Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 13 éve
A kép teljességéhez azért hozzátartozik,hogy a meccsen egy snappet sem játszott az O-ból Gaffney,Brady,Gronk,Hernandez,Welker,Lloyd,Mankins,Vollmer; a D-ből Wilfork,Fanene,Ninkovich,McCourty,Arrington,Mayo...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Az este fénypontja mégiscsak ez volt: assets.sbnation.com/assets/1306720/walrusfight.gifAzért látszik a Holmgren iskola 😊 Legutóbb a Cardinals elleni NFC döntőben üvöltött így a védőkkel.

több mint 13 éve
Még nem láttam a meccset, de több helyen is olvastam, hogy Foles milyen meggyőző meg stb, azonbanTavaly a Pats D# a 2, legtöbb yardot engedte az ellenfeleknek. Bekapott pontokban középmezőny, 3rd down%-ban pedig az 5. legrosszabbak voltak.
És úgytom, hogy tegnap a védelmükben se sok kezdő játszott. Szal szép ez Foles-tól és tényleg biztató, de azért mégiscsak egy gyenge-közepes csere D#-el került szembe, szal nem kell egyből kezdőQB-t csinálni belőle. (De persze én is örülni foguk, ha Vick sérülése esetén is ilyen jól fog játszani az alapszakaszban.)
Jah és ami Vick-nél fontos.
2010-ben a preseason statjai: 16/28, 57%, 6,9 YPA, 0 TD, 3 inti, 5 sack, 2 fumble, 38,2-es QB-rating.
2011-ben: 19/36, 53%, 6,1 YPA, 1 TD, 3 inti, 2 sack, 2 fumble, 45,9-es QB-rating.
több mint 13 éve
deee
290
SPOILER SPOILERNem akartam estéig írni de ha már Greengo megtette végül is mindegy:
Szóval akárki akár mit mond megkövezhettek elfogultnak mondhattok stb..... de nálam Foles a jövő és legyen Vicknek milliós szerződése stb és Foles még nem játszott éles meccset akkor is őt kezdetném. Vickkel sajna nem fogunk előre jutni Folesban pont azok a dolgok egyenlőre! érzékelhetőek ami Vickből nekem hiányzik. Igen egyre inkább úgy látom ő a mi Daltonunk és ha odafigyelnek rá és szépen fejlődik lehet a mi Breesünk is ha már 9-sben játszik 😛
Szóval nekem átjött a játéka.
Három dolog ami nem tetszett legyen négy: Büntetések igaz nem mind volt jogos. (a bírók szegények amúgy elég viccesek éles meccseken ez nagyon gáz lesz)
3. és hosszúak még mindig szokásos benyelése...
Ryans főleg az elején továbbra sem találta a helyét aztán némileg belejött
Bell pedig nem Peters...... nagyon nem
Szóval hosszú idény elé nézünk félek nem ez lesz a make év hacsak vhogy nagyon össze nem állunk és főleg hacsak nem Foles lesz a kezdő bár kívánom Vick győzzön meg.
Ja és még egy komment a meccs alattról erre nem is emlékeztem: I saw Foles outplay Luck in Oct. 17, 2009 when he led Arizona to a victory over Stanford 43-38. Foles was 40-51 in pass completion and 515 yards.
több mint 13 éve
A meccsről röviden:Vicknek sikerült a pályán töltenie újabb másfél driveot majd jött a bordasérülés. Semmi komoly, de óvjuk mint egy hímes tojást ezért már nem tért vissza. A Foles (18/28 271 yard 2 TD 1 Int.) vezette O# már mutatott életjeleket. A kezdők két és fél negyeden keresztül voltak fent. DeSean nagyot játszott. Foles pickje után megint Ő blokkolt. Szép lassan kezd összeállni a kép...persze sokat még nem mutatunk az ellenfeleknek. A cseréknél Brown villant megint, persze Polknak is voltak szép pillanatai, de úgy érzem Brown lesz a befutó a 3. RB posztra. Dunlap elég jól ellátta kezdőként a feladatát. (persze erre volt már máskor is példa) Falnál azért a run blokkokat még csiszolni kell.
A védelemnél a D line továbbra is halálos. Ezen a meccsen Hunt volt kiemelhető. Úgy néz ki neki is biztos a helye. LB-knél Kendricks nagyon jó. Remélem szezonban is látunk tőle hasonlókat. Hanson továbbra is megbízható, sztem neki is fix helye van. DRC-nek lehetett vna egy int-je, de visszafújták...egyszer meg nagyon megverte az embere. ST rendben lesz ahogy elnézem. Visszahordások nem nagyon mentek ellenünk. Akeem Jordan is kiemelhető mint ST-ben mint LB-ben. Ami viszont bosszantó volt az az, hogy rengeteg büntetést szedtünk össze. Ezekre a továbbiakban figyelni kéne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nem ártana Mike-nak valami acélbordákat beültetni... Remélem, ez a Foles srác tényleg jó lesz, mert ha nem, nagy bajban leszünk...mustaineGyere eredménykövetőbe:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nem ártana Mike-nak valami acélbordákat beültetni... Remélem, ez a Foles srác tényleg jó lesz, mert ha nem, nagy bajban leszünk...
több mint 13 éve
na ki lesz itt?Janekjelen, mint minden élő meccsen 😊
több mint 13 éve
holnap este hol nézed meg?Mert ma már én sem bírom kivárni?!
több mint 13 éve
A tonicot sörre kell cserélni és szebb lesz az élet :d A többivel egyetértek. Én csak holnap este nézem meg, de már alig várom.na akkor éjjel!!Jó lenne nekem is egy ilyen TV-s megoldás. De addig is marad, a konyhába száműzetés, netbook, fejhallgató, sósmogyi + tonic kombó 😀 némi energia itallal, mert reggel 6kor irány a meló... Minden kedves Eagles drukkernek jó szórakozást, és persze sérülésmentes meccset a játékosoknak! 😊Gege55
már alig várom, ja és végre nem kell a gép előtt néznem (bár múltkor végre normális volt a stream) mivel lett espn csatorna vhogy az előfizumban 😊zsojti
több mint 13 éve
na akkor éjjel!!Jó lenne nekem is egy ilyen TV-s megoldás. De addig is marad, a konyhába száműzetés, netbook, fejhallgató, sósmogyi + tonic kombó 😀 némi energia itallal, mert reggel 6kor irány a meló... Minden kedves Eagles drukkernek jó szórakozást, és persze sérülésmentes meccset a játékosoknak! 😊
már alig várom, ja és végre nem kell a gép előtt néznem (bár múltkor végre normális volt a stream) mivel lett espn csatorna vhogy az előfizumban 😊zsojti
több mint 13 éve
na akkor éjjel!!már alig várom, ja és végre nem kell a gép előtt néznem (bár múltkor végre normális volt a stream) mivel lett espn csatorna vhogy az előfizumban 😊
több mint 13 éve
edit: ja, hogy el vagyok tévedve egy nappal? oké.mustaineIgen 😀
Ma/holnap 2:00-kor lesz a meccs. Nem biztos, hogy leszek. Lehet majd csak szerdán, csütörtökön pótlom be.
5 dolog amire érdemes figyelni:
www.philly.com/philly/sports/eagles/20120819_Five_things_to_watch_in_Mondays_Eagles-Patriots_game.html
A lényeg, hogy sérülés ne legyen.
több mint 13 éve
van valakinek streamhez linkje? ahol én szoktam nézni, most se kép, se hang. kösziMeccs előtt nézz be eredménykövető topicba vagy itt keresgess: bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/meccsnezes_az_interneten
edit: ja, hogy el vagyok tévedve egy nappal? oké.mustaine

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
van valakinek streamhez linkje? ahol én szoktam nézni, most se kép, se hang. kösziedit: ja, hogy el vagyok tévedve egy nappal? oké.
több mint 13 éve
Jenkins-t rendszeresen próbálgatjuk, lehetőséget adunk neki DE-ként. "He gives you a little bit in the run game," coach Andy Reid said. "Just a big body, and he is athletic enough where he can still pass rush from out there." Jenkins' primary position will remain three-technique tackle in base packages, but he's shown capable of rushing the passer from the perimeter on occasion. Jenkins' versatility could end up saving the Eagles a roster spot.
Talán az utolsó sor a leglényegesebb, hogy rosterhelyet spórolhatunk így.
DL: Babin, Jenkins, Landri, T.Cole, B.Graham, Cox, Thornton, V.Curry, P.Hunt és marad Tapp vs. Dixon.
A másik oldalon pedig ott van, hogy B.Graham is játszott párszor DT-ként rookie szezonjában, kérdés, hogy Washburn rendszerében is alkalmas-e erre.
A következő 5 nap (2 meccs) során sok kérdésre választ fogunk kapni.
több mint 13 éve
Watkins-ot is szépeket mondanak:www.phillymag.com/eagles/2012/08/19/watkins-exiting-valley-of-darkness/
N. Allen-re kiv leszek. Tavaly elég jó formában fejezte be a szezont. Jó lenne, ha az idei lenne a breakout éve.
több mint 13 éve
Na aztán majd szépen visszasunyítjuk a testvéri szeretet városába... én sem sajnálom amennyi lehetőséget ő megkapott, Kafka nem fog annyit kapni, pláne, hogy itt van Foles is a nyakán aki elég reményteljesnek tűnik. Úgyhogy tetszett volna jobban összeszednie magát.Depis lett, aztán offolta az ilyen földi halandóknak való dolgokat, és értelmesebb vizekre evezett
Apropó Kolb hol van Deny 😛? Nagyon eltűnt remélem nincs baja vagy vmi személyes ok itt a többi fő fórumozók közül vkikkel? Ha tud vki vmit pm-ben szívesen várok infót róla akár tőled is Deny?
Már nagyon várom a kedd hajnalt csak fent bírjak maradni. deee

több mint 13 éve
Jarettól sokat várok , biztos a mostani meccsen is kifogja ütni az egyik játékosunkat , de ettől eltekintve , érzem a levegőben hogy jó meccse lesz!Petikievak01Kell is neki, mert nem sok esélye lesz még, ha úgy játszik mint eddig akkor már a rosterhely is veszélyben. A passz elleni védekezést említették gyengéjeként, a futás ellen elvileg beast volt, de ha már szerelni se tud akkor nincs miről beszélni. Én kezdek lemondani róla, amit a steelers ellen csinált...
több mint 13 éve
Jarettól sokat várok , biztos a mostani meccsen is kifogja ütni az egyik játékosunkat , de ettől eltekintve , érzem a levegőben hogy jó meccse lesz!
több mint 13 éve
deee
290
Na aztán majd szépen visszasunyítjuk a testvéri szeretet városába... én sem sajnálom amennyi lehetőséget ő megkapott, Kafka nem fog annyit kapni, pláne, hogy itt van Foles is a nyakán aki elég reményteljesnek tűnik. Úgyhogy tetszett volna jobban összeszednie magát. Apropó Kolb hol van Deny 😛? Nagyon eltűnt remélem nincs baja vagy vmi személyes ok itt a többi fő fórumozók közül vkikkel? Ha tud vki vmit pm-ben szívesen várok infót róla akár tőled is Deny?
Már nagyon várom a kedd hajnalt csak fent bírjak maradni.
több mint 13 éve
Reid:- Kafka, Babin, Cooper és Casey nem fognak játszani a Pats ellen.
- A kezdők minimum egy félidőt fognak játszani, de lehet, hogy még a 3. negyedben is kapnak 1-2 drive-ot.
- Ha minden jól megy, akkor T.Edwards nem fog pályára lépni a Pats ellen.
Vick a Kolb-helyzetről:
“I’m going to call him tonight. That’s my boy,” said Michael Vick Saturday. ”From what I hear, he needs some protection. Other than that I really don’t know. [I'm going to reach out] just to encourage him more than anything.”
Celek:
“I feel bad for him,” said Brent Celek, who was tight with Kolb when they played together. “The guy’s a good player. Just from what I’m hearing things aren’t working out so well. But it’s still the preseason. He’s just got to keep his head down and keep grinding and keep going. I still think he’s a great quarterback. Doesn’t change my mind.”
Azért én nem sajnálom Kolb-ot. Lényegében 5 igazán jó meccse volt egész NFL pályafutása alatt és így is már több 10 millát tett zsebre.
több mint 13 éve
OK köszi a válaszokat.
több mint 13 éve
Persze. Elvileg ezen a meccsen lesznek fent a legtöbbet a kezdők.

E-A-G-L-E-S EAGLES !