Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 8 éve
Fene a Chiefsebe abba......
több mint 8 éve
Vaitai szerintem meggyőző, és később csak javulni fog, ahogy egyre több rutint szerez és beilleszkedik a pozíciójába.Ha Peters idény végén visszavonulna, szerintem Vaitai megállná a helyét akár kezdőnek is.
mustaine
S még S Jones pályára sem lépett....ha PatRob így nyomja, és lesz Darby is, lehet hogy nem is nagyon fog :d Elég jónak tűnik a DB depth, pedig PatRobra se adtam volna egy lyukas garast sem, hogy lesz belőle valami.
dande
Howie-ra nincsenek szavak, bárhogy is ér véget a szezon
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
A néhány héttel ezelőttihez képest én erre mondanám hogy statement win volt. Minden aspektusban domináltuk az ellenfelet, a támadó- és a védőfal elintézte a munka nagyját. Vaitai szerintem meggyőző, és később csak javulni fog, ahogy egyre több rutint szerez és beilleszkedik a pozíciójába. Ajayi új szintre emeli a futójátékunkat, szerintem tartjuk majd a rotációt, de a bye után talán több snapet kap.Baromi mély a keret, az első számú célpont, az allpro kezdő LT, a kezdő MLB, az egyik kezdő CB hiányzik, és nem látszik a játékon. Ezen kívül ha kiesne a védőfalból, a futók közül, az elkapók közül bárki, állítom, hogy nem jelentene jelentős különbséget. Üdv Rosemannek, nagy munkát végzett.
Pederson az NFL Dárdai Palija, nagyon jó látni, hogy a játékosok csapattársként kezelik | (hello 12 éves pályafutás a ligában) | , így sokkal közvetlenebb a viszony, ami jó hatással van a teljesítményre.
Elliott a kihagyott extra pontokat lassan elfelejthetné, a következő meccseken sokkal szorosabb lehet, sok múlhat rajta. Ami még aggaszt, hogy Vaitai után már tényleg para van, az OT depth charton, Seumalo passprotban nem volt jó, és Johnsonnak túl gyakran kell lejönnie valami sérülés miatt.
több mint 8 éve
Csak a pikantériáját akartam érzékeltetni h egyenlőre nem is hiányzik. Persze depthbe nem ártana hosszabb távon, ha rendelkezésre áll.S még S Jones pályára sem lépett....szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ő lekerül-e ebben az évben az IR listáról...
dande
zsojti
több mint 8 éve
Nem szaporítanám tovább a szót... de idén megb@szunk mindenkit, az NFC East-et 2x is! 😊 Még mielőtt kérdeznétek: A Chiefs-t majd PO-ban verjük meg, a 2. héten magunkat b@asztunk meg, hogy meglegyen a mindenki!
Na további szép estét...
(Azért még reménykedem, hogy nem kúrjuk el úgy igazi sas módjára a szezont)
több mint 8 éve
S még S Jones pályára sem lépett....szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ő lekerül-e ebben az évben az IR listáról...
dande
több mint 8 éve
S még S Jones pályára sem lépett....
több mint 8 éve
Nem ártana azért a kiemelés sem... (már ha komolyan gondoljuk a PO-t), bár eddig idén elég szépen termeljük az idegenbeli meccseket is, de pl a Chiefs egy nyerhető meccs lehetett volna hazai pályán. Darby nagyon kelleni fog a Sec-be, mivel azért ott sebezhetők vagyunk. Plusz ugye 0 PO tapasztalat, szóval most kicsit "Dande"-zom inkább egyelőre a PO-t ...Köszönjük, egy élmény volt, bármi lesz a továbbiakban a szezonban😊Ha csoport meccseinket tudjuk hozni és elkerülnek a sérülések, akkor ez egy jó kis PO lesz 😊
Csak, hogy az örök optimista is megszólajn belőlem az 50% már megvan 😛
Fly Eagles!!!!
dande
MirrMurr
Szerkesztette: zsojti
több mint 8 éve
Ajayi megérkezett 😀Na ez volt az erődemonstráció a támadók részéről. Egy olyan védelem ellen, amivel a szakértők szerint meg kellett volna szenvedni. Peters nélkül, Ertz nélkül. Tudtunk futni is a második legjobb futásvédekező csapat ellen, a támadófal pedig igazán összekapta magát a múlt heti produkció után. Jeffery újabb jó meccse, pedig még el is ejtett elkapható passzt.
Wentznek nem kellett halálra erőltetnie magát, a két kiemelkedő passzán kívül (1. Alshon TD, Burton TD) szinte "csak" a kötelezőt kellett hoznia, és így is megvolt a 4 TD. Egész meccsen szívattuk a Broncost a hard countokkal (még a retrurn TD-nél is lesen volt Miller).
Clementben én nagyon pozitívan csalódtam idén. Az egyetemről kijőve nem sokat vártam tőle, de szépen fejleszti a játékát, az egyetemi súlyából is leadott. Smallwoodnak kifelé áll a rúdja miatta (is).
A védelem hozta - már mondhatjuk - az elvártat. Miután meglett nekünk az előny, és nem tudtak futni, már esélytelen volt a denveri O. Csak 2 labdát szedett le a védelem, de Osweiler akkor sem panaszkodhatott volna, ha 4 int van.
8-1-es álomkezdés eddig. Bye week jön, gyógyuljanak a sérültek, készüljünk az idegenbeli túrákra. Ma Jernigan jött le nehezen a pályáról. Remélem ő is rendben lesz.
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 8 éve
Kb két meccset kell nyernünk s azzal a PO meg kell h legyen, ott meg minden meccs ajándék. Mondjuk pl NOLAnak kijárna egy visszavágás. De ne szaladjunk annyira előre.Köszönjük, egy élmény volt, bármi lesz a továbbiakban a szezonban😊Ha csoport meccseinket tudjuk hozni és elkerülnek a sérülések, akkor ez egy jó kis PO lesz 😊
Fly Eagles!!!!
dande
MirrMurr
több mint 8 éve
Köszönjük, egy élmény volt, bármi lesz a továbbiakban a szezonban😊Ha csoport meccseinket tudjuk hozni és elkerülnek a sérülések, akkor ez egy jó kis PO lesz 😊
Fly Eagles!!!!
dande
több mint 8 éve
Köszönjük, egy élmény volt, bármi lesz a továbbiakban a szezonban😊Csak, hogy az örök optimista is megszólajn belőlem az 50% már megvan 😛
Fly Eagles!!!!
több mint 8 éve
Ez félelmetes volt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Bréking: Ertz kiment melegíteni, de nem érezte jónak a hamstringjét, ezért nem játszik maVigyázzon csak magára, jól jön ez a pihenő neki is most.
mustaine
Reméljük nélküle is meg lehet, bár nem lesz egyszerű....esetleg Celek elkapóként is előlép, vagy Burton. Next man up!
több mint 8 éve
Bréking: Ertz kiment melegíteni, de nem érezte jónak a hamstringjét, ezért nem játszik ma
több mint 8 éve
Rapoport azt írja, hogy 10-15 snapet kaphat ma Ajayi, szerintem Clement kárára.Vagy inkabb Smallwood lehet a szenvedő alany...már ha egyáltalán az esti keretben lesz, 5 RB az aktìv rosteren kicsit sok: LGB es Ajayi nyilván ott lesznek, Clement és Barner meg a ST munkájuk miatt
mustaine
zsojti
több mint 8 éve
Rapoport azt írja, hogy 10-15 snapet kaphat ma Ajayi, szerintem Clement kárára.
több mint 8 éve
Reméljük Peters molinó Elliottnak a két kapu mögé be lesz készítve😛 Brutál Dre számítok, örülünk ha előre tudunk jutni Fly Eagles!!!
több mint 8 éve
Szerintem Parkey nem volt szar az elején (sem), újoncként 4 mezőnygólt hagyott ki 16 meccsen, és megdöntötte az újonc rúgók pontrekordját. Pl. a Colts ellen az ő utolsó másodperces rúgásával nyertünk a szezon elején. A 2015-ös szezon elején szenvedett egy súlyos ágyék sérülést, amiből nem is tudott visszatérni. Akkor jött Strugis.Question!hát igen döglött lóba nem illik belerúgni
Honnan jön a Henery szidás minden egyes kihagyott FG/XP-nál? 😀
Bébé
henery szar volt, mindig anyáztuk, utána jött Parkey, aki ugyanolyan szar volt (főleg az elején) aztán helyette is heneryt szidtuk reflexből.
De amúgy mustaine a hibás hogy szállóige lett, ő kezdte el :d
eaglesmcnabb

több mint 8 éve
ja és a hét híre: www.facebook.com/philadelphiaeagles/photos/a.136107969760318.10955.120163518021430/1557956644242103/?type=3&theater
és a SVSU-re is visszatért a Mester:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Question!hát igen döglött lóba nem illik belerúgni
Honnan jön a Henery szidás minden egyes kihagyott FG/XP-nál? 😀
Bébé
henery szar volt, mindig anyáztuk, utána jött Parkey, aki ugyanolyan szar volt (főleg az elején) aztán helyette is heneryt szidtuk reflexből.
De amúgy mustaine a hibás hogy szállóige lett, ő kezdte el :d
több mint 8 éve
Question!Honnan jön a Henery szidás minden egyes kihagyott FG/XP-nál? 😀
több mint 8 éve
Hoppá! Van Eagles drukker, akire büszkék lehettek! 😛Én magamra is büszke vagyok xD
www.vintageguitar.com/wp-content/uploads/STANLEY_CLARKE_05.jpg
gyeek
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 8 éve
Hoppá! Van Eagles drukker, akire büszkék lehettek! 😛blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
twitter.com/36westbrook/status/925768114310205440Ajayi a 36-os mezt kapta Westbrook után. Kíváncsi vagyok mi lehet a 25-össel. Nagyon úgy tűnik nem nagyon akarja a vezetőség senkinek sem odaadni, pedig gondolom Darby is szívesebben játszana abban, mint 41-esben. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c