New York Jets

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Colts a következö ellenfél. Remélem Manning nem fogja szétdobálni magát, bár erre jo esély van. Valahogy oda kéne érni hozzá! Kiszámithatatlan ki nyeri meg, mindenesetre én drukkolok a Jetsnek!
több mint 14 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
"I was keeping the streak alive," a smiling Sanchez said of his cameo appearance against Buffalo on Sunday. "Look out Brett."

Go Jets!
több mint 14 éve
unearth 69 — Sanchez hater
szerintem jobb lenne a Chiefs, Manning bármikor tud csodát tenni, és a passz ellen sem vagyunk a legjobbak ellenben a KCnél a futás szerintem fogható
amugy ennyi IC-t én még nem is láttam egy meccsen, meg pláne hogy némelyik mekkora homály volt 😀
több mint 14 éve
Megmondtam, simán nyertünk. Mivel egy div-ben vagyunk, nem vigasztalnám a Bills fanokat azzal, hogy jövőre jobbak lesznek 😊
Remélem a srácok kipihenik magukat.
Nem tudom, Chiefs vagy Colts lenne a jobb... Bár mindegy, hasonló védelemmel, mint ma (bár az ellenfél kissé erősebb lesz ill. komolyabban veszi majd) lehet esély.

Go Jets!
több mint 14 éve
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

Go Jets!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 192
BUÉK minden Jetnek 😊
több mint 14 éve
Boldog Újévet és Jets SuperBowlt kívánok mindenkinek 😀
több mint 14 éve
Az egész csapat Chicagoban vesztegel, edzés nincs, megy a léhűtés.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a 34 pont magáért beszél, ennek nagy részét azért az O tette be! Sajnos a 38 kapott pont is magáért beszél! ha valahol keresni kell a vereség okait akkor a D az. Höri megmondta a tutit! Sokszor semmi nyomás nem volt Cutleren! Jöhet a rájátszás(tudom van még előtte egy forduló), ahol jelen pillanatban a Chiefs lenne az ellenfél, bár még a Colts is lehet. Innentől kezdve bármi lehet, csak min. a max.-ot kel nyujtania mindenkinek! Hajrá JETS!!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
száncsítá...
unearth
Ezt most nem mondod komolyan...JayB
hát a statisztikák nem hazudnak pontos adatot nem tudok, de egy pillanatra kiirtak valami olyat hogy a jets történelmében a legtöbb td nélküli pass az övé, de végre dobott egy tdt, azért ezzel nem feledteti az elmúlt idők teljesítményét
szerintem a csapat leggyengébb láncszemeunearth
Sanchezért én sem rajongok de ma messze nem vele volt a gond hanem a pass rush maximális hiányával.

több mint 14 éve
száncsítá...
unearth
hát a statisztikák nem hazudnak pontos adatot nem tudok, de egy pillanatra kiirtak valami olyat hogy a jets történelmében a legtöbb td nélküli pass az övé, de végre dobott egy tdt, azért ezzel nem feledteti az elmúlt idők teljesítményét
szerintem a csapat leggyengébb láncszemeunearth
nagyon nem csíped, ma például tökéletesen játszott, 1 perces drive-ban az INT nem felróható senkinek se
több mint 14 éve
száncsítá...
unearth
szerintem a csapat leggyengébb láncszeme
több mint 14 éve
száncsítá...
unearth
Ezt most nem mondod komolyan...
több mint 14 éve
Köszönhetően egy szaros netszolgáltatónak csak momentumokat kaptam el a meccsből. Talán a pass def volt rettentő szar (3. negyedben 0 sack, 0 pass rush, 0 hurries)
A hátralévőket hozni kell
Go Jets!

Go Jets!
több mint 14 éve
száncsítá...
bár az egész csapat szar volt
több mint 14 éve
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

Go Jets!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
több mint 14 éve
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden Jets fannak, és mindenkinek aki olvassa 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 108
Mielőtt elsüllyednénk a lábfetisizmus mocskában, volt itt néhány steelers szurker, akik a bírókat szidták:
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5943473

csácivilmanu
Jézusom, kaptunk egy yardot, mert rosszhova rakták le 😮
Vajon a jól működő run offensünkkel sikerült volna 1 yardot összehozni 2 downból még?tenorx
Mondjuk kaptatok már 1 yarddal gyűrűt is.
több mint 14 éve
Mielőtt elsüllyednénk a lábfetisizmus mocskában, volt itt néhány steelers szurker, akik a bírókat szidták:

csácivilmanu
Vajon a jól működő run offensünkkel sikerült volna 1 yardot összehozni 2 downból még?tenorx
Nem. 😀

Go Jets!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 452 — Wrath of Khan

csácivilmanu
Vajon a jól működő run offensünkkel sikerült volna 1 yardot összehozni 2 downból még?
több mint 14 éve

csá

Go Jets!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 452 — Wrath of Khan
Egy kis bulvár 😀 😀
http://deadspin.com/5715741/this-may-or-may-not-be-rex-ryans-wife-making-foot+fetish-videos
több mint 14 éve
Sanchez vállát MRI-zik de valszeg rendben lesz a Bears ellen.