NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 16
77
15
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
53
9
22:05
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
6
3
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
5
5
22:25
Houston Texans - Las Vegas Raiders
3
2
22:25
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 10 éve
én azt nem értem hogy akik adnának kellynek még egy esélyt jövőre azok mire fel. de most komolyan. ha lett volna ma vagy utóbbi meccsen a játéknak olyan eleme ami bizakodásra adna okot, legalább egy, megérteném
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
1.: Minden Qb-nk átlagon aluli nem NFL szint (magán vélemény)Nem csak vélemény. Statisztikailag is tényleg a legszarabb qb ink vannak. : D Ratingben Bradford a 29. helyen áll az egész NFL ben.
MirrMurr
több mint 10 éve
Ano járt a legrosszabbul közölünk, ezért tönkre tenni egy májat 😉
több mint 10 éve
Vicces lesz ha tenyleg mi kapjuk el a peccet.Ez a csapat csak visszafele fejlődik igazából minden látható ok nélkül. A Carolina meccsen futottak szét minket először, azóta ha jól emlékszem nem tudtuk 100 yard alatt tartani az ellenfél futóját, és a secondary is egyre rosszabb. Teljesen érthetetlen, hogy a Dallas elleni heroikus győzelem után így szétesett fejben a gárda.
Mondjuk nem a mai siralommal
Janek
Egyébként én Kelly-t még meghagynám jövőre, de Shurmur-t és Davis-t nem fogom sajnálni. Előbbi szerintem egyértelmű, utóbbinak meg nehéz elnézni ezt a szintű leépülést. Top 5 D#-ből így visszaesni... Na meg Rózsaembert vissza a helyére. Vajon meg meri lépni Lurie bármelyiket is ezek közül?
Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
1.: Minden Qb-nk átlagon aluli nem NFL szint (magán vélemény)Na akkor most jöhet a több oldalnyi TAKAROGGY szöveg ! : DÉn azért örülnék, ha ezt a részt átugranánk és sikerülne kulturált körülmények közt megvitatni a hibákat és a needeket, bár tudom, hogy ez hiú ábránd.
Greengo
evergreen
2.: A #D 3rd down szituációkban hajlamos hibázni és olyankor benyelni nagy játékokat
4.: A falat erősíteni kell, mert jelenleg sem a futást, sem a passzjátékot nem segítik megbízhatóan
5.: Kellynek le kell szállni a magas lóról, elismerni, hogy elb.szta nem kicsit nagyon és egy más felfogásban folytatni az építkezést.
Ez az én magánvéleményem.
több mint 10 éve
Vicces lesz ha tenyleg mi kapjuk el a peccet.Mondjuk nem a mai siralommal
több mint 10 éve
lassan azért megérik a pofon Kellynek. aztán jön megint egy format C és 3 évig megint semmi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
...és még mindig van esély megnyerni a csoportot! Az utolsó két forduló dönti el majd a szezont!Azért a New England szurkolóknak nehéz lesz megemészteni, hogy ellenünk veszítik el a veretlenségi sorozatukat!
több mint 10 éve
KELLY MARADJ! És jöjjön Keapernick!
több mint 10 éve
Na akkor most jöhet a több oldalnyi TAKAROGGY szöveg ! : DÉn azért örülnék, ha ezt a részt átugranánk és sikerülne kulturált körülmények közt megvitatni a hibákat és a needeket, bár tudom, hogy ez hiú ábránd.
Greengo

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Na akkor most jöhet a több oldalnyi TAKAROGGY szöveg ! : DKELLY TAKARODJ!
Greengo
több mint 10 éve
Na akkor most jöhet a több oldalnyi TAKAROGGY szöveg ! : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Na akkor erre az évre ez ennyi volt. Kezdhetjük nézegetni a draft prospecteket, ki mit változtatna, kit küldene el stb. Azért a Giants elleni meccs meg a második Cowboys elleni szép emlék marad.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Szánalmas teljesítmény. Az aláírásomban a véleményem.
több mint 10 éve
Áthozom már ide:Egy olyat még el tudok képzelni, hogy ha jól játszik Sancho, akkor jövőre ő marad a kezdő QB és mögé húzunk egy újonc irányítót. Paxton Lynch-ről szóltak az utóbbi napok hírei. Marynowitz idén már második alkalommal nézte meg személyesen.Én még mindig azt mondom, hogy inkább Sanchez mint Bradford.Néhány forrás szerint Sanchez megkapja a csapatot hosszabb távon, ha jól teljesít.Max a szezonra sztem, de az is lehet, hogy árcsökkentő szivárogtatás. Azért jó lenne ha alakulna már valami stabil és szerethető QB poszton.
mustaine
evergreen
Szerintem is a szezon végéig lehet övé az offense, de ehhez jobban kell játszania, mint Samunak. Nem valami nagy feladat...
mustaine

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Eagles inactives: QB Bradford, RB Mathews, CB Rice, LB Acho, OL Andrews, OL Hawkinson, DE Bair. PETERS AKTÍV!Közben több NFL bennfentes is jelenti, hogy Sancheznek komoly esélyei vannak a kezdőpozíció elnyerését illetően, amennyiben a következő két meccsen jól játszik:
twitter.com/InsdeTheHuddle/status/668419221903253504
twitter.com/InsdeTheHuddle/status/668419847135588352
Aztán lehet, hogy csak próbálják lejjebb srófolni Bradford árát. 😀

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Sancho Super Bowlja után elég "controversial move" lenneReméljük ez jobban bejön, mint a USC feltámad című megjegyzés 😉
baggio
Amúgy Wisnston eddig messze szimpatikusabb, mint amit gondoltam, de bízom benne, nem ellenünk játszik a legjobban...
Ja ,elmúlt éjfél GAME DAY 😀
több mint 10 éve
Sancho Super Bowlja után elég "controversial move" lenne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
"I grew up an Eagles fan. I’ve been saying 'Fly Eagles Fly' my whole life." - Jameis Winstonwww.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/big-eagles-fan-jameis-winston-so-excited-trip-lincoln-financial-field
Jó gyerek ez 😊
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
Bradforon kívül Mathews sem fog játszani, felkészül Barner. Peters játéka továbbra is kérdéses, mivel ma is csak limitáltan edzett. A többiek játéka nagy valószínűséggel nincs veszélyben. Josh Andrews is visszatér a bevethető játékosok közé.Közben, ahogyan várható volt, Couplin IR-re került és Ed Reynolds jött a helyére:
twitter.com/Eagles/status/667794300906901504

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
tökmind1 milyen picket mentünk. mikor kellett, tudtuk, hogy kell sem cseréltünk mariért (nem tudom ő segített volna e bármit amúgy is...).
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Ryan Mathews out with a concussion for Sunday, Kenjon Barner will get his first carries since 2013. Will be fascinating.