Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
meglehetne úgy kb a fal. dejó lenne 😀 nem a 2. -3. körös vandálokkal kéne szarakodni. Álom.

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Stefen Wisniewski érkezett vizitre. 4 évig a Raiders centere volt, tavaly a Jaguarsé. Tud guardot is játszani, nálunk csere center és kezdő guard is lehetne. Egész pofás lenne a Peters, Wisniewski, Kelce, Brooks, Johnson fal, ráadásul egy újabb needet ki tudnánk lőni a draftra.
mustaine
Azt írták első évében G-ot jàtszott+ami szintén fontos, h 27 éves
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 352 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hű ő nagyob jó lenne remélem meg tudunk egyezni vele. Ha kell kól tudna beszállni Kelce helyett.
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Stefen Wisniewski érkezett vizitre. 4 évig a Raiders centere volt, tavaly a Jaguarsé. Tud guardot is játszani, nálunk csere center és kezdő guard is lehetne. Egész pofás lenne a Peters, Wisniewski, Kelce, Brooks, Johnson fal, ráadásul egy újabb needet ki tudnánk lőni a draftra.

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
akkor azért szidtam, hogy nem tradelt mariskáért. mostmeg azért szidom hogy sokat akart érte adni xD ha van sapkája...

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
A feltrade kapcsán pedig ha Mariotaért nem adtunk oda pénzt paripát mindent, akkor idén pláne nem fogunk. Mostanság még Lynchet emlegeti hozzánk, de őt később tudom elképzelni, aki akkor már esélyes, hogy nem lesz bent a nagy QB ínség miatt.
dande
Én inkább azt hallottam tavalyról, hogy a Titans keveselte Chip ajánlatát. Komolyan.😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Samu nem lesz eltradelve, nem ezért hosszabítottunk vele, az meg a másik, hogy partner se lenne rá. 😀
balintbaba
a Broncos már egyet átvett, menni fog az 😀

több mint 9 éve
van 2 darab tacklenk is kb 😀 ebből az egyik Peters aki franc se tudja mikor akar visszavonulni 😀

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Samu nem lesz eltradelve, nem ezért hosszabítottunk vele, az meg a másik, hogy partner se lenne rá. 😀
Viszont ránézésre ez a keret nagyon rendben van, nincs nagy hiányposzt. Nem valószínű, hogy az elkövetkező években ilyen elöl fogunk majd húzni, ezért lehet valid a feltrade.
balintbaba
Ki a kezdő wr páros?
Sec?
G?

több mint 9 éve
Azert 1/8 rol nem nagy ara van egy 1/6ra felmenni... Mas kerdes hogy a wentz goff paros szerintem mar 1/8on is draga dolog ...

Jo lesz ott egy cb huzas vagy ot

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 352 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már elő került a téma, de most egyre inkább megerősítést nyer. Egyrészt sajnálom, másrészt sok sikert neki, ha nem gondolja meg magát, és köszönünk mindent neki!

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vvczp9xiofm9mhquzufs
Thurmond rejected big offers as he ponders retirement
Walter Thurmond remains one of the top free agents on the open market. The versatile defensive back has turned down offers of $4 million-plus per year as he contemplates retirement.

A feltrade kapcsán pedig ha Mariotaért nem adtunk oda pénzt paripát mindent, akkor idén pláne nem fogunk. Mostanság még Lynchet emlegeti hozzánk, de őt később tudom elképzelni, aki akkor már esélyes, hogy nem lesz bent a nagy QB ínség miatt.
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Viszont ránézésre ez a keret nagyon rendben van, nincs nagy hiányposzt. Nem valószínű, hogy az elkövetkező években ilyen elöl fogunk majd húzni, ezért lehet valid a feltrade.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Gyárthato elmélet egy samu tradre pl
Janek
Ennyi, vevő tuti lenne rá.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 9 éve
Gyárthato elmélet egy samu tradre pl
Es akkor a rookie qb kezdhet cd meg pedersen kinyujtott keze lehet .
Mas kerdes hogy nehez elkepzelni hogy a sf elé milyen aron mennénk fel goffert wenzt ert

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Valaki exponált a feltrade-pletyka témájában? Hogy is lenne ez? Ha tavaly Chip nem zálogolta volna a fél franchiset akkor idén Rózsaember megteszi? Nem rá vallana, de ti mit tudtok a dologról?
gyeek
Nem igazán. De egy gyakorlati kérdés. Melyik QB lesz az, akit be se nevezünk a meccsekre? Bradford? Daniel az évi 7 millióval? Vagy az 1. körös ember, akiért fel is mentünk? Komolytalan.
több mint 9 éve
Valaki exponált a feltrade-pletyka témájában? Hogy is lenne ez? Ha tavaly Chip nem zálogolta volna a fél franchiset akkor idén Rózsaember megteszi? Nem rá vallana, de ti mit tudtok a dologról?

több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Azért az mellette szól,hogy !8! TD elkapása volt tavaly Beckham árnyékában!!!! FA-ról melyik WR hozna ilyen teljesitményt Beckham mögött? Csoda már ez a 8 tácsdáwn is.
Nem véletlenül volt Rueben 2.körös WR.Aláirom,hogy nem egy 1.számú WRnek való,de ne mondja nekem senki,hogy rosszabb,mint egy Agholor,Huff...Kiegészítő embernek tökéletes.Good sign.

több mint 9 éve
drafton jöhet még ettől wr. azért randle teljesítményétől sem kell hasra esni 😀
ano92
hasra esni nem kell, csak akkor mit mondunk a WR-einkről ?! 😊
egy hátsó körös tehetséget vagy valami udfa elkapót még azért el tudnék képzelni, bár ez már így sem rossz
zsojti
hallod, randle tavaly egy fikrcnyival sem volt jobb mint a mi csodáink. volt 8 td je de ez nem minden.

4 évet húzott már le ebből egyszer volt 1000 yard közelében.

Maximum rá is azt lehet mondani, hogy "hááát lehet belőle valaki". De max ennyi. Ezt mondjuk Agholoról is el lehet mondani, csak nehezen hisszük el : D.

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Rueben Randle jött egy évre. Én örülök neki 😊
Rataxes
Majd nem fogsz😊
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
ano92
Csak már tele vagyunk....Agholor,Matthews,Huff,Givens,Randle...stb.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
ano92
hasra esni nem kell, csak akkor mit mondunk a WR-einkről ?! 😊
egy hátsó körös tehetséget vagy valami udfa elkapót még azért el tudnék képzelni, bár ez már így sem rossz
több mint 9 éve

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Rataxes
Nem rossz, de nem szoktak beválni a csoport riválistól érkezett játékosok. 😊 Ezzel a drafton érkező WR lehetőségét el is felejthetjük.
Greengo
Majd jövőre DeSean.
több mint 9 éve
Rataxes
1 év 3 milliós szerződés, 500 ezer a garantált
kicsit meglepett a dolog, főleg Givens szerződtetése után,de ám legyen!
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Rataxes
Nem rossz, de nem szoktak beválni a csoport riválistól érkezett játékosok. 😊 Ezzel a drafton érkező WR lehetőségét el is felejthetjük.

E-A-G-L-E-S EAGLES !