Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Cox elott utan nem nagyon jottek be az elso korok...
több mint 10 éve
5évente kell egy elsőkörös balfasz.Az a baj hogy előtte lévő évben is azt sikerült húzni...
diviz.
több mint 10 éve
Tegnap délben elkezdtem ide beírni,hogy szép csendben zajlik a minicamp lekopogom maradjon is így...aztán hagytam a francba. Akörül zajlottak az események vagy pár órával korábban 😀
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
high caracter player...persze adjuk meg az ártatlanság vélelmét, de nem hiányzott ez sem neki, sem a csapatnak
több mint 10 éve
Agholor nem kis szarban: www.facebook.com/197800653580030/photos/a.548271031866322.145661.197800653580030/1361763963850354/?type=3&theater
több mint 10 éve
remlem ekkora óriás lesz phillyben. legalábbb!!Bradfordot paterolja ki, és nekem megérte ,hogy őt választottuk!
ano92
több mint 10 éve
remlem ekkora óriás lesz phillyben. legalábbb!!
több mint 10 éve
philly.blog.hu/2016/06/04/carson_wentz_hatter
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 10 éve
Amint számítani lehetett rá: Thurm visszavonult. Sajnálom, de sok sikert neki a civil életben!Pedig nálunk egész jó volt, hatalmas jatekos lett volna,egész karrierje során,csak hát porcelán...
dande
több mint 10 éve
Amint számítani lehetett rá: Thurm visszavonult. Sajnálom, de sok sikert neki a civil életben!
több mint 10 éve
que?no habla espanol porfavorNe használj olyan szavakat, amelyeket nem ismerhát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : DDe józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
ano92
dande
Wyatt
ano92
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
no habla espanol porfavorNe használj olyan szavakat, amelyeket nem ismerhát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : DDe józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
ano92
dande
Wyatt
több mint 10 éve
Ne használj olyan szavakat, amelyeket nem ismerhát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : DDe józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
ano92
dande

több mint 10 éve
drága sanyi, mégiscsak az elmúlt 20, de talán 30 év legnagyobb hatású magyar futballistája.nem akartam ennyire homoerotikusba vinni a dolgot, csak emberünknek 2 év alatt összeszaladt máfél sack, nem hiszem, hogy az eddigieket most hirtelen, pusztán elhatározásból megtizenháromszorozná. még mindig fáj ez a pick, főleg hogy utána ment ki 3 irányító, akik ha itt lennének idén nem kellett volna eladni a házat. na, mindegy. toljad csak a hülyeséget, kicsi marcus.
több mint 10 éve
hát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : DDe józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
ano92
több mint 10 éve
"I understand they want their first-round draft pick to play. I wanted to be on the field, but I wasn't. I learned a lot of things from my first to my second year and I think I've grown and matured a lot, and this third year you'll see a lot different Marcus."Vaze, nem lehet hozzászolást menteni? 😀
- Marcus Smith
édes szíve, még elhiszi. ha csinál egy 10 sackes szezont végigmegyek a váci utcán egy szál brében.
jorge
több mint 10 éve
hát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : D
több mint 10 éve
"I understand they want their first-round draft pick to play. I wanted to be on the field, but I wasn't. I learned a lot of things from my first to my second year and I think I've grown and matured a lot, and this third year you'll see a lot different Marcus."- Marcus Smith
édes szíve, még elhiszi. ha csinál egy 10 sackes szezont végigmegyek a váci utcán egy szál brében.
több mint 10 éve
a félkövérből a legnehezebb pálinkát főzni.Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D-Melyik a kakukktojás ezek közül?
balintbaba
alma , körte,szilva , interkontinentális halszállító repülőgépre elrejtett maláj luxuskrva , banán
STUPID PAXTON LYNCH(18pts)
diviz 28
több mint 10 éve
a szilva. mind a haromnak kis magja van. De a szilvaje az szep nagy.
több mint 10 éve
Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D-Melyik a kakukktojás ezek közül?
balintbaba
alma , körte,szilva , interkontinentális halszállító repülőgépre elrejtett maláj luxuskrva , banán
STUPID PAXTON LYNCH