Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
gondolom, meg amúgy meg is értem. eddig minden playa hatalmas véleménnyel volt róla : D

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 429 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt nem nagyon értem, ez most valami elégtételt nyerés jelzése akar lenni Cole részéről vagy mi?
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
 i.imgur.com/2P1RvTw.jpg

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
csudajó meccs lesz

de azért megnézem

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Barbre és Matthews inaktív. Agholor villoghat.
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
BUEK
estere egy HD link nektek a meccshez
 www.youtube.com/watch?v=s6TPcLu4Ezw

Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
buék

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 429 — Így remélem megfelelek nektek.....
Áldott új esztendőt mindekinek és sok Eagles győzelmet. Kezdjük mondjuk már holnap 😉 😊
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Elmúlt 20 év első körös pickjei rangsorban:  www.thesportster.com/football/ranking-the-philadelphia-eagles-first-round-draft-picks-from-the-past-20-years/ Volt azért jó pár melléhúzás. 😀
Greengo
Lane Johnson, bele se gondoltam, amikor életbe lépett az eltiltása onnantól kezdődött a vesszőfutásunk. Aztán amikor a Giants ellen visszatért, számtalan kulcsblokkot osztott ki, többek közt a futott Td előtt is. Hiába áll fenn a veszélye, hogy ha még egyszer eltiltják akkor annyi, kulcsember, mint ahogy Peters is, lehet hogy már nem a régi de jövőre még bőven jó és akkor a falba szerintem nem kell magasan draftolnunk, az nem need.
korodiati
Persze. OL-be nem kell korai körös pick most. Viszont hátrébb tuti húzunk. Azért el kell kezdeni vadászni Peters utódját. (még ha nem is ezen a drafton találjuk meg, de ki tudja)
Greengo
Ebben a ritka fos OL classban nem szabad húzni 3. kör előtt senkit szvsz. De playmakert szerencsére tudunk majd CB, RB és Wr poszton is talán szerezni.
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
T Watson szeretne jatszani az utolso forduloban.
PS-bol jott fel mivel matyyink ugye IR lett.
Janek
Fog is Sproles és Byron Marshall mellett.
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Elmúlt 20 év első körös pickjei rangsorban:  www.thesportster.com/football/ranking-the-philadelphia-eagles-first-round-draft-picks-from-the-past-20-years/ Volt azért jó pár melléhúzás. 😀
Greengo
Lane Johnson, bele se gondoltam, amikor életbe lépett az eltiltása onnantól kezdődött a vesszőfutásunk. Aztán amikor a Giants ellen visszatért, számtalan kulcsblokkot osztott ki, többek közt a futott Td előtt is. Hiába áll fenn a veszélye, hogy ha még egyszer eltiltják akkor annyi, kulcsember, mint ahogy Peters is, lehet hogy már nem a régi de jövőre még bőven jó és akkor a falba szerintem nem kell magasan draftolnunk, az nem need.
korodiati
Persze. OL-be nem kell korai körös pick most. Viszont hátrébb tuti húzunk. Azért el kell kezdeni vadászni Peters utódját. (még ha nem is ezen a drafton találjuk meg, de ki tudja)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
T Watson szeretne jatszani az utolso forduloban.
PS-bol jott fel mivel matyyink ugye IR lett.

több mint 9 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Greengo

Szerkesztette: korodiati
több mint 9 éve
Nem hiszem hogy olyan sokat fog jatszani, hogy bánthatnák a védők. :d

több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 521 — …not me…Im in my prime!
Nem csak dak pihen gondolom.
Janek
Lehet kap vagy két drive-ot, vagy mondjuk az első negyedet, aztán jön Romo meg Sankó 😊 . Romot lécci ne bántsátok 😀 😛

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Nem csak dak pihen gondolom.

több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
ESPN's Adam Schefter reports Tony Romo is expected to play Week 17 against the Eagles.
Dak Prescott is still expected to start, but both Romo and No. 3 QB Mark Sanchez will reportedly see game action behind the rookie.
több mint 9 éve
silye Dallas Cowboys 11
simán nyerünk a dallas B ellen?
Janek
Ahol a Romo a QB 😉? Valószínű játszik ellenünk, óvatosan bánjunk vele 😊
dande
Szerintem nem engedik játszani,féltik hogy lesérül.
silye
Már nyilatkozták, hogy játszik.

www.espn.com/nfl/story/_/id/18375924/dallas-cowboys-expected-play-tony-romo-sunday-regular-season-finale
[/Coach Jason Garrett pénteken azt nem mondom, hogy Romo játszana. Azt mondta, az edzők találkozik pénteken és véglegesíti a tervek szombat este és vasárnap reggel Philadelphiában.

Garrett Romo "abszolút" akar játszani.dande
több mint 9 éve
Janek
dande
silye
Már nyilatkozták, hogy játszik.

https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F1020%2Fr142819_1296x729_16-9.jpg
Tony Romo expected to play against Eagles behind Dak Prescott
Tony Romo is expected to play for the first time since Thanksgiving 2015 when the Cowboys play the Eagles on Sunday in the regular-season finale.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
silye Dallas Cowboys 11
Janek
dande
több mint 9 éve
Janek
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
 www.csnphilly.com/philadelphia-eagles/connor-barwin-opens-about-declining-production-future-eagles

ha belemenne egy komoly paycut-ba én nem bánom, ha marad, az elmúlt évek nagy kedvence volt
kérdés, h mi lenne az az összeg (2017-ben 8 milliót keresne, én max kb a felét tudnám elképzelni, ha maradni akar)
több mint 9 éve
 www.bleedinggreennation.com/2016/12/29/14112004/nolan-carroll-said-his-agent-has-started-contract-talks-with-the-eagles

én spec örülnék neki ..egész jó lenne,ha olcsó és egészséges tudna maradni hosszú tàvon is
zsojti
szerintem olyan 2-3 milliót kapni fog ha ez nem elég akkor tesztelheti a piacot....