Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 4 éve
Grahamnél az első szerződésére gondoltam, ami akkoriban annyira nem volt olcsó (drága sem), viszont nem mutatott előtte olyan sokat, hogy ennyiért mindenképpen hosszabítani kellett volna vele. Egyébként asszem mehetett volna a Ginats-hoz több pénzért, de ő tényleg igazi Eagle. Curry meg hát... aki még nagyon szereti is már akkor tudhatta, hogy őrültség volt neki 50 milliót adni 5 évre. 😀
Csak annyit akartam írni, hogy szeretünk pénzt adni a még sokat nem mutató, viszont nagyobb potenciállal rendelkező pass rushereinknek. Ezért egy Barnett hosszabbításra is nagyon jó esély van.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Azért Curry-t ne említsük már egy lapon a többiekkel. Kint konszenzus van arról hogy vetminért sem kéne, nem hogy még jó pénzért.Én nem sajnáltam sem Grahamtől sem Currytől a pénzt mert ha a teljesítményük nem is olyan, a mentalitás ami mind a két játékosban meg van és egyfajta Eagles szív, az megfizethetetlen. Adott ponton nagyon sokat jelent lásd SB győzelem és, hogy Graham kész kevesebb pénzért is maradni. Ha Barnettben ez megvan és érdekli az új kihívás az új D sémával, akkor maradni fog, megoldják a pénz kérdést is.Következő cap csökkentési manőver Barnettel való hosszabbítás lehet, aki most 10t foglal a sapkából, de ez idénre le mehet 7 körülre is. Nem feltétlenül hozza amit 1 köröstől várhatunk főleg statokban, de a SB évben is voltak fontos momentumai és tavaly kezdett belejönni. Az új D sémában hátha még jobban magâra talál. Örülnék neki. Graham 2.0 😊Nehéz helyzetben van a vezetőség Barnettel kapcsolatban. Fiatal játékos magas plafonnal, aki sokat volt sérült, egészségesen viszont korrektül játszott. Sajnos a jelenlegi cap helyzetben 10 milliót kifizetni neki elég megkérdőjelezhető döntés lenne. Trade-elni is problémásabb az 5. éves opciójával, a szezon első napján garantáltá válik a teljes fizetése. Csak úgy kivágni sem lenne jó, mert simán benne van, hogy más csapatban kétszámjegyű sackeket fog hozni stabilan. A legjobb lenne egy nagyon csapatbarát 3 éves szerződés, sok ösztönzővel, kevés garantálttal, de ilyen szerződést meg Barnett nem fog aláírni. Mondjuk, ha Grahamre vagy Curry-re gondolok, simán benne van, hogy Howie nagy pénzt ad neki a teljesítményéhez képest. Kiváncsi vagyok. 😀
dande
balintbaba
Közben Brooks trade is felmerült, Stoutlandnek lenne dolga megint ha valóban őt is elengedjük.
A Hurts storyval kapcsolatban pedig, a tulaj valóban ne feltétlenül szóljon bele a szakmai részbe. De ha látja Hurtsben a fantáziát, abban igaza van hogy ne variáljunk egyfolytában. Próbaljuk valóban mit tud, aztán meglátjuk. Ha pocsék lesz, nem félek tőle, hogy Lurie ragaszkodna hozzá 😛
dande
több mint 4 éve
Grahamnek csak idén magas a caphitje, a szerződése amúgy nem drága a DE-k között. Összességében nincsen túlfizetve. Szinte soha nem sérült (kopogjuk le), folyamatosan képes magas szintű teljesítményre. Csak a sack számai nem kiemelkedőek, de pont ő az iskolapéldája annak, hogy nem csak ez statisztika határoz meg egy jó DE-t. Az öltözői jelenlétéről még nem is beszéltünk.Johnsonnál nekem az a legnagyobb kérdés, hogy mennyire lesz egészséges. A tavalyi szezon előtt műtötték a bokáját, és túl korán tért vissza, félig sérülten játszott, majd ismét megsérült a bokája és újabb műtét következett. Ez azért nem hangzik jól, ha hozzátesszük, hogy katasztrofálisan kezeli a csapat a sérüléseket.
Brooks hasonló cipőben van, neki 3 súlyos sérülése is volt az utóbbi években. Felreppent, hogy elcserélnénk, Mögötte ott van Herbig, aki nem Brooks, de tavaly kezdő szinten játszott és olcsó.

több mint 4 éve
Én nem sajnáltam sem Grahamtől sem Currytől a pénzt mert ha a teljesítményük nem is olyan, a mentalitás ami mind a két játékosban meg van és egyfajta Eagles szív, az megfizethetetlen. Adott ponton nagyon sokat jelent lásd SB győzelem és, hogy Graham kész kevesebb pénzért is maradni. Ha Barnettben ez megvan és érdekli az új kihívás az új D sémával, akkor maradni fog, megoldják a pénz kérdést is.Következő cap csökkentési manőver Barnettel való hosszabbítás lehet, aki most 10t foglal a sapkából, de ez idénre le mehet 7 körülre is. Nem feltétlenül hozza amit 1 köröstől várhatunk főleg statokban, de a SB évben is voltak fontos momentumai és tavaly kezdett belejönni. Az új D sémában hátha még jobban magâra talál. Örülnék neki. Graham 2.0 😊Nehéz helyzetben van a vezetőség Barnettel kapcsolatban. Fiatal játékos magas plafonnal, aki sokat volt sérült, egészségesen viszont korrektül játszott. Sajnos a jelenlegi cap helyzetben 10 milliót kifizetni neki elég megkérdőjelezhető döntés lenne. Trade-elni is problémásabb az 5. éves opciójával, a szezon első napján garantáltá válik a teljes fizetése. Csak úgy kivágni sem lenne jó, mert simán benne van, hogy más csapatban kétszámjegyű sackeket fog hozni stabilan. A legjobb lenne egy nagyon csapatbarát 3 éves szerződés, sok ösztönzővel, kevés garantálttal, de ilyen szerződést meg Barnett nem fog aláírni. Mondjuk, ha Grahamre vagy Curry-re gondolok, simán benne van, hogy Howie nagy pénzt ad neki a teljesítményéhez képest. Kiváncsi vagyok. 😀
dande
balintbaba
Közben Brooks trade is felmerült, Stoutlandnek lenne dolga megint ha valóban őt is elengedjük.
A Hurts storyval kapcsolatban pedig, a tulaj valóban ne feltétlenül szóljon bele a szakmai részbe. De ha látja Hurtsben a fantáziát, abban igaza van hogy ne variáljunk egyfolytában. Próbaljuk valóban mit tud, aztán meglátjuk. Ha pocsék lesz, nem félek tőle, hogy Lurie ragaszkodna hozzá 😛
több mint 4 éve
Következő cap csökkentési manőver Barnettel való hosszabbítás lehet, aki most 10t foglal a sapkából, de ez idénre le mehet 7 körülre is. Nem feltétlenül hozza amit 1 köröstől várhatunk főleg statokban, de a SB évben is voltak fontos momentumai és tavaly kezdett belejönni. Az új D sémában hátha még jobban magâra talál. Örülnék neki. Graham 2.0 😊Nehéz helyzetben van a vezetőség Barnettel kapcsolatban. Fiatal játékos magas plafonnal, aki sokat volt sérült, egészségesen viszont korrektül játszott. Sajnos a jelenlegi cap helyzetben 10 milliót kifizetni neki elég megkérdőjelezhető döntés lenne. Trade-elni is problémásabb az 5. éves opciójával, a szezon első napján garantáltá válik a teljes fizetése. Csak úgy kivágni sem lenne jó, mert simán benne van, hogy más csapatban kétszámjegyű sackeket fog hozni stabilan. A legjobb lenne egy nagyon csapatbarát 3 éves szerződés, sok ösztönzővel, kevés garantálttal, de ilyen szerződést meg Barnett nem fog aláírni. Mondjuk, ha Grahamre vagy Curry-re gondolok, simán benne van, hogy Howie nagy pénzt ad neki a teljesítményéhez képest. Kiváncsi vagyok. 😀
dande
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Következő cap csökkentési manőver Barnettel való hosszabbítás lehet, aki most 10t foglal a sapkából, de ez idénre le mehet 7 körülre is. Nem feltétlenül hozza amit 1 köröstől várhatunk főleg statokban, de a SB évben is voltak fontos momentumai és tavaly kezdett belejönni. Az új D sémában hátha még jobban magâra talál. Örülnék neki. Graham 2.0 😊
több mint 4 éve
Egy érdekes stat.Egy másik. (WAR = win above replacement)
Greengo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
www.si.com/nfl/eagles/news/exploring-a-zach-ertz-trade-to-the-bengalsFájna, de legalább jó helyre kerülne. Burrownak sokat segíthet.Ha már anno Eifertet húzták ki a két Top TE prospect közül, és nem ők jártak jobban.
több mint 4 éve
Nagyon örülök mindkét döntésnek. A pénzen túl ez azt is jelzezheti számomra, hogy Kelce lát fantáziát a dologban.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Eagles and C Jason Kelce have agreed on a new deal for 2021, paying him $9M fully guaranteed at signing and potentially up to $12M, source said. He announced on Instagram he’s back for another season.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 5, 2021
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Eagles have some cap work to do, and that focus has begun: They just restructured CB Darius Slay’s contract to create $9.14M in salary cap room, source said.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 5, 2021
több mint 4 éve
ez igaz de elég wtf pick lenne 2x első körben LT-t húzni 2 év alatt. Mondjuk WR-t is húztunk szóval jöhet egy CB pickIgen, egészen rég óta LT a srác. Ha valami miatt mégse ott kellene játszania, előbb látom G-ban mint a fal jobb oldalán. De hát 2020 is úgy indult, hogy ő a LT, csak aztán nem is tudom talán 2. vagy 3. edzés után be is fejeződött az idénye.En nem lattam meg olyan mockot ahol ne WR vagy OT lenne a pick.Dillard egész karrierje során sosem játszott a jobb oldalon (high schoolban sem). Ha jól emlékszem a draftkor is eléggé ki lett hangsúlyozva, hogy tipik bal oldali tackle, saját elmondása alapján sem való a másik oldalra. Amúgy engem Mailata meggyőzött, Dillard meg majd ülhet a kispadon. 😀
Mondjuk a Dillard elso kor utan erdekes lenne de lehet tudna Rt-t is jatszani LJ meg menne tradre
Janek
Johnson szerintem marad, a médiából úgy jön le, hogy szereti a csapatot és a vezetőséggel is jó a kapcsolata. Nem hiszem, hogy vele kapcsolatban felmerülne a trade lehetősége. Gondolom mindenki emlékszik még pár évvel ezelőtt mikor Howie nagy maddenezésben volt. Bradford, Maxwell, vagy akár McCoy Kiko Alonsóra való elcserélése. Most meg elcseréltük a 130 milliós fr. irányítónkat. 😀 Oké, hogy ez most nem olyan fontos, mert nincs pénz szabadügynökökre, de nem lehet minden fontos játékost csak úgy csereberélni, rossz fényt vet a csapatra.
balintbaba
alatriste
több mint 4 éve
Igen, egészen rég óta LT a srác. Ha valami miatt mégse ott kellene játszania, előbb látom G-ban mint a fal jobb oldalán. De hát 2020 is úgy indult, hogy ő a LT, csak aztán nem is tudom talán 2. vagy 3. edzés után be is fejeződött az idénye.En nem lattam meg olyan mockot ahol ne WR vagy OT lenne a pick.Dillard egész karrierje során sosem játszott a jobb oldalon (high schoolban sem). Ha jól emlékszem a draftkor is eléggé ki lett hangsúlyozva, hogy tipik bal oldali tackle, saját elmondása alapján sem való a másik oldalra. Amúgy engem Mailata meggyőzött, Dillard meg majd ülhet a kispadon. 😀
Mondjuk a Dillard elso kor utan erdekes lenne de lehet tudna Rt-t is jatszani LJ meg menne tradre
Janek
Johnson szerintem marad, a médiából úgy jön le, hogy szereti a csapatot és a vezetőséggel is jó a kapcsolata. Nem hiszem, hogy vele kapcsolatban felmerülne a trade lehetősége. Gondolom mindenki emlékszik még pár évvel ezelőtt mikor Howie nagy maddenezésben volt. Bradford, Maxwell, vagy akár McCoy Kiko Alonsóra való elcserélése. Most meg elcseréltük a 130 milliós fr. irányítónkat. 😀 Oké, hogy ez most nem olyan fontos, mert nincs pénz szabadügynökökre, de nem lehet minden fontos játékost csak úgy csereberélni, rossz fényt vet a csapatra.
balintbaba

Liverpool Fc
több mint 4 éve
En nem lattam meg olyan mockot ahol ne WR vagy OT lenne a pick.Dillard egész karrierje során sosem játszott a jobb oldalon (high schoolban sem). Ha jól emlékszem a draftkor is eléggé ki lett hangsúlyozva, hogy tipik bal oldali tackle, saját elmondása alapján sem való a másik oldalra. Amúgy engem Mailata meggyőzött, Dillard meg majd ülhet a kispadon. 😀
Janek
több mint 4 éve
En nem lattam meg olyan mockot ahol ne WR vagy OT lenne a pick.Mondjuk a Dillard elso kor utan erdekes lenne de lehet tudna Rt-t is jatszani LJ meg menne tradre
több mint 4 éve
Közben Johnstontól is búcsúzunk, lehet punternek jelentkezni 😊Riverske mint fő másokba rugdosó már mehetsz is hátha Wentzet eltalálod egy meccsen 😛
több mint 4 éve
Ezt talán!!!??? még Riverske is érti, 😛Jó egészséget a családnak!
Welcome to the Eagles family, Elliotte Ray Kelce!
— Philadelphia Eagles (@Eagles) March 4, 2021
Congratulations to Jason and Kylie!
📸: Kylie Kelce pic.twitter.com/shu1Hk6PiA
több mint 4 éve
Azert kicsit irigy vagyok, hogy nekünk(itteni ‘Boys topic) nincs egy ilyen kabala állatunk.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Na. Hoztam nektek egy új aktív fant? Remélem. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Az egyetlen sport amit még megnézek, mindegy ki játszik.Kedves riverszke!Kirúgták a főedzőt, elcserélték az ex franchise irányítót, és te Riverszke kapcsán érezted úgy, hogy meg kell először szólalnod a fórumban?
Cox
Szeresd jobban ezt a sportot, megérdemli. 😊
peterk2005
Kirúgták a főedzőt, valjuk be tesze-tosza hívások tömkelege volt, nem csak ebben az idényben.
Ex qb, nagy kedvencként szerepelt nálam is, de nem bírta el, hogy
Folesnak akkor minden sikerült még a lehetetlen is.
Láthattunk egy igazi csodába illő idényt egy tökös befejezéssel, de attól a mentalitástól messze került a csapat.
Lépni kellett szerintem is!
Azért megpróbálom, majd jobban szeretni ezt a sportot😁
több mint 4 éve
Kedves riverszke!Kirúgták a főedzőt, elcserélték az ex franchise irányítót, és te Riverszke kapcsán érezted úgy, hogy meg kell először szólalnod a fórumban?
Cox
Szeresd jobban ezt a sportot, megérdemli. 😊

több mint 4 éve
Szakmázzunk kedveskéim, szakmázzunk! | Amúgy engem gecire szórakoztatsz Riverske, szóval kérlek ne hagyd abba. : DD | Graham szerződését elvileg átsruktúráljuk, így valós esély van rá, hogy Eagle-ként vonuljon vissza, amit én nagyon szeretnék.
Graham mellett felkészül Cox, Johnson is. Valamint én Barnettet megpróbálnám eltrade-elni, vagy ha nem kivágni, annyira nem nyűgözött le sajna, főleg nem 10 millióért.
Draft: Chase-nek örülnék a legjobban, bár amilyen szerencséje van a csapatnak, valszeg kihúzzák előlünk. QB-t nem szeretnék, az öreg Jalen megérdemli ezt az egy évet, hogy bizonyítson. Ha a medical staff csak fele annyira lesz szar, mint az előző években, akkor még arra is megvan az esély, hogy jó fal mögött játszon Hurts.
több mint 4 éve
Kedves riverszke!Figyu, barátom. Vagy szakmázzunk rendesen vagy sehogy. Ideszúrsz egy cikket, amit senki nem ért, mert nem magyarul van. Ennek mi értelme? Beszéljünk inkább Wencről. Szakmázzunk.Source confirms #Eagles LB Alex Singleton, WR Greg Ward and RB Boston Scott have been tendered as exclusive rights free agents. @Jason_OTC had it first. As ERFAs, Scott, Ward and Singleton can only negotiate with the Eagles.
— Mike Kaye (@mike_e_kaye) March 1, 2021
dande
Riverske
Próbálom úgy írni, hogy még Te is megértsd!
Egy jó pár éve vagyok Ígülsz szurkoló és olykor-olykor rápillantok erre a forumra, de nálad szánalmasabb ember véleményét még nem olvastam!
"szakmázzunk"
Fröcsögsz valakire, aki már nem is a csapatt tagja!
Te leragadtál itt, mint riverszke a szándiégoba. (loszándzselesz)
Nem láttalak írni SB győzelem előtt, Te végtelenül szimpatikus lángelme.
Maradj meg ilyennek, ahogy vagy!
Szép dolog a magány!
Hajrá Sasok!
Köszönöm, hogy vagy riverszke!