NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ha Kelly esetleg menne, kit tudnátok helyette elképzelni HC-ként és miért?
evergreen
Jim Kelly jó lenne 😊 Notre Dame edzője
Shawn84
Az Brian Kelly 😊
Jim Kelly ex-Bills QB, Hall of Famer, az unokaöccse Chad Kelly jelenleg az Ole Miss kezdő QB-je 😊
empty taxi
Hú ja igaz tényleg igazad van.
több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
evergreen
Shawn84
Az Brian Kelly 😊
Jim Kelly ex-Bills QB, Hall of Famer, az unokaöccse Chad Kelly jelenleg az Ole Miss kezdő QB-je 😊
empty taxi
És milyen jó QB!!! 😉 (bocsi az offért)
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
evergreen
Shawn84
Az Brian Kelly 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Az még a fájó, csak, hogy még egy újabb negatívumra felhívjam a figyelmet igazi magyar szurkolóként, hogy ilyen gyenge évek óta nem volt a csoportunk, ilyen könnyen rájátszásba jutni nem tudom mikor lehetett volna.. Ott meg akármilyen hulladékok vagyunk, tudjuk, hogy bármi lehet. Giants 50%, szerintem 8-8-al nyerik fölényesen a csoportot, Dallas nincs, Washington az Washington. Mi meg...
több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Amit a vasárnapi meccs után írtam fenn tartom. !DE! Kelly-t nem engedném el, mert nem szeretném, ha a Browns útját járnánk. Egy évet még adnék neki !DE! Davis kuka, Bradford kuka, a falba kell az erősítés, a védelem fejében rendet kell tenni és kellenek oda is játékosok, ha másért nem depthnek. Nincsenek itt olyan nagy bajok, csak a fejekben kellene rendet tenni, meg Bradfordot olyan messzire űzni, hogy a CFL-ben se próbálkozzanak vele. Nekem ez a véleményem.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
evergreen
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
én nem hiszem azért, hogy többen örülnének. Ahhoz igazi Kelly haternek kell lenni, hogy ennek a szenvedésnek örüljön valaki : D

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Kelce meccs utáni véleménye

"Soha nem fogok kételkedni Chip Kelly-ben, ahogyan a többi edzőben sem. Egyedül így lehet űzni ezt a melót véleményem szerint. A kételkedők és azok az emberek, akik nem bíznak az edzőikben, mind vesztesek a szememben. Ezért veszítesz el meccseket. És nyilvánvaló, hogy sok meccset bukunk el jelenleg, nem játszunk jól. De ez nem fogja soha megváltoztatni a hozzáállásomat vagy a bizalmamat a játékosokban, ebben az öltözőben, vagy az edzőkben, akik megmondják, hogy mit tegyek."

"Jelenleg 4-7-tel állunk, meglátjuk majd, miből faragták az öltözőnket és hogy kik azok az emberek, akik maximálisan a csapat és egymás mellett vannak, és meg fogjuk találni a gyávákat, akik névtelenül szivárogtatnak a médiának. Megtaláljuk, ki beszéli ki a másikat a háta mögött."

"Remélhetőleg sokan nem adták még fel. Mindenkiben bízom jobban mint bármi másban. Halálig fogok harcolni minenkiért. Jelenleg rendkívül kínos a produkciónk. Az utolsó dolog, amire most szükségünk van, az a széthúzás."

Chip Kelly szavai

Arra a kérdésre, hogy Davis marad-e a helyén, csak annyit mondott, hogy: igen.
Kérdezték, hogy övé-e még az öltöző: "Nem hiszem, hogy a maguk igazát próbálnák bizonyítani. Egyszerűen csak felülmúltak minket edzői munkát tekintve, nem végeztünk jó munkát."
"Ez volt karrierem legfájóbb veresége, nagyon csalódást keltő."
"Nem tekintek visszalépésként erre a szezonra, mivel, ahogy már korábban is mondtam 10 győzelem sem elég. Ha nem a te csapatod az legjobb a ligában akkor az már maga egy visszalépés. Mi így gondolkodunk, nekem ilyen a mentalitásom. Soha nem voltam boldog a 10-6-tal."
"Nyilván nem azt mondom, hogy jobb munkát végzünk, de azt se mondom, hogy a 10 győzelem jó eredmény lenne. Soha nem gondoltam."
evergreen
Elég sokatmondó, hogy Kelce-nek milyen véleménye van az egészről. Lehet, hogy az öltözőben kéne keresni a probléma forrását, mert amíg az egyik játékos (és Kelce valószínűleg nem egyedül látja így), addig igenis ferde szemmel néz a többiekre, kételkedni fog. A pályán odateszi magát, de mentálisan mégis van benne egy tüske. És pontosan ezt lehet érezni az elmúlt meccseken is. Van ez a csapat, sok jó játékossal a keretében, de amikor őket nézed, egyáltalán nem érzed, hogy összetartanak, hogy mindenki teljesen odatenné magát, küzdene a másikért, egyáltalán, hogy csapatként viselkednének. Takarítani kellene a szezon után. Kelly meg ott szúrta el, hogy akiket elengedett, azok pofáztak, viszont ők a szívüket-lelküket kitették a pályán. Igen, például DeSean is.

Én nem gondolom, hogy Kellyt kellene kivágni. DC mehet, meg az öltözőben egy takarítás.

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Ez meg nagyon igaz, legyen bármekkora is a szerepe a mostani lejtmenetben:
 twitter.com/BrandonGowton/status/669955359902146561

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Kelce meccs utáni véleménye

"Soha nem fogok kételkedni Chip Kelly-ben, ahogyan a többi edzőben sem. Egyedül így lehet űzni ezt a melót véleményem szerint. A kételkedők és azok az emberek, akik nem bíznak az edzőikben, mind vesztesek a szememben. Ezért veszítesz el meccseket. És nyilvánvaló, hogy sok meccset bukunk el jelenleg, nem játszunk jól. De ez nem fogja soha megváltoztatni a hozzáállásomat vagy a bizalmamat a játékosokban, ebben az öltözőben, vagy az edzőkben, akik megmondják, hogy mit tegyek."

"Jelenleg 4-7-tel állunk, meglátjuk majd, miből faragták az öltözőnket és hogy kik azok az emberek, akik maximálisan a csapat és egymás mellett vannak, és meg fogjuk találni a gyávákat, akik névtelenül szivárogtatnak a médiának. Megtaláljuk, ki beszéli ki a másikat a háta mögött."

"Remélhetőleg sokan nem adták még fel. Mindenkiben bízom jobban mint bármi másban. Halálig fogok harcolni minenkiért. Jelenleg rendkívül kínos a produkciónk. Az utolsó dolog, amire most szükségünk van, az a széthúzás."

Chip Kelly szavai

Arra a kérdésre, hogy Davis marad-e a helyén, csak annyit mondott, hogy: igen.
Kérdezték, hogy övé-e még az öltöző: "Nem hiszem, hogy a maguk igazát próbálnák bizonyítani. Egyszerűen csak felülmúltak minket edzői munkát tekintve, nem végeztünk jó munkát."
"Ez volt karrierem legfájóbb veresége, nagyon csalódást keltő."
"Nem tekintek visszalépésként erre a szezonra, mivel, ahogy már korábban is mondtam 10 győzelem sem elég. Ha nem a te csapatod az legjobb a ligában akkor az már maga egy visszalépés. Mi így gondolkodunk, nekem ilyen a mentalitásom. Soha nem voltam boldog a 10-6-tal."
"Nyilván nem azt mondom, hogy jobb munkát végzünk, de azt se mondom, hogy a 10 győzelem jó eredmény lenne. Soha nem gondoltam."

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
tényleg arrogáns.

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ja, meg nemhiszem, hogy az egyeduralmával meg arroganciájával 3év után akárki mögé állna mint offense coordinator amúgy 😀

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Idén ez a Philly style. A baseballosok is buktak a kosarasok most készülnek beérni a Nets negatív kezdési rekordját s a Flyers se szárnyal..... Idén érik be Tom Hanks bosszúja ?😉
dande
bárki jönne, Chipet meghagynám offensive cordinator-nak, mert a támadójátékhoz nagyon ért és ezt többször, vitathatatlanul bebizonyította, de túlvállalta magát a szezonra
ez csak egy vélemény, nyilván nem értek hozzá, hogy tudjam, működhetne-e ez
karmïgran
sehogy, mikor a USC vagy az LSU jelenleg is 6-7 millió dolláros éves fizetéssel azonnal elvinné főedzőnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
Idén ez a Philly style. A baseballosok is buktak a kosarasok most készülnek beérni a Nets negatív kezdési rekordját s a Flyers se szárnyal..... Idén érik be Tom Hanks bosszúja ?😉
dande
bárki jönne, Chipet meghagynám offensive cordinator-nak, mert a támadójátékhoz nagyon ért és ezt többször, vitathatatlanul bebizonyította, de túlvállalta magát a szezonra
ez csak egy vélemény, nyilván nem értek hozzá, hogy tudjam, működhetne-e ez
több mint 10 éve
 twitter.com/Mfranknfl/status/670004454394093569

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande
a Temple olyan jó, mint korábban még sose :p ha szombaton nyernek, bejutnak az American csoport döntőjébe

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
akkor van egy kis idő a bills ellen készülni.

több mint 10 éve

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 10 éve
 twitter.com/RapSheet/status/669990228099276800

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
De nem szeretem ezt a mosdatást:
 twitter.com/JoshPaunil/status/669988630505521152

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
A védelemben meg lehet, hogy Hicksnek még nagyobb volt a szerepe mind gondoltuk? Mióta kiesett se szerelni, se helyezkedni nem tudnak a linebackerek.
BleedingGreen
Ha ez tényleg így van, akkor nyugodtan kijelenthető, hogy Hicks minden idők legnagyobb "instant impakt"-ja 8)

---
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Mindenki bemásolhatja újra a vasárnapi hsz-eit, a csapat is ezt tette a pályán. 😉 (Mondjuk eléggé csodavárás kategória volt mást várni 4 nap elteltével)

Az elején megszereztük a becsület TD-t (amit legalább még nem is láttam), utána meg tojtak bele az egészbe. A támadósorból kb. egyedül Agholor-on és Barneren látszott, hogy valamit akarnának, meg persze Matthews próbált robotolni, de úgy nehéz, ha Sanchez minden meccsen kifekteti az embert egy kórházpasszal. (Austin miért van még mindig a pályán, főleg 3. és hosszúnál? El sem tud futni a first downig.) Johnsonnak remélem elég nyugodt volt az idegenbeli környezet, és nem bántották meg az érzéseit.
A védelemben meg lehet, hogy Hicksnek még nagyobb volt a szerepe mind gondoltuk? Mióta kiesett se szerelni, se helyezkedni nem tudnak a linebackerek. A DB-k látványosan nem tudják levédekezni a slant route-okat. Sokszor mást sem, de ezeket különösen nem.

Jövő héten is sok pontos meccset várok. Azt mindenkinek a fantáziájára bízom, melyik csapat fogja a pontokat szerezni. 😀

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Így igaz, mondjuk annak értelme tényleg nincs, hogy próbálgatni egységeket, ami lehet egyik héten működik a másik héten nem, valóban akkor már jobb lenne egy teljes edzői gárda csere. Olyat lehetett már látni, hogy egy csapatnál valami nem működött de azt pár hét alatt rendbe tudták hozni, de itt már hetek óta elég nagy bajok vannak, hallani hogy ezt javítsák stb stb de semmi sem változik!
több mint 10 éve
Hamar elfelejtődik a két 10-6-os szezon ilyenkor, de szerintem így sokkal jobb mindenkinek, mert ha egyszer elromlik valami, akkor romoljon már el minden, a teljes edzői gárda lecserélése ez esetben könnyebb, mint évekig próbálgatni, hogy melyik részegység nem működik. Írtam már párszor és mások is megtették már, hogy ez Chip arroganciájának a negatív oldala, amíg az eredmények jönnek, természetesnek tűnik a siker, aztán ha hiba csúszik a gépezetbe akkor hamar elpártolnak nemcsak a szurkolók, hanem a játékosok is. Ennyire durva védelmi leolvadást az NFL-ben mondjuk én elképzelni nem tudtam volna soha, NCAA-ben nyilván láttam már ilyet, de itt mégis csak profikról beszélünk.
baggio
Én nem felejtem el és szerettem volna, ha marad jövőre, de ez valami katasztrófa ami itt megy már. És ahogy Te is írtad, nem az offense a legbántóbb, hanem ahogy a védelem top 5 szintről leolvadt bottom 5 szintre. Elképesztő. De az még mindig rejtély számomra, hogy a Dallas win után mi történhetett.

#NoPhlyZone