Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
érdeklődünk a Bills WR edzője után Adam Caplan szerint
több mint 9 éve
várható és sajnos logikus lépés...bár az állománya is szar volt, de hogy a WR-ek ilyen inkompetensek legyenek, ott az edzői munka is elő kell, hogy kerüljön
felkészül a DL és a DB coach?!

közben hoztunk egy CB srácot a CFL-ből (2 éves szerződéssel), mondjuk vesztenivalónk nincs
 www.bleedinggreennation.com/2017/1/9/14213314/report-the-eagles-signed-a-cornerback-so-all-their-problems-are-fixed-now
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
Bye bye Greg kösz mindent... ja nem.

twitter.com/CharlesRobinson/status/818495013306978304
Shawn84
Első jó hír az offseasonban. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 950 — Így remélem megfelelek nektek.....

Shawn84
Itt sajnos nem vált be a gyenge, közepes játékosból lehet jó edző gondolat...
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536

több mint 9 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 649 — Times are hard for dreamers!
egy remek kompilésün
karmïgran
Uhh, és ha még Merrill Reese nyomatná alatta... 😊

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 103 — Crafted with Pride in Philadelphia
 www.youtube.com/watch?v=tUxrQaOcscs
egy remek kompilésün
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
BREAKING: Idén még veretlenek vagyunk a playoffban!

több mint 9 éve
Azt azért kiváncsian várom, h a WR, a DB és a DL coach megéli-e a következő szezont?!
Közben visszavettük a Kelly éra Paul Turner-ét, Rasheed Bailey-t. Anno nagyon vártam a rosterre, edzőtáborra jó lesz Agholor meg DGB mellé...elé 😊

Szerkesztette: zsojti
több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
A történetnek úgy tűnik nincs vége:

www.thescore.com/nfl/news/1201802-report-eagles-johnson-files-federal-lawsuit-against-nfl-nflpa
dande
Újrajátszuk a 10 meccset Lane Johnsonnal, vagy csak simán tekintsük magunkat az idei Superbowl győztesének? Ha Steelers-Falcons meccs lesz, akkor persze duplán!
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Graham All-Pro second team. Az egyetlen a csapatból aki felkerült a listára.
Én Hickset azért hiányolom : D

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 950 — Így remélem megfelelek nektek.....
A történetnek úgy tűnik nincs vége:

www.thescore.com/nfl/news/1201802-report-eagles-johnson-files-federal-lawsuit-against-nfl-nflpa
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A playcall Pederson kezében van, és ne felejtsük el hogy ő nemcsak HCként, de playcallerként is rookie.
mustaine
Reid engedte playeket hivni tavaly. Eloszor csak minden masodik felidoben, aztan egesz meccsen is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 334 — Chalk Dawk fan
A WR edzőt úgy kirúgnám, hogy a lába nem éri a földet. Én Reichot nem bántanám, szerintem a szűk keresztmetszet az offenseben az elkapók játéka volt. A futójáték értelmes futó nélkül top10 (ez mondjuk megsüvegelendő), a támadófal kb 10 féle felállásban jól blokkolt futáshoz és védte Wentzet.
A playcall Pederson kezében van, és ne felejtsük el hogy ő nemcsak HCként, de playcallerként is rookie. Amondó vagyok hogy +2 átlagos elkapóval sokkal jobb lett volna a támadójátékunk. Egyelőre szerintem nem adott rá okot Reich hogy ne bízzanak benne.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
Ki mit gondol a jelenlegi edzőkről?
HC-nek nem hiszem,hogy elvinnék bármelyiket is,más pozicióba meg nem kell elengedni ez a szabály ha jól tudom.

A WR edző ami elsőnek beugrott,hogy lehetne eredményesebb nem tudom nála mennyit számít a múltja(Eagle volt sokáig).
Reich nem tudni mennyire lesz népszerű,itt ott már látni a nevét de első éve után csak nem viszik el annyira nem hasított itt az O....

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
És közben Maclin nem is játszott 2013-ban.
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
Ezt te sem gondolod komolyan. Pár játékos élve felkoncolná szerintem.
Attis
ami baj, mert rohadt látványos volt az az offense 2013ban 😊
karmïgran
igaz ..három év alatt csak pár meghatározó O embert vesztettünk el a 2013-as csapatból: Djax, Maclin, McCoy, Mathis, Avant ....máris volt különbség 😊
zsojti
Azért Coopert se felejtsük ki, 13-ban kurvajó volt. Lehet Agholornak is kéne nyomni vmi rasszista dolgot, egyből 1000yardos szezonja lenne,
balintbaba
Mindent elmond a jelenlegi elkapósorunkról, hogy itt nosztalgiázunk és azon agyalunk, hogy milyen jó lenne most egy Maclin,Cooper vagy Avant a csapatnál. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 251 — Big Dick Nick
Attis
karmïgran
igaz ..három év alatt csak pár meghatározó O embert vesztettünk el a 2013-as csapatból: Djax, Maclin, McCoy, Mathis, Avant ....máris volt különbség 😊
zsojti
Azért Coopert se felejtsük ki, 13-ban kurvajó volt. Lehet Agholornak is kéne nyomni vmi rasszista dolgot, egyből 1000yardos szezonja lenne,

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
hát azért én Avantot mint meghatározó embert nem sorolnám ide : D
Bár vele is előrébb tartanánk elkapó fronton.
ano92
Jó kis 3 rd down célpont volt..de igen, ő csak eszembe jutott még a legvégén
több mint 9 éve
Ha jól értettem a hírt DeFilippot nem engedtük el a Jetshez interjúzni. Kell is a folytonosság Wentz mellé. Foles visszaeséséhez is lehetett köze mikor Lazort elengedtük. Még ha utána OCként nem is vált be.
több mint 9 éve
hát azért én Avantot mint meghatározó embert nem sorolnám ide : D
Bár vele is előrébb tartanánk elkapó fronton.

több mint 9 éve
Attis
karmïgran
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 103 — Crafted with Pride in Philadelphia
Attis
több mint 9 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
Jó az. Siker edző volt egyetemen. Itt valami félrecsúszott, de tapasztalatot már szerzett. Lehet tudja hol hibázott és most tanul belőle. Én elhoznám OC nak. Meghúzza magát, teszi a dolgát. Elrontani szerintem semmit nem tud. 😀 Más hogy Rózsa valszeg látni sem akarja többet 😂
ano92
több mint 9 éve
Jó az. Siker edző volt egyetemen. Itt valami félrecsúszott, de tapasztalatot már szerzett. Lehet tudja hol hibázott és most tanul belőle. Én elhoznám OC nak. Meghúzza magát, teszi a dolgát. Elrontani szerintem semmit nem tud. 😀 Más hogy Rózsa valszeg látni sem akarja többet 😂