Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
Cox elott utan nem nagyon jottek be az elso korok...

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
5évente kell egy elsőkörös balfasz.
diviz.
Az a baj hogy előtte lévő évben is azt sikerült húzni...
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
MS mar ilyen reg itt van?

több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
5évente kell egy elsőkörös balfasz.

több mint 10 éve
picksix Philadelphia Eagles 821
Tegnap délben elkezdtem ide beírni,hogy szép csendben zajlik a minicamp lekopogom maradjon is így...aztán hagytam a francba. Akörül zajlottak az események vagy pár órával korábban 😀

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
high caracter player...persze adjuk meg az ártatlanság vélelmét, de nem hiányzott ez sem neki, sem a csapatnak
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
Agholor nem kis szarban:  www.facebook.com/197800653580030/photos/a.548271031866322.145661.197800653580030/1361763963850354/?type=3&theater
több mint 10 éve
remlem ekkora óriás lesz phillyben. legalábbb!!
ano92
Bradfordot paterolja ki, és nekem megérte ,hogy őt választottuk!

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
remlem ekkora óriás lesz phillyben. legalábbb!!

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 255 — Eagles fan
 philly.blog.hu/2016/06/04/carson_wentz_hatter

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 10 éve
Amint számítani lehetett rá: Thurm visszavonult. Sajnálom, de sok sikert neki a civil életben!
dande
Pedig nálunk egész jó volt, hatalmas jatekos lett volna,egész karrierje során,csak hát porcelán...

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amint számítani lehetett rá: Thurm visszavonult. Sajnálom, de sok sikert neki a civil életben!
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
hát én végig is megyek ha csinál egy 10 sackes szezont : D
ano92
De józanul, előtte nem segíthetsz rá itallal 😉
dande
Ne használj olyan szavakat, amelyeket nem ismer
Wyatt
no habla espanol porfavor
ano92
que?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ano92
dande
Wyatt
no habla espanol porfavor

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ano92
dande

több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
drága sanyi, mégiscsak az elmúlt 20, de talán 30 év legnagyobb hatású magyar futballistája.

nem akartam ennyire homoerotikusba vinni a dolgot, csak emberünknek 2 év alatt összeszaladt máfél sack, nem hiszem, hogy az eddigieket most hirtelen, pusztán elhatározásból megtizenháromszorozná. még mindig fáj ez a pick, főleg hogy utána ment ki 3 irányító, akik ha itt lennének idén nem kellett volna eladni a házat. na, mindegy. toljad csak a hülyeséget, kicsi marcus.
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 655
"Sétálgassatok kézen fogva a Váci utcán!"

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
ano92
több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
"I understand they want their first-round draft pick to play. I wanted to be on the field, but I wasn't. I learned a lot of things from my first to my second year and I think I've grown and matured a lot, and this third year you'll see a lot different Marcus."
- Marcus Smith

édes szíve, még elhiszi. ha csinál egy 10 sackes szezont végigmegyek a váci utcán egy szál brében.
jorge
Vaze, nem lehet hozzászolást menteni? 😀

több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 585 — Chiefs GM
Ha ketten mentek, az már flashmob... 😀

több mint 10 éve

több mint 10 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
"I understand they want their first-round draft pick to play. I wanted to be on the field, but I wasn't. I learned a lot of things from my first to my second year and I think I've grown and matured a lot, and this third year you'll see a lot different Marcus."
- Marcus Smith

édes szíve, még elhiszi. ha csinál egy 10 sackes szezont végigmegyek a váci utcán egy szál brében.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D
balintbaba
-Melyik a kakukktojás ezek közül?
alma , körte,szilva , interkontinentális halszállító repülőgépre elrejtett maláj luxuskrva , banán

STUPID PAXTON LYNCH (18pts)
diviz 28
a félkövérből a legnehezebb pálinkát főzni.

több mint 10 éve
a szilva. mind a haromnak kis magja van. De a szilvaje az szep nagy.

több mint 10 éve
Wentz érte el a legtöbb pontot (40) a rookie irányítók közül a wonderlic teszten. Nem mintha olyan sokat jelentene. : D
balintbaba
-Melyik a kakukktojás ezek közül?
alma , körte,szilva , interkontinentális halszállító repülőgépre elrejtett maláj luxuskrva , banán

STUPID PAXTON LYNCH (18pts)