Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
meglehetne úgy kb a fal. dejó lenne 😀 nem a 2. -3. körös vandálokkal kéne szarakodni. Álom.
több mint 9 éve
Stefen Wisniewski érkezett vizitre. 4 évig a Raiders centere volt, tavaly a Jaguarsé. Tud guardot is játszani, nálunk csere center és kezdő guard is lehetne. Egész pofás lenne a Peters, Wisniewski, Kelce, Brooks, Johnson fal, ráadásul egy újabb needet ki tudnánk lőni a draftra.Azt írták első évében G-ot jàtszott+ami szintén fontos, h 27 éves
mustaine
több mint 9 éve
Hű ő nagyob jó lenne remélem meg tudunk egyezni vele. Ha kell kól tudna beszállni Kelce helyett.
több mint 9 éve
Stefen Wisniewski érkezett vizitre. 4 évig a Raiders centere volt, tavaly a Jaguarsé. Tud guardot is játszani, nálunk csere center és kezdő guard is lehetne. Egész pofás lenne a Peters, Wisniewski, Kelce, Brooks, Johnson fal, ráadásul egy újabb needet ki tudnánk lőni a draftra.
több mint 9 éve
akkor azért szidtam, hogy nem tradelt mariskáért. mostmeg azért szidom hogy sokat akart érte adni xD ha van sapkája...
több mint 9 éve
A feltrade kapcsán pedig ha Mariotaért nem adtunk oda pénzt paripát mindent, akkor idén pláne nem fogunk. Mostanság még Lynchet emlegeti hozzánk, de őt később tudom elképzelni, aki akkor már esélyes, hogy nem lesz bent a nagy QB ínség miatt.Én inkább azt hallottam tavalyról, hogy a Titans keveselte Chip ajánlatát. Komolyan.😀
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Samu nem lesz eltradelve, nem ezért hosszabítottunk vele, az meg a másik, hogy partner se lenne rá. 😀a Broncos már egyet átvett, menni fog az 😀
balintbaba
több mint 9 éve
van 2 darab tacklenk is kb 😀 ebből az egyik Peters aki franc se tudja mikor akar visszavonulni 😀
több mint 9 éve
Samu nem lesz eltradelve, nem ezért hosszabítottunk vele, az meg a másik, hogy partner se lenne rá. 😀Ki a kezdő wr páros?
Viszont ránézésre ez a keret nagyon rendben van, nincs nagy hiányposzt. Nem valószínű, hogy az elkövetkező években ilyen elöl fogunk majd húzni, ezért lehet valid a feltrade.
balintbaba
Sec?
G?
több mint 9 éve
Azert 1/8 rol nem nagy ara van egy 1/6ra felmenni... Mas kerdes hogy a wentz goff paros szerintem mar 1/8on is draga dolog ...Jo lesz ott egy cb huzas vagy ot
több mint 9 éve
Már elő került a téma, de most egyre inkább megerősítést nyer. Egyrészt sajnálom, másrészt sok sikert neki, ha nem gondolja meg magát, és köszönünk mindent neki!A feltrade kapcsán pedig ha Mariotaért nem adtunk oda pénzt paripát mindent, akkor idén pláne nem fogunk. Mostanság még Lynchet emlegeti hozzánk, de őt később tudom elképzelni, aki akkor már esélyes, hogy nem lesz bent a nagy QB ínség miatt.
több mint 9 éve
Samu nem lesz eltradelve, nem ezért hosszabítottunk vele, az meg a másik, hogy partner se lenne rá. 😀Viszont ránézésre ez a keret nagyon rendben van, nincs nagy hiányposzt. Nem valószínű, hogy az elkövetkező években ilyen elöl fogunk majd húzni, ezért lehet valid a feltrade.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Gyárthato elmélet egy samu tradre plEnnyi, vevő tuti lenne rá.
Janek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Gyárthato elmélet egy samu tradre plEs akkor a rookie qb kezdhet cd meg pedersen kinyujtott keze lehet .
Mas kerdes hogy nehez elkepzelni hogy a sf elé milyen aron mennénk fel goffert wenzt ert
több mint 9 éve
Valaki exponált a feltrade-pletyka témájában? Hogy is lenne ez? Ha tavaly Chip nem zálogolta volna a fél franchiset akkor idén Rózsaember megteszi? Nem rá vallana, de ti mit tudtok a dologról?Nem igazán. De egy gyakorlati kérdés. Melyik QB lesz az, akit be se nevezünk a meccsekre? Bradford? Daniel az évi 7 millióval? Vagy az 1. körös ember, akiért fel is mentünk? Komolytalan.
gyeek
több mint 9 éve
Valaki exponált a feltrade-pletyka témájában? Hogy is lenne ez? Ha tavaly Chip nem zálogolta volna a fél franchiset akkor idén Rózsaember megteszi? Nem rá vallana, de ti mit tudtok a dologról?
több mint 9 éve
Azért az mellette szól,hogy !8! TD elkapása volt tavaly Beckham árnyékában!!!! FA-ról melyik WR hozna ilyen teljesitményt Beckham mögött? Csoda már ez a 8 tácsdáwn is.Nem véletlenül volt Rueben 2.körös WR.Aláirom,hogy nem egy 1.számú WRnek való,de ne mondja nekem senki,hogy rosszabb,mint egy Agholor,Huff...Kiegészítő embernek tökéletes.Good sign.
több mint 9 éve
hallod, randle tavaly egy fikrcnyival sem volt jobb mint a mi csodáink. volt 8 td je de ez nem minden.drafton jöhet még ettől wr. azért randle teljesítményétől sem kell hasra esni 😀hasra esni nem kell, csak akkor mit mondunk a WR-einkről ?! 😊
ano92
egy hátsó körös tehetséget vagy valami udfa elkapót még azért el tudnék képzelni, bár ez már így sem rossz
zsojti
4 évet húzott már le ebből egyszer volt 1000 yard közelében.
Maximum rá is azt lehet mondani, hogy "hááát lehet belőle valaki". De max ennyi. Ezt mondjuk Agholoról is el lehet mondani, csak nehezen hisszük el : D.
több mint 9 éve
drafton jöhet még ettől wr. azért randle teljesítményétől sem kell hasra esni 😀Csak már tele vagyunk....Agholor,Matthews,Huff,Givens,Randle...stb.
ano92

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
drafton jöhet még ettől wr. azért randle teljesítményétől sem kell hasra esni 😀hasra esni nem kell, csak akkor mit mondunk a WR-einkről ?! 😊
ano92
egy hátsó körös tehetséget vagy valami udfa elkapót még azért el tudnék képzelni, bár ez már így sem rossz
több mint 9 éve
drafton jöhet még ettől wr. azért randle teljesítményétől sem kell hasra esni 😀
több mint 9 éve
Majd jövőre DeSean.Rueben Randle jött egy évre. Én örülök neki 😊Nem rossz, de nem szoktak beválni a csoport riválistól érkezett játékosok. 😊 Ezzel a drafton érkező WR lehetőségét el is felejthetjük.
Rataxes
Greengo
több mint 9 éve
Rueben Randle jött egy évre. Én örülök neki 😊1 év 3 milliós szerződés, 500 ezer a garantált
Rataxes
kicsit meglepett a dolog, főleg Givens szerződtetése után,de ám legyen!
több mint 9 éve
Rueben Randle jött egy évre. Én örülök neki 😊Nem rossz, de nem szoktak beválni a csoport riválistól érkezett játékosok. 😊 Ezzel a drafton érkező WR lehetőségét el is felejthetjük.
Rataxes

E-A-G-L-E-S EAGLES !