NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
252
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
127
21
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
twitter.com/RoobCSN/status/669983321095602176ez már lassan Charlie Weis szint, ő akarta ennyire direkt kirúgatni magát
mustaine

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hamar elfelejtődik a két 10-6-os szezon ilyenkor, de szerintem így sokkal jobb mindenkinek, mert ha egyszer elromlik valami, akkor romoljon már el minden, a teljes edzői gárda lecserélése ez esetben könnyebb, mint évekig próbálgatni, hogy melyik részegység nem működik. Írtam már párszor és mások is megtették már, hogy ez Chip arroganciájának a negatív oldala, amíg az eredmények jönnek, természetesnek tűnik a siker, aztán ha hiba csúszik a gépezetbe akkor hamar elpártolnak nemcsak a szurkolók, hanem a játékosok is. Ennyire durva védelmi leolvadást az NFL-ben mondjuk én elképzelni nem tudtam volna soha, NCAA-ben nyilván láttam már ilyet, de itt mégis csak profikról beszélünk.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na megy a sajtótájékoztató.figyeld:
twitter.com/RoobCSN/status/669983208407220225
twitter.com/RoobCSN/status/669983321095602176
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 10 éve
Lehet, hogy csak én látom bele, de nem néz ki valami jól Kelly. Sajnálom azért az öreget vmilyen szinten, nem erre számítottam:twitter.com/nflnetwork/status/669983100483448832
Ez mondjuk erős, bár mit mondhatna:
Chip: "There's still an opportunity to make the playoffs."
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
BGNAnother pathetic performance. Something's gotta change
kb ez tökéletes összefoglaló
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/2015/11/26/9804800/jason-peters-injury-thanksgiving-lions-eagles
több mint 10 éve
azabaj, hogy itt vitázunk róla, hogy jó e chip vagy sem. Közben meg teljesen világos, hogy egy nagy szar valójában. A végén nem az számít kiket hozott meg egy-két meccsen milyen jó volt a csapat. A végén az számít mit ér el. Ez írja majd le mint edző, és valljuk be. Eddig egy jó csapatból egy lófasz csapatot ért el 3 év alatt.Inkább úgy nézném, hogy egy összezuhant csapatból csinált egy fejlődőképes alakulatot ami most a harmadik évére újra szétesett. Vmi fejben ment el nála. Az előző két szezonban együtt élt a játékkal, hajtotta a csapatot, de vmi ebben a szezonban megváltozott. A szezon kezdet óta lehet látni, hogy Kelly csak oldalt ücsörög és néz ki a fejéből. Vmi megtört benne és most már ez látványosan látszik a csapaton is. Remélem fel tud állni a pofonból és nem lesz ez KO. Bár olyan mélyrepülésben vagyunk, hogy nem lepne meg az sem ha mindenkit kibasznának.
Akinek itt ez még mindig fejlődésnek számít az vak. Már bocsánat.
ano92

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
És jövőhéten szétveritek a Patset. Ennek így kell lennie 😀
több mint 10 éve
na ez hosszú, de reményteljes másfél hét lesz...ekkora veréseket kapni sorban negatív mérlegű csapatoktól..ez a szitu senkinek sem jó, játékos, edző, csapat és csak rosszabb lesz szerintem
több mint 10 éve
azabaj, hogy itt vitázunk róla, hogy jó e chip vagy sem. Közben meg teljesen világos, hogy egy nagy szar valójában. A végén nem az számít kiket hozott meg egy-két meccsen milyen jó volt a csapat. A végén az számít mit ér el. Ez írja majd le mint edző, és valljuk be. Eddig egy jó csapatból egy lófasz csapatot ért el 3 év alatt. Akinek itt ez még mindig fejlődésnek számít az vak. Már bocsánat.
több mint 10 éve
mindegy már itt ez, hogy hány holdingot fújnak be. ez már nem csapat sajna. a szerelések meg már látványosan lecsúsznak meccsek óta. úgy látszik a Dallas meccsig tartott a szezonunk.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Tessék Chip haterek Eagles haterek legyetek boldogk 3 idényre való örömöt kaptatok.....Persze ilyenkor a szerelések is lecsúsznak a passzokról lemaradunk a holdingokat nem fújjákb be naná hogy nem érünk oda az amúgy is jobb csapat ezzel is segítődik.
Majd ha véletlen vmikor sohanapján SBt játszanánk szóljatok.
Üdv
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
legaljatwitter.com/MikeGarafolo/status/669962981040652288

---
több mint 10 éve
Erről a csapatról a tavalyi Bears jut eszembe, ahogy darabokra hullik az egész.
több mint 10 éve
Mai összefoglalóm:www.youtube.com/watch?v=M6t47RI4bns

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Jó szurkolást. Ismerve a két csapat idei formáját jó esély van rá hogy mindkét tábor szenvedni fog és tobb szívrohamot és agyvérzést él át a meccsen. Úgyhogy jó egészséget kívánok hálaadásra mindenkinek 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Jason Peters and Jason Kelce are active.
több mint 10 éve
Eagles inactives:QB Bradford, WR Krause, RB Mathews, CB Rice, OL Hawkinson, TE Ertz, DE Bair.
Napi Kelly:
twitter.com/RobertKlemko/status/669571115723956224
Közben írják, hogy ha ez a meccs vasárnap lenne, valószínűleg Bradford lenne a kezdő. Fontolgatták, hogy backupnak nevezik a mai meccsre.
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
3 éve volt szerencsém végignézni M Sanchez híres pecc elleni meccsét,remélem ma sokkal de sokkal jobb lesz.Rosszabb nem nagyon lehet az mondjuk szentigaz.