Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 698 — Apu ökölbeszorított keze
Reid nem fog nekik kell Luke J.
Jaxnek ott van a szöszke és ordas need a passrush...
Raidernek ott van CP

Nem elképzelhetetlen egy ilyen:

1/1 Joeckel
1/2 Star L
1/3 Fisher
és ekkor jövünk mi...
maradunk a helyünkön és?
Milliner v Dion Jordan esetleg genyo

vagy pl valaki feljönne genyoért ?

kellemes ámde érdekes helyzet ha a két top OT kimegy ami logikus és reach mentes döntés lenne tőlünk.

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Találtam egy jó kis videót Genoról, remélem nem számít nagyon offolásnak az off-season jelen szakaszában 😊
 www.youtube.com/watch?v=FTZZh4cKfXs
Érdemes megnézni, van magyarázószöveg is 😊 A Deep balljai (05:00-tól) tényleg durvák, csomó ilyet dobott túl Vick meg Foles tavaly...Rataxes
ESPN-re ma került fel róla egy hosszú írás, 9 perces videóval, igen kis nyami.
Én nekem ő kell, lassan már annyira, hogy ha kell, felmennék érte 1/2-re. Reid csak nem húz QB-t, Jaxből meg kinézem, Raiderstől meg tartok. Mondjuk gyanítom, ez max neked tetszene még rajtam kívül 😀 De többieknek busszúból majd draft előtt még írok egy Geno istenítő cikket 😀

Amúgy:
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Találtam egy jó kis videót Genoról, remélem nem számít nagyon offolásnak az off-season jelen szakaszában 😊
 www.youtube.com/watch?v=FTZZh4cKfXs
Érdemes megnézni, van magyarázószöveg is 😊 A Deep balljai (05:00-tól) tényleg durvák, csomó ilyet dobott túl Vick meg Foles tavaly...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Az FA igazolások ellenére nálam Matt Elam befér a csapatba

www.youtube.com/watch?v=rREjDTpTedEBlitzHawk
futás ellen parádés,kísértetiesen emlékeztet egy ígéretes,videók alapján hard-hitting safety-re akit a 2.körben húztunk 2011-ben és akinek nem is írom le a nevét annyira jó volt..
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness

Beférne, csak oylan korán már nincs értelme safetyt húzni. Én egy 4. körös Robert Lestreben tudnék gondolkodni esetleg. Ha tényleg benn hagyják őt is.Shawn84
Sajnos. Persze FA-ról ügyeskedtünk, de én pl S poszton jobban örültem volna valakinek a draftról 😕BlitzHawk
Majd jövőre. Nem lesz felesleges dolog ha figyeled a jövő évi safety osztályt 😀Shawn84
Mindenképp 😊
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534

Beférne, csak oylan korán már nincs értelme safetyt húzni. Én egy 4. körös Robert Lestreben tudnék gondolkodni esetleg. Ha tényleg benn hagyják őt is.Shawn84
Sajnos. Persze FA-ról ügyeskedtünk, de én pl S poszton jobban örültem volna valakinek a draftról 😕BlitzHawk
Majd jövőre. Nem lesz felesleges dolog ha figyeled a jövő évi safety osztályt 😀
több mint 12 éve

Sajnos. Persze FA-ról ügyeskedtünk, de én pl S poszton jobban örültem volna valakinek a draftról 😕
több mint 12 éve

Beférne, csak oylan korán már nincs értelme safetyt húzni. Én egy 4. körös Robert Lestreben tudnék gondolkodni esetleg. Ha tényleg benn hagyják őt is.
több mint 12 éve

www.youtube.com/watch?v=rREjDTpTedE
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Hát ha háromszor annyi lenne akkor az offensive snapjeink 110%-ban futnánk 😀 de a kétszeres szorzó is úgy 70-80%-ot takar 😊Rataxes
Jó hasra ütöttem, de kb 40% futás lesz. Reidnél ez 20 körül lehetett.Shawn84
Shady 200 carry
Bryce 115 carry
+20 a többi
335 futóplay

Vick 350x próbált passzolni (plusz 60 futása van)
Foles 265x
675 passz-hívás

33% futás, 67% passz...de ez kirívó volt. Amúgy kb. 40-60% volt az arány.
Sztem Kelly-nél az 50% meglesz. Aztán lehet, hogy ez egy merész jóslat.
több mint 12 éve
Hát ha háromszor annyi lenne akkor az offensive snapjeink 110%-ban futnánk 😀 de a kétszeres szorzó is úgy 70-80%-ot takar 😊Rataxes
Jó hasra ütöttem, de kb 40% futás lesz. Reidnél ez 20 körül lehetett.
több mint 12 éve
Hát ha háromszor annyi lenne akkor az offensive snapjeink 110%-ban futnánk 😀 de a kétszeres szorzó is úgy 70-80%-ot takar 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Winston passhappy falba nem valoJanek
Szerintem erről a Houston szurkolók mást mondanak 😀 Meg Schaub is
Ja és Chip Kelly nem olyan mint Reid. Itt legalább 2-3szor több futás lesz mint eddig volt.
több mint 12 éve
Winston passhappy falba nem valo

több mint 12 éve
Kik a piacon lévő RT-k?RG-ok?

A.Smith,Vollmer,Legursky?
elég vékony a piacJanek
OT
Winston, Otah, Jason Smith,

OG
Brandon Moore, Britton, Boothe, Lutui, Slauson, Peterman

Nem mondom, hogy nagyon jó a felhozatal.
több mint 12 éve
Kik a piacon lévő RT-k?RG-ok?

A.Smith,Vollmer,Legursky?
elég vékony a piac

több mint 12 éve
Chip azt mondta, hogy Peters bevethető lesz az április elsején kezdődő minicamp-re.Bébé
Attl függetlenül. Nálam Herremans nem jön szóba RT-ként mert guardként van rá szükség. Rt kell.Shawn84
De jó guardot meg egyszerűbb szerezni, mint jó RT-t.
Meg, hogy inkább Herremans-Fisher és egy 2. körös DE vagy Ben Jones-Herremans és még mellé Star is érkezik. Szal itt a scenariokat is kell nézni.

Hivatalos oldalon van kint egy szavazás, hogy jelenleg kit húznál be a 4. helyen.
Több mint 1200 szavazat. Milliner 31%, Fisher 23%, Jordan 20%, letrade 14%, Geno 12%Bébé
Barrett lesz az vagy nem rá gondoltál?
Nekem egyébként sokkal jobban hangzik egy olyan ha Herremans guard és mellé egy kipróbált rutinos ligaelit RT jön FA-ról, mint akármilyen OL ember draftról. Sokkal stabilabb és megbízhatóbb dolog lenne így. Persze lehet hogy az újonc is beválna akárhova is jönne, de az baromi nagy lutri.
több mint 12 éve
Hát ha Peters tényleg bevethető lesz (gondolom ezt azért már nagyjából látják) akkor luxus lenne Fisherre/Joeckelre költeni az 1/4-et szerintem. Instant kezdő RT-t vagy guardot a második körben is találunk.

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Chip azt mondta, hogy Peters bevethető lesz az április elsején kezdődő minicamp-re.Bébé
Attl függetlenül. Nálam Herremans nem jön szóba RT-ként mert guardként van rá szükség. Rt kell.Shawn84
De jó guardot meg egyszerűbb szerezni, mint jó RT-t.
Meg, hogy inkább Herremans-Fisher és egy 2. körös DE vagy Ben Jones-Herremans és még mellé Star is érkezik. Szal itt a scenariokat is kell nézni.

Hivatalos oldalon van kint egy szavazás, hogy jelenleg kit húznál be a 4. helyen.
Több mint 1200 szavazat. Milliner 31%, Fisher 23%, Jordan 20%, letrade 14%, Geno 12%
több mint 12 éve
Szerintem ha tud RT-t játszani ilyen szinten (és tud mint azt láthatjuk), akkor akár maradhat is ott és jöhet guard is 😊

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Attl függetlenül. Nálam Herremans nem jön szóba RT-ként mert guardként van rá szükség. Rt kell.
több mint 12 éve
Chip azt mondta, hogy Peters bevethető lesz az április elsején kezdődő minicamp-re.
több mint 12 éve
pedig egy OT érkezése a drafton megkönnyítené a dolgokat. Nem kéne 1 vagy 2. körben hozni akkor oda. Szerintem most ez a kulcsa, hogy egy igazán jó csapatot tudjunk akár már idén is összerakni.Shawn84
Jah az OT poszt elég vékonyka. De lehet, hogy úgy vannak vele, hogy Joeckel vagy Fisher biztos, hogy bent marad a 4. helyen, nekünk pedig mind2 megfelel, szal a kezdő OT kérdés le van tudva.
De egy minőségi cserét mindenképpen kellene hozni és akkkor nem lenne nagy lyuk a kezdőnkben és nem kéne vkit mindenképpen behúzni. Mint pl 2011-ben amikor előbb volt a draft, mint a FA aztán jött is a Watkins, Jarrett, Marsh, Casey kvartett az első négy körben és eddig finoman szólva nem váltak be. Tavaly sokkal szabadabban tudtunk mozogni és eddig elég ígéretesnek tűnik az a draft-class. Szal jah vmi OT érkezhetne.
Én pl Vollmer-nek nagyon örülnék. De ez csak álomnak tűnik.Bébé
Én úgy gondolom hogy kell egy kezdő OT és nincs szükség se Joeckelre se Fischerre, hanem jöhetne egy De vagy CB vagy bármi más. OT-t cserének meg max draft után vagy végén esetleg UDFA. C/G poszton bevethető ember kéne inkább depthbe. Draft közepe táján. Greengoval közös kedvencünk Barrett Jones, aki kb 2. körös lesz, de még Khaled Holmes neve is beugrik nekem itt, aki 4.körben is benn lehet.
több mint 12 éve
pedig egy OT érkezése a drafton megkönnyítené a dolgokat. Nem kéne 1 vagy 2. körben hozni akkor oda. Szerintem most ez a kulcsa, hogy egy igazán jó csapatot tudjunk akár már idén is összerakni.Shawn84
Jah az OT poszt elég vékonyka. De lehet, hogy úgy vannak vele, hogy Joeckel vagy Fisher biztos, hogy bent marad a 4. helyen, nekünk pedig mind2 megfelel, szal a kezdő OT kérdés le van tudva.
De egy minőségi cserét mindenképpen kellene hozni és akkkor nem lenne nagy lyuk a kezdőnkben és nem kéne vkit mindenképpen behúzni. Mint pl 2011-ben amikor előbb volt a draft, mint a FA aztán jött is a Watkins, Jarrett, Marsh, Casey kvartett az első négy körben és eddig finoman szólva nem váltak be. Tavaly sokkal szabadabban tudtunk mozogni és eddig elég ígéretesnek tűnik az a draft-class. Szal jah vmi OT érkezhetne.
Én pl Vollmer-nek nagyon örülnék. De ez csak álomnak tűnik.
több mint 12 éve
Amúgy Roseman szavaiból kiindulva mi már nem kínálunk több pénzt a FA-knak.
Akkor érkezhet vki, ha lejjebb adja az igényeit.

A maradék 18 milla a draftpickekre fog elmenni meg az esetleges vészigazolásokra.

Amúgy a facebook-on kövessétek a blogot, sok infó kerül ki. (FlyEagles.hu) Onnan szemezgetve pár:
- Eric Winston (korábbi Chiefs/Texans OT) a mai napon Miamiban vizitál. A Dolphinson és rajtunk kívül állítólag a Pats, a Chargers és a Cowboys is érdeklődést mutat a játékos iránt.
- Tegnap az AFC edzőkkel lehetett interjúzni, Reid asztalánál 7 philadelphiai újságíró ült és nulla Kansas Cityből.Bébé
pedig egy OT érkezése a drafton megkönnyítené a dolgokat. Nem kéne 1 vagy 2. körben hozni akkor oda. Szerintem most ez a kulcsa, hogy egy igazán jó csapatot tudjunk akár már idén is összerakni.