NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
245
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
125
21
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
Game day!!!!Jó eséllyel nem látom, remélem érdemes lesz letölteni, nektek jó szórakozást!!!!
Fly Eagles!
több mint 10 éve
akkor ez a szép sorozat is megszakad?nem vagyunk esélyesek ez talán nem is meglepő....
több mint 10 éve
(ami nem .jpg .png vagy hasonló ismert fájlnévre végződik, pl. facebookról vagy twitterről linkelt tartalom esetén ott tedd image tagek ([i.mg]valami[/i.mg] pontok nélkül) közé a linket és működni fog)
több mint 10 éve
Ryan Mathews és Zach Ertz sem játszik holnap, Peters, Kelce és Bradford játéka pedig kérdéses, de valószínűleg Sanchez fog megint kezdeni. Ha Kelce nem játszik, akkor a tapasztalatlan Josh Andrews lesz helyette. Parádés meccs lesz.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Sam Bradford (shoulder, concussion) officially listed as questionable for tomorrow. Appears to be a long-shot to see him tho.
több mint 10 éve
Sőt udfa futok is vannak.De az egesz keret is lehetne udfa es akkor alig költenénk jatekosra.
Lerágott csont szerintem az idei fa piac sikere avagy nem...
több mint 10 éve
Ha ugyanazon a helyen végzünk mint a Rams a saját csoportjában akkor jövőre jön az Eagles Angliába!!!😄😄😄Kevés az esély arra, hogy a Rams megnyerje a csoportját...
The Answer#3
több mint 10 éve
Es a liga is tele van veluk.Mert nem?
Janek
2014: Hill, Hyde, Freeman,
2015: Gurley, Coleman, Johnson, Williams, Lagford, Jones,
több mint 10 éve
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/demarco-murray/Tök jó hogy folyamatosan felhozzátok, hogy Shady lenne a legköltségesebb, de ez csak az idei szezonra áll. Jövőre kevesebbet keresett volna ha jól emlékszem 4 millióval mint a Murray + Mathews együtt. Megjegyzem fillérekért nem gyenge futókkal van tele a draft class folyamatosan, onnan lehet válogatni bőven.
www.spotrac.com/nfl/buffalo-bills/lesean-mccoy/
Pusztán ha itt marad Shady akkor meg ő lenne a legköltségesebb?!
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/eagles_added_four_players_for_lesean_mccoy_in_term.html
Alonso játékideje jogos de a sérülést kalkulálni nehéz GM munka.
Janek
több mint 10 éve
Ha ugyanazon a helyen végzünk mint a Rams a saját csoportjában akkor jövőre jön az Eagles Angliába!!!😄😄😄
több mint 10 éve
www.spotrac.com/nfl/philadelphia-eagles/demarco-murray/www.spotrac.com/nfl/buffalo-bills/lesean-mccoy/
Pusztán ha itt marad Shady akkor meg ő lenne a legköltségesebb?!
www.nj.com/eagles/index.ssf/2015/03/eagles_added_four_players_for_lesean_mccoy_in_term.html
Alonso játékideje jogos de a sérülést kalkulálni nehéz GM munka.
több mint 10 éve
Csak hogy megmutassa harmadik féle képpen is tud 10-6 s csapatot csinálni 😉
több mint 10 éve
Nem látom a problémát Kelly Gm teljesítményével. Akik tavaly itt voltak és most már nincsenek rendre mind sokkal gyengében teljesítenek idén az új csapatuknál mint azt nálunk tették. Boykin , Herremans , Mathis . Defense elég jó lett , leszámítva ezt a legutóbbi terített betlit. A Mccoy - Alonso trade is jó volt szerintem , bár eddig az se váltotta be a hozzá fűződő reményeket. Lehetett volna Folesal tökölni , de a rajongók éhesek a Superbowlra. Szerintem tökös volt amit csinált , eddig elég szarul sült el . de szerintem nagyjából minden döntése indokolt és helyes volt.Szóval amit eddig csinált nem vált be, de azért jó megmozdulások voltak? Világos. 😊 McCoy - Alonso trade például több szinten is el lett szabva. 1), Alonso alig játszott idén. 2) A McCoyt helyettesítő futó yardjai a legdrágábbak a ligában. 10-6os csapatot nem kellett volna így szétverni.
Petikievak01
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Schefter nem szokott hülyeségeket mondani, ha NFL-ről van szó baggioo_0
Ha kell hazudik, csak hogy ő lehessen az első aki azt hazudja amit ő.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Schefter nem szokott hülyeségeket mondani, ha NFL-ről van szó (az NCAA más tészta, Harbaugh-val pl. a teljes nfl média lejáratta magát). Ha arról beszélne, hogy Chip x vagy y egyetemi csapathoz mehet, azt én is kétkedéssel fogadnám, ez esetben viszont a "nem zörög a haraszt..." közhelyet nyugodtan elsüthetem.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
On SiriusXM today, Adam Schefter was asked if Chip Kelly would return next season and responded by saying, “The momentum and signs seem to be piling up against a Chip return to Philadelphia. I think both sides are sick of each other,” before adding “I just think that Chip Kelly, if given a choice, might be comfortable elsewhere.”Mondjuk attól, hogy Schefter mondta, még nem lesz szentírás. Elolvasva a teljes interjúról szóló cikket, ez nem több puszta egyéni spekulációnál. Az meg külön poén, hogy azzal támasztja alá az egészet (vagy legalábbis hozzácsatolja a mondókájához), hogy a stadion kezdett kiürülni a 4. negyed elején. WOW, nem semmi, ilyet még biztos nem csináltak a történelem során hazai csapat szurkolói egy ekkora szopás során! 😀 Lehet, hogy elküldik Kellyt, vagy ő maga mondja, hogy köszi elég volt (mondjuk ez utóbbi gázabb lenne), de ez alapján én még semmire nem következtetnék.
baggio
Ez meg most egy picit félrement Johnson-tól:
twitter.com/JoshPaunil/status/669228697669513218
Na de azóta már megjött az esze, és bocsánatot kért.
Fun fact: Az utóbbi 10 évben az Eagles az egyedüli csapat, amelyik rosszabb otthon mint idegenben.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Meg mit kéne a nagyságos úrnak kapnia hogy jól érezze magát?
több mint 10 éve
On SiriusXM today, Adam Schefter was asked if Chip Kelly would return next season and responded by saying, “The momentum and signs seem to be piling up against a Chip return to Philadelphia. I think both sides are sick of each other,” before adding “I just think that Chip Kelly, if given a choice, might be comfortable elsewhere.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csak remélhetjük, hogy szezon végén erre is sor kerül és nem lett átmosva Kelly agya. Különben vele fog bukni.Nem a GM munkájával van a baj...hanem azzal, hogy ezáltal háttérbe került nála az O#. Tőlem maradhat GM és HC egy személyben , de akkor ne hagyja , hogy egy kókler készítse fel a támadókat. ( ez a nagy hibája, hogy elhitte a Shurmur féle agymenést)Továbbra se gondolom, hogy Schurmur nyakába kéne vágni mindent. Kelly a főnök, az övé minden felelősség. Ha úgy véli szar munkát végez, rúgja ki. De eddig nem tette, és szerintem nem is fogja januárig.
Greengo
Shawn84

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Nem látom a problémát Kelly Gm teljesítményével. Akik tavaly itt voltak és most már nincsenek rendre mind sokkal gyengében teljesítenek idén az új csapatuknál mint azt nálunk tették. Boykin , Herremans , Mathis . Defense elég jó lett , leszámítva ezt a legutóbbi terített betlit. A Mccoy - Alonso trade is jó volt szerintem , bár eddig az se váltotta be a hozzá fűződő reményeket. Lehetett volna Folesal tökölni , de a rajongók éhesek a Superbowlra. Szerintem tökös volt amit csinált , eddig elég szarul sült el . de szerintem nagyjából minden döntése indokolt és helyes volt.Ja hát majd kíváncsi vagyok hogy Lurie előtt is ezt fogja e mondani.
Petikievak01
-Sajnálom főnök hogy csak 5-11 lett a mérlegünk, nem is értem, pedig mindent jól csináltam.
-Nem baj Chip majd jövőre lesz az jobb is. Idehozzuk Ryan Mallettet, benne biztosan meg van az ami egy Super Bowlhoz kell.
több mint 10 éve
Nem a GM munkájával van a baj...hanem azzal, hogy ezáltal háttérbe került nála az O#. Tőlem maradhat GM és HC egy személyben , de akkor ne hagyja , hogy egy kókler készítse fel a támadókat. ( ez a nagy hibája, hogy elhitte a Shurmur féle agymenést)Továbbra se gondolom, hogy Schurmur nyakába kéne vágni mindent. Kelly a főnök, az övé minden felelősség. Ha úgy véli szar munkát végez, rúgja ki. De eddig nem tette, és szerintem nem is fogja januárig.
Greengo
több mint 10 éve
Nyilván ha további hasonló vereségek jönnek mint a Tampa ellen akkor sajna mennie kell. Ha inkább olyanok mint amik előtte voltak s lesz 1-2 siker s az öltöző mellette van akkor maradhat. Csak Susmus menjen könyörgöm.Nem jó az összehasonlítás, mert a Chargersnél az eagleshöz képest is 2-3szor annyi sérült van. Max az elmúlt 2 évet lehet ilyen alapon megítélni. Az alapján meg ugye közel azonos.
Ugye még ami támpont a megítélést illetően az pl a vele együtt kezdő McCoy. Látjuk ő mire megy pedig neki egy Riverse is van. Akit nagyon nem szeretek de top 5-10 QB közé kell rakni. Hú ha Kellynek lett volna egy olyan QBja...
dande
több mint 10 éve
Nem a GM munkájával van a baj...hanem azzal, hogy ezáltal háttérbe került nála az O#. Tőlem maradhat GM és HC egy személyben , de akkor ne hagyja , hogy egy kókler készítse fel a támadókat. ( ez a nagy hibája, hogy elhitte a Shurmur féle agymenést)

E-A-G-L-E-S EAGLES !