Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 13 éve
KurvajóóóóóóóóóBoom or Bust...de ezt szeretem
Mint a 2011-es offseason-unk...ami végül bust lett, de hát megesik. 😀
Kibaszott jó. 😀
több mint 13 éve
Nyugi van! Már tényleg biztos.
több mint 13 éve
PE.com is lehozta 😊 huhuuu!
több mint 13 éve
😀Ja igazad van. Szerintem 71,58% az esély arra hogy marad Májköl. Ez jobb? 😛
Azért mondhattál volna hasból valami kevésbé kerek számot, hogy hitelesebbnek tűnjön 😀 Az 50/80 % olyan snassz 😊Rataxes
több mint 13 éve
😀Azért mondhattál volna hasból valami kevésbé kerek számot, hogy hitelesebbnek tűnjön 😀 Az 50/80 % olyan snassz 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Mindjárt jön Sobri, hozza Neked a fogadási ajánlatot 😀RataxesAki fogad az veszít. Én soha nem fogadok. Még sobrival sem 😀
több mint 13 éve
Mindjárt jön Sobri, hozza Neked a fogadási ajánlatot 😀
.png)
több mint 13 éve
Kelly rendszerébe illik. Nálam 30% esély volt a maradására. +50 = 80%. Persze ez egyéni vélemény.Elárulod hogy ezt miből számoltad ki? 😀 Ja tudom, a jó öreg klasszikus... (50-50, vagy igen, vagy nem 😊 )robbant a bomba.akkor nőttek az esélyei annak hogy Vick marad?korodiatiKb 50%al szerintem.Shawn84
Rataxes
több mint 13 éve
Elárulod hogy ezt miből számoltad ki? 😀 Ja tudom, a jó öreg klasszikus... (50-50, vagy igen, vagy nem 😊 )robbant a bomba.akkor nőttek az esélyei annak hogy Vick marad?korodiatiKb 50%al szerintem.Shawn84
.png)
több mint 13 éve
Bakker, ma epp ezen filoztam hazafele jovet, hogy tuti a semmibol elohuznak vmi nagyot, erre bumm!
több mint 13 éve
robbant a bomba.akkor nőttek az esélyei annak hogy Vick marad?korodiatiKb 50%al szerintem.
több mint 13 éve
Én nagyon. Nálam első számú kedvenc volt a jelöltek közül. Szokásos kavarás meg sem lepett, de jól elhitették mindenkivel, hogy marad a Ducksnál. 😊Akkor most ennek örülünk végül is? 😀manbearpig[Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀Greengo
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 (pardon)Wirtschaftsteil

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azt nem írja milyen coach, remélem OC 😊BREAKING: Chip Kelly to be named head coach of the Philadelphia Eagles
manbearpig
Tessék csak megnyugodni! ÉS igen, verjétek a seggeteket a földhöz😀
több mint 13 éve
robbant a bomba.akkor nőttek az esélyei annak hogy Vick marad?
több mint 13 éve
Mi igen a Dallasiak nem annyira 😛Akkor most ennek örülünk végül is? 😀manbearpig[Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀Greengo
több mint 13 éve
Akkor most ennek örülünk végül is? 😀[Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀Greengo
több mint 13 éve
Kár hogy nem lehet időt ugrani. Először a draftig, aztán meg a szezonig. 😀
több mint 13 éve
Dande nyugodj meg. Kóla helyett igyál erősebbet. Mondjuk 1 kávét 😀 Aztán bódogság.
több mint 13 éve
[Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Csak nem beszartál? 😀neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 (pardon)WirtschaftsteilMindenki hozza a hírt. Szerintem ez igaz.Azt nem írja milyen coach, remélem OC 😊Nem hinném, de meg sem lep. Ez így szokott menni. :cool:Greengo
manbearpig
Adam Schefter @AdamSchefter
RT @mortreport: Chip Kelly is the new coach of the Philadelphia Eagles, according to league sources. No announcement yet.Shawn84
több mint 13 éve
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 (pardon)Mindenki hozza a hírt. Szerintem ez igaz.Azt nem írja milyen coach, remélem OC 😊Nem hinném, de meg sem lep. Ez így szokott menni. :cool:Greengo
manbearpig
RT @mortreport: Chip Kelly is the new coach of the Philadelphia Eagles, according to league sources. No announcement yet.Shawn84
több mint 13 éve
Mindenki hozza a hírt. Szerintem ez igaz.Azt nem írja milyen coach, remélem OC 😊Nem hinném, de meg sem lep. Ez így szokott menni. :cool:Greengo
manbearpig
RT @mortreport: Chip Kelly is the new coach of the Philadelphia Eagles, according to league sources. No announcement yet.
több mint 13 éve
Azt nem írja milyen coach, remélem OC 😊Nem hinném, de meg sem lep. Ez így szokott menni. :cool:
manbearpig

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azt nem írja milyen coach, remélem OC 😊