NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Összességében egyébként rengeteg mákunk volt a szezonban. Végre átkerültünk a fsz másik oldalára. Amúgy a játékhívás nekem sem tetszett, viszont az pozitív,hogy Foles vigyázott a labdára a fumblit kivévemustaine
Jöttek mint a gyorsvonat, sokszor nem tudták megvédeni, ezen is jó lesz javítani kövi meccsregreenboy
Ennek ellenére olyan 5-7 lépéses passzjátékokat hívtak a jól működő futás helyett, aminek intentional grounding, incomplete pass, sack vagy fumble lett a vége

több mint 12 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
ha már brees. megnéztem a stat-jait még a chargers időkből. ha foles most olyan számokat produkálna, üvöltve zavarnánk el.

nicky PO-ba vezette a csapatot, ez mindent elmond. részemről innentől bármit csinálhat, szeptemberig fenntartás nélkül él a bizalom, rászolgált. (bármit… nem tudom elképzelni, hogy ne legyen meg a gyűrű idén😀)
több mint 12 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Összességében egyébként rengeteg mákunk volt a szezonban. Végre átkerültünk a fsz másik oldalára. Amúgy a játékhívás nekem sem tetszett, viszont az pozitív,hogy Foles vigyázott a labdára a fumblit kivévemustaine
Jöttek mint a gyorsvonat, sokszor nem tudták megvédeni, ezen is jó lesz javítani kövi meccsre
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Kíváncsi vagyok az első Dallas meccs után ki mit reagált volna arra a hozzászólásra, ha valaki azt mondja, hogy "Foles fogja a Cowboys elleni visszavágón a rájátszásba vezetni a csapatot!" 😊 Vagy már Kelly kinevezésénél, hogy Chip első évében, egy abszolút zsebirányítóval (akit ráadásul nem is ő draftolt) fog PO-zni...

Foles képességei azért limitáltak, ezt be kell látni, nagyobb színpadon soha nem fog brillírozni és 7 TD-t dobálni, és nyilván ordas szerencse is kellett hozzá, de a csapat ezzel a 10-6-tal és WC-vel jócskán erőn felül teljesít(ett), szerintem ebből a perspektívából érdemes csak vizsgálni a dolgokat.baggio
Átmeneti csapatépítő szezonnak elmegy 😛
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 443 — no es importante
Kíváncsi vagyok az első Dallas meccs után ki mit reagált volna arra a hozzászólásra, ha valaki azt mondja, hogy "Foles fogja a Cowboys elleni visszavágón a rájátszásba vezetni a csapatot!" 😊 Vagy már Kelly kinevezésénél, hogy Chip első évében, egy abszolút zsebirányítóval (akit ráadásul nem is ő draftolt) fog PO-zni...

Foles képességei azért limitáltak, ezt be kell látni, nagyobb színpadon soha nem fog brillírozni és 7 TD-t dobálni, és nyilván ordas szerencse is kellett hozzá, de a csapat ezzel a 10-6-tal és WC-vel jócskán erőn felül teljesít(ett), szerintem ebből a perspektívából érdemes csak vizsgálni a dolgokat.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Rettentően örülök a győzelemnek, érdemes volt felkelni ezért a meccsért. Viszont Brees ezt a védelmet cafatokra fogja szedni. Én nem teljesen értek egyet azzal a gondolattal, hogy a PO-ban bármi lehet. Ha megverjük a Saints-et akkor én is el fogom hinni 😀

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Összességében egyébként rengeteg mákunk volt a szezonban. Végre átkerültünk a fsz másik oldalára. Amúgy a játékhívás nekem sem tetszett, viszont az pozitív,hogy Foles vigyázott a labdára a fumblit kivéve

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
hat Jones puntja utan azèrt voltak fèlelmeim a meccsel kapcsolatban ( megjegyzem a chi gb meccsen ugyanolyanra dobtak zaszlot, mint ami Foles esetèben is volt), akkor se most se èrtem mièrt nem futas jött 3-nak...

Èrdekes volt latni Foles jàtèkàt egy ilyen sorsdöntö meccsen, voltak hibàk, de az első ki-ki meccsen azert ez nem meglepő, plusz ott az első Dallas meccs is...

Szerencsès győzelem volt, amit a D nyert meg a csapatnak!( es kelly edzőnek 😊 )
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
ami nem tetszett, hogy szereztünk egy halom labdát, és nem váltotta az offense pontokra. ezen kell javítani, a denver ellen a döntőben ez kevés lesz!!!eaglesmcnabb
Negatívumok:
-szar playhívások helyenként
-teljesen felesleges büntikkel folyamatosan szopatjuk magunkat, kulcs szituációkban
-pass protection az kb minden 2. játéknál van csak
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
ami nem tetszett, hogy szereztünk egy halom labdát, és nem váltotta az offense pontokra. ezen kell javítani, a denver ellen a döntőben ez kevés lesz!!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Foles annyi TD-t dobott mint amennyi INT et idén Eli Manning.

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Most értékelésnek csak ennyit, ahol megfordult a szezon nem kérdés 😀 😛

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24156797/the-biggest-only-trade-of-the-day-eagles-send-sopoaga-to-patriotsdande
JAAAAJJJJJJ ezt Vikingek után akartam benyögni, csak nem volt aktuális .Ddd

több mint 12 éve
@ano gyűrű nem lesz, ezen nem segít a pia, de itt van kérpótlásul ez...

valaki felrakhatná orton fejét a képre...gyeek
azta k*rva mennyi csöcs, így felkelve. Köszönöm 😀

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Azt hiszem ez a meccs, még ha nem is volt a legjobb meccse a csapatnak (na persze a legizgalmasabb nekem az tuti) de szvsz pontosan olyan volt, mint az egész alapszakasz, kicsit nyögve nyelős, de a vége győzelem lett. Azt hiszem CK első szezonjára nem lehet panaszkodni, azt pedig hiszem, hogy ez már csak jobb lesz, és jönnek majd az új játékosok, a rendszer még jobban kiforrja magát és akármi is legyen ennek a PO-nak a vége (nekem itt már minden perc ajándék) jövőre és az elkövetkezendő években meghatározó csapata leszük az NFL-nek. Annak különösen örülök, hogy a csapat irányítója Foles (és a Foles haterek savazhatnak akkor is ő vezeti a csapatot és igen is van benne potenciál és lesz ő még ettől sokkal jobb), és azt hiszem, hogy vele hosszú időre megoldódhat a kezdő irányító kérdés. Azt már nem is említem, hogy a személyes kedvenceim mennyire odatették magukat a csapatban, mint Cox, Kendricks, Boykin, Shady, Brown, Sunshine vagy TODD.

Minden esetre köszönöm ezt a szezont a csapatnak, az itteni szurkolótársaknak és a PO-ban is Fly Eagles! 😊
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
ezt a nem érdemeltük meg dumát annyira nem értem egyébként. igen, sok csere volt a dallasban, de ezen az egy meccsen múlt az életük. nem tudom romo mennyivel lett volna jobb mint orton (az utolsó két percben semmivel 😊 ) élet-halál meccs idegenben behúzva, ezen nincs mit magyarázni. viszont a saints brutál lesz jövő héten.
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Sziasztok! Most néztem meg az eredményt vonaton, utazva melóba... szoros... nagyon örülök a győzelemnek. Idén nem nagyon követtem a többi csapatot, milyen most a Saints? NFL.com-on néztem egy gyors statot a meccsről... Kendricks tényleg olyan jó volt vagy mákos lett a statisztika? 12 tkl, 1 fumbli és 1 inti... mondjuk ez azért nem egy csak szerencse meccs statisztika... de nem néztem a mérkőzést, majd ma d.u. Boykinnak is örülök, remek pick! 😊 Remek volt 2013 utolsó hétfőjét Eagles győzelemmel kezdeni! 😊Gege55
hatalmasat játszott
több mint 12 éve
Gege55 Philadelphia Eagles 1 110 — Trent Cole Fan
Sziasztok! Most néztem meg az eredményt vonaton, utazva melóba... szoros... nagyon örülök a győzelemnek. Idén nem nagyon követtem a többi csapatot, milyen most a Saints? NFL.com-on néztem egy gyors statot a meccsről... Kendricks tényleg olyan jó volt vagy mákos lett a statisztika? 12 tkl, 1 fumbli és 1 inti... mondjuk ez azért nem egy csak szerencse meccs statisztika... de nem néztem a mérkőzést, majd ma d.u. Boykinnak is örülök, remek pick! 😊 Remek volt 2013 utolsó hétfőjét Eagles győzelemmel kezdeni! 😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 340 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most értékelésnek csak ennyit, ahol megfordult a szezon nem kérdés 😀 😛

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24156797/the-biggest-only-trade-of-the-day-eagles-send-sopoaga-to-patriots
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
NFC EAST CHAMPIONS!

Shadyn a bajnoki öv durva! Remélem látjátok! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
@ano gyűrű nem lesz, ezen nem segít a pia, de itt van kérpótlásul ez...

valaki felrakhatná orton fejét a képre...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
greenboy Philadelphia Eagles 280
Mákos volt, de megvan 😀, a Dallas jól küzdött...
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Kb. ilyesmire számítottam, szépen összeszedte magát a Cowboys D. Elsősorban a védelem érdeme a mai meccs, a Dez TD-nél hívott teljesen felesleges Cover-0-n kívül (ahol Chung "fogta" Bryantet 😀 ) nem volt igazán rossz játék a secondarytól. Pedig nem volt konzisztens passrush, ezért pár hosszabb passzt be is szedtek, de ez benne volt, Witten amúgy is mindig szívat minket. Viszont több szép és fontos levédekezett passz is volt, fontos pillanatokban. Boykin hatalmas húzás volt, sorra hozza a fontos játékokat nagy meccseken.
A Saints D ellen ennél jóval több kell majd támadásban. Az OL kb. minden második meccsen játszik nagyon jól, és most megint egy gyengébb meccsük volt, szóval jöhet a jobb forma.

több mint 12 éve
Nem érdemeltük meg. Javulni kell.
A Dallas előtt pedig le a kalappal, ennyi sérülttel rendesen megnehezítették a dolgunkat.

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
1/4-ről, csoportgyőzelem és playoff, jót tett a váltás mondhatni.
Ez a mai mondjuk katasztrófa volt, nem érdemeltük meg, de nem érdekel, bent vagyunk, ott meg bármi lehet.

több mint 12 éve
na értékeljünk:

Öröm, csöcs, lazulás,lazulás, csöcs, lazulás, csöcs, idegeskedés, KIBASZOTT NAGY BOYKIN INT!, vége PO, SB, ÖRÖM MÉG TÖBB CSÖCS