőre elsétál ingyen idén meg holdoutol?
Még ha kapunk is draft pickeket miből fizetjük ki azokat játékosokat akiket draftolunk, ha még DeVitot is újraakarjuk igazolni?
Még mindig Cro-t kéne tradelni 😒Wester
több mint 12 éve
De amúgy még mindig nem értem hogy miért jó az hogy az amúgy is szar cap helyzetünkön tovább rontunk?Még ha kapunk is draft pickeket miből fizetjük ki azokat játékosokat akiket draftolunk, ha még DeVitot is újraakarjuk igazolni?
Még mindig Cro-t kéne tradelni 😒
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom az Eaglesről is szó volt.www.nydailynews.com/sports/football/jets/jets-ready-deal-revis-rebuild-team-article-1.1285899Bucs?Wester
Tegnap a Profootballtalk hozta h ajánlatunk van, ma Mehta is megerősítette h egy NFC teamtől valóban van ajánlat.Beki
több mint 12 éve
Leszarom, csak történjen már végre valami, aztán kezdjük el építeni a csapatot jövőre!
több mint 12 éve
www.nydailynews.com/sports/football/jets/jets-ready-deal-revis-rebuild-team-article-1.1285899Bucs?
Tegnap a Profootballtalk hozta h ajánlatunk van, ma Mehta is megerősítette h egy NFC teamtől valóban van ajánlat.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31Today could very well be the last day Revis is a New York #Jet. #SadButTrue #nyj
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
www.nydailynews.com/sports/football/jets/jets-ready-deal-revis-rebuild-team-article-1.1285899Tegnap a Profootballtalk hozta h ajánlatunk van, ma Mehta is megerősítette h egy NFC teamtől valóban van ajánlat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Profootballtalk.com reports the Jets have a "good" trade offer on the table for Darrelle Revis.
több mint 12 éve
Nem kell azt kiszorítani, megy a levesbe... Szerintem is jó döntés. Pozitív érzésem van Garrardal kapcsolatban. Kiváncsi vagyok mi lesz még itt 😊Remélem kiszorítja Tebowt. 😊sztem is ez jó döntés voltWesterRich Cimini @RichCiminiokos igazolás.Amadeus91
The Jets announce signing of QB David Garrard.Beki
iktriad
több mint 12 éve
sztem is ez jó döntés voltRich Cimini @RichCiminiokos igazolás.Amadeus91
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Rich Cimini @RichCiminiokos igazolás.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCiminiThe Jets announce signing of QB David Garrard.
több mint 12 éve
Nagyon jót mulattam a szerkesztői mock drafton! 1/9 Mike Glennon 😀leeon83BIGLOL
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCimini#Jets tender RT Austin Howard at 2nd round level.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jót mulattam a szerkesztői mock drafton! 1/9 Mike Glennon 😀leeon83Ne is mond fél percig kicsit én is gondolkoztam, hogy most mi is van. 😀
több mint 12 éve
Nagyon jót mulattam a szerkesztői mock drafton! 1/9 Mike Glennon 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31ESPN is reporting the #Jets are trying to resign Mike DeVito before free agency starts tomorrow. Don’t want him hitting the open market.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mindenki arra számít, hogy a Dolphins megszerzi Mike Wallace-t, míg mi jóformán semmit nem erősödünk még a riválisok is leköröznek minket. :/
több mint 12 éve
DRC minek ? Hogy fogjuk őt megfizetni?Westersanchez csinál tacot
több mint 12 éve
DRC minek ? Hogy fogjuk őt megfizetni?
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Némi hír végre h a vezetőségünk még él:Manish Mehta @MMehtaNYDN
Jets targeting Cowboys outside linebacker Victor Butler in free agency, per sources.
Jake Steinberg @Steiny31
The #Jets have reached out to Dominique Rodgers-Cromartie's agent per @PFCentral. #nyj
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCiminiJosh Mauga signs 1-year deal for less than the amount of the lowest RFA tender ($1.32 mil). #Jets