Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
 twitter.com/Jeff_McLane/status/717834788401496064

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
nem tehet róla smith hogy hamarabb húzták 7 körrel mint azt a tehetsége engedte volna

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ja csak mondjuk bramantól elnézem mert udfa volt, smith meg 1. körös pick :_D

több mint 9 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Marcus Smith DE poszton fogja tolni, ezért semmi szükségünk Bosa-ra.
határbíró
lel
karmïgran
Sőt ott van még Braman is ☺
annyi sack-je neki is tavalyról, mint Smith-nek
DT, LB és S mindenképpen kellene a draftról, bár itt a kezdő emeberek adottak, talán még az LB kérdés lehet nyitottabb
Remélhetőleg nem mostanában húzunk majd 8on, így ha nagyon kell vmelyik QB, akkor adott lehet az első kör (én spec csak ebben az esetben húznék irányítót elöl)
több mint 9 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
határbíró
lel
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
Főleg hogy nem a Temple hanem s Villanova nyerte a NCAA rájátszást. 😊
mustaine
Akkor félreérthető voltam. Persze az NCAAB-t a Villanova nyerte, nincs is másról szó, de mint nagyjából egyetlen őszi idénybeli sportsiker a városban került még elő NAAF-ből a Temple, aki ha nem is nyerte meg az egész ligát, de főleg önmagához képest nagyon jó volt. 😉
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Főleg hogy nem a Temple hanem s Villanova nyerte a NCAA rájátszást. 😊

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 350 — Így remélem megfelelek nektek.....
S új guardunk belépő nyilatkozatának egy-egy részlete, mintegy összefoglalókként | Jags fanok a végét ne vegyék figyelembe 😉 |

www.phillyvoice.com/stefen-wisniewski-may-just-be-one-year-band-aid/
több mint 9 éve
Azért némileg ínséges időkben ami sportsikereket érinti a Philadelphia kapcsán, ezt mindenképp érdemes megemlíteni😊

Baggio kedvéért említsük meg a Templet is, akik előző idényben jók voltak, úgy látszik NCAA-ban jobban megy 😉
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 038 — WHO DAT!!!!
RÁNTSUK BE NKEMDICSÉT
ano92
Rózsi helyében a 2. körig eszembe se jutna. Ha van idén hypeolt játékos aki jó eséllyel csúszik az ő. A másik Bosa.
gyeek
Bosa miért?
kapitnono
mert bár kurvanagy tehetség, rohadtul nem kell az elején DE senkinek 😀 van mindenhol nagyobb need.
ano92
azt értem, én csak arra lettem volna kíváncsi miért van túlhypeolva? szerintem eléggé nagyot játszott az OSU-n hogy idén a drafton a top DE-k között legyen. Szerintem Jack vagy Ramsey jobban túl van sztárolva mintsem amekkora tehetségek.

több mint 9 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 237 — Big Dick Nick
határbíró
Igen, igen. Bízom benne, hogy átmenti a tavaly év végi formáját ( Giants ellen 1 sack), szezon végén Pro Bowler, All Pro...FHOF. Amúgy kíváncsi vagyok DE poszton, hogy fog megélni, OLB-nek is elég girnyó volt...

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
RÁNTSUK BE NKEMDICSÉT
ano92
Rózsi helyében a 2. körig eszembe se jutna. Ha van idén hypeolt játékos aki jó eséllyel csúszik az ő. A másik Bosa.
gyeek
Bosa miért?
kapitnono
mert bár kurvanagy tehetség, rohadtul nem kell az elején DE senkinek 😀 van mindenhol nagyobb need.

több mint 9 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242

Szerkesztette: határbíró
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 038 — WHO DAT!!!!
RÁNTSUK BE NKEMDICSÉT
ano92
gyeek
Bosa miért?

több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
DeForest Buckner vagy Bosa fog ott kikötni szvsz
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Tuljut a jax on?
Nem hinnem

több mint 9 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Csak halkan anyázzon majd mindenki amikor behúzzuk Myles Jacket 😉 Nem azt mondom, hogy a legjobb opció, de azt érzem, hogy ő lesz a befutó.
több mint 9 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Simán jöhet dline,cb,ot
Nagyon jó pick az 1/8 szinte minden posztra huzhatunk jó jatekost.
Janek
Én még mindig OT-t várok. Peters már nem a régi és egyre sérülékenyebb is . Nem lennék meglepve ha most mennénk rá a pótlására amikor ilyen jó a felhozatal. Persze a DL sem kizárt amolyan Reid után szabadon érzéssel. : ) Első körös DB-k nem mindig szoktak bejönni.....+ vhogy nem is érzem magunkat elveszve ezen a poszton. Szval nálam nem akkora need.
Greengo
első körös OT-k sem válltak be annyira mostanában 😀

De rohadtul el vagyunk veszve cb poszton.
Nolan Carroll, McKelvin azt cső. Ja meg Rowe. Ezek közül Carroll volt legjobb tavaly úgy hogy ő is egy szar volt.

Tehát az a kérdés, hogy cb re húzunk kezdőt, vagy peters mögé fasza tacklet. : D
ano92
Caroll élete szezonját hozta ameddig meg nem sérült..és ok nem elit, de solid játékos a posztján. Rowenak rookie éve volt.Nem is vártam tőle csodát..másodiktól kéne beindulnia..Szval nálam úgy fest, hogy ők a 2 kezdő aztán mögöttük még vmi..Nem olyan rossz ez, pláne úgy , hogy papíron van melléjük 2 jó safetynk. Persze ettől még jöhet DB, de én inkább a jövőre felkészülve hoznék OT-t.

Aztán majd húzunk egy LB-t. : D
Greengo
+1
Ráadásul ott van még JaCorey Shepherd, aki a jelentések alapján nagyon jó kis TC-t hozott tavaly amíg meg nem sérült.
evergreen
Na én Shepherdre leszek marha kivancsi,szívügyem a sorsa. 😀 Szurkolok neki.

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
RÁNTSUK BE NKEMDICSÉT
ano92

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
En mondjuk nem VH-t tenném meg mint legjobb CB az idei classban.
Sőt nem annyival jobb mint a többi 5-6 cb.
OT poszton visszont nincs 5-6 hasonló talent...
Kene az a masodik kör de nincs.

több mint 9 éve
jo na shepard is lehet, mert azert cbket rotalhatjak rendesen, de ne a kisebb szazaleku talanra epitsunk mar frencsajzt.

több mint 9 éve
lehet hogy szolid back, nekem nem ezzel van a bajom. Jó. 2. számú cb nek tökéletes. meg valóban a legjobb cb-nk volt.
De ez kevés. 1. számú wr-khez nudli volt tavaly.
Az nfl meg nem arról szól, hogy "TC ben sérüléséig jó volt". Ráhúznak egy valóban jót azt mehet süllyesztőbe.

Kell! A kurvajó védelemhez kell egy kurvajó CB is. És Caroll nem kurvajó. Hargreaves lehet.

több mint 9 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Simán jöhet dline,cb,ot
Janek
Én még mindig OT-t várok. Peters már nem a régi és egyre sérülékenyebb is . Nem lennék meglepve ha most mennénk rá a pótlására amikor ilyen jó a felhozatal. Persze a DL sem kizárt amolyan Reid után szabadon érzéssel. : ) Első körös DB-k nem mindig szoktak bejönni.....+ vhogy nem is érzem magunkat elveszve ezen a poszton. Szval nálam nem akkora need.
Greengo

Nolan Carroll, McKelvin azt cső. Ja meg Rowe. Ezek közül Carroll volt legjobb tavaly úgy hogy ő is egy szar volt.

Tehát az a kérdés, hogy cb re húzunk kezdőt, vagy peters mögé fasza tacklet. : D
ano92
Caroll élete szezonját hozta ameddig meg nem sérült..és ok nem elit, de solid játékos a posztján. Rowenak rookie éve volt.Nem is vártam tőle csodát..másodiktól kéne beindulnia..Szval nálam úgy fest, hogy ők a 2 kezdő aztán mögöttük még vmi..Nem olyan rossz ez, pláne úgy , hogy papíron van melléjük 2 jó safetynk. Persze ettől még jöhet DB, de én inkább a jövőre felkészülve hoznék OT-t.

Greengo
+1
Ráadásul ott van még JaCorey Shepherd, aki a jelentések alapján nagyon jó kis TC-t hozott tavaly amíg meg nem sérült.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Simán jöhet dline,cb,ot
Janek
Greengo

ano92

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
RÁNTSUK BE NKEMDICSÉT