NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Nem látom a problémát Kelly Gm teljesítményével. Akik tavaly itt voltak és most már nincsenek rendre mind sokkal gyengében teljesítenek idén az új csapatuknál mint azt nálunk tették. Boykin , Herremans , Mathis . Defense elég jó lett , leszámítva ezt a legutóbbi terített betlit. A Mccoy - Alonso trade is jó volt szerintem , bár eddig az se váltotta be a hozzá fűződő reményeket. Lehetett volna Folesal tökölni , de a rajongók éhesek a Superbowlra. Szerintem tökös volt amit csinált , eddig elég szarul sült el . de szerintem nagyjából minden döntése indokolt és helyes volt.

Szerkesztette: Petikievak01

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyilván ha további hasonló vereségek jönnek mint a Tampa ellen akkor sajna mennie kell. Ha inkább olyanok mint amik előtte voltak s lesz 1-2 siker s az öltöző mellette van akkor maradhat. Csak Susmus menjen könyörgöm.

Ugye még ami támpont a megítélést illetően az pl a vele együtt kezdő McCoy. Látjuk ő mire megy pedig neki egy Riverse is van. Akit nagyon nem szeretek de top 5-10 QB közé kell rakni. Hú ha Kellynek lett volna egy olyan QBja...
több mint 10 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Meglepne, ha Kellytől 1 év után megpróbálnák elvenni a GM jogokat. Jelenleg úgy gondolom, erre csak kerülhetne sor, ha ő maga kérné ezt (és ez nem valószínű). Ha megpróbálja "lefokozni" a tulaj sima HC-nek, akkor biztos itt hagyná a csapatot, és nem is teljesen jogtalanul, mert alappal gondolhatná, hogy nem bíznak benne, ha ilyen rövid idő után leváltják. Ennél sokkal rosszabb GM-i tevékenységek esetén is kaptak már menedzserek második, harmadik, sokadik esélyt. 1 év után kirúgni egy GM-et legalább akkora baromság, mint 1 év után kirúgni egy HC-t, márpedig ő csak idén kapott igazán nagy befolyást. Ha jövőre is ilyen szerény lesz a produktum, akkor már több alapja lehet a kirúgásnak, mivel az már ezt jelezné, hogy az idei gondokat sem sikerült orvosolni. Persze már korábban írtam, hogy jó lenne előre is gondolkodni, nem csak mindig az aktuális tüzet oltani (lásd DB invázió idén).
Meg várjuk ki a szezon végét is a jóslással, mert ha teljes összeomlás lesz a továbbiakban, akkor bármi elképzelhető.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Azt nehéz bármire fogni, hogy Lane Johnson óta nem draftoltunk támadófalembert. (2013 első kör)

Azóta lement két draft, jött kb 5 defensive back, akik közül egy sem meghatározó (még). Olyan nehéz lett volna Jaylen Watkins vagy Randall Evans helyett egy guardot draftolni?

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 639 — Apu ökölbeszorított keze
Én az idei draftját nem mondanám rossznak,de most még jónak sem.
Agholor nem mutatott sokat,Rowe amikor pályán volt jó volt,az már az ő balszerencséje,hogy a kezdők ilyen jók,Hick nagy gyémánt,a két 6.és 7. körös húzás meg még nem értékelhető.

Liga szerte gond az oline,ebben lehet valami tendencia is szerintem.

több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
nem jó gm. de jó edző. és arról mostmár vita nélkül ő tehet, hogy szar a fal. Még a szar qbhoz is elég sok köze van. Roseman alatt milyen játékos mozgások voltak kellyvel és roseman nélkül milyenek vannak. Elég megnézni.
ano92
QB téren mit tudott volna tenni? Volt egyáltalán olyan választási lehetősége ami előzetesen nagyobb garanciát jelentett volna a sikerre Bradfordnál? A játékosmozgásokkal szerintem nincs nagy baj, ami látványos és egyértelműen el lett szabva, az a támadófal, ami súlyos mulasztás, de egyébként senki olyantól nem szabadult meg akit mindenképp indokolt lett volna itt tartani. Mathis tán az egyedüli vitatható pont, meg ha nagyon kötekedni akarunk, akkor Maclin. De nála sem az volt, hogy nem akartuk volna megtartani. Annyi pénzért nem csoda, hogy nem vállaltuk be. Nem is ezen múlt a szezon sikeressége. Egyébiránt az FA húzások szinte kivétel nélkül jók voltak, de egy ilyen lyukas támadófalat meg az egyéb előre kiszámíthatatlan körülményeket (dropok, Kelce bénázás, kezdő kicker sérülés) nem bír el egy csapat sem. Igen, a draftot fel lehet még róni neki, de sztem az sem olyan tragikus, mint ahogy az sokaknak tűnik. Az mindig lutri. A GM témával egyetértek, sok még neki, de BleedingGreen ezt már jól leírta.

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
nem jó gm. de jó edző. és arról mostmár vita nélkül ő tehet, hogy szar a fal. Még a szar qbhoz is elég sok köze van. Roseman alatt milyen játékos mozgások voltak kellyvel és roseman nélkül milyenek vannak. Elég megnézni.

több mint 10 éve
Igen,elég benézni a browns topickba mire jó a sok hc-qb csere bere....

Kelly jó edző ,kérdés az ,hogy jó GM-e?

több mint 10 éve
Amióta ide került Chip alig várják hogy bukjon. S mindjárt az elsőbb gyenge pillanatoknál nyomatják csak azért is... Tomlinnak nem volt gyengébb éve. Dehogy nem. Couglinnak?Már 3 éve leküpdte volna mindenki nyugdíjba. Vagy Rivera..Stb... Nem az a sikeres FR ahol az első megingásnál váltják a HCt. Chip azt bizonyította hogy nem hülye ehhez a játékhoz. Meg kell adni az esélyt hogy megmutassa tud a hibáin javitani. Nyilván az idény további része eldönti merre tovább. Ez egy ilyen liga idő kell a sikerhez, amit aztán vagy indokolatlanul sokáig megadnak vagy épp túl kicsi a türelem. Nagyon drukkolok neki, mert kirakjuk megy a Titánokhoz oszt lesz nemulass 😀
dande
Hatalmas +1

Én is az állandóság híve vagyok, meg kell találni a csapaton belüli egyensúlyt. Nem az a megoldás, hogy a felmerülő problémák helyére még több problémát generálunk azzal, hogy lesöprünk mindent az asztalról Kelly kivágásával. De ehhez ésszerű döntések kellenek a szezon befejeztével.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amióta ide került Chip alig várják hogy bukjon. S mindjárt az elsőbb gyenge pillanatoknál nyomatják csak azért is... Tomlinnak nem volt gyengébb éve. Dehogy nem. Couglinnak?Már 3 éve leküpdte volna mindenki nyugdíjba. Vagy Rivera..Stb... Nem az a sikeres FR ahol az első megingásnál váltják a HCt. Chip azt bizonyította hogy nem hülye ehhez a játékhoz. Meg kell adni az esélyt hogy megmutassa tud a hibáin javitani. Nyilván az idény további része eldönti merre tovább. Ez egy ilyen liga idő kell a sikerhez, amit aztán vagy indokolatlanul sokáig megadnak vagy épp túl kicsi a türelem. Nagyon drukkolok neki, mert kirakjuk megy a Titánokhoz oszt lesz nemulass 😀
több mint 10 éve
3 éve hiszem azt, hogy nem ez az igazi Chip offense : D egyszer megmutathatná már végre, hogy csak altatott idáig : D
ano92
Azért én az első két évvel egyáltalán nem voltam elégedetlen, sőt. Jó volt a játékhívás, az elkapógárda, arról meg nem Kelly tehet, hogy középszerű irányítókkal kellett dolgoznia eddig, akik nem találják meg az üres embereket.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Nekem így is fáj ha kikapunk ezért sem bírtam a vasárnapit végignézni.

Sajnos vagy szerencsére még mindig úgy gondolom nem ez az igazi arca a csapatnak,de majd csütörtökön okosabbak leszünk ...

tényleg igazi nfl story lenne ha mi vennénk majd el a pecctől a veretlenséget valami csodás meccsen...
Janek
Én sem örülök a vereségnek, de inkább ez mint megnyert meccseket elbarmolni, az jobban idegesít. Az számomra egyértelmű, hogy ennél szintekkel jobb játékra lennék képesek, de valami nagyon elromlott. Legalább jobb helyről húzunk, bár nem mintha olyan baromi sokat számítana. A Pats meccs meg... hátha Belichick-nek eszébe jut, hogy makulátlan mérleggel nem illik SB-t nyerni.
evergreen
vagy ha tényleg mumusnak gondolja a Giantset....

pletykálnak londoni meccsről....

több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
3 éve hiszem azt, hogy nem ez az igazi Chip offense : D egyszer megmutathatná már végre, hogy csak altatott idáig : D

több mint 10 éve

Sajnos vagy szerencsére még mindig úgy gondolom nem ez az igazi arca a csapatnak,de majd csütörtökön okosabbak leszünk ...

tényleg igazi nfl story lenne ha mi vennénk majd el a pecctől a veretlenséget valami csodás meccsen...
Janek
Én sem örülök a vereségnek, de inkább ez mint megnyert meccseket elbarmolni, az jobban idegesít. Az számomra egyértelmű, hogy ennél szintekkel jobb játékra lennék képesek, de valami nagyon elromlott. Legalább jobb helyről húzunk, bár nem mintha olyan baromi sokat számítana. A Pats meccs meg... hátha Belichick-nek eszébe jut, hogy makulátlan mérleggel nem illik SB-t nyerni.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Azt már sokszor kifejtettem,senki nem fog tudatosan veszteni egy jobb draft helyért.

Lehet mi jobban szeretnénk? ha nem nyernénk de ez egy játékos fejében sem fordul meg főleg anyagi okok miatt.

Sajnos a mostani játék alapján nem is tudom elképzelni kit verünk meg így,Sanchez nagyon homály volt és mi lesz ha még készülnek is rá?

Az oline egész szezonban nem tudott egy meccset végigjátszani jól,a wr állomány sajnos kevés,Ertz is kiesett....

D ha jól játszik sincs sok esélyünk
Janek
Én is kifejtettem már korábban, hogy miért nincs alapja a tankolásnak, nem is arról van szó, hogy szándékos vereségeket várok, de te is leírtad most, hogy miért nincs realitása a 4-12-nél jobb mérlegnek. Erre írtam, hogy én nem bánom már, ha így alakul. Ha nem nekem írtad, akkor nem szóltam.
evergreen

több mint 10 éve
Azt már sokszor kifejtettem,senki nem fog tudatosan veszteni egy jobb draft helyért.

Lehet mi jobban szeretnénk? ha nem nyernénk de ez egy játékos fejében sem fordul meg főleg anyagi okok miatt.

Sajnos a mostani játék alapján nem is tudom elképzelni kit verünk meg így,Sanchez nagyon homály volt és mi lesz ha még készülnek is rá?

Az oline egész szezonban nem tudott egy meccset végigjátszani jól,a wr állomány sajnos kevés,Ertz is kiesett....

Janek
Én is kifejtettem már korábban, hogy miért nincs alapja a tankolásnak, nem is arról van szó, hogy szándékos vereségeket várok, de te is leírtad most, hogy miért nincs realitása a 4-12-nél jobb mérlegnek. Erre írtam, hogy én nem bánom már, ha így alakul. Ha nem nekem írtad, akkor nem szóltam.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Nem akarok hangulatot kelteni, és nem tom, mennyire hiteles a dolog, de ez érdekes lehet. Ha már volt róla szó más forrásból, akkor bocs az offért!

www.musiccitymiracles.com/2015/11/23/9786942/report-a-whole-bunch-of-eagles-players-dont-like-chip-kelly
Nandito
Nem tudom, nagyon hasraütésszerű a véleménye. A csávó már ott elveszti nálam a hitelességét, hogy Foles-t emlegeti Bradforddal szemben, meg jön ezzel a Shady mennyire hiányzik szöveggel. Ez meg, hogy "pretty connected in Philadelphia" nem elég nekem. Eddig mindenről volt szó Kellyvel kapcsolatban, kezdve azzal, hogy rasszista, meg egy kontár stb, de eddig semmi jel nem utalt arra, hogy egy csomó játékos elégedetlen vele. Minden rosszul sikerült meccs után saját magukat okolják a játékosok, nem valami külső körülményt. A nyilatkozatok persze nyilván nem 100%-ban relevánsak, mert senki nem fogja kerek perec kimondani, hogy Chip bácsi takarodj. Egyedül Cary WIlliams rinyált mindig az edzések keménysége miatt. Viszont, ha tényleg így van, ahogy állítja Smith, akkor felesleges erőlködni még egy évig, mert nem egészséges az ilyen légkör, de ezzel még várnék, mert nagyon légbőlkapottnak tűnik ez az állítás. Ezerszer jobb és elképzelhetőbb érveléseket lehet itt a fórumon olvasni. De most komolyan, ezzel példálózik, hogy Bradford az irányító, meg nem McCoy a futó...

Egyébként pont ezen agyaltam mielőtt bekerült ide ez a cikk, hogy jövőre már csak azért sem lenne egészséges elengedni Kelly-t, mert a Titans HC poszt szabad lesz. Persze a fő ok nem ez, én alapból adnék neki egy évet még mindenképp azzal a feltétellel, hogy Shurmurt eltüntetik, Roseman meg visszakapja a GM pozíciót, de annyira Eagles lenne, hogy valamikor a jövőben egy esetleges gyűrűtől pont Kelly titánjai fosztanak majd meg minket. Törvényszerű.

Ahogy a kommenteket olvasgatom, a szurkolók sem tartják valami nagyra ezt a Steven A. Smith-t
:
"This may or may not be accurate, But nobody should ever listen to Steven A."
"Yeah he's the worst. Every time he comes on tv I change the channel"
"And Steven A.- that guy is unbearable"

Persze pár perc hírnévért mindent.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 279 — Titans fan
Nem akarok hangulatot kelteni, és nem tom, mennyire hiteles a dolog, de ez érdekes lehet. Ha már volt róla szó más forrásból, akkor bocs az offért!

www.musiccitymiracles.com/2015/11/23/9786942/report-a-whole-bunch-of-eagles-players-dont-like-chip-kelly

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
több mint 10 éve
Jordan Matthews remélhetőleg odaengedi például Jenkinst a JUGS machine-hez...
Bold predicton: csütörtökön nyerünk!
határbíró
Számításaim szerint az 5. INT-et ejtette el Jenkins sas pályafutása alatt.
Amúgy nem tudom, mennyi értelme lenne nyerni. A Pats-Cardinals duó 99%, hogy elver minket, mint jég a határt, és az már 8 vereség. Legjobb esetben is 8-8-as mérleggel meg még ebből a csoportból sem lehet PO-ba jutni szvsz. Ez a hajó elment a Dolphins-Bucs kombón. Ezen a szinten már nekem sem lenne fájó egy 4-12-es mérleg. Mondjuk annyiból meg nem ártana elverni a Lions-t, hogy minél jobb helyről kapjuk meg a 3. körös cetlijüket. 😀

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Jordan Matthews remélhetőleg odaengedi például Jenkinst a JUGS machine-hez...
Bold predicton: csütörtökön nyerünk!
több mint 10 éve
Highest graded OTs in Week 11:
PHI L. Johnson +3.7
IND J. Reitz +3.5
CHI C. Leno Jr. +2.9
HOU D. Newton +2.9
PHI D. Kelly +1.6

több mint 10 éve
Siman nyerunk

több mint 10 éve
 twitter.com/howardeskin/status/668865472260100096
Ez azért sokat elárul. xd Lehet fogadni, melyik lesz nagyobb blowout.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Sajnos ez még rosszabb lesz ebben a szezonban :S!