NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 639 — Apu ökölbeszorított keze
Ja..én nem is a jobb játék miatt cserélném(PO itt nem lesz..ábrándozni lehet csak felesleges)....hanem a pick miatt. A játékunknak teljesen mind1 ki a QB jelenleg...viszont mivel sztem nem Bradford a jövő így menteném a picket...ha meg elhiszik, hogy ő a jövő akkor bukjanak is bele minél előbb. : )
Greengo
azért bőven lehet ábrándoznotok 😊
3 csapat is versenyben van még lazán!
yooker
Ha nagyon pontosak akarunk lenni mind a 4 ....

2-7 is csak 3 meccs hátrányban van

igaz a giantsnél nehezen tudom elképzelni ,hogy nem nyer még 3 meccset...
mi ugye alapból már csak nyerünk

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Ja..én nem is a jobb játék miatt cserélném(PO itt nem lesz..ábrándozni lehet csak felesleges)....hanem a pick miatt. A játékunknak teljesen mind1 ki a QB jelenleg...viszont mivel sztem nem Bradford a jövő így menteném a picket...ha meg elhiszik, hogy ő a jövő akkor bukjanak is bele minél előbb. : )
Greengo
azért bőven lehet ábrándoznotok 😊
3 csapat is versenyben van még lazán!
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
Injury report:

Noha Bradford játszani akar a héten, továbbra sem edzett és az agyrázkódása sem lett tisztázva, szóval 99%, hogy Sancho time. Peters hivatalosan csak limitáltan edzett, de Tobin elmondása szerint teljes edzésmunkát végzett, így jó esély van a vasárnapi játékára, de azért a biztonság kedvéért Dennis Kelly edzett vmennyit RT poszton. Ryan Mathews agyrázkódása továbbra is tisztázatlan, úgyhogy nem edzett, így valószínű kihagyja a Tampa meccset, így Barner minden bizonnyal aktív lesz, valamint Sproles is több játéklehetőséghez juthat, aki egyébként panaszkodott is a limitált szerepkör miatt. Huff is kihagyta a mai edzést, miután hátgörcsre panaszkodott, de holnap visszavárják így nincs komoly veszélyben a játéka, ráadásul ő tegnap még edzett. Barwin (aki még egy meccset sem hagyott ki nálunk soha) visszatért limitált résztvevőként, miután kihagyta a tegnapi mókát, de Kelly számít a játékára vasárnap. Ha valami mégis balul sülne el, nincs ok a pánikra, hisz Marcus Smith bevetésre kész. Josh Andrews és Jerome Couplin állapota továbbra is játékra alkalmatlan.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Azért legalább Jont ki ne rakjuk mer aztán mostmá itten kérem szépen..... 😉
dande
Idén túl sokat hibázik sajnos.
Petikievak01
Rajta kívül nem sokan maradtak. Ha őt kiteszik kezdődik az igazi új korszak. Peters meg magától vissza fog vonulni
több mint 10 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
dande
Idén túl sokat hibázik sajnos.

több mint 10 éve
határbíró Philadelphia Eagles 242
Barwin remélem nem esik ki!
Béczkó
Felkészül Marcus Smith!
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Bradford-Barwin-Miss-Wednesdays-Training/a5c570a5-59ad-46a5-a776-63b439944489

Barwin remélem nem esik ki!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 10 éve
Két long snapper is nálunk edzett
 twitter.com/AaronWilson_NFL/status/666964415573532672

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
8 FA-t probált ma ki a stáb
van köztük jó pár ismerős arc, meg pár számomra ismeretlen is
aki talán érdekes lehet az ex oklandi SS Ross, mivel Couplin kapcsán IR-t emlegetnek ..depthnek jó lehet van kezdő tapasztalata is, ki tudja még pár snappet is kaphat Maragostól
több mint 10 éve
Na most komolyan olyan fontos egy 4. körös cetlin rugózni?
Egy edző,jatekos sem bukik szamdekosan meccset jobb draft helyert...
Szerinted pl melyik falember fog szarul jatszani azert hogy elől tudjunk huzni a helyere egy instant kezdőt?
Nem agysebészek de azert ezt egyik sem teszi meg,mind tud szamolni az anyagi dolgokkal(vagy az ügynöke).
Janek
Hol írtam én, hogy szándékosan? Kikapnak ezek úgy is ha akarnak. Csak épp nem sírok ha kikapunk, mert az egy szempontból mégis jó nekünk.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Hoppá a Rams leültette Folest, tudtom kiakadtok, de kérjük vissza 😉
dande
Ő már aláírta a szezon előtt az új szerződést 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá a Rams leültette Folest, tudtom kiakadtok, de kérjük vissza 😉
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Ha Sancho hozza azt amit tavaly, akkor még jól jöhetünk ki belőle. Tavaly sem rajta múlott hanem a Sec-n, ami azért idén klasszisokkal jobb.

Vigasztalásul most nézem vissza a norvégok elleni meccset, az M4-n megy az ismétlés 😀
dande
De most az O lineon múlik. : D Minden évben van vmi (ördögi kör). : D

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ha Sancho hozza azt amit tavaly, akkor még jól jöhetünk ki belőle. Tavaly sem rajta múlott hanem a Sec-n, ami azért idén klasszisokkal jobb.

Vigasztalásul most nézem vissza a norvégok elleni meccset, az M4-n megy az ismétlés 😀
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Nem tudom, hogy vagytok vele, de a playhívás valami botrányosan gyenge szerintem. Zéró kreativitás.

Annyi ismétlődést látni, mint egyetlen más csapatnál sem, tegnap is addig tudtunk haladni, míg az inside handoffból a play actiont beszopta a Miami. Ebből a játékból lett Celek két nagy játéka és az első TD is. Amint rájött az ellenfél koordinátora, (jobb ellenfeleknek ez korábban sikerülni szokott) egyből meghalt az offense.

Ugyanez volt szezon elején a Cowboys ellen, amikor a Dallas játékosai nyilatkozták a meccs után, hogy már előre tudták a felállásból, milyen játék fog következni. (Ha Celek volt fent, futottunk, ha Ertz, akkor passzoltunk) Én is tudtam, pedig nem vagyok szakember. A RB-nek küldött rövid oldalpasszt szerintem nagyjából százszor játszottuk el a szezonban, nyilván egyre csökkenő hatékonysággal.

Alapvetően nem látni, mit akar Kelly, de abban sem vagyok biztos, hogy ő hívja-e a játékokat, vagy Shurmur agymosást végezett nála. Hová tűnt a read option? Hová tűnt az uptempo? Hová tűntek az end around futások (bár ez inkább Reid mániája volt)? Olyan, mintha ugyanazt a 7-8 playt játszanánk különböző felállásokból hétről hétre, és borzasztóan kiábrándító az offense. Ennek már tavaly is látható jelei voltak, amikor a ST meg a defense nyerte a meccseink nagy részét.

Az is eszembe jutott már, hogy Mornhinweg valahogy a tavalyi szezon előtt bebújt Kelly bőrébe és őt kaptuk vissza. Nem hogy innováció nincs, de még az alap játékok is unalmasak.

A korai draftolásról annyit, hogy szerintem tökmindegy mikor húzunk, amíg ilyen játékosok jönnek. Hiába tankolunk a hátsó körös pickekből is.
A 13-as drafttal nem foglalkozok, mert az Roseman érdeme.

2014
1. kör: Marcus Smith - LOL.
2. kör: Jordan Matthews - jó pick
3. kör: Josh Huff - LOL
4. kör: Jaylen Watkins - LOL
5. kör: Taylor Hart - ok
5. kör: Ed Reynolds - LOL
7. kör: Beau Allen - jó pick

2015 (tudom korán van még, de amit eddig láttunk)
1. kör: Nelson Agholor - egyelőre csalódás
2. kör: Eric Rowe - jövőre?
3. kör: Jordan Hicks - elit
5. kör: JaCorey Shepherd - semmit nem láttunk belőle
5. kör: Randall Evans - LOL
7. kör: Brian Mihalik - LOL

Na most ezek alapján minek tankol a draftra, ha láthatóan nem megy neki? Érdemes megnézni például Raiderst, ahol az előző QB coachunk, Bill Musgrave a támadókoordinátor és százszor biztatóbb az offense playhívás, hogy a nála is jobbakról ne is beszéljünk (Hue Jackson, Mike Shula, etc). Ahogy berobbant a ligába Kelly, azt várhattuk volna, hogy egyre jobban hozzászokik a légkörhöz, és jobban teljesít, ehelyett én a hanyatlás jeleit veszem észre.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 639 — Apu ökölbeszorított keze
Na most komolyan olyan fontos egy 4. körös cetlin rugózni?
Egy edző,jatekos sem bukik szamdekosan meccset jobb draft helyert...
Szerinted pl melyik falember fog szarul jatszani azert hogy elől tudjunk huzni a helyere egy instant kezdőt?
Nem agysebészek de azert ezt egyik sem teszi meg,mind tud szamolni az anyagi dolgokkal(vagy az ügynöke).

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Hozzáteszem, ha Sanchez god mode-ba kapcsol, akkor nyilván támogatni fogom én is a játékát. A kérdés itt inkább arra irányult, hogy miért gondolják itt sokan, hogy Sanchez akkora pluszt jelentene Bradforddal szemben?
evergreen
én a tavalyi mutatott játéka alapján érzem jobbnak.

bár a statisztika nem sokkal jobb 2,418yard 14TD/11INT 88-as rating vs 2,297yard 11TD/10INT 82 rating.
Szerintem sem Bradford a főhunyó, de ha megnézzük meccsre lebontva, az ATL elleniben vastagon benne van , az első DAL meccs 50/50, a Giants ellenit is bukhattuk volna miatta (1TD/3INT) ha a DEF nem játszik ligaelit szinten. Igaz múlthéten sem volt rossz, de igazán jól csak tegnap és a WAS ellen játszott, de ezeket a meccseket sem sikerült megnyerni. Ez azért beszédes. És ezek között volt jó pár papír meccs, amiket illett volna hozni ezzel a kerettel.

Vele szemben Sancho tavaly kikapott 4 meccsen, amiből a GB, SEA és a DAL is papír volt, egyedül a WAS amit illett volna hozni, azon kívül az összeset hoztuk amin mi voltunk az egyértelmű esélyesek.

Továbbra ios tartom hogy ezzel a védelemmel ilyen schedule-el nem ilyen fostos mérleggel kellene állnunk! Még bízom a csapatban, de adhatnának rá több okot!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
11/09

With Sam Bradford playing in all 549 offensive snaps this season, Rams no longer have to give Eagles 4th-round pick as part of QB trade.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ja..én nem is a jobb játék miatt cserélném(PO itt nem lesz..ábrándozni lehet csak felesleges)....hanem a pick miatt. A játékunknak teljesen mind1 ki a QB jelenleg...viszont mivel nem Bradford a jövő így menteném a picket...ha meg elhiszik, hogy ő a jövő akkor bukjanak is bele minél előbb. : )
Greengo
Azt hiszem, hogy múlt héten még tweet-et is olvastam róla, hogy buktuk hivatalosan a picket, de lehet csak rosszul emlékszem.
evergreen
Vmi nekem is rémlik, de a tradeből is vmi olyasmi, hogy ha a snappek számának a felénél ő kezd akkor megy a pick..de ugye ez nem a 8. hét után derül ki hanem az alapszakasz végeztével. Száncsónak most nincs is más dolga mint minél tovább pályán tartani a támadókat. : D

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Bármilyen szarul is hangzik én azt mondom, most nem történhet jobb dolgot a csapat jövőjét illetően, mintha minél szarabbul szerepel az eagles a szezonban. A draftot jobb helyről lehet várni, és ha jól húzunk esetleg 1-2 értékesebb, FA is horogra akad, akkor jövőre már lehet PO a cél. Bradfordokkal ez maga a csoda lenne. Az évek során számtalanszor bebizonyosodott, hogy ha jó a két fal az egy remek alapot ad. A DL remek, az OL meg olyan mint a szita. Petersel én már nem számolok, öreg is, sérült is gyakran már és nem is jó. Ide bizony kell néhány komoly kezdő. Mondjuk egy 1/10-es pickel már akár egy kiváló OT-t is lehet majd húzni.
több mint 10 éve
Ja..én nem is a jobb játék miatt cserélném(PO itt nem lesz..ábrándozni lehet csak felesleges)....hanem a pick miatt. A játékunknak teljesen mind1 ki a QB jelenleg...viszont mivel nem Bradford a jövő így menteném a picket...ha meg elhiszik, hogy ő a jövő akkor bukjanak is bele minél előbb. : )
Greengo
Azt hiszem, hogy múlt héten még tweet-et is olvastam róla, hogy buktuk hivatalosan a picket, de lehet csak rosszul emlékszem.

Itt is van:
 twitter.com/AdamSchefter/status/663726862967803905

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy a következő két meccsen Sancho lesz a kezdő QB:
 twitter.com/RapSheet/status/666319398119079937
evergreen
Naná, hogy pont akkor sérült le Bradftord mikor elveszítettük a Rams picket 😊
Shawn84
Miért vesztettük el? Nem meccsszámra volt a trade hanem snapszámra...az meg még bőven lehet több . : D (pláne úgy, hogy az első 8 meccsen alig volt fenn az O#).
Vezetőség helyében én nem szaroznék. Száncsó time!!!!! Ha továbbra is elhiszik , hogy Sam a nyerő ember akkor meg is érdemlik, hogy belebukjanak.
Greengo
Pár kérdés ezzel kapcsolatban:

1. Bradford miatt állunk így, ahogy?
2. Mi a garancia arra, hogy Sanchez játéka plusz győzelmeket fog eredményezni? Ekkora különbség lenne a két irányító közt? Főleg annak fényében, hogy Bradford fokozatosan javult, míg Sanchez 8 meccse jegelve van.

Ezeket azért kérdem, mert egy QB csere miatt még nem lesz jobb a támadófal és Austin meg Cooper sem lesz jobb elkapó, valamint ha tényleg ekkora befolyása van Shurmurnak, nem feltétlen ez fogja csökkenteni a szerepét. És még a sérülésekből sem lesz kevesebb. Még egyszer hangsúlyozom: Én nem Bradford fan vagyok, hanem Eagles fan, de ha egyszer a vezetőség sem Sanchezt képzeli el hosszútávú megoldásként, nem lehet, hogy igazuk van? Elvégre ők látják minden nap dolgozni testközelből az irányítókat. Hozzáteszem, ha Sanchez god mode-ba kapcsol, akkor nyilván támogatni fogom én is a játékát. A kérdés itt inkább arra irányult, hogy miért gondolják itt sokan, hogy Sanchez akkora pluszt jelentene Bradforddal szemben?
evergreen

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy a következő két meccsen Sancho lesz a kezdő QB:
 twitter.com/RapSheet/status/666319398119079937
evergreen
Naná, hogy pont akkor sérült le Bradftord mikor elveszítettük a Rams picket 😊
Shawn84
Miért vesztettük el? Nem meccsszámra volt a trade hanem snapszámra...az meg még bőven lehet több . : D (pláne úgy, hogy az első 8 meccsen alig volt fenn az O#).
Vezetőség helyében én nem szaroznék. Száncsó time!!!!! Ha továbbra is elhiszik , hogy Sam a nyerő ember akkor meg is érdemlik, hogy belebukjanak.
Greengo
Pár kérdés ezzel kapcsolatban:

1. Bradford miatt állunk így, ahogy?
2. Mi a garancia arra, hogy Sanchez játéka plusz győzelmeket fog eredményezni? Ekkora különbség lenne a két irányító közt? Főleg annak fényében, hogy Bradford fokozatosan javult, míg Sanchez 8 meccse jegelve van.

Ezeket azért kérdem, mert egy QB csere miatt még nem lesz jobb a támadófal és Austin meg Cooper sem lesz jobb elkapó, valamint ha tényleg ekkora befolyása van Shurmurnak, nem feltétlen ez fogja csökkenteni a szerepét. És még a sérülésekből sem lesz kevesebb. Még egyszer hangsúlyozom: Én nem Bradford fan vagyok, hanem Eagles fan, de ha egyszer a vezetőség sem Sanchezt képzeli el hosszútávú megoldásként, nem lehet, hogy igazuk van? Elvégre ők látják minden nap dolgozni testközelből az irányítókat. Hozzáteszem, ha Sanchez god mode-ba kapcsol, akkor nyilván támogatni fogom én is a játékát. A kérdés itt inkább arra irányult, hogy miért gondolják itt sokan, hogy Sanchez akkora pluszt jelentene Bradforddal szemben?

Szerkesztette: evergreen

#NoPhlyZone
több mint 10 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
...
Erdekes,hogy latszott megy a TE jatek erre nagyon nem is reagalt a miami def igaz egyre nagyobb nyomas volt Samun főleg jobbrol de ugye az latni kell.
Elakadt nagyon az O es ez a fal hibaja volt megint, sajna mire kezdtek összeszokni kidőlt Peters,Kellyvel meg lehet sosem lesz elfogadható a fal jobb oldala.
Janek
Borzasztó látni azt már meccsek óta, hogy milyen játékhívással rukkol elő Kelly... Számolatlanul mentünk neki úgy 3. kísérleteknek, hogy esély sem volt 1st downra. Néha megmentette az O-t egy-egy zászló, de jelentősen több volt a továbbhaladást jelentő távolságot el nem érő útvonalra tervezett játék - ezektől kivert a hideg. És akkor pont nem azokat húzzuk elő a tarsolyból, akik lendítenének a játékon (ld. tegnapi TE játék), hanem - mint valami eröltetett szar koncepció - beküldjük a gyengén blokkoló fal mögé közpső futásra Murrayt. Áhhh, mindegy, csak kétségbeesetten keresem a fejlődést. Lehet nem kéne.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)