Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Thornton... Ebben a szezonban a szokásosnál is szürkébb volt. Tudom, hogy egy DTnek ( 3-4 DEnek) nem kell annyira látványosan játszania, de ő pontosan az a játékos, akit nyugodt szívvel elengedhetünk. Passrushban szinte semmi, futást viszonylag(!) jól fogta de semmi több.
Mindegy, Rams elleni td-t nem felejtem el tőle, sok sikert neki a továbbiakban. 😊

Szerkesztette: balintbaba

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 373 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pl ezért sajnálom Cedricet:

twitter.com/MrICanDueDat

A neve alatti aláírás/megfogalmazás személy szerint is fontos... de ez van, az élet megy tovább...
több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
Thurmondot nem nagyon látom miért lett volna érdemes megtartani. Davis szar rendszere mellett elfért volna kettő FS magas fizuval, de így Schwartz alatt nincs nagyon értelme.
Így 4-3ba megvan a kettő DT ( Cox, Logan), depthnek meg ott vannak Kelly fiatal draftoltjai.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 373 — Így remélem megfelelek nektek.....
A csudába (finoman fogalmaztam) Thorton 4 év 18 milla a Boysba.................................................... na ez nagyon nem tetszik
dande
És még lehet, hogy Carroll-t is elviszik. Annak sem örülnék túlságosan, de Schwartz tudja. Mindenkit nem tarthatunk meg, pláne, hogy még egy Cox biznisz is előttünk van.
evergreen
Carollt annyira nem sajnálom, Thurmot fogom még.... de most komolyan, abból a pénzből amit a semmit nem bizonyított CDnek adtunk, nagyjából mindkettő (Cedric, és Thurm) maradhatott volna (tudom, Thurm nem feltélten akart maradni) olyanok akik bizonyított jó játékosok. Sancho semmivel nem rosszabb, mint CD és akkor még hozhatunk volna vkit draftról.....

Vannak jó moveok, de nem kevésbé vegyesek az érzéseim, mint tavaly lehettek Chip miatt némelyeknek... a különbség, hogy most nem Ducks hanem Bills játékosokat gyűjtünk.... de persze ez nem baj
több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
A csudába (finoman fogalmaztam) Thorton 4 év 18 milla a Boysba.................................................... na ez nagyon nem tetszik
dande
És még lehet, hogy Carroll-t is elviszik. Annak sem örülnék túlságosan, de Schwartz tudja. Mindenkit nem tarthatunk meg, pláne, hogy még egy Cox biznisz is előttünk van. Mindenesetre sajnálom Thorntont, főleg így, hogy a Boys-hoz megy...

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Whiteheadet nem sikerült Scwartznak begyűjteni ment vissza a Lionshoz

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
A baj az, hogy CD nem nagyon bizonyította még hogy megfelelő csere QB lenne. Akkor már Matt Moore sokkal inkább jó lett volna szvsz. De persze DP őt ismeri őt hozta....
több mint 9 éve
Roseman azt mondja, hogy főleg azért lett elpasszolva Maxwell meg Alonso, mert mindenképp fel akartunk mozogni az első körben, mert van 10 játékos, akik nagyon tetszenek nekik, és feltétlen szeretnék az egyiket behúzni. De hozzátette, hogy azért a pénz is tényező volt. Valamint megjegyezte, hogy megfelelő backup QB hiányában sok csapatnak ment már kukába a szezonja, szóval nincs szó Bradford elcseréléséről. Cox-ról is beszélt, hogy az eddigi új szerződések nem veszélyeztetik a hosszabbítását, van rá pénz, nem engedik elsétálni.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
DP: Sam a kezdő Kúbé Chase a csere... a fene vigye el 7 milláért én is elmennék padot melegíteni......
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Nincs bajom egyelőre a mostani lépsekkel, de szembetűnő mikor Kelly hozta "embereit" meg küldött el szotyiért játékosokat egyből kapta a savat, most meg semmi, csak rá van húzva, hogy "takarítunk Kelly után".
marci88
Azért én Murrayt nem emlegetném Shadyvel egy lapon : D

több mint 9 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Nincs bajom egyelőre a mostani lépsekkel, de szembetűnő mikor Kelly hozta "embereit" meg küldött el szotyiért játékosokat egyből kapta a savat, most meg semmi, csak rá van húzva, hogy "takarítunk Kelly után".
több mint 9 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Eagles have a 3:30 p.m. press conference introducing Chase Daniel, Rodney McLeod, and Ron Brooks. H. Roseman and D. Pederson will speak, too
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Nohát Kéz Dániellel se lennénk beljebb.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 713 — Apu ökölbeszorított keze
Nincs kizarva semmi

több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Eszembe jutott egy Bradford trade is.. esetleg egy második vagy harmadik kört kapunk érte és Sancho marad tartaléknak.. 😀 😀 Howie takarít.. 😊
Stem03
Esélytelen,hogy annyira épeszű a vezetés,hogy még most meghátrálunk ,és nem kérünk Bradfordból.

több mint 9 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
Eszembe jutott egy Bradford trade is.. esetleg egy második vagy harmadik kört kapunk érte és Sancho marad tartaléknak.. 😀 😀 Howie takarít.. 😊

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 9 éve
Tehat ST player.

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Ő meg ki a pötch?
Janek
Backup corner. Schwartz embere. Bradham viszont kezdő is lehet.
Shawn84
14-ben neki volt a Billsben a legtöbb ST szerelése, 15-ben pedig harmadik lett
több mint 9 éve
Ő meg ki a pötch?
Janek
Backup corner. Schwartz embere. Bradham viszont kezdő is lehet.
több mint 9 éve
Ő meg ki a pötch?

több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Eagles signed CB Ron Brooks, formerly of the Bills, to a three-year contract.
Brooksokat és Mat(t)hewsokat gyűjtünk. : )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Brooks is hivatalos közben:

Bradham-hez bedig 2 éves szerződést írnak.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 958 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Érkezik Nigel Bradham is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!