Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bryan Braman érkezett vissza ST-be. Ő jó erősítés lehet, az ST-nek muszáj javulnia. S van esély rá, hogy Sidney Jones már idén pályára lépjen. Az ST egységgel is gyakorolt.
dande
SJ sztem nem fog pályára lépni....Viszont az ST-re tényleg ráférne egy kicsit jobb munka...Évek óta tudjuk, hogy jó ez a csapategység, de mostanában kicsit visszaestek.
Greengo
Igen, lehet, hogy itt félreértettem valamit, és egyenlőre csak az a lényeg, hogy a csapattal gyakorol.
több mint 8 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
Bryan Braman érkezett vissza ST-be. Ő jó erősítés lehet, az ST-nek muszáj javulnia. S van esély rá, hogy Sidney Jones már idén pályára lépjen. Az ST egységgel is gyakorolt.
dande
SJ sztem nem fog pályára lépni....Viszont az ST-re tényleg ráférne egy kicsit jobb munka...Évek óta tudjuk, hogy jó ez a csapategység, de mostanában kicsit visszaestek.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 8 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Van olyan is, amiben erősebb?
MrMiksa
Plusz Pro Bowl MVP és HoF-ban már ott van a meze. 😛 😀
Bébé
Meg a csukája is.

Szerintem Foles legnagyobb hibája mindig az volt, hogy nem veszi észre az üres célpontokat. Reméljük ezt a hiányosságot sikerül limitálni.
mustaine
Erre kíváncsi leszek, mert ilyet produkált a mostani meccsen is...
több mint 8 éve
Ertz játszhat!

Eléggé leírnak minket sok helyen, de sebaj, reméljük rájuk cáfolunk.
több mint 8 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
MrMiksa
A hosszú passzokbana leggyengébb Wentz, talán ebben a kategóriában lehet erre némi esély. 😀

Bébé
Ja, Basszus. Tényleg. Hát ez a szerencsétlen akkor lett szar miután Csip eltakarította a mélységi célpontját. A kis barátját Dzsekszont. Most lesz mélységi célpontja. Egy tervet kell követni és SB-t nyerünk: Baszd előre, majd lesz valami!
ano92
Végülis, egyszer már került SB-be csapat ilyen hozzáállással:  uproxx.com/ksk/f-k-it-im-throwing-it-downfield/
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan
MrMiksa
Bébé
Meg a csukája is.

Szerintem Foles legnagyobb hibája mindig az volt, hogy nem veszi észre az üres célpontokat. Reméljük ezt a hiányosságot sikerül limitálni.

több mint 8 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
MrMiksa
A hosszú passzokbana leggyengébb Wentz, talán ebben a kategóriában lehet erre némi esély. 😀

Bébé
Ja, Basszus. Tényleg. Hát ez a szerencsétlen akkor lett szar miután Csip eltakarította a mélységi célpontját. A kis barátját Dzsekszont. Most lesz mélységi célpontja. Egy tervet kell követni és SB-t nyerünk: Baszd előre, majd lesz valami!

több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 251 — Big Dick Nick
 www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.591943334185692.1073741825.332968243416537/1740445709335443/?type=3&theater

: DD

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Én nem akartam senkit meggyőzni 😉

Egyébként meg megvan azúj backup QB tadámm: | Nate Sudfeld | 😊
több mint 8 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
Rendben, meggyőztetek 😊 Mindenki hisz "5 másodperces" Foles-ban, akkor innentől én is mellette vagyok! 😊 Csak még mindig nem hevertem ki a vasárnapot, és azt hiszem, egy SB győzelem esetén sem lenne teljes az örömöm. Most így gondolom, aztán persze akkor azért biztosan pörögnék a fejemen... 😀 Hajrá csapat, hajrá Foles!
több mint 8 éve
Még valami. Egy dologban (más egyebek mellett) szerintem. mindenképp gyengébb Foles, mint Wentz, amin sok múlhat: ez pedig a higgadtság, illetve a "no panic" képesség (nem tudok most jobbat rá). Ha ebben tudott fejlődni Foles, akkor az sokat segíthet a csapaton.
dande
MrMiksa
Tudtam, hogy megértesz 😉

i.ytimg.com/vi/lgzB3y1WmvM/hqdefault.jpg
több mint 8 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 545 — rabszolga
MrMiksa

több mint 8 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 251 — Big Dick Nick
Még valami. Egy dologban (más egyebek mellett) szerintem. mindenképp gyengébb Foles, mint Wentz, amin sok múlhat: ez pedig a higgadtság, illetve a "no panic" képesség (nem tudok most jobbat rá). Ha ebben tudott fejlődni Foles, akkor az sokat segíthet a csapaton.
dande
MrMiksa
Mikor volt a training camp egymás mellett dobáltak, Folesnak sokkal természetesebb, szebb a dobómozdulata. Hát ez nem sok, meg nem is jelent túl sokat, de ha ez volt a kérdés.😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
dande
MrMiksa
Magasabb például!
több mint 8 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 891
dande
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ray bejelntése a visszavonulásról tudjuk, sokáig repítette a Ravenst (legalábbis szerepet játszott benne) hátha....bár nyilván nem ilyen áron gondolná az ember...
több mint 8 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 649 — Times are hard for dreamers!
 twitter.com/BrianDawkins/status/940321064248365061
((((mondjuk én már teljes apátiában vagyok...)))

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 8 éve
S ez mekkora 😊

twitter.com/JeffSkversky/status/940343453459738626
több mint 8 éve
 twitter.com/Eagles/status/940589649046753282
több mint 8 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 649 — Times are hard for dreamers!
Wisniewskiről van valami hír?
picksix
Állítólag vasárnap játszhat.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 8 éve
Azon gondolkodtam, hogy milyen ACL recovery csapat lesz itt tavasszal: Sproles, Peters, Wentz. Eleg illusztris tarsasag.
Cooltiszo
A hangulat biztos jobb lesz, mintha egyedül kéne szenvedni minden nap. 😊
kristóf17
végülis így hárman a handoffokat tudják gyarkorolni rehab közben is :-/ cw átadja, sproles játékosan megindul,peters már csinálja az utat, lökdös egy random ápolót.. főleg ma hajnali pats-et nézve szorult el a torkom a szezon miatt. pedig innen kb én bízom a legjobban folesban.
jorge
No no ezt a címet nem adom senkinek. Már kb a draftolása óta állok ki mellette tessék vissza nézni. Kiállva minden vihart 😛 😉 remélem nem is lesz foles 😀

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
greenboy Philadelphia Eagles 283
"pedig innen kb én bízom a legjobban folesban. " no no no, nem vagy egyedül 😊
több mint 8 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
Azon gondolkodtam, hogy milyen ACL recovery csapat lesz itt tavasszal: Sproles, Peters, Wentz. Eleg illusztris tarsasag.
Cooltiszo
A hangulat biztos jobb lesz, mintha egyedül kéne szenvedni minden nap. 😊
kristóf17
végülis így hárman a handoffokat tudják gyarkorolni rehab közben is :-/ cw átadja, sproles játékosan megindul,peters már csinálja az utat, lökdös egy random ápolót.. főleg ma hajnali pats-et nézve szorult el a torkom a szezon miatt. pedig innen kb én bízom a legjobban folesban.