Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Elkapásban a többi futóhoz képest hogy áll? Mert az is rengeteget számít, főleg nálunk.Desert Eagle .5o
Forté szerintem jobb abban, de most nem igazán néztem rendes statot erről, csak telefonról netezek.
több mint 14 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Jah én is úgy vettem észre, hogy kevésbé használjuk őt mostanában, de akkor a statok is igazolják.
Ez a lóbálás dolog meg úgy tűnik házon belüli gond, Vicknek se sikerül elmagyarázni, hogy 'he mán na', és Shady is nyugodtan futkározik így.Desert Eagle .5o
Amíg Shady nem ejti el, addig felőlem az ujjbegyén is pörgetheti, Vick viszont már sosem fog ezen változtatni, ez már szinte a védjegye 😊
több mint 14 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 291 — No one likes us, cause no one like us
Jah én is úgy vettem észre, hogy kevésbé használjuk őt mostanában, de akkor a statok is igazolják.
Ez a lóbálás dolog meg úgy tűnik házon belüli gond, Vicknek se sikerül elmagyarázni, hogy 'he mán na', és Shady is nyugodtan futkározik így.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 431 — Beware the Slim Reaper!
RB screenekből eléggé visszavettünk idén ill. ami volt többnyire azok sem voltak olyan sikeresek mint korábban. Helyette kicsit több a WR screen.
Shady labdafogása egyedül az idegesítő, futás közben nagyon szereti lengetni. Eddig még nem volt belőle nagy baj, de pont a Bears ellen kéne fokozottan figyelni erre.

több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Elkapásban a többi futóhoz képest hogy áll? Mert az is rengeteget számít, főleg nálunk.Desert Eagle .5o
Idén érdekes de nem túl jól. TD-kben igen, de elkapott yardban annyira nem. Mondjuk amióta jobb a fal, azóta esett vissza, elég jól kezdett a szezonban, de aztán a fal elkezdett tartani és így nincs szükség a checkdownra, csak a Red Zoneban szoktuk használni.

Amúgy én ezt az oldalt szoktam nézni, tavaly Shady itt a negyedik volt, és még idén is feljöhet, mert Smith és Peterson is pihen.

http://msn.foxsports.com/nfl/sortableStats?div=NFL&seasonState=regular&table=yard&stat=ydTot&sortType=nfl-player-stats-receiving&dir=descending
több mint 14 éve
Elkapásban a többi futóhoz képest hogy áll? Mert az is rengeteget számít, főleg nálunk.

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 563 — rabszolga
Amúgy Shady lett az NFC-ben a hét támadója.
Egy kis megjegyzés, hallgattam ma Höri-Gabtsi-Fucu féle podcastet és valaki említi, hogy szerinte Fred Jackson a No.1 futó jelenleg a ligában. Ezen agyaltam, hogy vajon nálam Shady a legjobb-e? És arra jutottam, hogy 4-en vannak élen most nálam (Jackson, AP, Forte még). Erre hazajövök és látom, BGN-re felraktak egy ESPN-es táblázatot, futók rangsoráról és ez a brutális:
yardban AP van előtte csak, 44 yarddal, de egy meccsel többet játszottak (meg mellesleg 32-fel több futása volt). Yard/attemptben, ami szerintem a legmérvadóbb, ha valaki kap elég carryt, Shady a 3., ketten előzik meg, Vick (külön faj) és DeMarco Murray, akinek a sokezer yardos meccse után nem volt nagy extra elérni a 6-os átlagot. 20 yardnál hosszabb futása 8 darab volt McCoynak, ketten vannak előtte, Forte és Fred, mindketten 9-9 futással. Futott TD-ben is második Shady, szintén 8 van neve mellett, itt AP előzi, ő 9-nél jár. Emellett pedig neki van a futók között messze a legtöbb futott 1. downja, 49-cal, második AP 40-nál jár.Deny
Plusz azt hiszem messze neki van a a legtöbb 10+ yardos futása a ligában. (Erről nincsen statom, csak a Redskins ellen mondták a kommentátorok.) Egyedül talán AP jobb nála, de azért nem biztos h elcserélném rá.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Amúgy Shady lett az NFC-ben a hét támadója.
Egy kis megjegyzés, hallgattam ma Höri-Gabtsi-Fucu féle podcastet és valaki említi, hogy szerinte Fred Jackson a No.1 futó jelenleg a ligában. Ezen agyaltam, hogy vajon nálam Shady a legjobb-e? És arra jutottam, hogy 4-en vannak élen most nálam (Jackson, AP, Forte még). Erre hazajövök és látom, BGN-re felraktak egy ESPN-es táblázatot, futók rangsoráról és ez a brutális:
yardban AP van előtte csak, 44 yarddal, de egy meccsel többet játszottak (meg mellesleg 32-fel több futása volt). Yard/attemptben, ami szerintem a legmérvadóbb, ha valaki kap elég carryt, Shady a 3., ketten előzik meg, Vick (külön faj) és DeMarco Murray, akinek a sokezer yardos meccse után nem volt nagy extra elérni a 6-os átlagot. 20 yardnál hosszabb futása 8 darab volt McCoynak, ketten vannak előtte, Forte és Fred, mindketten 9-9 futással. Futott TD-ben is második Shady, szintén 8 van neve mellett, itt AP előzi, ő 9-nél jár. Emellett pedig neki van a futók között messze a legtöbb futott 1. downja, 49-cal, második AP 40-nál jár.
több mint 14 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 333 — Eagles fan
Már megint mindenki a bandwagonon ül:

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d823b1ec4/NFC-East-favorite

És a Cowboys? Reálisan kb kétszer vagy háromszor kapnak még ki idén...somebody08
Sztem úgy számolnak,hogy mi már nem kapunk ki alapszakasz meccsen. :cool: Ám tényleg vicces a média odaát.Egy meccs amin minden klappol és már kezdődik a hype.
Viszont lehet szavazni Shadyre a heti FedEx Ground Players of the Week szavazáson: http://www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2011/reg/8?module=HP11_content_stream_voting_fedex#playerId:09000d5d823a0395

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
somebody08 Philadelphia Eagles 903 — Majd jövőre...
Már megint mindenki a bandwagonon ül:

http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d823b1ec4/NFC-East-favorite

És a Cowboys? Reálisan kb kétszer vagy háromszor kapnak még ki idén...
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Apró érdekesség, mindössze négy alkalommal küldtünk több embert a QB-ra, mint 4 vasárnap.
több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 100 — Apu ökölbeszorított keze
Én csak azért vészmadárkodok mert eddig bejött

több mint 14 éve
Én csak azért vészmadárkodok mert eddig bejött

több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ilyenkor jön a nagy pofon....Janek
Na mostan tessék minket hagyni örömködni és reménykedni 😛 Egyébként ilyenkor úgy érzi az ember milyen "egyszerű játék" ez az amerikai foci de a végrehajtás ugye mégsem egyszerű, meg kell próbálni állandósítqani ezt a formát.
Jackson és Maclin szürke volt???? Hát legfeljebb önnmagukhoz képest meg a statisztika alapján, de nagyon fontos elkapásokat hoztak ugye Maclinnek az első TD de például asszem a 3. negyedben 3. és kb 9-nél középre TE pozícióba kapott el szépet D-Jax (az nagy volt mikor ennél a szitunál mutatták egy oldalon a négy elkapót aztán válogasson a védelem kinek megy a labda Jax-nek ment 😊 )
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
nem, a nagy pofon az a 4 vereség volt
több mint 14 éve
Ilyenkor jön a nagy pofon....

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 563 — rabszolga
Nah ez jó kis meccs volt. Az Oline és Shady brutális volt. Shady-t pedig tényleg nem lehet nem szeretni.

Kelce kapja elég rendesen 😀
http://www.bleedinggreennation.com/2011/10/31/2528492/jason-kelce-come-on-man#storyjump

Azért a generációváltások elég jól megoldottak az O#-nél. McNabb-->Vick, Westbrook-->Shady, OT-knál is csak egyedül a tavalyi év volt olyan, hogy nem volt normális RT-nk. WR-ek és TE-k pedig egyértelműen jobbak lettek.

Már csak azt nem értem, hogy hogyan tudtunk kikapni 4x. És abból kétszer teljesen mi vertük meg saját magunkat.
Remélem, hogy most már nincs megállás. Köv 3 meccset hozni kell és akkor újra lehet reálisan PO-ról beszélni.
több mint 14 éve
Na most néztem meg, alig tudtam, de sikerült elkerülni az eredményt ma. Hú nagyon nagy meccs volt 😀
Shady nemtom hogy nem mindenki kedvence az egész világon. Ez a srác minden tekintetben szerethető, ráadásul a liga egyik legjobb futója, ha nem a legjobb. Az meg nagyon aranyos, hogy mennyire szereti Muddot. Haláli volt, hogy mindig piszkálta szegényt, aki mankóval kórivált ott 😀 A végén meg még felült kicsit biciklizni is. Imádom ezt a McCoyt, nagyon nagy arc 😀 THE REAL SLIM SHADY!

Amúgy még Peters se semmi miket takarít, hát volt hogy több embert simán eltolt a gecibe 😀

Cole-Babin megint brutálisan jó volt, szeretem nézni ahogy játszanak, nagyon látványos.

Végre Celek is képességeinek megfelelően villogott. D-Jax meg MacLin ma szürke volt, de hát nem csoda, kb az volt a gameplan Dallasban, hogy szedjük ki őket, csak közben a safetyk nagyon mélyen voltak emiatt, így végig szopták az inside playeket, meg a futásokat.

Ezt az Asot igazoltuk mi le, végre ő is rendben, valamint Chaney is kezdi hozni, amit vártunk tőle.

Egyszerűen kellett ennyi idő, hogy összeálljon minden. Azért ne feledjük, új DC, új O és D-line edző, rengeteg új arc. Nagyon kellett ez nekünk, hogy végre minden klappoljon.
Viszont véglegesen akkor fognak meggyőzni, ha a Bears ellen is nyerünk.

OFF: Andyről valaki egy kicsit felturbózott avatar képet csinálhatnak így beöltözve 😀

több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
OMG!
Eagles Live most!Nézzétek meg,hogy néz ki Andyyyyyyyyy! 😂 Erről tuti lesz vmi kép. 😀Greengo
Sorry a képméret miatt.

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
OMG!
Eagles Live most!Nézzétek meg,hogy néz ki Andyyyyyyyyy! 😂 Erről tuti lesz vmi kép. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Sziasztok eddig fél szemem letakarásával és minden "eltakarom a képernyőt módszerrel" sikerült elkerülnöm az eredményt nem is akarom megtudni mi volt ma (azaz tegnap) a dallas ellen, a kérdésem hogy valahol fent lesz-e a teljes meccs? letölteném és megnézném. Tavaly is volt ilyen link amikor meg tudtam nézni a teljes meccset viszont már elfelejtettem.
Légyszi az eredmény megmondása nélkül segítsetek pls 😊

Köszizsoeo
Pedig kénytelen leszel visszaolvasni ha le akarod tölteni mert már szóba került.Vagy nézz rá blogra oda is felkerült 1 lehetőség. 😊 Azért ment egy PM is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 807 — Fly Eagles
Sziasztok eddig fél szemem letakarásával és minden "eltakarom a képernyőt módszerrel" sikerült elkerülnöm az eredményt nem is akarom megtudni mi volt ma (azaz tegnap) a dallas ellen, a kérdésem hogy valahol fent lesz-e a teljes meccs? letölteném és megnézném. Tavaly is volt ilyen link amikor meg tudtam nézni a teljes meccset viszont már elfelejtettem.
Légyszi az eredmény megmondása nélkül segítsetek pls 😊

Köszi
több mint 14 éve
greenboy Philadelphia Eagles 283
Szinte minden bejött, szép siker!
Az első félidei frenetikus játéka után csak azért szorítottam, hogy a második játékrészben is legalább szerezzen a csapat egy TD-t, és az is sikerült, mert van egy olyan érzésem, hogy a második félidőre az ellenfelek elemzői jobb munkát végeznek, mint a mieink, jó lenne ebben is javulni…
több mint 14 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Úgy érzem, hogy most a sokat szidott Andy bácsi és az edzői stáb is megérdemli a dicséretet, tökéletes gameplan, nagyszerű végrehajtás a játékosoktól.Olyan érzésem volt mintha az egész meccs, minden play pontosan Andy-ék tervei szerint alakult volna, az eddig kiváló dallasi védelem egy szétesett csapatrész benyomását keltette, szétziláltuk őket.McCoy akkor futott 10 yardot amikor akart, pedig ez volt a number 1 run defense.És ez a legfontosabb, ha egy jó run D-re is így rá tudjuk erőltetni az akaratunkat az bizakodásra adhat okot.
Ha ugyanis megy a futás akkor utána Vick-nek több területe van amit ő be is játszik és innentől megállíthatatlanok vagyunk,csak a labdavesztéseink az ellenfeleink.
több mint 14 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Az első fele már lent is van, (hiába no az új pc az új pc) s teljesen jó, én az elsőt kezdtem letölteni a wizwigről, köszi még egyszer Shawn, innen már tudjuk hol keressük amit kell, reméljük a további meccsek is hasonlóan népszerűek lehetnek majd 😛dande
Szívesen. Ha van rá igény mindig kiteszem blogra, illetve a régi meccseinket is amikről találok linket.