Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Szerintem majd közvetlenül meccs előtt fog eldőlni. A sérülése nem komoly.
több mint 13 éve
houshmandzadeh 32
Sziasztok!

Vick fog játszani a patriots ellen?
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Felőlem meg is állíthattok minket a preseasonben, ha alapszakaszban nem fog senki 😀

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
De ha nem, szerintem még akkor is van esély...korodiati
Igaz. 😀
több mint 13 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Tegnap már Hanson, Dixon és Marsh is edzett.
Marsh azt mondta biztos, hogy játszani fog a Pats ellen.

Hanson, Boykin és Kendricks pedig megmutathatják, hogy mit tudnak a liga legjobb támadógépezete ellen (Welker-Gronk-Hernandez)
A tavalyi meccsen 3an összesen laza 18 elkapást, 236 yardot és 3 TD-t hoztak össze. Nah jó azért Branch se volt rossz a maga 6 elkapásával és 125 yard-jával.
Szal fel van adva a lecke az egész védelemnek. De legalább, ha Brady-éket megállítjuk, akkor elmondható, hogy van esélye rá, hogy jó védelmünk lesz az idén. 😀

Bébé
De ha nem, szerintem még akkor is van esély...
több mint 13 éve
Tegnap már Hanson, Dixon és Marsh is edzett.
Marsh azt mondta biztos, hogy játszani fog a Pats ellen.

Hanson, Boykin és Kendricks pedig megmutathatják, hogy mit tudnak a liga legjobb támadógépezete ellen (Welker-Gronk-Hernandez)
A tavalyi meccsen 3an összesen laza 18 elkapást, 236 yardot és 3 TD-t hoztak össze. Nah jó azért Branch se volt rossz a maga 6 elkapásával és 125 yard-jával.
Szal fel van adva a lecke az egész védelemnek. De legalább, ha Brady-éket megállítjuk, akkor elmondható, hogy van esélye rá, hogy jó védelmünk lesz az idén. 😀
több mint 13 éve
For a hit on a defenseless player, Rodgers-Cromartie's $21,000 fine is the minimum for that offense in 2012 - 5% increase per new CBA.empty taxi
Baromság. Ennyire nem volt lecsúszva az a szerelés.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 154 — Lájkold a zsűrit!
For a hit on a defenseless player, Rodgers-Cromartie's $21,000 fine is the minimum for that offense in 2012 - 5% increase per new CBA.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Ma M&M és Castillo is tartott sajtótájékoztatót:

- A csapat megvitatta, hogy Polk esetleg szóba jöhet FB-ként. Polk amúgy azt nyilatkozta, hogy nem kérték, hogy tanuljon meg egyetlen FB playt is valamint nem hiszi, hogy a válla gondot okozna a blokkolásban. (Amúgy egyetemen amikor Jake Locker volt a QB, akkor elég sokat használták futóplayeknél lead-blocker-ként.)
- Castillo szerint B.Graham küldetésen van.
Graham said one of his goals was to not miss a practice at training camp, and he accomplished that. Now it’s on to the next phase.
“The mission is just to get back on my game because I was hurt,” he said. “I know what I can do. I’m just going out there and trying to prove to them that they didn’t waste a pick.”
Bébé
hát sajnálnám, ha nem férne rosterre ( de ez alapján akkor HB -ként erősen kérdéses), na meg havili se tudom milyen szintet üt meg...
bár Reid szerint kell FB a keretbe, szóval érdekes lesz 😊
több mint 13 éve
Ma M&M és Castillo is tartott sajtótájékoztatót:

- A csapat megvitatta, hogy Polk esetleg szóba jöhet FB-ként. Polk amúgy azt nyilatkozta, hogy nem kérték, hogy tanuljon meg egyetlen FB playt is valamint nem hiszi, hogy a válla gondot okozna a blokkolásban. (Amúgy egyetemen amikor Jake Locker volt a QB, akkor elég sokat használták QB-futóplayeknél lead-blocker-ként.)
- Castillo szerint B.Graham küldetésen van.
Graham said one of his goals was to not miss a practice at training camp, and he accomplished that. Now it’s on to the next phase.
“The mission is just to get back on my game because I was hurt,” he said. “I know what I can do. I’m just going out there and trying to prove to them that they didn’t waste a pick.”
több mint 13 éve
A tegnapi nap Nnamdi, Dixon és Hanson is előbb fejezték be az edzést.
Nnamdi-nak a nyakát érezte. Dixon-nak a bal tricepsze görcsölt be (ez a műtött tricepsze), Hanson-nak megint kiment a kisujja.
több mint 13 éve
BleedingGreen újabb írása. Ezúttal Howard Mudd és az ő rendszere a téma.  philly.blog.hu/2012/08/16/howard_mudd_es_a_zone_blocking
több mint 13 éve
Sérülések:
Nnamdi és B.Washington visszatért.
Babin, Casey és Cooper továbbra sem edzenek.

Remélem majd Tra Thomas beszéde fent lesz a pe.com-on.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
köszönjük!

több mint 13 éve
Na neeeeeeeeeeee remélem erősen pletyka, muszáj minden fekete irányítót legalább egyszer összeszednünk aki elérhető? Majd jön Cam is úgy 30 éves kora körül komolyan ez már nálunk valami szent küldetés 😛. Teljesen fölösleges lenne ráadásul Foles-ban látható némi tehetség és reménység remélem ő lesz a backup QB aztán majd....
Vagy nagyon él bennük ahogy tavaly T-Jax megvert minket... (tudom nem ő de mégiscsak ott volt)deee
Tarvaris Jackson-ról bennem csak ez a dolog él 😀
 www.youtube.com/watch?v=s4UvKrdafqY

Amúgy Foles-hype-ot se értem. Dobott 2 hosszú passzt 2./3. számú védők ellen és kész. Nem hiszem, hogy Ő már készen áll a backup szerepre.
De T-Jax idehozatalát se értem annyira, mert akkor 4 QB-t tartunk rosteren vagy nem értem. Bébé
Clemons egyik legszebb jelenete Eagles mezben.

Foles hype szerintem nincs, csak egészséges bizakodás. Az utóbbi bő évtizedben nem mutatkozott be ilyen jó játékkal újonc irányító Phillyben. Még ha csak PS meccs is volt. Egyébként ha jön akkor Edwards kárára, Foles helye beton biztos. Jackson maximum wildcat fegyvernek jöhet, hogy ne törjük össze teljesen Vicket. De úgyse lesz benne az 53-ba, nem köll fosni 😀
több mint 13 éve
deee 290
Na neeeeeeeeeeee remélem erősen pletyka, muszáj minden fekete irányítót legalább egyszer összeszednünk aki elérhető? Majd jön Cam is úgy 30 éves kora körül komolyan ez már nálunk valami szent küldetés 😛. Teljesen fölösleges lenne ráadásul Foles-ban látható némi tehetség és reménység remélem ő lesz a backup QB aztán majd....
Vagy nagyon él bennük ahogy tavaly T-Jax megvert minket... (tudom nem ő de mégiscsak ott volt)deee

Amúgy Foles-hype-ot se értem. Dobott 2 hosszú passzt 2./3. számú védők ellen és kész. Nem hiszem, hogy Ő már készen áll a backup szerepre.
De T-Jax idehozatalát se értem annyira, mert akkor 4 QB-t tartunk rosteren vagy nem értem. Bébé
Foles-ból még egyetemei vidiket láttam azok is tetszettek, nem egészen Dalton szint (azért reménykedem) de ki tudja, Kolbnál szvsz jobbnak tűnik kérdés megkapja-e a lehetőséget.
több mint 13 éve

De T-Jax idehozatalát se értem annyira, mert akkor 4 QB-t tartunk rosteren vagy nem értem.
több mint 13 éve
deee 290
Vagy nagyon él bennük ahogy tavaly T-Jax megvert minket... (tudom nem ő de mégiscsak ott volt)
több mint 13 éve
Lehet, hogy érdeklődünk Tarvaris Jackson iránt:
 bleeds-green.com/?p=13707

Dunlap meccsvidije:
 www.youtube.com/watch?v=JU389ysRYsE&feature=player_embedded
Azért nem egy Peters, de majd a Pats ellen kiderül, hogy mire megy a kezdők ellen.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 715 — capitaine du château de Vienne 1487
Igazából a "Happy Hundred" is meglesz az ősszel, s akkor kéne egy Alexis Thompsonos, mint a legrejtéjesebb figura az egészben. S a végire összekapálni a Chief Rooney történettel, hogy mi a bánatos fittyfene is történt penszilvániában a nagy spanság-örihari viszonyokközt kilencszáz ötvenig. Ennyi tervem van idénre.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Szablernek már volt ilyen írása még az előző oldalon, sajnos itt az új rendszerben nem találom.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 715 — capitaine du château de Vienne 1487
VaLaki gyöjjön zsűrinek a Bert Bell- es sigbattle-re plíízsutianap
1. ez itt "enyhén" offtopic, még az Úriember múltját figyelembe véve is...
2. még van idő bőven
3. hagyd csak, majd a commish intézi 😀
Rataxes
Szeptember hàromra ugyis megírom a Bell sztorit, megtuggyák hogy ők a steelers! Legalább legyenek képben 😀

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
VaLaki gyöjjön zsűrinek a Bert Bell- es sigbattle-re plíízsutianap
1. ez itt "enyhén" offtopic, még az Úriember múltját figyelembe véve is...
2. még van idő bőven
3. hagyd csak, majd a commish intézi 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
VaLaki gyöjjön zsűrinek a Bert Bell- es sigbattle-re plííz

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Na akkor utolsó lehetőségként lehet még jelentkezni Eagles Fantasy Ligába:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Eagles NFL liga - Fantasy Football | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

E-A-G-L-E-S EAGLES !