Philadelphia Eagles
The return.#JAXvsPHI | #DUUUVAL pic.twitter.com/XmryijfIZt
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) October 2, 2022
Fly Eagles fly!
A.J. Brown's baby son, A.J. Jr., was born last night.
— Zach Berman (@ZBerm) September 30, 2022
Brown is still wearing the hospital band on his wrist — he was on his way back to the hospital after work today.
Everyone is healthy, he reports. And his daughter is thrilled to be a big sister.
2000 óta, aki utoljára veretlen maradt, az 10 alkalommal SB-ba jutott 😊
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/eagles-defensive-line-rotation-jonathan-gannon?cid=sm_npd_rsn_phi_twt_mn
Jalen Hurts named the NFC Offensive Player of the Month:https://t.co/t2Loy6IqA3
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) September 29, 2022
#Eagles Brandon Graham is NFC Defensive Player of Week. Last week it was Darius Slay
— Ed Kracz (@kracze) September 28, 2022
www.phillyvoice.com/breaking-down-eagles-9-sacks-carson-wentz-gifs-and-stuff/
Mára befejeztem 😛
NFL Power Rankings - Week 4
www.thescore.com/nfl/news/2419382
Working every single day.@JalenHurts | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/H0Biux3ZpF
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 27, 2022
2007-ben volt, és nem 10, hanem 12 😕 Winston Justice "nagy meccse" volt.9 sack egy meccsen, nagy Grat, Wentz konstansan feküdt akkor?A Giantstől egyszer egy 10-est kaptunk. Sose felejtem el.Ha jól emlékszem akkortájt bajnokok is lettek.
Rodaron
Greengo
Aki esetleg nem látta és meg akarja nézni, fent van a Youtube-on. A topikot nem szennyezem be vele, még elviszi a jó szerencsét. 😉

Heti Merrill 😊its Carson being Carson 😀 no chill
.@mreeseeagles's excitement is contagious.@SportsRadioWIP | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/nFMhXZ9aVF
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 26, 2022
dande2
biztos ami biztos vissza kéne hozni Foles-t, nehogy azon menjen el majd a vége. Márcsak kabalának is. 😀Nyilván óvatosan kezeljük, de azért nem rossz 😊Nem szeretnék ilyeneket olvasni. Egyszer már volt ilyen szitunk aztán mi lett a vége | (ja SB WIN) |
eu.delawareonline.com/story/sports/nfl/eagles/2022/09/26/eagles-enabling-jalen-hurts-mvp-caliber-season-devonta-smith-aj-brown-carson-wentz-commanders-nfl/69505920007/
dande2
Ez a O# lelassítás nagy előnynél szerintem tudatos. A cél a sok futójáték lenne és az óra lepörgetése. Ahogy BG írta Doug kivégezte az ellenfeleit mi nem hajtjuk szét a csapatot ha nem muszáj. Inkább az a kérdés, hogy ha nagyon jön fel az ellen akkor tudunk e kapcsolni időben. Szerintem ebben lehetne még fejlődni. (megnyugtató 3 pontokkal legalább) Lionsnál rezgett a léc, de azt annak tudom be, hogy első meccs volt és nem pörgött még a D# 100%-on, de mostanra ez látszik, hogy változott. Biztos lesz még ilyen meccs meg szorosabb/nehezebb is.Akkor majd kiderül mennyire vagyunk ott fejben. (szóval nem ekéznék még senkit az edzői stábból)Szép volt. Első félidőben el is döntöttük. Utána már csak az órát kellett pörgetni.Azért ez így nem lesz jó. A második félidők eddig támadó oldalon rohadt gyengék. Egyértelműen edzői hiba ez, a játék hívásokban nem is törekszünk a pontszerzésre. Ha jön egy komolyabb csapat, az megbüntethet. A Lions ellen ha van még 5 perc, akkor cumi van. Szeretném, ha ebben fejlődnénk.
Greengo
Shawn84
Greengo
Nyilván óvatosan kezeljük, de azért nem rossz 😊Nem szeretnék ilyeneket olvasni. Egyszer már volt ilyen szitunk aztán mi lett a vége | (ja SB WIN) |
eu.delawareonline.com/story/sports/nfl/eagles/2022/09/26/eagles-enabling-jalen-hurts-mvp-caliber-season-devonta-smith-aj-brown-carson-wentz-commanders-nfl/69505920007/
dande2
Ez a O# lelassítás nagy előnynél szerintem tudatos. A cél a sok futójáték lenne és az óra lepörgetése. Ahogy BG írta Doug kivégezte az ellenfeleit mi nem hajtjuk szét a csapatot ha nem muszáj. Inkább az a kérdés, hogy ha nagyon jön fel az ellen akkor tudunk e kapcsolni időben. Szerintem ebben lehetne még fejlődni. (megnyugtató 3 pontokkal legalább) Lionsnál rezgett a léc, de azt annak tudom be, hogy első meccs volt és nem pörgött még a D# 100%-on, de mostanra ez látszik, hogy változott. Biztos lesz még ilyen meccs meg szorosabb/nehezebb is.Akkor majd kiderül mennyire vagyunk ott fejben. (szóval nem ekéznék még senkit az edzői stábból)Szép volt. Első félidőben el is döntöttük. Utána már csak az órát kellett pörgetni.Azért ez így nem lesz jó. A második félidők eddig támadó oldalon rohadt gyengék. Egyértelműen edzői hiba ez, a játék hívásokban nem is törekszünk a pontszerzésre. Ha jön egy komolyabb csapat, az megbüntethet. A Lions ellen ha van még 5 perc, akkor cumi van. Szeretném, ha ebben fejlődnénk.
Greengo
Shawn84
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
.@mreeseeagles's excitement is contagious.@SportsRadioWIP | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/nFMhXZ9aVF
— Philadelphia Eagles (@Eagles) September 26, 2022
Szerkesztette: dande2
If only someone gave you the heads up https://t.co/lnM59CEdf3
— John McMullen (@JFMcMullen) September 26, 2022
,☺️
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
twitter.com/JasonKelce/status/1574392461782310912Csak a szokásos 🤪😁☺️
Hülyeállat 😀
csipkelli