NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
 theeagleswire.usatoday.com/2022/05/14/philadelphia-eagles-news-2022-nfl-schedule-reveal-win-loss-record-poll/

Ha valakit érdekel innen a kèp-menetrend nagyon jól letölthető. Akár telóra is. Szerintem nagyon jól nèz ki. 😀
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ja, én is élvezem, ha a harmadik évre lenne a digin is 😂

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy miért jó, hogy tv-s meccseink vannak?
Greengo
Mert èn már ilyen lusta boomer vagyok hogy szeretek kènyelmesen tvben magyarul nèzni (mèg ha időnként össze vissza is beszèlnek 🤪)
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Amúgy miért jó, hogy tv-s meccseink vannak?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Invincible Philadelphia Eagles 869
Csak megelőztèl most akartam belinkelni 😛

Minden tisztelettel az ellenfelek iránt ha ebből nem jön ki rájátszás akkor semmiből. A bye picit lehetett volna kèsőbb.

A Titans ès a Packers meccs tűnik tuti bukónak, a többi hozható. Nyilván a csoport meccsek 50-50. Kicsit több esèly van rà, hogy tvben leszünk itthon mint tavaly 🤪

Fly Eagles fly
dande
2 MNF,2 SNF, 1 TNF Az tuti TV-s! 😄

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 3 éve
Csak megelőztèl most akartam belinkelni 😛

Minden tisztelettel az ellenfelek iránt ha ebből nem jön ki rájátszás akkor semmiből. A bye picit lehetett volna kèsőbb.

A Titans ès a Packers meccs tűnik tuti bukónak, a többi hozható. Nyilván a csoport meccsek 50-50. Kicsit több esèly van rà, hogy tvben leszünk itthon mint tavaly 🤪

Fly Eagles fly
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 630 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezeken a napokon dől el hogy szárnyalás vagy szarnyalás vár Sirianiékra.
több mint 3 éve
Hm felmerült egy Chuk Clark S JReagor csere a Ravenssel. Nekem tetszene.
több mint 3 éve
Lions ellen kezdünk idegendben (tuti nem tvs meccs itthon 😊) magyar i. 19.00 és karácsonyi meccs a Boys ellen 22.25 😊 jelen állás szerint 😛
több mint 3 éve
 www.phillyvoice.com/jalen-hurts-eagles-qb-nfl-draft-free-agency-trades-offseason-nick-sirianni/

Egy èrdekes írás Hurts fejlődèse èrdekèben tett lèpèseiről. Remèljük láthatjuk a pozitív hatását!
több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Bradberry nem lenne rossz 😀
dande
A csoport riválisoktól érkező játékosok mindig beválnak . | (ja... mégsem) |

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve

Bradberry nem lenne rossz 😀
több mint 3 éve
Ha Strong bírja egèsz jó kis 22-s roster lehet belőle 😛

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Cooks még velem is 1000 yardos elkapó lenne😂

több mint 3 éve
 www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/replacing-legends-brandon-graham-fletcher-cox-jason-kelce-crucial-eagles
több mint 3 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Eszméletlen jó szerződés. Elkezdtem egy mélyebb összehasonlító elemzést a héten, csak sok volt a meló és még nem tudtam befejezni. Röviden a konklúzió, hogy több csapat is komolyan benézte ezt a piacot. Ellenben Howie megint lerabolt valakit.
Hulkeinstein
Azt mondod, hogy Adamsért 1+2 kör plusz 23 milla vagy Hillért 1+2+resztli plusz 24 milla az a piac benézése, de Brownért 1+3 plusz 19 milla az a partner lerablása? Vagy nem az Adams / Hill trade-ekre gondoltál benézésként?
peterk2005
Nem ezekre a szerződésekre gondoltam elsősorban, bár szerintem erős érvek vannak amellett, hogy a 3 deal közül egyértelműen Brown érte meg a legjobban.

Én inkább Hollywoodra, Brandin Cooksra, Kirkre, Mike Williamsra gondoltam.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Eszméletlen jó szerződés. Elkezdtem egy mélyebb összehasonlító elemzést a héten, csak sok volt a meló és még nem tudtam befejezni. Röviden a konklúzió, hogy több csapat is komolyan benézte ezt a piacot. Ellenben Howie megint lerabolt valakit.
Hulkeinstein
Azt mondod, hogy Adamsért 1+2 kör plusz 23 milla vagy Hillért 1+2+resztli plusz 24 milla az a piac benézése, de Brownért 1+3 plusz 19 milla az a partner lerablása? Vagy nem az Adams / Hill trade-ekre gondoltál benézésként?

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Ez egy három éves 19M/éves szerződés (ha Brown jó lesz akkor 4 év 18.5 millás ami még jobb) lényegében. Az utolsó év 37 milliója nyilvánvalóan csak dísz, hogy meg legyen a 100M a hírekben. A Jags ennyi fizetett Kirknek. 😀

(Így még érthetetlenebb, hogy a Titans miért nem akarta ezt megadni neki. Lehet, hogy tényleg annyira megromlott a viszony, hogy Brown el akart mindenképpen menni?)

Ez hívják barátinak
dande
peterk2005
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 400 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez egy három éves 19M/éves szerződés (ha Brown jó lesz akkor 4 év 18.5 millás ami még jobb) lényegében. Az utolsó év 37 milliója nyilvánvalóan csak dísz, hogy meg legyen a 100M a hírekben. A Jags ennyi fizetett Kirknek. 😀

(Így még érthetetlenebb, hogy a Titans miért nem akarta ezt megadni neki. Lehet, hogy tényleg annyira megromlott a viszony, hogy Brown el akart mindenképpen menni?)

Ez hívják barátinak
dande

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
A védelemben S pozira szerintem Epps v KWallace lesz bepróbálva... ami fogosabb kérdés az hogy ki lesz a szélső cb ?
maddox meg mc pherson lesz kirakva akkor ordas szívás lesz normális qb-k ellen.
Janek
Szerintem esélytelen, hogy Epps vagy Wallace legyen a kezdő. Alapvetően el lehetne képzelni, de ilyenkor mindig érdemes belegondolni abba, hogy mi van ha Harris a 2. meccsen elszakítja a térdét. Na ott már konkrétan Andre Chachere lenne első számú opció ha esetleg 3 safetyvel állunk fel, úgyhogy nem megy át a smell teszten, erősen bűzik a terv 😊

CB2-vel hasonló a helyzet. A sajttájon jól hangzik, hogy "sokkal többre értékeljük az öltözőben lévő embereket, mint bárki más", de sok bizonyíték nincs mögötte. Ha annyira sokat mutatott volna valaki a tavalyi év vége felé, akkor biztos kap pár snapet 1-2 meccsen, azóta meg egy edzésünk sem volt.

Mindkét pozíció még akkor is vékony ha jön kezdő szintű veterán, szóval akármi is lesz, nem optimális a helyzet, de engem konkrétan megdöbbentene, ha bárki kezdene egy teljesen egészséges Sec-ben a mostani keretből Slayt, Harrist és Maddoxot leszámítva.

Persze sérülés úgyis lesz, úgyhogy nagy az esély hogy sokat látjuk majd Eppset meg Wallace-t, de Howie nem hülye és ő sem akarja látni Chacherét szaladgálni miközben éppen felfelé tart a csapat.

Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
A védelemben S pozira szerintem Epps v KWallace lesz bepróbálva... ami fogosabb kérdés az hogy ki lesz a szélső cb ?
maddox meg mc pherson lesz kirakva akkor ordas szívás lesz normális qb-k ellen.

több mint 3 éve

ez milyen kemény már 😀 😀 😀 mondjuk ettől még GM lehet tán. Max egy év és viszik vhpva.
több mint 3 éve
Amúgy durva, ha az edzői gárdát egyelőre nem is de FOt èvről èvre szètszedik. Howie nem győzi pótolni az embereket. Ki is volt emiatt akadva mèg február környékén. Most a Browns visz el várhatóan egy tehetséges hölgyet illetve Weidl az egyik legesèlyesebb Colbert utódjának a Steelers GM pozijára.
több mint 3 éve

Ez hívják barátinak