Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Baggio ESPN írták a lehetséges egyetemi csapatokat. Mondjuk már a Tennessee vel is összeboronálták már Kellyt Mariotta miatt.
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 331 — Eagles fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vumlcgcxr06igj0oc5dn
Twitter reaction to Eagles firing head coach Chip Kelly
The Philadelphia Eagles stunned social media with the firing of head coach Chip Kelly. Take a look at some tweets after the news hit.

Mondjuk szerintem ez ma lett hivatalos, de már sokkal előbb eldőlt és nem lennék meglepve ha hatalmi harc állna a háttérben. Tény Kelly messzire ment ezzel a GM dologgal. Sajnálom , hogy így végződött.

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
LOL. Ez meglepett, azt hittem mi hamarabb fogunk váltani edzőt.
több mint 10 éve
Ránéztem a naptárra, de nincs április 1.
Roseman visszaszerezte a melóját. Kezdhetünk mindent elölről.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 867
azért erősen meglepődnék, ha csak három csapatról tettél volna váteszi kijelentéseket

én sajnos megéreztem, hogy Chip menni fog:

ha hazai pályán ettől a Skins-től simán kikap az Eagles, akkor el nem tudom képzelni, hogy Lurie ne végezzen nagytakarítást, még azelőtt, hogy a Bradford hosszútávúval béklyót köt Chip a franchise-ra
baggio
baggio
Na ja, a buffalot playoffba vártam.
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Nálam McCarron>>>Bradford ....és nem is kerülne sokba. Fejlődnie kell még, de hosszabb távon sztem jó megoldás lehet. Remélem szép karrierje lesz...
Greengo
ja csak a személyisége olyan amit Kelly utál.. 😀
ano92
Ez már tök mindegy : D

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 177 — no es importante
azért erősen meglepődnék, ha csak három csapatról tettél volna váteszi kijelentéseket

én sajnos megéreztem, hogy Chip menni fog:

ha hazai pályán ettől a Skins-től simán kikap az Eagles, akkor el nem tudom képzelni, hogy Lurie ne végezzen nagytakarítást, még azelőtt, hogy a Bradford hosszútávúval béklyót köt Chip a franchise-ra
baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 867
Mi ez a Murray rendszeridegen dolog? Alapvetően azért hoztuk őt, mert north-south futó, és az elképzelésekbe az illik igazán Kelly-nek. Azt nem értem, hogy a Shady-re szabott futásokat miért tartottuk akkor meg, és miért nem váltottunk? Nem úgy volt, hogy nem a taktikába keresünk népet, hanem a néphez igazítjuk a taktikát?
Az más kérdés, hogy akármilyen futójátékot játszunk is, a fal szar volt.

Ez nekem a legnagyobb homály, hogy miért pont a falat hanyagoltuk, és skill playereket szerezgettünk? Kelly is mindig azt mondta, hogy a fal a lényeg. Nézzük meg a Dallast is, mindenki lenézte őket tavaly szezon előtt. Mégis a fal olyan brutálra lett építve, hogy ott figyeltek vele a PO-ban.
Skill playerből futkos a legtöbb, az unikum falemberekből már kevesebb.

@Amadeus te teljesen homály vagy egyébként. Utólag nagyon egyszerű pampogni, hogy már nyáron látszott, hogy hülyeségeket csinál. Persze, ezt ilyen könnyű rámondani, hogy Shady jobb lett volna, mint Murray. Biztos élete szezonja lett volna neki is ilyen blokkolással. Még azt el is fogadom, hogy Kiko-nál sejthető volt a sérülés.
A Foles - Bradford csere meg egyértelműen jó volt. Bradford simán veri Folest, folyamatosan javult egy hosszú sérülés után, úgy, hogy az elkapói egy rakás szarral étek fel, sőt ha nem túl kemény, akkor a rakás szarban legaláb benneragad a labda....+új rendszerbe betanulni sem két pillanat, az offseasonje se volt teljes.
Eazzy
Nono, én már nyáron is pampogtam, hogy szar az egész. Igazam is lett, ugyanezt megcsináltam a 49ers topikban is, ott is igazam lett. De tök homály vagyok.
Amadeus91
Nálunk is leírtad 😊
gabokocka
Egyszer már kanosszát jártam és beismertem, hogy a Clausen-Newton dolgot benéztem. Viszont a 49ers és a Philly bejött, ez pedig egy combos 2/3. 😊
több mint 10 éve
Azért a Ball State-et meg Texas State-et, mint potenciális új állás, megmosolyogtam 😊

Howie nyerte amúgy a hatalmi játszmát:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tenorx 14 199 — fő libsi
Ez tényleg WOW! Tegnap még nagyon biztosra vették, hogy marad.

Lehet visszamegy az egyetemre (Ball State and Texas State).
Béczkó
Vagy egy jó Cleveland Browns 😊
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Ez tényleg WOW! Tegnap még nagyon biztosra vették, hogy marad.

Lehet visszamegy az egyetemre (Ball State and Texas State).

Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
Gorro Carolina Panthers 1 522 — Törzsvendég
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xfxwpdj2ytrne51i9uto
Philadelphia Eagles fire coach Chip Kelly
The Philadelphia Eagles didn't wait for "Black Monday" to make the first stunning coaching move of the season. They fired head coach Chip Kelly on Tuesday in wake of lackluster 6-9 season.

több mint 10 éve
wow...

---
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
 scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t34.0-12/12459568_1046694045362511_1493201839_n.jpg?oh=e88eff30cadcbfa66082ce90cf92400d&oe=56854FC1
Shawn84
Úú ,enyhe utalás. 😛

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 536
 scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t34.0-12/12459568_1046694045362511_1493201839_n.jpg?oh=e88eff30cadcbfa66082ce90cf92400d&oe=56854FC1
több mint 10 éve
Ui. Greengo láttad McCarron hogy játszott este? o.O
Eazzy
Láttam bizony...és ha hozzávesszük, hogy ez volt a harmadik meccse az NFL-ben akkor ez elég jó teljesítmény. Persze ott a fal is jobb. Nálam McCarron>>>Bradford ....és nem is kerülne sokba. Fejlődnie kell még, de hosszabb távon sztem jó megoldás lehet. Remélem szép karrierje lesz...
Greengo
ano92
Tény...az arca nem kicsi. : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Eazzy
Láttam bizony...és ha hozzávesszük, hogy ez volt a harmadik meccse az NFL-ben akkor ez elég jó teljesítmény. Persze ott a fal is jobb. Nálam McCarron>>>Bradford ....és nem is kerülne sokba. Fejlődnie kell még, de hosszabb távon sztem jó megoldás lehet. Remélem szép karrierje lesz...
Greengo

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
Most aki idén kezdett focit nézni az jó eséllyel nem gondolja azt,hogy Arod mekkora elit,lehet neki az jönne le Dalton mekkora penge.
Nem megbántva Daltont.

Szóval az oline,valahogy nagyon hangsúlyos lett gondolom a védelmek miatt amik egyre durvábbak és atletikusabbak....

Ha az oline rendben van akkor látványosan tud mindenki játszani a labda ezen oldalán,pihentebb a D ami pedig az ellenfél oline-t tudja terrorizálni...

több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 280 — No one likes us, cause no one like us
Hali
Hosszú lesz akit nem érdekel ne olvassa, de már több hete terveztem egy hosszabb hsz-t

Kancsiban nem látom azt hogy egy game-winning drive-ot bármikor is képes lenne végigvinni. zsoeo
 www.youtube.com/watch?v=cOkEGbHcmoQ

Itt nem lehet 4-5 évet építkezni, illetve ha látnám hogy van potenciál, van olyan dolog amely felfelé mutat akkor azt mondanám van esély a magasabb szintre.

Én teljes rebuild-et szeretnék és nem érdekel, ha egy játékos paraszt de elveszett az az arculatunk amely volt 2-3 éve...
És ez szerinted kivitelezhető 1-2 év alatt? Nézzük már meg hány csapat szenved évek óta, rebuild itt, rebuild ott.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Cox szerződése sokkal közelebb lesz a Gerald McCoy féle 6év /95 millióhoz mint Danielséhez.
Shawn84
Az 7 év/95, nagyon alacsony százalékosan a garantált tartalom, és ő 4-3as DT. 10-11 milliós éves átlaggal már a legjobban fizetett 3-4es DE-k között lenne Watt mögött. Szerintem ekörül meg lehetne úszni a szerződését most. Persze ha tolna egy még jobb évet, aztán tesztelné a piacot...
Na ezt kell elkerülni.
határbíró
Megeshet, de én azt mondom az évi 13 körül lesz inkább.

Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
Eazzy

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Cox szerződése sokkal közelebb lesz a Gerald McCoy féle 6év /95 millióhoz mint Danielséhez.
Shawn84
Az 7 év/95, nagyon alacsony százalékosan a garantált tartalom, és ő 4-3as DT. 10-11 milliós éves átlaggal már a legjobban fizetett 3-4es DE-k között lenne Watt mögött. Szerintem ekörül meg lehetne úszni a szerződését most. Persze ha tolna egy még jobb évet, aztán tesztelné a piacot...
Na ezt kell elkerülni.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 435 — Így remélem megfelelek nektek.....
A cap állítólag maradt Rosemannál. Azt mondta Kelly ha jól emlékszem az nem az ő asztala. No azért csak van némi alázat benne 😀
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
kap egy farnehéz szerződést.

Én is néztem tegnap a cinci meccset ilyen oline mögött nagyon más játszani.

több mint 10 éve
Thornton, Thurmann, Caroll is lejár. Én őket is visszahoznám. Azok után meg ott tartanánk amit már korábban átbeszéltünk. Nem lenne elég pénz arra, hogy rendesen megerősítsük FA-ról a csapatot. Draft pedig mindig lutri. Én meg továbbra is hangoztatnám, hogy a 2017es offseasonra kell már most készülnünk, mert az lesz a fontosabb. Logan, Ertz, Cox, Jenkins, Johnson, Alonso mind lejárnak a 2016-os szezon végén.
Shawn84
Cox és Johnson szerződését szerintem a mostani offseasonban kell megoldani. Coxnak lehívtuk tavaly az ötödik éves opicóját, de meg kell hosszabbítani már most a szerződését, mindkét félnek ez az érdeke. A Packers-ös Mike Daniels hosszabbított nemrég 4év 42millióért, valami hasonlót kéne rádobni az opción felül.

Johnson esete picit komplikáltabb. Nem veszíthetjük el 1 év múlva, ez biztos. Újoncszerződése utolsó évébe lép, május elejéig kellene lehívni az ötödik éves opciót. Viszont ez az ő esetében 10 milliónál is többe kerülne. Ha át is kerül már a következő szezonban a vakoldalra, akkor is kisebb átlaggal lehetne hosszabbítani vele.
határbíró