NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Eagles expected to request permission from Bengals on Monday to interview Cuncinnati OC Jay Gruden for their HC job, per league source.

Lottót könnyebb lassan telibe találni mint Eagles edzőt.
több mint 13 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Hát nagyon bízom, hogy bejön a Kelly deal. 😊
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 469 — Így remélem megfelelek nektek.....
Túl korán örültem? 😛
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Adam Schefter
"Eagles flying to Arizona to interview Chip Kelly today."

alatta a comment:
"Chip Kelly left Cleveland without a deal. Philly is in play."

browns topikban volt, gondoltam berakom ide is...
több mint 13 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Eagles flying to Arizona to interview Chip Kelly today.
Nagyon tekerünk érte még.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 469 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor a Steelers meg a Philly topic kapcsolódna össze mi lenne akkor itt 😛
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
A nyuszi?  www.ibtimes.com/bill-cowher-rumors-philadelphia-eagles-chicago-bears-buffalo-bills-former-steelers-coachs-radar?utm_medium=referral&utm_source=t.coShawn84
Nem akarok 14 évet várni az SB-győzelemre. 😛 😀
több mint 13 éve
A nyuszi?  www.ibtimes.com/bill-cowher-rumors-philadelphia-eagles-chicago-bears-buffalo-bills-former-steelers-coachs-radar?utm_medium=referral&utm_source=t.co
több mint 13 éve
Dungy-t azóta mantrázom akkor még főleg DC-nek, mert ugye Red itt volt (ők nagy barátok), mióta Vick ide jött, de ha eddig nem jött össze sajna szvsz ezután sem fog. Sarkasian marad egyetemen, ez már tuti Gruden meg ugye elvileg szintén marad a tévénél. De hát csuda tudja.
több mint 13 éve
Shawn! Marrone vagy Sarkasian a nyuszi a kalapban 😛

Amúgy én Kellyt mondom Phillybe, hiába mondják tutira a Brownst.BlitzHawk
Egyik se. Nem tudok nevet mondani. De nem egyetemről jönne.Shawn84
Érdekes lenne én őket meg Grudent gondolnám most meglepetésnek 😀BlitzHawk
Na és Dungy nem lenne az? 😊 😛Shawn84
Dungy és Saban lennének a legnagyobb meglepik és a legnagyobb királyok, de (és ezért is írtam Sabannal együtt) szinte lehetetlennek gondolom, hogy érkezik. Ő egy ikon 😊 Megpecsételné a kezdődő Phily rajongásomat Dungy érkezése. 😀BlitzHawk
Azért ha nem ő érkezik, is maradjon csak a rajongás. Az Eagles szurkolók ugyanis a legnagyobb királyok a világon!!!
több mint 13 éve

Na és Dungy nem lenne az? 😊 😛Shawn84
Dungy és Saban lennének a legnagyobb meglepik és a legnagyobb királyok, de (és ezért is írtam Sabannal együtt) szinte lehetetlennek gondolom, hogy érkezik. Ő egy ikon 😊 Megpecsételné a kezdődő Phily rajongásomat Dungy érkezése. 😀
több mint 13 éve

Na és Dungy nem lenne az? 😊 😛
több mint 13 éve

Érdekes lenne én őket meg Grudent gondolnám most meglepetésnek 😀
több mint 13 éve

Egyik se. Nem tudok nevet mondani. De nem egyetemről jönne.
több mint 13 éve

Amúgy én Kellyt mondom Phillybe, hiába mondják tutira a Brownst.
több mint 13 éve
Ha jó D-t akarunk, akkor első sorban a DC legyen jó.

Azt kellene megpróbálni ebből a csapatból kihozni, ami benne van. Ne várjunk JJ féle védelmet, sem alapanyagban nem vagyunk ott, sem összetartásban, sem semmiben.

Olyan HC kell, aki tudja mit kell kezdeni a kerettel, rá tudja formálni a játékot, és nem a játékot erőlteti rájuk. A második opció egy jó játékkal is rendben lenne, csak ahhoz csapatot kell építeni, az meg megint pár év cumi lehet. Persze ha mákunk van pont olyan játékot akar az edző, mint ami fekszik is a csapatnak.Eazzy
Szerintem eleve úgy keresünk új HC-t, hogy az az alapelv: ne basszuk szét a meglévő keretet. Most kapott minden meghatározó ember hosszú távú szerződést. Nem sok értelme lenne teljes átalakításnak. Keretre kell szabni játékot. A 2010-es pl nagyon bejött nekünk. Valami hasonló kellene.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Ha jó D-t akarunk, akkor első sorban a DC legyen jó.

Azt kellene megpróbálni ebből a csapatból kihozni, ami benne van. Ne várjunk JJ féle védelmet, sem alapanyagban nem vagyunk ott, sem összetartásban, sem semmiben.

Olyan HC kell, aki tudja mit kell kezdeni a kerettel, rá tudja formálni a játékot, és nem a játékot erőlteti rájuk. A második opció egy jó játékkal is rendben lenne, csak ahhoz csapatot kell építeni, az meg megint pár év cumi lehet. Persze ha mákunk van pont olyan játékot akar az edző, mint ami fekszik is a csapatnak.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Lurie-ék meg remélem nem mennek át szánalmasba, azért mert a Browns esélyesnek van ki-kiáltva.
Továbbra is Chip-nek kell meggyőznie a vezetést, hogy alkalmas a HC posztra és arra, hogy SB-t nyerjen vele a franchise.
Bébé
Én azt mondom, hogy ha nem Kelly jön akkor egy védő felfogású edző. De nem Love Smith. legyen Mike Zimmer. Jut eszembe Gruden is interjúzna állítólag. Shawn84
Nekem - nehany kinti cikket olvasva- az jött le, hogy nalunk nem kelly az elso szamu jelolt.. de lehet nem lesz igazam
Amugy gondolkodtam en is,hogy inkabb egy D oldalrol erkezo valakinek tudnek örülni,az elmult evek alapjanzsojti
Pedig ő az. De én érzem, hogy valahol van egy nyuszi a kapban, akiről még eddig nem igazán beszéltek. Valami nagy húzás. Remélem bejön a megérzésem.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 410 — Beware the Slim Reaper!
Lurie-ék meg remélem nem mennek át szánalmasba, azért mert a Browns esélyesnek van ki-kiáltva.
Továbbra is Chip-nek kell meggyőznie a vezetést, hogy alkalmas a HC posztra és arra, hogy SB-t nyerjen vele a franchise.
Bébé
Én azt mondom, hogy ha nem Kelly jön akkor egy védő felfogású edző. De nem Love Smith. legyen Mike Zimmer.Shawn84
Egyedül Zimmert fogadnám szívesen a védekező felfogású edzők közül. Asszem vért hánynának a jelenlegi punci-védelem tagjai. 😊

Arians lehet érdekes jelölt, neki jelentős kötődése van Pennsylvaniához, amellett, hogy évekig volt a Steelersnél, előtte évekig dolgozott a Temple-nél is.
A kooridátori tevékenysége számomra meggyőző volt. A Steelers-nél pedig hosszú éveket töltött egy jól szervezett franchise-nál, ahol biztos sokat tanult a HC feladatokról. A kora lehet egyeseknek egy kicsit visszatartó tényező, 60 éves elmúlt.

Egy olyan edzőnél, aki korábban nem volt HC, mindig az a tényező ismeretlen az egyenletben, hogy hogyan képes ellátni a HC-k egész csapatra kiterjedő extra feladatait, kézben tartani a draftot, a médiát, és a sok szerezési feladatot. Gondolom az interjúk időtartamának nagy része erre megy rá, mivel a HC jelöltek már bizonyítottak, hogy ért a pályán játszott futballhoz.

több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Bébé
Én azt mondom, hogy ha nem Kelly jön akkor egy védő felfogású edző. De nem Love Smith. legyen Mike Zimmer. Jut eszembe Gruden is interjúzna állítólag. Shawn84
Nekem - nehany kinti cikket olvasva- az jött le, hogy nalunk nem kelly az elso szamu jelolt.. de lehet nem lesz igazam
Amugy gondolkodtam en is,hogy inkabb egy D oldalrol erkezo valakinek tudnek örülni,az elmult evek alapjan
több mint 13 éve
Bébé
Melyik? 😀Eazzy
Jon. De Jay is lehetséges jelölt. Bár akkor inkább előbbit.
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 186 — No one likes us, cause no one like us
Bébé
Melyik? 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Én azt mondom, hogy ha nem Kelly jön akkor egy védő felfogású edző. De nem Love Smith. legyen Mike Zimmer.Shawn84
Jah Zimmer nem tűnik rossznak.
A "börtöntöltelékekből" is jó dolgokat hoz ki. Burfict-et is mindenki savazta aztán csak tudott rá hatni.
Dallasban is elég sok HC váltást túlélt, ami azért jelent vmit. Plusz volt már a keze alatt pár jó D#, de, hogy alkalmas-e HC-nek...Elég meggyőzően kell szerepelnie.
De ez persze nem lehetetlen, elvégre Reid is úgy lett HC, hogy előtte még OC se volt, nem hogy HC.
több mint 13 éve
Bébé
Én azt mondom, hogy ha nem Kelly jön akkor egy védő felfogású edző. De nem Love Smith. legyen Mike Zimmer. Jut eszembe Gruden is interjúzna állítólag.
több mint 13 éve