NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
82
12
Philadelphia Eagles
If I were the Dolphins, I would ask why the Commissioner didn't fine or take draft picks away from Philadelphia for tanking the last game of the year in 20 and getting a higher pick. Tanking for one game is okay; talking about tanking isn't? Just wondering.
— Michael Lombardi (@mlombardiNFL) August 4, 2022
An iconic story.#FlyEaglesFly
— Philadelphia Eagles (@Eagles) August 4, 2022
Hurts 5 napjaNa hát kb ezt írtam, hogy ilyen lesz. De szerintem végig, egész pályafutása alatt ez lesz. Úgy meg nehéz FR QB-nak lenni ha nem vagy kiegyensúlyozott. Minshewban eddig csalódtam, de ő meccseken jobb. Mondjuk nyilván tudjuk, hogy nem ő a legélesebb kés a fiókban.
Jalen Hurts daily stock report tracker
— Brandon Lee Gowton (@BrandonGowton) August 2, 2022
Day 1: Even
Day 2: Down
Day 3: Down
Day 4: Even
Day 5: Up#Eagles
Ma küldött egy 70yardos bombát Reagornek 😊
Watkinsnak lett vmi sèrülèse
Bajuszmesternek (GardnerM) pedig nagyon nincs jó campje eddig....pláne ahhoz képest amit talán vártak tőle.
dande2
www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/eagles-training-camp-2022-miracle-nick-rallis-linebacker-room
Jalen Hurts daily stock report tracker
— Brandon Lee Gowton (@BrandonGowton) August 2, 2022
Day 1: Even
Day 2: Down
Day 3: Down
Day 4: Even
Day 5: Up#Eagles
Ma küldött egy 70yardos bombát Reagornek 😊
Watkinsnak lett vmi sèrülèse
Bajuszmesternek (GardnerM) pedig nagyon nincs jó campje eddig....pláne ahhoz képest amit talán vártak tőle.
My first Eagles stock report of the summer:https://t.co/1PmCmeCAB8
— Dave Zangaro (@DZangaroNBCS) July 31, 2022
Két ilyen baromi jó QB-t padra tenni 😕 Semmi gondom a Philivel, de tuti hogy akkor lennék szuper izgatott, ha akár forma akár sérülés miatt az egyik csere kapna pár meccset.Igen ma a vèdelemnek volt jó napja. Vic Fangio is kilátogatott. Mi megadunk neki minden esèlyt aztán legfeljebb ott van mèg Gardner vagy Strong, lehet próbálkozni😛Ma egyöntetüen azt írják szar volt. Holnap jó lesz. Aztán vegyes majd jó aztán 2 szar.Pont azt reméljük hogy nem, mert javul 😛 🤪Első nap összefoglalója:Ezt minden nap bemásolhatod szerintem míg játszik 😀
www.phillyvoice.com/eagles-2022-training-camp-practice-notes-day-1-football-is-back/
Hurtsnek vegyes napja volt.
dande2
Shawn84
dande2
Shawn84
dande2

Liverpool Fc
A múltból tanulva szerintem ez nem sokat számít. Amúgy szerintem jó lesz Hurts, a kérdés az, hogy egy kiemelkedő szezon után mennyire kezd el sírni új szerződés után és hogy ezzel mit kezdenek majd Rózsiék.Ma egyöntetüen azt írják szar volt. Holnap jó lesz. Aztán vegyes majd jó aztán 2 szar.Pont azt reméljük hogy nem, mert javul 😛 🤪Első nap összefoglalója:Ezt minden nap bemásolhatod szerintem míg játszik 😀
www.phillyvoice.com/eagles-2022-training-camp-practice-notes-day-1-football-is-back/
dande2
Shawn84
dande2
Shawn84
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
Igen ma a vèdelemnek volt jó napja. Vic Fangio is kilátogatott. Mi megadunk neki minden esèlyt aztán legfeljebb ott van mèg Gardner vagy Strong, lehet próbálkozni😛Ma egyöntetüen azt írják szar volt. Holnap jó lesz. Aztán vegyes majd jó aztán 2 szar.Pont azt reméljük hogy nem, mert javul 😛 🤪Első nap összefoglalója:Ezt minden nap bemásolhatod szerintem míg játszik 😀
dande2
Shawn84
dande2
Shawn84
Ma egyöntetüen azt írják szar volt. Holnap jó lesz. Aztán vegyes majd jó aztán 2 szar.Pont azt reméljük hogy nem, mert javul 😛 🤪Első nap összefoglalója:Ezt minden nap bemásolhatod szerintem míg játszik 😀
dande2
Shawn84
dande2
👋 to another day of #EaglesCamp#FlyEaglesFly pic.twitter.com/0StXJU4Bqr
— Philadelphia Eagles (@Eagles) July 29, 2022
Pont azt reméljük hogy nem, mert javul 😛 🤪Első nap összefoglalója:Ezt minden nap bemásolhatod szerintem míg játszik 😀
dande2
Shawn84
Szerkesztette: dande2
Első nap összefoglalója:Ezt minden nap bemásolhatod szerintem míg játszik 😀
dande2
JaQuan Hardy lett volna gondolom, de végül nem igazoltuk le, csak pár helyen már úgy kezelték, hogy jön.lett egy benga futó is a TC-reKicsoda? Mert kivi nem találom 😛
Janek
dande2

Lane Johnson doing work in 2021 🚜https://t.co/vGPikWmYDy
— Brandon Thorn (@BrandonThornNFL) July 26, 2022
Természetesen nem csak őt érdemes figyelni, az egész falat....nem rajtuk múlt és azt remélem nem rajtuk fog múlni Hurts teljesítménye....
Hajrá! 😊
What’s it like to be Coach Sirianni at practice?@DraftKings | #FlyEaglesFly pic.twitter.com/QlCaCTWXCr
— Philadelphia Eagles (@Eagles) July 21, 2022
Mindenesetre "erősítettük a Secet Jac Tartt S èrkezett korabbi 49rs 30 íves 😊