Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Látok rációt én is a DL húzásban, inkább a fal közepére, mint a szélére, ugyanis Coxról senki nem tudja meddig marad, vagy meg tudjuk-e tartani (főleg Malik Jackson szerződése tükrében). Loganról nem nagyon tudni, mit tud 4-3-ban. Más konkrétan nincs, Beau Allen teljesen rendszeridegen.
több mint 9 éve
első körös OT-k sem válltak be annyira mostanában 😀Simán jöhet dline,cb,otÉn még mindig OT-t várok. Peters már nem a régi és egyre sérülékenyebb is . Nem lennék meglepve ha most mennénk rá a pótlására amikor ilyen jó a felhozatal. Persze a DL sem kizárt amolyan Reid után szabadon érzéssel. : ) Első körös DB-k nem mindig szoktak bejönni.....+ vhogy nem is érzem magunkat elveszve ezen a poszton. Szval nálam nem akkora need.
Nagyon jó pick az 1/8 szinte minden posztra huzhatunk jó jatekost.
Janek
Greengo
De rohadtul el vagyunk veszve cb poszton.
Nolan Carroll, McKelvin azt cső. Ja meg Rowe. Ezek közül Carroll volt legjobb tavaly úgy hogy ő is egy szar volt.
Tehát az a kérdés, hogy cb re húzunk kezdőt, vagy peters mögé fasza tacklet. : D
több mint 9 éve
azért beszarnék jól, ha megint ilyen noname sutyerákot hoznánk mint Marcus Smith, akit senki nem várt az első körbe
több mint 9 éve
Simán jöhet dline,cb,otÉn még mindig OT-t várok. Peters már nem a régi és egyre sérülékenyebb is . Nem lennék meglepve ha most mennénk rá a pótlására amikor ilyen jó a felhozatal. Persze a DL sem kizárt amolyan Reid után szabadon érzéssel. : ) Első körös DB-k nem mindig szoktak bejönni.....+ vhogy nem is érzem magunkat elveszve ezen a poszton. Szval nálam nem akkora need.
Nagyon jó pick az 1/8 szinte minden posztra huzhatunk jó jatekost.
Janek
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Simán jöhet dline,cb,ot Nagyon jó pick az 1/8 szinte minden posztra huzhatunk jó jatekost.
több mint 9 éve
Egyébként Gardner fikázást én sem vágom, nem volt olyan szar azon a kemény 3 meccsen amin játszott.😀Első körben falba én is luxusnak látok húzni. Remélem Hargreavest meg tudjuk szerezni, de ha az egyik top qb lepottyanna hozzánk, akkor sem lennék szomorú.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Persze az még kérdés,hogy ő most a backup C vagy a starter G?Tény, barbre meg tobin személyéhez képest Gardner upgrade lenne
Szerintem Gardner lesz a kezdő G
Janek
De inkább az legyen a legnagyobb bajunk, h SW vagy Gardner legyen a kezdő LG☺
Viszont a falra így
mondhatjuk, h kész (?) , 1/8 ra pedig nem húznék RBet (se QB-t)..DE -nek ott van Graham, Curry, Barwin..maradna a LB poszt Bradham mellé ?! Érdekes lesz
több mint 9 éve
Tobin is marad még egy évre, úgyhogy OLbe max T poszton várható még valaki. Egyre inkább a DBt gondolok húzni első körben, ha csak valami nagy csavarra nem készülünk.
több mint 9 éve
Persze az még kérdés,hogy ő most a backup C vagy a starter G?Szerintem Gardner lesz a kezdő G
több mint 9 éve
Jogos, valóban 😊Közülük majdnem mindenki rookie szerződését tölti, Shipley mondjuk journeyman, de Sweezynél akkor is jobb játékos Wiz. Szóval Warford helyében pl gyorsan ügynököt cserélnék, mert ez az Agnone arc nem tűnik túl kompetensnek.Jah, bár Ben Jonesnak pl. sztem korrekt dealt hozott ezzel a 4 év 17.5 misi, 7.5 garival
mustaine
PS: Warford és Watford nem ugyanaz 😊
empty taxi
Na mindegy, okafogyottá vált a beszélgetés, Wisniewski aláírt. Akkor a kezdő fal talán kész is van, remek deal. Ha más nem, időt nyerhetünk az újoncoknak a beilleszkedésre, esetleg Kelce sérülése esetén van egy hasonlóan jó beugró. Left guardként simán kezdő, szóval a támadófalban végre nem az Andrew Gardner-Matt Tobin-Allen Barbre trió fog bohóckodni.
Tetszik az offseason. | Bradfordot kivéve |
Szerkesztette: mustaine
több mint 9 éve
Megelőztél😊
több mint 9 éve
Na kérem így kell mantrázni egy évre miénk Wis 😊 😊 😊 Reméljük teLjesít úgy hogy tovább is maradjon!
több mint 9 éve
twitter.com/JimmyKempski/status/716957837860192256Van még kívánságod? Szólok ám Howardnak, gyors hívón van 😛
több mint 9 éve
Egy ilyen Wissel nekünk is megfelelne 😊Vagy egy 5 év 20 misit 9-11 garival szintén el tudnék képzleni. De ez van.
több mint 9 éve
Közülük majdnem mindenki rookie szerződését tölti, Shipley mondjuk journeyman, de Sweezynél akkor is jobb játékos Wiz. Szóval Warford helyében pl gyorsan ügynököt cserélnék, mert ez az Agnone arc nem tűnik túl kompetensnek.Jah, bár Ben Jonesnak pl. sztem korrekt dealt hozott ezzel a 4 év 17.5 misi, 7.5 garival
mustaine
PS: Warford és Watford nem ugyanaz 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Közülük majdnem mindenki rookie szerződését tölti, Shipley mondjuk journeyman, de Sweezynél akkor is jobb játékos Wiz. Szóval Warford helyében pl gyorsan ügynököt cserélnék, mert ez az Agnone arc nem tűnik túl kompetensnek.
több mint 9 éve
OFF:A helyében lecserélném az ügynökömet. Nevetséges, hogy a ligában, ahol J.R. Sweezy harmincmilliós szerződést kap, ő még mindig nem kapja meg a "nagy pénzt", pedig azért van különbség köztük. | Nem Sweezy javára. |Hm úgy tűnik Wis nem fog jönni? Legalábbis már meglenne a contract ha érkezne sztem. Sajnálom ha így lesz. Érdekes, hogy ő mégnem kelt el nem olyan rossz játékos, lehet túl sokat kér....Tavaly is az volt h Rodney Hudson-szintű pénzt akart, de azért ő annyira nem jó, végül pont ezért kötött csak 1 éves szerződést Jacksonville-ben szvsz. Persze ettől még vállalható kezdő szint.
dande
empty taxi
mustaine
Az ügynöke Tony Agnone tele van center kliensekkel: Mitch Morse, David Andrews, Corey Linsley, Russell Bodine, Luke Bowanko, Dalton Freeman, Ben Jones, Ted Larsen, AQ Shipley, Jeremy Zuttah és Wiz. Ehhez még jön néhány guard is (Chad Slade, Dakota Dozier, Earl Watford) szal ha van poszt, amihez értenie kellene az az interior OL 😊
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
A helyében lecserélném az ügynökömet. Nevetséges, hogy a ligában, ahol J.R. Sweezy harmincmilliós szerződést kap, ő még mindig nem kapja meg a "nagy pénzt", pedig azért van különbség köztük. | Nem Sweezy javára. |Hm úgy tűnik Wis nem fog jönni? Legalábbis már meglenne a contract ha érkezne sztem. Sajnálom ha így lesz. Érdekes, hogy ő mégnem kelt el nem olyan rossz játékos, lehet túl sokat kér....Tavaly is az volt h Rodney Hudson-szintű pénzt akart, de azért ő annyira nem jó, végül pont ezért kötött csak 1 éves szerződést Jacksonville-ben szvsz. Persze ettől még vállalható kezdő szint.
dande
empty taxi
több mint 9 éve
Hm úgy tűnik Wis nem fog jönni? Legalábbis már meglenne a contract ha érkezne sztem. Sajnálom ha így lesz. Érdekes, hogy ő mégnem kelt el nem olyan rossz játékos, lehet túl sokat kér....Tavaly is az volt h Rodney Hudson-szintű pénzt akart, de azért ő annyira nem jó, végül pont ezért kötött csak 1 éves szerződést Jacksonville-ben szvsz. Persze ettől még vállalható kezdő szint.
dande
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Hm úgy tűnik Wis nem fog jönni? Legalábbis már meglenne a contract ha érkezne sztem. Sajnálom ha így lesz. Érdekes, hogy ő mégnem kelt el nem olyan rossz játékos, lehet túl sokat kér....
több mint 9 éve
Megvan miért nem mehetett Murraynek, bezzeg ha ilyen segítsége lett volna 😊Jeff McLane Hitelesített felhasználó
@Jeff_McLane
#Eagles Sign FB Ryan Mueller to a Two-Year Contract. Doug Pederson said he liked the position. Birds have first FB in 3 years.
Jöhetne a Wisnewski aláírás, Cox hosszabítása, a drafton meg lesz ami lesz, és kezdődhet az idény 😊
több mint 9 éve
meglehetne úgy kb a fal. dejó lenne 😀 nem a 2. -3. körös vandálokkal kéne szarakodni. Álom.
több mint 9 éve
Stefen Wisniewski érkezett vizitre. 4 évig a Raiders centere volt, tavaly a Jaguarsé. Tud guardot is játszani, nálunk csere center és kezdő guard is lehetne. Egész pofás lenne a Peters, Wisniewski, Kelce, Brooks, Johnson fal, ráadásul egy újabb needet ki tudnánk lőni a draftra.Azt írták első évében G-ot jàtszott+ami szintén fontos, h 27 éves
mustaine
több mint 9 éve
Hű ő nagyob jó lenne remélem meg tudunk egyezni vele. Ha kell kól tudna beszállni Kelce helyett.