Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
Curry hamarosan trade blockra kerül állítólag.StezTehát lassú 3-4 be Kellyek szerint.
Sajnalom pedig előben lattam az első sackjet ami nem is volt az. 😊
Ki es mit adhat erte?
több mint 13 éve
Curry hamarosan trade blockra kerül állítólag.
több mint 13 éve
Manuel elég magabiztos. Arra számít, hogy első körös pick lesz:El tudom képzelni hogy behúzzuk, ha nagyon beleszerettek, de csak méretes letrade esetén, 1/4-re semmiképp nem.
www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4262542/e-j-manuel-says-eagles-want-me-badBébé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Első nap: QB: nem
RB: nem
TE: nem
WR: csak Austin
OL: Top3 közül jöhetne vki
DL: Star, Ansah nem hiszem, hogy illik a mi rendszerünkbe
LB: Jordan-nal meg tudnék barátkozni
CB: Milliner nem, meg még letrade után se biztos, hogy húznék az első körben
S: első nap nem kell
De amúgy legjobban a letradenek örülnék. Jó lenne beszerezni egy 3. vagy 4. körös picket.
több mint 13 éve
Peter King végső mock-draftja és nem Start írta hozzánk:sportsillustrated.cnn.com/-nfl-draft/news/20130424/2013-nfl-draft-mock-draft-peter-king/
Azt mondja, hogy masszív letradelés lesz. Legalábbis elég sokan le akarnak tradelni a Top5-10-ből. Majd kiderül, hogy lesz-e aki felfele akar menni.
több mint 13 éve
Mayock benyomta hozzánk Lane Johnsont. Őt eddig keveset olvastam hozzánk. www.nfl.com/draft/2013/mock-drafts/mike-mayock/171006Shawn84Azért az indoklás érdekes. Atletikus LT kell neki. Jason Peters-ről hallott már?
Tudom, hogy sérülés meg minden, de Peters is elég durva. 330-340 fonttal játszott és az egyik legmozgékonyabb falemberünk volt. Most pedig le szeretne menni 305-310 közé.
Nem hiszem, hogy ebben az esetben OT-t fogunk húzni. De ennek a scenarionak örülnék a legjobban. Talán ilyenkor akarna feltradelni hozzánk vki, hogy behúzza a 3. OT-t még a Lions előtt. Sőt. Akár a Lions is feltradelhetne egy helyet. Mi meg ugyanúgy be tudjuk húzni azt akit akarunk.
több mint 13 éve
Manuel elég magabiztos. Arra számít, hogy első körös pick lesz:www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4262542/e-j-manuel-says-eagles-want-me-bad
Az RB, Marcus Lattimore is iránt is elég komolyan érdeklődtünk. Az Ő esetében is az orvosaink véleménye fog sokat számítani. Azonban úgy tűnik, hogy mi jó kis csapat vagyunk az UDFA RB-knek.
Jelenleg 3 RB-nk van rosteren. Abból az egyik még egy carry-t se kapott az NFL-ben és az ST-ben is szar.
több mint 13 éve
Mayock benyomta hozzánk Lane Johnsont. Őt eddig keveset olvastam hozzánk.
több mint 13 éve
Itt semmi sem biztos. Ennyi év után tudhatod. 😀OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.Shawn84Gondolom OLB jön a drafton.
De gondolom akkor megvan már a szerződés a kiszemeltünkkel a színfalak mögött, csak így a többi csapat nem tudja kizárni azt, hogy viszünk-e ILB-t? Vagy nem értem, hogy miért nem lehet a draft előtt leszerződtetni, ha biztosnak tűnik.Bébé
több mint 13 éve
Elképzelhetőnek tart itt valaki egy feltradet 1/3ra ha még bent van Fisher/Luke?Bár a Jaxba is nagyobb needek vannak mint az LT
több mint 13 éve
OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.Shawn84Gondolom OLB jön a drafton.
De gondolom akkor megvan már a szerződés a kiszemeltünkkel a színfalak mögött, csak így a többi csapat nem tudja kizárni azt, hogy viszünk-e ILB-t? Vagy nem értem, hogy miért nem lehet a draft előtt leszerződtetni, ha biztosnak tűnik.
több mint 13 éve
Caplan szerint jön meg egy veterán ILB a draft után:OLB kéne inkább. Egyébként Dansby Buffaloban vizitélt a héten. Ott kezdő lenne, és több pénzt is kapna szvsz. Na meg játszhatna a Delfinek ellen, akikre kicsit haragszik is.
www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4259594/rumor-philadelphia-eagles-interested-veteran-free-agent-ilb
Dansby-t el tudnám képzelni, ha belemenne a mentor/csere-ILB szerepbe.
Vagy Trottert megint visszahívjuk. 😀
Imádnám, ha miután bejelenti a picket második nap, tolná a tőle megszokott kalapácsos/fejszés move-ját. 😀 ( www.youtube.com/watch?v=lVoNY9j1vqU 2:22)Bébé
több mint 13 éve
Caplan szerint jön meg egy veterán ILB a draft után:www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4259594/rumor-philadelphia-eagles-interested-veteran-free-agent-ilb
Dansby-t el tudnám képzelni, ha belemenne a mentor/csere-ILB szerepbe.
Vagy Trottert megint visszahívjuk. 😀
Imádnám, ha miután bejelenti a picket második nap, tolná a tőle megszokott kalapácsos/fejszés move-ját. 😀 ( www.youtube.com/watch?v=lVoNY9j1vqU 2:22)
több mint 13 éve
www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4259594/rumor-philadelphia-eagles-interested-veteran-free-agent-ilbILB az FA piacról?! casy, chaney, meg j phillips hármasa valóban nem egy életbiztosítás...
több mint 13 éve
Rosterelemzés:www.bleedinggreennation.com/2013/4/24/4260442/the-real-state-of-the-eagles
Draft needek:
igglesblitz.com/philadelphia-eagles-2/eagles-draft-needs/
több mint 13 éve
Hm a lényeget értem és bár nem hiszem hogy létre jön de nagyon tudnék örülni neki:több mint 13 éve
leadva de már most meg tudnám variálni 😊JanekAkkor tedd hamar, aztán kitörlöm a szar vezriót.
több mint 13 éve
Facebookon ide tessék küldeni a tippeket: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=642781509081940&id=197800653580030
több mint 13 éve
van az a sör 😊JanekJó, akkor majd közös meccsnézésen meghívhatsz egyre 😛
több mint 13 éve
Nekem Washington meg Schofield is bejövős. Utóbbi ha egészséges simán megérte a 4. kört.olvasni itt már annyi mindent top3ban 3ot ...Tehat D Jordan?Mármint csak addig mondta Roseman, hogy a jó pass-rusherek korán ki fognak menni, a többit már én tettem hozzá. 😀
Rola alig esett szo ergo illene a kepbe
Rohadt messze van a draft 😊Janek
Meg mégiscsak oregoni. Chip ismeri. Volt nálunk viziten, szal a vállát is meg tudták nézni az orvosok, plusz Davis is el tudott vele beszélgetni. TC-re elméletileg már 100%-os lesz, csak így, hogy szar a válla nem tudom, hogy pl hogy fog még felszedni 10 font izmot szezon kezdetre. Jelenleg 248 a csávó. Meg van benne a potenciál, hogy 2-3 év múlva az idei draft legjobb védőjátékosa legyen. Valamint Davis is biztos örülne, ha lenne egy olyan OLB-je akit be lehet rakni zónázni is. Mert jelenleg ez T.Cole-nál, B.Graham-nél és azért Barwin-nál is kérdéses.
Meg Kelly is említette, hogy olyan játékosokat keresnek, akik sokoldalúak. Az első két down-nál tudnak zónázni, 3rd down-nál pedig tudják siettetni a QB-t. Ebbe az elképzelésbe is eléggé beleillik Jordan. Egy statisztika, hogy a 3rd down-onkál melyik DE/OLB fejtett ki legtöbbször nyomást: i37.tinypic.com/28mkcxd.png
A total pressure azért ilyen alacsony Jordan-nél, mert sokat küldték zónázni valamint mivel az Oregon elég sokszor több mint 20 pontos különbséggel megnyerte a meccseit, ezért a meccsek végén sokszor már nem is játszott.
Valamint a Jax is szemez vele, szal az se biztos, hogy bent lesz 1/4-nél.Bébé
feltrade első körbe Nassib-ért ...
Davis draftoltjai nekem szinte olyan mint a miénk... de nem vagyok cards fan szóval lehet mind kincs.(nekem toler tűnik jónak)Janek