NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Na akkor a 2016-os draftunk :Mills + McCallister
1/2 Carson Wentz QB
3/16 Isaac Seumalo OG
5/14 Wendell Smallwood RB
5/27 Halapoulivaati Vaitai OT
6/21 Blake Countess CB
7/12 Jalen Mills FS
7/19 Alex McCalister DE
7/30 Joe Walker ILB
+ pár név ami már biztosnak tűnik UDFA-k közül:
LB Quentin Gause, Rutgers
WR Hunter Sharp, Utah State
DE Connor Wujciak, Boston College
CB C.J. Smith, North Dakota State
DL Aziz Shittu, Stanford
DT Destiny Vaeao, Washington State
RB/WR Byron Marshall, Oregon
RB Cedric O'Neal, Valdosta State
LB Myke Tavarres, Incarnate Word
LS John DePalma, West Virginia
C Bruce Johnson, Maine
TE Dillon Gordon, LSU
Kíváncsi leszek, hogy az első 2 pick utáni nevek közül ki lehet a csiszolatlan gyémánt. : )
Greengo
Millsről, hogy értsétek miért tartom sokra (Gm játékban 3.kör elején húztam): www.bleedinggreennation.com/2016/5/1/11548664/eagles-draft-picks-mel-kiper-jalen-mills-second-round-talent-espn-lsu-safety-cornerback?utm_campaign=bleedinggreennation&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
Na akkor a 2016-os draftunk : 1/2 Carson Wentz QB
3/16 Isaac Seumalo OG
5/14 Wendell Smallwood RB
5/27 Halapoulivaati Vaitai OT
6/21 Blake Countess CB
7/12 Jalen Mills FS
7/19 Alex McCalister DE
7/30 Joe Walker ILB
+ pár név ami már biztosnak tűnik UDFA-k közül:
LB Quentin Gause, Rutgers
WR Hunter Sharp, Utah State
DE Connor Wujciak, Boston College
CB C.J. Smith, North Dakota State
DL Aziz Shittu, Stanford
DT Destiny Vaeao, Washington State
RB/WR Byron Marshall, Oregon
RB Cedric O'Neal, Valdosta State
LB Myke Tavarres, Incarnate Word
LS John DePalma, West Virginia
C Bruce Johnson, Maine
TE Dillon Gordon, LSU
Kíváncsi leszek, hogy az első 2 pick utáni nevek közül ki lehet a csiszolatlan gyémánt. : )
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
twitter.com/JoshPaunil/status/726529611803193345twitter.com/LesBowen/status/726530101228240896
Ezen kívül elmondta, hogy egész életében nagy Eagles szurkoló volt.
Roseman sem aggódik miatta
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Az új feature backünk 😀:Ezen a picken kiakadtam. Alex Collins ott van erre ezt a középszerűbbnél is középszerűbb gyereket húztuk, aki ahogy látom még egy suttyó paraszt is. remek.
mustaine
több mint 9 éve
Az új feature backünk 😀:Az Eli Apple pick-re emlékeztet. 😀
mustaine

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Wentz Bradfordról:"Obviously I know he was a top pick and everything. Obviously I know he was with the Rams and everything. But I haven’t watched a ton of film on him. I watch film on guys like Brady and Manning and Rodgers and those types of things."
Kisebbfajta oltás 😊

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
OT-nek nyilván jobb lehetett volna mint hosszútávú project. Van benne potenciál, de a kockázat is nagy, elég idegen rendszerben volt az egyetemen. A fal belsejét most fontosabbnak gondolhatták. Wisniewski csak 1 évre van, és amúgy sem tartom olyan egyértelműnek az ő kezdő helyét. Mögötte meg nincs hosszú távú ember sem. Plusz Kelce-nek sem árt egy kis verseny, tavaly nagyon elengedte magát.Kelce cut ? 😊Közel sem. Viszont Wisniewski, Barrett Jones, Seumalo, Gardner, Tobin mind több poszton bevethető játékosok, akik közel hasonló teljesítményre képesek legalább 2 poszton is. Kell a falba ez az univerzitás, nehogy úgy járjunk mint tavaly. Nekem tetszik hogy így rakjuk bele az elemeket az OL-be.
Janek
Egy kérdés hozzáértőbbekhez. Le'Raven Clark nem lehetett volna jobb húzás? Peters várható visszavonulása után is kelleni fog majd OT, és Clark azért nem egy rossz alapanyag, főleg ha passz protectionről van szó.
Shawn84

több mint 9 éve
Kelce cut ? 😊Közel sem. Viszont Wisniewski, Barrett Jones, Seumalo, Gardner, Tobin mind több poszton bevethető játékosok, akik közel hasonló teljesítményre képesek legalább 2 poszton is. Kell a falba ez az univerzitás, nehogy úgy járjunk mint tavaly. Nekem tetszik hogy így rakjuk bele az elemeket az OL-be.
Janek
Egy kérdés hozzáértőbbekhez. Le'Raven Clark nem lehetett volna jobb húzás? Peters várható visszavonulása után is kelleni fog majd OT, és Clark azért nem egy rossz alapanyag, főleg ha passz protectionről van szó.
több mint 9 éve
Kelce cut ? 😊Ne szórakozz 😉
Janek
több mint 9 éve
Jol lattam hogy C is jatszott neha?sztem Ő C lesz és annak igen jó
Janek
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Akkor Gardner Brooks lesz a starter G paros...
több mint 9 éve
Jol lattam hogy C is jatszott neha?Jeremiah magszekértette: "He has the ability to play both outside and inside, but his best position might be center.
Janek
több mint 9 éve
Várható volt, hogy esetleg OL lesz, nem tudok mást mondani, reméljük beválik.Az meg egyre inkább úgy tűnik Sam vagy beleáll a geladatba vagy lehúzhatja a vécén a karrierjét. De legalább megfizetik érte....
több mint 9 éve
Szerintem őt kicsit túlértékelték szinte mindenhol, főleg a 2. körös grade-ekkel. Aztán a 3. napon még mindig bent van, másnak se nagyon kellett elöl. Sokkal többet tudott nyomni fekve, de kb. ennyi amiben jobb Seumalonál. Közben meg a nagy erőből szerintem igen kevés látszik a pályán. Seu viszont eléggé a radar alatt repült egy nem túl jó falban játszva.twitter.com/Eagles/status/726237867832430592Részemről Westermannak jobban örültem volna, őt jobb játékosnak tartom.
Tetszik. Nem engedhettük meg, hogy úgy járjunk, mint tavaly, hogy mire újra sorra kerülünk ne legyen értelmes falember. Középen mindent tud játszani, volt OT is (NFL-ben nem lesz), zone blockingba jól illik, nálunk guard lesz. Kint persze sokan rínak, mert csak a skill player a jó player. De aki jobban akarja érezni magát, az nézze meg, hogy pofozta le tavaly a pályáról a nagy physical specimen Bucknert:
www.mediafire.com/convkey/991d/xxt3860yb00ga076g.jpg
BleedingGreen
Shawn84

több mint 9 éve
www.bleedinggreennation.com/2016/4/29/11542744/nfl-draft-2016-isaac-seumalo-guard-pass-blocking-oregon-state-reactions-offensive-lineitt elég szép dolgokat mondanak róla
a PFF "A" értéket ad a pick-nek
Elöször nem tetszett annyira, de lassan kezdek megbarátkozni vele
több mint 9 éve
twitter.com/Eagles/status/726237867832430592Részemről Westermannak jobban örültem volna, őt jobb játékosnak tartom.
Tetszik. Nem engedhettük meg, hogy úgy járjunk, mint tavaly, hogy mire újra sorra kerülünk ne legyen értelmes falember. Középen mindent tud játszani, volt OT is (NFL-ben nem lesz), zone blockingba jól illik, nálunk guard lesz. Kint persze sokan rínak, mert csak a skill player a jó player. De aki jobban akarja érezni magát, az nézze meg, hogy pofozta le tavaly a pályáról a nagy physical specimen Bucknert:
www.mediafire.com/convkey/991d/xxt3860yb00ga076g.jpg
BleedingGreen
több mint 9 éve
twitter.com/Eagles/status/726237867832430592Tetszik. Nem engedhettük meg, hogy úgy járjunk, mint tavaly, hogy mire újra sorra kerülünk ne legyen értelmes falember. Középen mindent tud játszani, volt OT is (NFL-ben nem lesz), zone blockingba jól illik, nálunk guard lesz. Kint persze sokan rínak, mert csak a skill player a jó player. De aki jobban akarja érezni magát, az nézze meg, hogy pofozta le tavaly a pályáról a nagy physical specimen Bucknert:
Szerkesztette: BleedingGreen

több mint 9 éve
Csak hogy a lényeg se maradjon le: youtu.be/hdYQsKFzupg?t=1m33sTrade után rákerestem a múlt héten. A rikácsolása után sírt.
balintbaba
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass