NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
én azt nem értem hogy akik adnának kellynek még egy esélyt jövőre azok mire fel. de most komolyan.
ha lett volna ma vagy utóbbi meccsen a játéknak olyan eleme ami bizakodásra adna okot, legalább egy, megérteném

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
1.: Minden Qb-nk átlagon aluli nem NFL szint (magán vélemény)

MirrMurr
Nem csak vélemény. Statisztikailag is tényleg a legszarabb qb ink vannak. : D Ratingben Bradford a 29. helyen áll az egész NFL ben.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ano járt a legrosszabbul közölünk, ezért tönkre tenni egy májat 😉
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Vicces lesz ha tenyleg mi kapjuk el a peccet.
Mondjuk nem a mai siralommal
Janek
Ez a csapat csak visszafele fejlődik igazából minden látható ok nélkül. A Carolina meccsen futottak szét minket először, azóta ha jól emlékszem nem tudtuk 100 yard alatt tartani az ellenfél futóját, és a secondary is egyre rosszabb. Teljesen érthetetlen, hogy a Dallas elleni heroikus győzelem után így szétesett fejben a gárda.

Egyébként én Kelly-t még meghagynám jövőre, de Shurmur-t és Davis-t nem fogom sajnálni. Előbbi szerintem egyértelmű, utóbbinak meg nehéz elnézni ezt a szintű leépülést. Top 5 D#-ből így visszaesni... Na meg Rózsaembert vissza a helyére. Vajon meg meri lépni Lurie bármelyiket is ezek közül?

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Na akkor most jöhet a több oldalnyi TAKAROGGY szöveg ! : D
Greengo
Én azért örülnék, ha ezt a részt átugranánk és sikerülne kulturált körülmények közt megvitatni a hibákat és a needeket, bár tudom, hogy ez hiú ábránd.
evergreen
1.: Minden Qb-nk átlagon aluli nem NFL szint (magán vélemény)
2.: A #D 3rd down szituációkban hajlamos hibázni és olyankor benyelni nagy játékokat
4.: A falat erősíteni kell, mert jelenleg sem a futást, sem a passzjátékot nem segítik megbízhatóan
5.: Kellynek le kell szállni a magas lóról, elismerni, hogy elb.szta nem kicsit nagyon és egy más felfogásban folytatni az építkezést.

Ez az én magánvéleményem.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 639 — Apu ökölbeszorított keze
Vicces lesz ha tenyleg mi kapjuk el a peccet.
Mondjuk nem a mai siralommal

több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
KELLY MARADJ! És jöjjön Keapernick!
határbíró
XD
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
lassan azért megérik a pofon Kellynek.
aztán jön megint egy format C és 3 évig megint semmi

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 860
...és még mindig van esély megnyerni a csoportot! Az utolsó két forduló dönti el majd a szezont!
Azért a New England szurkolóknak nehéz lesz megemészteni, hogy ellenünk veszítik el a veretlenségi sorozatukat!
több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
KELLY MARADJ! És jöjjön Keapernick!
több mint 10 éve
Greengo
Én azért örülnék, ha ezt a részt átugranánk és sikerülne kulturált körülmények közt megvitatni a hibákat és a needeket, bár tudom, hogy ez hiú ábránd.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
Greengo
KELLY TAKARODJ!
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Na akkor erre az évre ez ennyi volt. Kezdhetjük nézegetni a draft prospecteket, ki mit változtatna, kit küldene el stb. Azért a Giants elleni meccs meg a második Cowboys elleni szép emlék marad.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Szánalmas teljesítmény. Az aláírásomban a véleményem.

több mint 10 éve
Áthozom már ide:
Néhány forrás szerint Sanchez megkapja a csapatot hosszabb távon, ha jól teljesít.
mustaine
Max a szezonra sztem, de az is lehet, hogy árcsökkentő szivárogtatás. Azért jó lenne ha alakulna már valami stabil és szerethető QB poszton.
evergreen
Én még mindig azt mondom, hogy inkább Sanchez mint Bradford.
Szerintem is a szezon végéig lehet övé az offense, de ehhez jobban kell játszania, mint Samunak. Nem valami nagy feladat...
mustaine
Egy olyat még el tudok képzelni, hogy ha jól játszik Sancho, akkor jövőre ő marad a kezdő QB és mögé húzunk egy újonc irányítót. Paxton Lynch-ről szóltak az utóbbi napok hírei. Marynowitz idén már második alkalommal nézte meg személyesen.

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Eagles inactives: QB Bradford, RB Mathews, CB Rice, LB Acho, OL Andrews, OL Hawkinson, DE Bair. PETERS AKTÍV!

Közben több NFL bennfentes is jelenti, hogy Sancheznek komoly esélyei vannak a kezdőpozíció elnyerését illetően, amennyiben a következő két meccsen jól játszik:
 twitter.com/InsdeTheHuddle/status/668419221903253504
 twitter.com/InsdeTheHuddle/status/668419847135588352
Aztán lehet, hogy csak próbálják lejjebb srófolni Bradford árát. 😀

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 166 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sancho Super Bowlja után elég "controversial move" lenne
baggio
Reméljük ez jobban bejön, mint a USC feltámad című megjegyzés 😉

Amúgy Wisnston eddig messze szimpatikusabb, mint amit gondoltam, de bízom benne, nem ellenünk játszik a legjobban...

Ja ,elmúlt éjfél GAME DAY 😀
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Sancho Super Bowlja után elég "controversial move" lenne

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 639 — Apu ökölbeszorított keze
Vajon rámozdul Kelly Kaep-re szezon vegen?

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
"I grew up an Eagles fan. I’ve been saying 'Fly Eagles Fly' my whole life." - Jameis Winston

www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/big-eagles-fan-jameis-winston-so-excited-trip-lincoln-financial-field

Jó gyerek ez 😊

Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
Bradforon kívül Mathews sem fog játszani, felkészül Barner. Peters játéka továbbra is kérdéses, mivel ma is csak limitáltan edzett. A többiek játéka nagy valószínűséggel nincs veszélyben. Josh Andrews is visszatér a bevethető játékosok közé.

Közben, ahogyan várható volt, Couplin IR-re került és Ed Reynolds jött a helyére:
 twitter.com/Eagles/status/667794300906901504

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Evergreen jól mondja.
Sam Bradford ruled out, Sancho time.
több mint 10 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
tökmind1 milyen picket mentünk. mikor kellett, tudtuk, hogy kell sem cseréltünk mariért (nem tudom ő segített volna e bármit amúgy is...).

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Ryan Mathews out with a concussion for Sunday, Kenjon Barner will get his first carries since 2013. Will be fascinating.