Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Ronnie Stanley
több mint 9 éve
hát szerintem hargreavesra nagyobb szükség van ha bentmarad bosa akkor is. Ilyen edge rusherünk szarásig van. Jó depth az nincs mögöttük, de secondaryban cornerünk jelenleg lófasznyi nem akad 😀
több mint 9 éve
Mondjuk szvsz ha benn van Bosa akkor megéri BPA-zni és akkor Bosa > Hargreaves
több mint 9 éve
azt deforest bucknert ki írta be ebbe a mockba hozzánk? 😀Chip Kelly
ano92
több mint 9 éve
azt deforest bucknert ki írta be ebbe a mockba hozzánk? 😀
több mint 9 éve
Sziasztok!Létrehoztam egy egyszerű google docs, mely célja egy szurkoló fórum MOCK DRAFT létrehozása.
1 csapat szurkolóitól maximum 5 ember szavazhat. Szeretnék naponta 1 csapat legalább kitöltésre kerülne, így ha már a 3 tipp meg van és épp online vagyok akkor már abból leszűröm a végső picket.
Ha 5 tippet látsz, és egyértelmű döntést látsz az alapján, akkor már automatikusan el lehet kezdeni a következő pickhez tippelni.
Ahol 2-2-1 vagy valamilyen egyenlőség alakul ki, ott figyelembe veszem, hogy ki szavazott hamarabb és az lesz a végső.
Aki be van írva a végső pick oszlopba, ő nyilván már nem választható.
Remélhetőleg mindenki a saját csapatához ír majd.
Próbáljátok meg pozitívan és komolyan hozzá állni. Remélem élvezetes lesz legalább egy kicsit
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit?usp=sharing
Jelenleg a Dallas Pickjén a sor!
több mint 9 éve
mathis cardinalsba ment 1 évre 6 milkaért.Levezetésnek pont jól jön neki még a 6 milla. : )
Azért csak bejött neki az élet. SB-t nyert meg még gazdag is lesz 😀
ano92

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
mathis cardinalsba ment 1 évre 6 milkaért.Azért csak bejött neki az élet. SB-t nyert meg még gazdag is lesz 😀
több mint 9 éve
Ő biztos.Már dobált neki 😊
A serülekeny gyenge kezű flecco helyett vegre egy jo qb dobal neki.
Ő lehet a DJax utod huff helyett
Janek
840k lesz a fizetése.
több mint 9 éve
Ő biztos.A serülekeny gyenge kezű flecco helyett vegre egy jo qb dobal neki.
Ő lehet a DJax utod huff helyett
több mint 9 éve
A korábbi Rams majd Ravens WR Chris Givens érkezhet...állítólag jó sebessége van, ami miatt érdeklődünk iránta
több mint 9 éve
Értem, akkor ezek szerint ez elrendezve. További jó játékot Shadynek.
több mint 9 éve
Nem akarok karácsonyfát gyártani 😊. Bár még nem tudjuk mi lesz a vége, de azért úgy tűnik Shadynek elég komoly balhéja volt nem régen a pályán kívül, lehet a Bills is elveszti a klasszis futóját illetve ha Billsnek vele jobban is ment, mint nélküle, messze nem tudta ő sem hozni azt, ami igazán győztessé tette volna őket ebben a cserében.Tudomásom szerint azt elsikálták tekintve, hogy a feljelentést visszavonták és a 3 rendőr civilként van kezelve az ügyben.
dande
több mint 9 éve
Tehát jó szerződést kötöttünk Maxival, az összérték nagyságához képest nem volt sok signing bonus, így relatíve kevés dead money árán tudtuk elcserélni. 😊nem az hogy több pénz ment neki, hanem baromi sok pénz ment neki : D persze ha überállat lesz és lecseréli Bradfordot, akkor pont tojok rá.
Én bírom Kellyt a mai napig, kár hogy mennie kellett, de az volt a jó lépés. Az offseason kifejezetten tetszik. Lehet egy picit több pénz ment a csere QB-nak, de ennyit talán el lehet viselni.
határbíró
több mint 9 éve
Nem akarok karácsonyfát gyártani 😊. Bár még nem tudjuk mi lesz a vége, de azért úgy tűnik Shadynek elég komoly balhéja volt nem régen a pályán kívül, lehet a Bills is elveszti a klasszis futóját illetve ha Billsnek vele jobban is ment, mint nélküle, messze nem tudta ő sem hozni azt, ami igazán győztessé tette volna őket ebben a cserében.
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Igazából a kérdés az kellettek e. Akkor ennyi volt az áruk előre lehetett tudni. Hogy ki intézte nem tudni. Valószínű Roseman, de akkor ő már magasról leszarta, hogy jó szerződést hozzon össze. De ha beváltak volna leszarnák. Nem váltak, Roseman meg megszabadult tőlük úgy, hogy végül nem jöttünk ki belőlük szarul. Ennyi a legtöbb amit ki lehetett hozni ebből. A Shady-Alonso csere lose-lose? Azért a Billsnek mégis van egy klasszis futója nekünk meg semmi, abból a tradeből. Mikor Shady nem játszott kereken a harmadát tudták összehozni a támadó yardoknak. Nem mondanám, hogy veszítettek volna ezzel a cserével. Bradford tradenél maximum az elnök vagy Lurie szólhatott volna közbe. de az meg érdekesen nézett volna ki hogy teljhatalmat adtak Kellynek és rögtön belepofáznak.Nekem azzal van bajom, hogy azt is Chip nyakába varrják ami elvileg! nem az ő dolga volt, és kicsit olyan érzésem van, a háttérben (persze ez már konteo), hogy elve arra játszottak, (vagy alig várták) elbukjon. Nem látunk be a színfalak mögé, de mivel Kelly kijelentette, már az elején, hogy pénzzel ő nem foglalkozik mert ahhoz nem ért, ezért utólag kár azt a szemére vetni, hogy milyen drágán szerződtette akár Maxwellt, akár Murrayt. Azt igen, hogy miért pont őket, de, hogy mennyiért azt nem. A Shady-Alonso csere sajnos lose-lose lett, illetve a Bradford trade még nem dőlt el, (bár az a 2 kör az a sok benne) de ott is lehetett volna azt mondani, hogy állj. Meglátjuk, csak a kettős mércét nem szeretem.Nézd én régóta úgy voltam és ki is jelentettem hogy Chip iránya nekem nem tetszik. A hagyományos csapatépítésben hiszek. Ez az, amit ő csinált az közel sem. Most úgy néz ki van fal és védelem, nála volt védelem de az offense miatt nem volt hatékony. Régóta Roseman mellett állok, nem most kezdtem. Én kitartok bármi lesz. Ha elbassza meg elbassza, elismerjük aztán Lurie megint felforgathat mindent. De én továbbra is jobban hiszek egy a ligában 1,5 évtizede jó keretű csapatokat összerakó embernek mint egy 3 éve a ligában lévő edzőnek, akinek alig van tapasztalata.majd az idő biztos Howiet igazolja....Csak azért is füstölgök miatta: a Pats most tradelte el egy második körért meg egy Guardért Chandler Jonest mi meg egy szros plusz 4. v 5. kört nem bírtunk kihúzni Maxwallért plusz Alonsoért a Miamiból vagy még egy picket Murrayért..........Ez tökéletes. Tekintve hogy egy agyonfizetett és sérült + egy a ligában nem bizonyított de sérült és egy idióta balfasz agyonfizetett futót tradeltünk el, Jones meg klasszis játékos alacsony fizuval.
ne mondjátok, hogy ez normális............ bár mi normális mostanság Phillyben....
dande
Shawn84
azt jótékonyan mindig elfelejtjük, hogy az előző dealt is Maxwellel elvileg ő kötötte és nem Chip, mert a pénzért nem ő volt a felelős, de mindegy amit Howie csinál az zseniális, amit Chip csinált az mind kuka
dande
Shawn84
dande
Szerkesztette: Shawn84
több mint 9 éve
Nekem azzal van bajom, hogy azt is Chip nyakába varrják ami elvileg! nem az ő dolga volt, és kicsit olyan érzésem van, a háttérben (persze ez már konteo), hogy elve arra játszottak, (vagy alig várták) elbukjon. Nem látunk be a színfalak mögé, de mivel Kelly kijelentette, már az elején, hogy pénzzel ő nem foglalkozik mert ahhoz nem ért, ezért utólag kár azt a szemére vetni, hogy milyen drágán szerződtette akár Maxwellt, akár Murrayt. Azt igen, hogy miért pont őket, de, hogy mennyiért azt nem. A Shady-Alonso csere sajnos lose-lose lett, illetve a Bradford trade még nem dőlt el, (bár az a 2 kör az a sok benne) de ott is lehetett volna azt mondani, hogy állj. Meglátjuk, csak a kettős mércét nem szeretem.Nézd én régóta úgy voltam és ki is jelentettem hogy Chip iránya nekem nem tetszik. A hagyományos csapatépítésben hiszek. Ez az, amit ő csinált az közel sem. Most úgy néz ki van fal és védelem, nála volt védelem de az offense miatt nem volt hatékony. Régóta Roseman mellett állok, nem most kezdtem. Én kitartok bármi lesz. Ha elbassza meg elbassza, elismerjük aztán Lurie megint felforgathat mindent. De én továbbra is jobban hiszek egy a ligában 1,5 évtizede jó keretű csapatokat összerakó embernek mint egy 3 éve a ligában lévő edzőnek, akinek alig van tapasztalata.majd az idő biztos Howiet igazolja....Csak azért is füstölgök miatta: a Pats most tradelte el egy második körért meg egy Guardért Chandler Jonest mi meg egy szros plusz 4. v 5. kört nem bírtunk kihúzni Maxwallért plusz Alonsoért a Miamiból vagy még egy picket Murrayért..........Ez tökéletes. Tekintve hogy egy agyonfizetett és sérült + egy a ligában nem bizonyított de sérült és egy idióta balfasz agyonfizetett futót tradeltünk el, Jones meg klasszis játékos alacsony fizuval.
ne mondjátok, hogy ez normális............ bár mi normális mostanság Phillyben....
dande
Shawn84
azt jótékonyan mindig elfelejtjük, hogy az előző dealt is Maxwellel elvileg ő kötötte és nem Chip, mert a pénzért nem ő volt a felelős, de mindegy amit Howie csinál az zseniális, amit Chip csinált az mind kuka
dande
Shawn84
több mint 9 éve
Tehát jó szerződést kötöttünk Maxival, az összérték nagyságához képest nem volt sok signing bonus, így relatíve kevés dead money árán tudtuk elcserélni. 😊Én bírom Kellyt a mai napig, kár hogy mennie kellett, de az volt a jó lépés. Az offseason kifejezetten tetszik. Lehet egy picit több pénz ment a csere QB-nak, de ennyit talán el lehet viselni.
több mint 9 éve
Nézd én régóta úgy voltam és ki is jelentettem hogy Chip iránya nekem nem tetszik. A hagyományos csapatépítésben hiszek. Ez az, amit ő csinált az közel sem. Most úgy néz ki van fal és védelem, nála volt védelem de az offense miatt nem volt hatékony. Régóta Roseman mellett állok, nem most kezdtem. Én kitartok bármi lesz. Ha elbassza meg elbassza, elismerjük aztán Lurie megint felforgathat mindent. De én továbbra is jobban hiszek egy a ligában 1,5 évtizede jó keretű csapatokat összerakó embernek mint egy 3 éve a ligában lévő edzőnek, akinek alig van tapasztalata.majd az idő biztos Howiet igazolja....Csak azért is füstölgök miatta: a Pats most tradelte el egy második körért meg egy Guardért Chandler Jonest mi meg egy szros plusz 4. v 5. kört nem bírtunk kihúzni Maxwallért plusz Alonsoért a Miamiból vagy még egy picket Murrayért..........Ez tökéletes. Tekintve hogy egy agyonfizetett és sérült + egy a ligában nem bizonyított de sérült és egy idióta balfasz agyonfizetett futót tradeltünk el, Jones meg klasszis játékos alacsony fizuval.
dande
Shawn84
dande
több mint 9 éve
majd az idő biztos Howiet igazolja....Csak azért is füstölgök miatta: a Pats most tradelte el egy második körért meg egy Guardért Chandler Jonest mi meg egy szros plusz 4. v 5. kört nem bírtunk kihúzni Maxwallért plusz Alonsoért a Miamiból vagy még egy picket Murrayért..........Ez tökéletes. Tekintve hogy egy agyonfizetett és sérült + egy a ligában nem bizonyított de sérült és egy idióta balfasz agyonfizetett futót tradeltünk el, Jones meg klasszis játékos alacsony fizuval.
dande
Shawn84
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
volt még plusz egy 4. kör de Maxwell picit kibaszott a csapattal.Egyrészt nem azt mondom, hogy 2. kör kellett volna még adni értük, tehát nem helyezem egészen egy szintre a kettőt, csak azt, hogy még valamit értek volna mert nem töltelék játékosokról van szó, akik teljesen tehetségtelenek sőt, hogy ennyiért mondjunk le róluk.Csak azért is füstölgök miatta: a Pats most tradelte el egy második körért meg egy Guardért Chandler Jonest mi meg egy szros plusz 4. v 5. kört nem bírtunk kihúzni Maxwallért plusz Alonsoért a Miamiból vagy még egy picket Murrayért..........Nézd meg Jones teljesítményét, és a 3 elpasszolt delikvensét. Teljesen más történet.
dande
határbíró
dande
több mint 9 éve
Egyrészt nem azt mondom, hogy 2. kör kellett volna még adni értük, tehát nem helyezem egészen egy szintre a kettőt, csak azt, hogy még valamit értek volna mert nem töltelék játékosokról van szó, akik teljesen tehetségtelenek sőt, hogy ennyiért mondjunk le róluk.Csak azért is füstölgök miatta: a Pats most tradelte el egy második körért meg egy Guardért Chandler Jonest mi meg egy szros plusz 4. v 5. kört nem bírtunk kihúzni Maxwallért plusz Alonsoért a Miamiból vagy még egy picket Murrayért..........Nézd meg Jones teljesítményét, és a 3 elpasszolt delikvensét. Teljesen más történet.
dande
határbíró
több mint 9 éve
Csak azért is füstölgök miatta: a Pats most tradelte el egy második körért meg egy Guardért Chandler Jonest mi meg egy szros plusz 4. v 5. kört nem bírtunk kihúzni Maxwallért plusz Alonsoért a Miamiból vagy még egy picket Murrayért..........Ez tökéletes. Tekintve hogy egy agyonfizetett és sérült + egy a ligában nem bizonyított de sérült és egy idióta balfasz agyonfizetett futót tradeltünk el, Jones meg klasszis játékos alacsony fizuval.
dande